Jeg var på besøg hos Trine, da hun lige spurgte om jeg ikke ville hjælpe hende med nogle kjoler, som hun var ved at designe for en kunde. Dette svarede jeg selvfølgelig ja til, da Trine altid lavede flotte kjoler og dragter, som jeg virkelig ønskede mig at eje.

Vi gik ind i Trines systue og hun begyndte at finde nogle designkjoler frem, som jeg næsten savlede over, så flotte var de.

Alt i mens jeg prøvede de forskellige kjoler, forklarede Trine at kunden havde fortalt hvad hun skulle bruge dem til og da Trine nu kendte grunden, var hun jo nødt til at efterprøve om kjolerne overholdte kravene.

Vil du teste sexlegetøj gratis

Jeg kiggede forundret på hende, mens jeg var på vej ned i en lækker buksedragt, som havde en halv lynlås på hvert ben og i armene – hvordan dragten var designet undrede jeg mig ikke over, men da Trine føst lynede lynlåsen ned i armene, så jeg ikke kunne bevæge mine arme og derefter lynede lynlåsen mellem benene, så jeg heller ikke kunne gå nogle steder, begyndte jeg at blive en anelse nervøs.

Jeg prøvede dog at undlade at vise Trine min nervøsitet, og spurgte hende hvad kunden havde fortalt omkring dragten, som jeg havde på.

Trine stilte sig lidt tilbage og kiggede på mig, hvorefter hun svarede, at den dragt var skam ikke et kundedesign, men en ide som hun og nogle af hendes veninder havde fået.

Nu begyndte jeg først at blive nervøs for alvor, da jeg kendte lidt til Trines fantasier om at have slaver/slavinder og jeg havde ikke lige tænkt mig at være hverken det ene eller det andet for hende, men som jeg stod lige nu, kunne jeg vist ikke rigtig gøre hverken fra eller til.

Trine stod og rodede ovre ved skuffen. Pludselig fandt hun en strapon frem. Nu begyndte svende af pible ned af mine kinder. Tænk hvis de skulle straffe mig i fællesskab. Den tanke kunne jeg ikke få ud af hovedet. Trine gik og smilte lidt ondskabsfuldt, og lukkede butikken.

Nu kunne jeg høre hun åbnede døren, og at nogle begyndte at grine. Døren blev lukket og låst, og jeg kunne så høre nogle skridt bevæge sig hen i mod mig…

Skridtene stoppede og jeg kunne blandt nogle ord høre …. blowjob maskineelektrosex ..

Jeg forsøgte at vrisse mig ud af kostumet, men det var helt umuligt. Jeg opgav mentalt og måtte bare håbe der ikke skulle ske nået voldsomt med mig. Jeg var så nervøs..

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here