Anmeldelse: Andropenis til penis forstørrelse

190

Hvis du som mand leder efter et produkt, der kan hjælpe dig med at få selvtilliden omkring din maskulinitet tilbage, og samtidig forøge din penis med op til 0,5 cm om måneden. Så skal du kigge nærmere på Andropenis extenderen.

Dette produkt er en penisforlænger, der fås i flere forskellige varianter. Dog bliver der i denne anmeldelse udelukkende snakket om Andropenis Gold Penis Extender.

Det er et af de bedste produkter på markedet, og derved også en af de mest solgte.


Andropenis Gold Penis Extender

Andropenis Gold Penis ExtenderTjek Prisen Her

Specifikationer

Inden du køber dit nye produkt, skal du naturligvis sætte dig ind i, hvilke specifikationer det pågældende produkt har. Da denne anmeldelse primært handler om Andropenis Gold Penis Extender, kan du her se specifikationerne om det specifikke produkt.

 • Fremstillet af kvalitetsplast
 • Produktet er forgyldt med 24 karats guld
 • Ring ved penisrod: Ø 4,2 cm
 • Total længde: fra penisrod til under penisglansen måler produktet op til 21 cm
 • Produktet må ikke bruges til penisstørrelser under 8 cm i erigeret tilstand
 • Der medfølger brugermanual på engelsk, fransk, tysk o. lign.
 • Ved køb får du;
  • Et styk forlængerapparat
  • Medicinsk support
  • To styk komfortbånd
  • To styk skumpuder til komfortbånd
  • Instruktions CD på 27 sprog
  • Instruktionsbog
  • E-bog med 100 sextips

Kort beskrivelse

Andropenis test

Tjek Prisen Her

Androextender er et produkt, der kan hjælpe dig med at få en længere penis uden brug af kosttilskud, penisforstørrende cremer, penispumper eller andre ting, der kan fås på markedet.

Dog kan du med fordel gøre brug af din penis forstørrer sammen med kosttilskud til mænd. Der vil hjælpe med at få mere gang i blodtilførslen til lemmet.

Andropenis Gold Penis Extender er fremstillet af hårdt kvalitetsplast uden nogle skadelige indholdsstoffer. Som en ekstra luksuriøs gimmick, er produktet forgyldt med 24 karats guld, hvilket vil klæde de fleste penisser.

Produktet kan strækkes helt op til 21 cm fra penisroden til stykket lige under penisglansen. Dette betyder at du som mand, vil kunne få et længere penisskaft og derfor også en permanent længere penis.

Andro penis er et godt produkt til dig, der er ked af din nuværende penisstørrelse og derfor ønsker en permanent løsning. Der ikke kan opnås ved brug af andre produkter såsom penisringe og penispumper. Med denne Andropenis penis forstørrer får du i løbet af ganske få måneder et resultat du kan være stolt af.

 

Resultater opnået af andre

Resultat
Forlængelse

Der findes et utal af sider, hvor mænd beskriver deres brug, erfaringer og ikke mindst mål ved brug af en andro penis forstørrer. Du kan selv bruge noget tid inden dit køb på at undersøge, hvilke erfaringer andre mænd har fået og hvilke resultater de har opnået.

I langt de fleste tilfælde handler det om at være stædig og ihærdig når man bruger en andropenis. I starten kan den godt sidde og føles lidt underlig mod huden og mellem benene. Produktbeskrivelser på nettet anbefaler at man bruger løse bukser i forbindelse med brugen af produktet. Da det skal sidde på i nogle timer ad gangen.

Nogle mænd oplever dette som værende problematisk og er afhængige af at kunne gå diskret på toilettet og løsne eller rette på produktet. Dog er der stor enighed om at produktet har en betydelig virkning på penisstørrelsen på trods af opstartsvanskeligheder.

Det siger brugerne

En mand nævner eksempelvis på Netdoktor, at han i løbet af 5 måneders brug har opnået en penisforlængelse på hele 4 cm i erigeret tilstand og at hans penisomkreds er øget med 1 cm. Hans mål var at gå fra en 13 cm penis til en 17 cm penis. Hvilket han nåede på trods af skepsis over produktet.

En anden mand har på samme hjemmeside udtalt, at hans penis ikke er blevet synligt længere, men at erektionen er både hårdere og tykkere. Resultatet af ens penis extender varierer naturligvis fra mand til mand, og det har stor betydning om man bruger den i det anbefalede tidsintervaller, og om man vælger maksbelastning eller ej.

På de amerikanske sider kan man finde udsagn om mænd. Der har brugt produktet i mere end 6 måneder. Her er resultaterne tydelige. Da de fleste mænd har kommenteret at deres penis er vokset med helt op til 8 cm i løbet af deres periode. Samtidig udtaler disse mænd at deres omkreds og diameter er blevet væsentligt forøget og at de oplever en hårdere og mere langvarig erektion.

 

Fordele og ulemper

ANDROPENIS GOLD – PENIS-EXTENDER

Tjek Prisen Her

Som med alle andre produkter, er der naturligvis også både fordele og ulemper ved en andropenis. I langt de fleste tilfælde vil fordelene dog være større end ulemperne. Hertil skal nævnes den permanente penisforlængelse og at penis vil blive større i omkreds.

Derudover nævner mange, at de oplever at deres erektioner bliver hårdere og mere længerevarende efter de har brugt en andropenis som den permanente løsning. Det er dog også videnskabeligt bevist, at penis bliver både længere og tykkere ved brug af penisforlængere som andro penis. Dertil skal det også siges, at der er enkeltstående videnskabelige tilfælde. Hvor der har været en virkning i forbindelse med erektil dysfunktion og længerevarende rejsninger.

Ulemperne ved produktet bliver nævnt allerede i de fleste produktbeskrivelser. Der er tale om et produkt. Der skal sidde omkring din penis i op til 8 timer om dagen med en trækvægt på op til 1,5 kg. Dette betyder naturligvis, at du må udskifte noget af din garderobe. Hvis du har planer om at bruge produktet i dagtimerne.

Det er naturligvis muligt at bruge sin andro penis om natten. Dog udtaler mange mænd sig om, at det finder det besværligt at ligge godt når produktet er monteret til natten. Nogle ganske få mænd har oplevet, at penisforlængeren ikke har den ønskede virkning og at det kun er huden. Der bliver strakt ud og længere.

Dette kan naturligvis skyldes at deres kroppe ikke er så hurtige til celledannelse – oplever man derfor ’slap og forlænget forhud’ skal man blot blive ved med at bruge andropenis. Da celledannelsen vil følge med på et tidspunkt.

 

Videnskabeligt dokumenteret bedste løsning

Som tidligere nævnt er der både fordele og ulemper ved dette produkt. Det vil der være uanset hvilken type penisforlænger du vælger. Dog er Andropenis et af de få produkter på markedet. Der har videnskabeligt dokumenterede virkninger.

Studier i USA har påvist, at man med dette produkt kan opnå en penisforlængelse på helt op til 0,5 cm om måneden og en total forstørrelse af penisdiameteren med hele 1,5 cm. Dette betyder at mænd forholdsvist hurtigt vil se resultater.

Der er dog det lille ’men’, at alle mænd vil reagere forskelligt på brugen af sådanne produkter. Eksempelvis kan en langsommere eller manglende effekt af produktet føres tilbage til kroppens niveau af celledeling og celleforøgelse.

Nogle mænd vil også opleve, at deres resultater hurtigere opnås. Hvis der samtidig gøres brug af kosttilskud i form af penispiller med naturlige indholdsstoffer. Disse kosttilskud har en virkning, der blandt andet medfører en større blodtilførsel til området. Og skaber de bedste forhold for kroppens celler i forbindelse med celledeling og cellefornyelse.

Det er samtidig dokumenteret, at rygning, dårlige kostvaner og store mængder alkohol kan have en negativ effekt på brugen af penisforlængere såsom andro penis. Dette skyldes at kroppen tager energi fra den mad og drikke vi indtager. Og denne energi skal fordeles i resten af kroppen før det sendes ned til celleprocesserne i penis.

 

Sådan bruger du en andropenis extender

Du er nu blevet taget i hånden og ført gennem en verden af fordele, ulemper, andres erfaringer og videnskabelige beviser. Alt dette kan du bruge som baggrund for at købe dit nye produkt og få skabt en større selvtillid og selvtilpashed omkring din penis.

Dog er det også vigtigt, at du på forhånd sætter dig en smule ind i, hvordan produktet bruges i dagligdagen. Dette kan nemlig have stor betydning for, om du fremadrettet vil kunne bruge produktet optimalt og tilstrækkeligt til at se resultater.

For at bruge andropenis skal du naturligvis placere produktet omkring penisroden og under penisglansen som det vises og fortælles i det medfølgende instruktionsmateriale. Det anbefales, at man starter ud med en lille trækkraft. Da især hudens kollagen og cellerne i penis skal have noget tid til at vænne sig til forandringen.

Så lang tid skal du bruge den

Derudover anbefales det, at man bruger sin andro penis mellem 4 til 9 timer om dagen. Dette kan være i forbindelse med aftenhyggen i sofaen eller i løbet af natten. Du skal være opmærksom på, at du undervejs kan have behov for at ændre på produktets indstillinger. Hvis produktet begynder at gnave i huden, er det fordi det sidder forkert, for løst eller for stramt. Oplever du gnavesår skal du holde en pause med produktet for at sikre, at penis heler som den skal.

Det anbefales derudover at du ikke bruger produktet mens du bader. Dette begrundes både med vedligeholdelse af produktet, men også i forbindelse med renligheden omkring din penis. Bliver produktet vådt under brug, kan du risikere at det flytter sig en smule. Hvilket ikke giver den ønskede effekt og derudover også kan give gnavemærker og hudirritation.

Læs mere her

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here