Anmeldelse: Androextender penis forstørrer

391

androextender penis forstørrer

Forhandler
sinful Tjek prisen her
(åbner ny fane)
sexshop.dk logo Tjek prisen her
(åbner ny fane)

Opsummering af androextender anmeldelsen:

Produktet kommer med 1) apperatet, 2) 2x komfortbånd, 3) skumpuder, 4) instruktionsbog, lynguide og E-bog med 100 tips.

Androextender er produceret af Andromedical. Laberatoriet findes i madrid og produktet sælges i over 100 lande.

Forbrugerne ser rigtig fine resultater og giver utrolig positive tilbagemeldinger. Samtidig lover producenten 15 dages tilfredshedsgaranti. Har du altså ikke effekt efter 15 dage, så står det frit for dig, at få pengene retur.

Fordelene: Giver rigtig fine bevidste resultater. Effekten er vedvarende. Nem at bruge.

Ulemper: Skal bruges i 6-9 måneder for fulde effekt på op til 4 cm forlængelse og 1,5 cm forøgelse i omkreds.


Androextender Penis Forstørrer

androextender penis forstørrer

Forhandler
sinful Tjek prisen her
(åbner ny fane)
sexshop.dk logo Tjek prisen her
(åbner ny fane)

Specifikationer

Når du køber Andro extender, indeholder pakken:

 • 1 Andro extender apparat
 • Medicinsk support gennem hele forløbet
 • 2 Androcomfort komfortbånd
 • 2 Androtop skumpuder til komfortbåndene
 • Link til instruktionsbog på 30 sprog
 • Guide til hurtig start
 • E-bog med 100 sex tips

Når du køber en Androextender fra Andromedicals får du således rigeligt for dine penge. Især den medicinske support gennem hele forløbet kan være værdifuldt for mange. Da man på den måde kan sikre sig, at man bruge Andro extender korrekt. Så man kan opnå de tilsigtede resultater.

Ser du ikke de resultater, du ønsker dig, eller er du i øvrigt ikke tilfreds med produktet. Får du også 15 dages tilfredsgaranti fra producenten. Vælger du af den ene eller den anden årsag at benytte dig af denne garanti. Kan du få en del af apparatets pris refunderet.

Hvad er Androextender?

androextender penis forstørrerAndroextender er en penis forstørrer fra firmaet Andromedical.

Andromedical er et urologilaboratorium med over ti års erfaring, som har specialiseret sig i at fremstille produkter med henblik på at fremme mænds helbred, når det kommer til Peyronies sygdom, penisforlængelse og –forstørrelse, prostatektomi og erektil dysfunktion.

Laboratoriet har sin base i Madrid, men sælger sine produkter i over 100 lande verden over. Firmaets produkter er blandt andet blevet anbefalet af American Urological Association, European Association of Urology og Sexual Medicine Society of North America.

Blandt Andromedicals produkter findes altså Androextender, som er en penis forstørrer. Der lover vedvarende forstørrelse af penis i både længde og omkreds.

Dette finder ifølge beskrivelsen af produktet sted ved udstrækning af penis. Hvilket får kroppen til at danne nye celler og dermed gradvist skabe en støre penis.

Derfor skulle resultatet ifølge producenten også blive bedre, jo længere du bruger produktet. Androextender er den mest budgetvenlige af Andromedicals produkter til penis forstørrelse. Produktet er først og fremmest skabt til forbrugere, som ikke tidligere har prøvet lignende penis forstørrende anordninger.

 

androextender penis forstørrer

Forhandler
sinful Tjek prisen her
(åbner ny fane)
sexshop.dk logo Tjek prisen her
(åbner ny fane)

 

 

Hvordan anvendes produktet?

Firmaet bag Andro extender, Andromedical anbefaler, at man bruger penisforlængeren mellem 4 og 9 timer om dagen med pauser, hvis man har behov for det. Desuden anbefales det, at du bruger Andro extender i 6 til 9 måneder for at få det bedste resultat og afhængigt af, hvor meget forstørrelse, du ønsker at opnå. Som nævnt lover producenten et vedvarende resultat. Det vil sige, at din penis angiveligt forbliver den forstørrede størrelse permanent, efter du har anvendt produktet.

Produktet kan ikke bruges, når penis er erigeret, men er angiveligt nemt at bruge i løbet af dagen, fordi det både er diskret og komfortabelt. Fordi produktet er skabt til at være på mange timer af gangen, er designet således, at Andro extender kan bæres både, mens du bukker dig, sidder ned, går eller i forbindelse med lettere fysisk aktivitet. Det gør den mulig at bære for de fleste på en almindelig hverdag.

For at kunne bruge Andro extender skal din penis dog som minimum være 8 centimeter, når den er erigeret.

Helt konkret bruges Androextender ved, at apparatet naturligvis monteres på penis. Er du i tvivl om, hvordan du skal gøre, kan du følge de instrukser, der følger med pakken.

Når apparatet er monteret korrekt, strækker du det ud til den passende længde, så penis strækkes. Det er som nævnt dette stræk. Der giver anledning til ny cellevækst og dermed den forstørrende effekt.

 

androextender penis forstørrer

Forhandler
sinful Tjek prisen her
(åbner ny fane)
sexshop.dk logo Tjek prisen her
(åbner ny fane)

Resultater opnået af andre

Ifølge Andromedicals egen beskrivelse af produktet, vil man gradvist kunne se resultater efter påbegyndt brug. Som nævnt bliver resultatet ifølge producenten bedre, jo længere du bruger produktet. I starten vil resultatet først og fremmest være synligt. Når penis ikke er erigeret, men senere vil forstørrelsen også kun ses, når penis er erigeret.

Overholder du de anbefalede anvendelsesperioder, kan du ifølge Andromedicals forvente forstørrelser på op til 0,5 centimeter om måneden. Anvender du Androextender i den anbefalede tidsperiode. Betyder det, at du samlet set vil kunne opnå forstørrelser på op til 4 centimeter i længden både i slap og erigeret tilstand. I bredden vil du kunne opnå op til 1,5 centimeters forøgelse i omkredsen.

Spørger man forbrugerne, melder mange også om gode resultater. Androextender får generelt gode anmeldelser af brugere af produktet. Nedenfor kan du se billeder af resultater, andre har opnået ved at bruge produktet.

SizeGenetics before and after 1 androextender
SizeGenetics before and after 2 androextender
SizeGenetics before and after androextender

 

androextender penis forstørrer

Forhandler
sinful Tjek prisen her
(åbner ny fane)
sexshop.dk logo Tjek prisen her
(åbner ny fane)

Som det ses er penis i alle tre tilfælde vokset i længden. Brugere af produktet beretter også om, at resultatet faktisk er vedvarende, og at deres penis ikke ”synker” eller ”skrumper” tilbage til udgangspunktet efter en rum tid. Kunne du tænke dig at forstørre din penis med et par centimeter. Synes dette produkt altså at være et temmelig godt køb.

Som nævnt er Androextender Andromedicals mest budgetvenlige redskab til forstørrelse af penis. Produktet koster dog alligevel lidt, men prisen er godt givet ud. Hvis du kan opnå større selvtillid eller mere velbehag efter forløbet.

Som nævnt lover producenten også 15 dages tilfredshedsgaranti. Hvilket gør, at du inden for 15 dage fra købsdato kan få returneret en del af det betalte beløb, hvis ikke du er tilfreds med produktet. Det skal også ses som din garanti for et produkt af en vis kvalitet og som i høj grad holder, hvad det lover.

Andro Penis Extender

Fordele og ulemper

Som tidligere nævnt er Androextender fra Andromedicals blot ét ud af mange forskellige produkter på markedet, som har til formål at forstørre størrelsen på brugerens penis. Dette produkt lover vedvarende resultater. Det vil sige, at det resultat, du ser efter brug bliver og ikke forsvinder igen over tid.

Produktet lover også mulighed for en synlig forskel på penis både i slap og erigeret form. Tidligere brugeres anmeldelser af produktet peger på, at produktet har den effekt. Producenten reklamerer med, og at resultatet faktisk er vedvarende.

Men som med det meste andet, er et svært at løbe fra, at der både er fordel og ulemper ved dette produkt.

Fordele:

 • Produktet har den effekt, det reklamerer med
 • Effekten er vedvarende
 • Helt op til 4 centimeters forlængelse og 1,5 centimeters forøgelse i omkredsen
 • Komfortabelt at have på og muligt at bære i løbet af en hverdag
 • Kan bruges både siddende, stående, gående og ved lettere fysisk aktivitet
 • Er nem at tage af og på
 • Instruktioner på 30 sprog medfølger
 • Mulighed for medicinsk support gennem hele forløbet

Ulemper:

 • Mindre holdbart materiale
 • Skal bæres længe for resultat
 • Skal bruges i 6 til 9 måneder for optimalt resultat
 • Kan være grænseoverskridende for nogle at anvende

Der er altså et par ulemper ved produktet, men i store træk må det siges, at der er tale om ulemper, man kan leve med. Hvis det betyder, at man kan få en større penis og måske en større grad af komfort og/eller selvtillid som resultat heraf.

Det er klart, at et produkt som dette kan være en anelse ukomfortabelt eller uvant at have på til at begynde med, men som nævnt har man med designet sigtet efter at give brugeren så komfortabel en oplevelse som muligt. Man vænner sig hurtigt til at have Andro extender på og vil næppe mærke meget til den i løbet af dagen. Giv derfor ikke op med det samme, hvis du ikke med det samme føler dig helt komfortabel, når du ifører dig penis forstørreren.

Som tidligere nævnt er denne penis forstørrer især tiltænkt personer, som ikke tidligere har prøvet lignende anordninger. Har du tidligere gjort brug af en penis forstørrer, som i sit design eller funktion minder om Andro extender. Kan det være værd at overveje en af Andromedicals øvrige penis forlængere, som er tiltænkt mere erfarne brugere. På den måde sikrer du dig at få mest muligt ud af dit køb.

 

androextender penis forstørrer

Forhandler
sinful Tjek prisen her
(åbner ny fane)
sexshop.dk logo Tjek prisen her
(åbner ny fane)

Opsummering

Alt i alt er Andro extender fra Andromedicals et anbefalelsesværdigt køb for alle, der drømmer om en penis, som er et par centimeter længere. Produktet holder, hvad det lover, og giver vedvarende resultater.

Der er dermed tale om et af de bedre produkter af sin slags på markedet. Er du ikke helt tilfreds, kan du gøre brug af tilfredshedsgarantien. Dette er derfor et køb, du næppe går galt i byen med.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here