Anmeldelse: Armbinder fra Strict Leather

135

Arm binder

Forhandler
sinful Tjek prisen her
(åbner ny fane)

 

Er du til S/M og bondage og leder du efter det helt rigtig og frække bondage bindesæt, så skal du helt sikkert prøve dette Armbinder. Det sikrer at du eller din partner er fuldstændig bundet og du kan tage styringen og vise hvem der bestemmer.

Det er lavet i læder og der er remme, der sikrer at alt sidder helt stramt til. Det er åbent for til, så man kan nyde godt af brystkassen eller de svulmende bryster. Med denne spændetrøje kan du fiksere og binde din partner lige som du har lyst til, og oplevelsen bliver uden tvivl uforglemmelig.

Opsummering

Armene bliver fuldstændig fikseret på ryggen i denne armbinder spændetrøje. Den kan spændes stort set som du ønsker det og stramme den, som du har behov for. Den slutter tæt om armene og med remmene foran og rundt om skuldrerene så ”løber” den ingen steder.

Den er lavet i læder, hvilket giver et godt udtryk. Det kan holde til at blive rusket og rykket i, hvilket er godt, hvis det går vildt for sig på lagnerne. Der er desuden en D-ring ved hænderne, så du let kan fastgøre enten en kæde eller selve spændetrøjen til en stolpe eller lignende.

Strict Leather Premium Armbinder

Tjek prisen her

Fordele

  • Læder
  • Kan spændes på flere måder
  • Godt design
  • Kinky
  • God fiksering

Ulemper

  • Ikke så prisvenlig

Produktbeskrivelse

Læder sovepose til armene til bondage leg

Tjek prisen her

Er du og din partner til fiksering, så har I brug for det helt rette udstyr. Det kan godt starte ud med et par håndjern eller lignende, men når I rigtig vil lege og udfordre jer selv, så er det nødvendigt at bruge en rigtig armbinder. Med det rette udstyr kan I nemlig sikre at I får den helt rette stemning.

Den submissive bliver i den grad undertrykt og fikseret med en spændetrøje som denne. Den lukker helt til og fikserer armene bag på ryggen og kan på ingen måder bevæges. Dermed får I det helt rigtige udtryk og det bliver langt lettere at leve sig ind i fantasien.

Skab en større intimitet

Har I ikke prøvet at binde hinanden før, så er det måske ikke ved en armbinder som denne, at I skal starte ud.  Den er nemlig især henvendt til de erfarne, men har I modet på det, så er det bare sejt, og så bør I helt sikkert springe ud i det.

Når vi giver efter for vores lyster og fantasier, så er det ikke blot sexlivet der bliver bedre, det gør resten af hverdagen også. Det kræver en stærk og gensidig respekt og kommunikation, når man bevæger sig ud i S/M og bondage og det vil forholdet generelt oftest blot blive endnu bedre og tættere af.

Specifikationer

  • Fås i to størrelser: S/M og M/L
  • Lavet i læder og metal
  • Justerbar
  • D-ring: ja

 

Sådan fungerer den

Når man først lige får fat i den, så kan det være lidt svært at se sig ud af, hvordan den skal bruges. Ideen bag er den, at det store stykke tages på armene og derefter kan det snøres til ved hjælp af de snører der sidder i. Når de er strammet til, så kan selerne rundt om armene og strammes til.

Armbinderen sikrer en fuldstændig fiksering og den der er bundet, løber helt sikkert ikke nogen steder. Den er åben fortil, så der er frit udsyn til godterne. Der er desuden en D-ring ved hænderne. Den kan du sætte en kæde i og dermed have fuld kontrol over din partner.

Fræk fiksering

Den er lavet i et lækkert materiale og kan derfor tåle at blive rusket og revet i. Det betyder meget i kampens hede, også selvom det er meningen at den submissive part blot skal adlyde. Den kan både bruges af mænd og kvinder og findes i to størrelser.

Når den først er bundet, så er armene fuldstændig fikseret bagpå. Det er for mange meget frækt, når armene er bundet bag på. Det giver et andet og mere skrøbeligt udtryk, end hvis de er bundet foran. Det er naturligvis en smagssag og de kan faktisk også bruges til fiksering foran, hvis det er det man ønsker.

 

Test af Armbinderen

Armbinder til BDSM

Tjek prisen her

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at min partner og jeg længere har eksperimenteret meget med S/M, bondage og BDSM. Vi tænder begge på at være en del af en forbudt fantasi og især jeg føler stor tiltrækning til at være den submissive, hvor min mandlige så er den dominante part. Begge disse roller passer os rigtig godt.

Vi har længe været på jagt efter det helt rigtige bindeudstyr. Vi har allerede en del, men det er mere reb og kæder og så videre. Derfor var det til stor glæde for os begge, da vi fik denne mulighed for at teste denne Armbinder.

Første indtryk

Vores første indtryk da vi pakkede den ud, var virkelig positivt. Vi fik den hurtigt revet ud af pakken og forsøgte at finde ud af hvordan den skulle bindes. Vi havde bestilt den i en størrelse S/M, så den passede til mig og det var helt perfekt.

Noget af det som vi altid gør før vi kaster os ud i en leg, er at afprøve vores nye legetøj eller bindeudstyr eller andet. Der er, efter vores mening, ikke noget værre end når man ophidset prøver at få det til at virke, men man ikke kan fordi man er liderlig og ikke har tålmodigheden.

Robust og lækker

Derfor afprøver vi legetøj før brug. Det samme gjorde vi naturligvis med denne armbinder. Vi prøvede den uden på tøjet og forsøgte at binde den på flere forskellige måder. Det var overraskende let at finde ud af og før jeg vidste af det, så var jeg faktisk fikseret.

Vi blev hurtigt enige om, at den skulle prøves og tages i brug, for den virkede både lækker at røre ved og meget robust. Jeg har det nemlig med at prøve at slippe fri, når det går vildt for sig. Det holder min partner af, for så kan han få lov til at straffe mig.

Afprøvning

Det vi afprøvede den fungerede alt bare fuldstændig optimalt. Stemningen var god og vi var begge så vilde med spændetrøjen. Vi brugte den i forskellige situationer, og især D-ringen kom til sin ret, da jeg blev bundet fast til radiatoren helt nøgen kun iført armbinderen.

Den perfekte armbinder

Det er den absolut bedste armbinder, som vi har prøvet. Den sidder godt og behageligt selvom, det ikke er meningen, at det skal være alt for behageligt. Men når fantasien kan vare flere timer, så er det rart, at intet sidder og gnaver og lignende.

Vi kunne særligt godt lide at bruge den sammen med et reb. På den måde kan man også være fastspændt og blive trukket rundt, hvilket er noget som vi kan lide at dyrke. Den er altså meget alsidig.

Samlet vurdering

Vi er begge to ret meget oppe og flyve over denne spændetrøje. Den er helt perfekt og sikrer en fast og stram fiksering, som man ofte leder efter, når man er til bondage. Den kan i den grad anbefales til andre og på trods af prisen, så kan den bruges igen og igen grundet kvaliteten.

Den giver en realistisk oplevelse af at være helt spændt fast og hvor man med andre spændetrøjer godt kan komme fri, hvis man bare rusker hårdt nok, så er man virkelig fastspændt i denne. Det er med til at sikre at hele fantasien bliver endnu bedre.

 

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here