Sådan tænder du ham med det samme – 7 tricks til at gøre ham vild med dig

277

Mænd anses ofte som at være meget simple, når det kommer til sex, og hvad de tænder på. Der er imidlertid flere nuancer i dette billede, som ofte bliver forbigået. Uanset hvor langt du er med at score manden i dine tanker – om I så allerede har været partnere i lang tid – kan vi garantere dig, at denne artikel være lære dig nogle nye fifs til, hvordan du tænder ham helt vildt.


Hvordan du scorer ham

 

score en mand

Hvis du stadig befinder dig på et relativt tidligt stadie i forføringsprocessen, så fat mod: Mænd er meget lette at score. I et videnskabeligt studie, fik man en flok unge kvinder og mænd til at tilbyde spontan sex til studerende på et universitetscampus – du har sikkert allerede gættet, hvor skævt det stod til mellem kønnene, når det kom til interessen i dette forslag. Stort set alle de mandlige studerende var smigrede og med på ideen – omend de måtte indse, at der kun var tale om et eksperiment.

 

Nøgleordet er synlighed

Jævnfør det ovenstående er mænd rigtigt nok mere simple end kvinder, når det kommer til sex. Nøgleordet, som du bør huske på, når du gerne vil forføre en mand, er slet og ret synlighed. Til at starte med, er mænd fra naturens side meget visuelle, når det kommer til at udvælge sig en seksuel partner.

På tværs af stort set alle kulturer, er kvinder med timeglasfigur og store læber for eksempel eftertragtede blandt mænd. Dette er urgamle visuelle cues til, at kvinden er i tiptop stand til at bære børn. Andre visuelle træk såsom tegn på fysisk sundhed viser ham også, at du er en effektiv babyfabrik.

Bid mærke i, at mænd oftest slet ikke tænker på babyer i denne sammenhæng, men at det er disse praktiske betragtninger, som rent instinktivt ligger bag deres elskovssyge. Den kan siges at være til tjeneste for menneskeartens overlevelse.

 

Synlighed kan være mange ting

Der er dog ingen grund til bekymring, hvis du ikke genkender dig selv i timeglasfiguren mv. Synlighed går nemlig også ud på rigtigt meget andet end dette. Mænd finder for eksempel glade, entusiastiske og nysgerrige kvinder tiltrækkende, uanset hvordan de ser ud. Hvis du kan bruge denne energiske karisma naturligt, så viser du ham, at du er tilgængelig og åben over for nye indtryk – heriblandt ham. Du giver ham den ideelle serv til at få øjnene op for dig og tage initiativ.

Et sidste vigtigt råd omkring synlighed: Mænd forstår som udgangspunkt ikke dybt symbolske “hints”, og du har typisk intet at tabe ved at vise din interesse åbenlyst – som demonstreret i det videnskabelige forsøg ovenfor, bliver stort set alle mænd faktisk smigrede over ethvert seksuelt initiativ fra det modsatte køn. I det øjeblik, at du viser ham åbenlys interesse, kan han måske allerede være faldet pladask for dig.

 


Hvordan du tænder ham i sengen

Hvis du allerede har scoret ham og leder efter nogle gode tricks til at gøre din mand til en tyr i sengen, så har vi lige hvad du leder efter i denne sektion.

 

1. Vær entusiastisk

 

vær enthusiastisk glad smilende højlydt

Noget af det bedste, som du kan gøre, når du er sammen med din mand på lagnerne, er ganske enkelt at udvise interesse for hele foretagendet. Dette kan måske nærmest lyde som en selvfølge. For mange par kan det imidlertid ske, at sex går hen og bliver ren rutine. Den ene partner bliver måske meget passiv under samlejet, mens den anden undrer sig over, hvordan sex gik fra at være en jamsession til en triangelsolo.

Der findes mange måder at udvise entusiasme over for sex, og du er i den vidunderlige position, at praktisk talt alle vil blive opfattet positivt af din mand:

  • Grib om ham under samlejet, som om du ikke vil give slip på ham.
  • Stød igen, når han bruger sine hofter, som om du ikke kan få nok af ham.
  • Tøv ikke med at sætte lyd og ansigtsmimik på din entusiasme, som du finder det naturligt.

Så længe du mener det, er det er i høj grad tanken, der tæller her, så slip endelig fantasien løs. Der findes nærmest ikke nogen mere storslået gave for en mand end en kvinde, der tænder helt vildt på ham. Hvis I kan gejle hinanden op på denne måde, så er det nærmest garanteret, at det kommer til at gå hedt for sig.

 


2. Leg med lederrollen

I et parforhold kan det ofte ske, at en af parterne ender med at være den, der tager teten og fører an. Denne dynamik spiller sig også ud i soveværelset, hvor mange mænd – til dels fordi de oplever denne forventning fra kvinders side – ender med at være den, der fører an på lagnerne. Det kan være vildt hedt at vende dynamikken rundt på kort sigt, men også sundt for parforholdets balance på længere sigt.

Hvis du typisk lader ham føre an på lagnerne, så prøv dig lidt frem med at tage roret. Mange mænd tænder nemlig helt vildt på en kvinde, der ikke er bange for at tage kontrollen og nærmest “bruger” dem under samlejet for egen nydelses skyld. Du kan for eksempel prøve forskellige positioner, hvor kvinden fører an, lege med håndjern/blindfolds eller give ham små anvisninger – så længe han selvfølgelig ikke kommer til at føle sig som en teaterrekvisit eller et udueligt pjok.

Den anden vej rundt: Hvis du ofte oplever at være den, der har bukserne på i jeres parforhold, så kan det også være vildt hedt for ham at bytte roller, når I begge har bukserne af. Du har nemlig vist ham til hverdag, at du er en stærk og uafhængig kvinde, og nu viser du ham, at han alt dette til trods har en særlig indflydelse på dig i soveværelset – han må være noget helt særligt for dig, ikke sandt? Kontrasten til hverdagens dynamik, hvis du pludselig lader ham overtage styringen, kan vække hans indre tyr som intet andet.

 


3. Byg hinandens selvtillid op

 

selvtillid

Sex er og bliver bedst når begge parter går ind til øvelsen med selvtillid. Når den ene eller anden person tænker på emner som præstation og eget fysisk udseende, bliver der udøvet selvkontrol og selvmonitorering – og som tommelfingerregel er dette ikke konstruktivt, når det kommer til hed sex. Er nogen hæmmet af forskellige usikkerheder, bliver lagengymnastikken altså hæmmet og dermed mindre erotisk.

En kvinde med selvtillid i soveværelset er vildt sexet at opleve for stort set alle mænd. Hvis du oplever lidt usikkerhed omkring dig selv på den ene eller anden måde, så husk bare på, at han med sikkerhed ser muligheden for sex som noget af det bedste i verdenen. Du kan altså roligt lægge forestillinger om “tykke lår”, “håndtag” og “mærkelige lyde i min krop” fra dig – mange mænd ser i øvrigt disse normale fysiske træk, som kvinder bekymrer sig om, som sexede og tiltalende. Hvis du ser dig selv som en gudinde, vil han med sikkerhed glædeligt forgude dig og nyde hvert eneste øjeblik – det er overraskende nemt at fortrylle mænd på denne måde, når du først kommer i gang.

Den anden vej rundt, kan du også med fordel opmuntre din mands selvtillid i soveværelset. Mange mænd er slet ikke vant til at modtage komplimenter, så du har gode muligheder for at gøre indtryk med relativt små ting. Tøv endelig ikke med at fortælle ham, at han er lækker, og at du vil have ham – dette kan gøres både med ord og handling. Hvis du kan få ham til at føle sig godt tilpas med sig selv, vil han kvittere dig ved at blive langt mere flydende, nærværende og intens i sengen.

 


4. Overrask ham med nye tricks

 

nye tricks

For mænd er der som udgangspunkt intet kedeligt ved almindelig sex, hvor det bare er jer to uden nogen rekvisitter. Overraskelsens kunst bør dog ikke undervurderes. Hvis du kan introducere noget nyt inde i soveværelset, kan det for ham nærmest opleves som en ny epoke. Med en helt ny dimension i erotikken gør du ham med garanti vild med dig.

Mænd er som udgangspunkt med på mange eksperimenter, hvad angår brugen af nye positioner og sexlegetøj. Der findes et væld af information online, som kan hjælpe dig med at finde ud af spændende nye positioner, I to kan prøve i sengen – tag dog informationskilder som Brazzers med et gran salt, da positionerne brugt i pornoindustrien har mere at gøre med gode kameravinkler end god sex.

I vore dage eksisterer der også efterhånden et massivt udbud af sexlegetøj til enhver smag:

Mange mænd vil blive begejstrede over introduktionen af nye dimensioner i legen. Så længe begge parter er med på ideerne, er der garanti for, at det aldrig bliver kedeligt, når lyset er slukket.

 


5. Tal frækt til ham

Mænd elsker kvinder, der ikke bare elsker sex, men frit italesætter det på en måde, som bestemt ikke er egnet for børns sarte ører. Mens I er i gang i soveværelset, kan du altså med fordel hviske eller stønne til ham, hvad der sker lige nu mellem jer to. Denne simple øvelse gør det ganske enkelt mere virkeligt for ham at have sex med dig: “Det her sker faktisk lige nu.” Hvis du giver ham feedback på, hvad han gerne må gøre “hurtigere”, “hårdere” mv., kan du også i den grad tænde gnisten hos ham og gøre legen sjovere for alle involverede.

Du kan også med fordel tale frækt til ham, mens I er ude at købe ind, med små beskeder mv. Det at du i hverdagen tilsyneladende ikke kan få nok af ham, vil med sikkerhed gøre ham vild med dig. Uden for soveværelset behøver du i øvrigt ikke at være vulgær overhovedet for at lede hans tanker hen mod sex – det kan være noget så simpelt som at røre hans håndflade på en sigende måde og således hentyde til, hvad du har lyst til, når I kommer hjem.

 


6. Udsæt nydelsen på den rigtige måde

I mange andre erotiske guides hører man om, hvordan mænd skulle blive tændt af, at kvinder holder sex tilbage for dem på den ene eller anden facon. Der er et gran af sandhed i dette: Hvis du udsætter seksuel nydelse for ham på den rigtige måde, skaber det erotisk spænding og vækker den indre hulemands lyst til at “erobre” dig.

Denne form for pirring kan imidlertid sagtens tage overhånd. Her er det ekstremt vigtigt at finde den rigtige balance og ikke bare give ham tørkeperioder på tre uger mv. uden nogen forklaring. Du kan med fordel prøve at starte det i det helt små og greje hans reaktion: Skab lige nogle øjeblikkes forventning, inden du går til makronerne i sengen, lad ham læne sig lidt ekstra ind for at kysse dig osv. Pirring af ham på denne måde kan være drønhedt, hvis det gøres med den rette intensitet.

 


7.  Udlev sexfantasierne

Udlev sexfantasierne

Stort set alle mennesker går rundt med forskellige seksuelle fantasier. Mange af dem er svære at forklare og rationalisere, men det er heller ikke meningen med dem – ideen er, at udlevelsen af dem kan være noget af det mest livsbekræftende at undersøge i et parforhold.

Sexfantasier og fetishes kommer i alle former og størrelser, og det kan være vanskeligt at sige noget generelt om dem. Det vigtigste for jer er at tale om dem og prøve dem af, som I lyster. Hvis du åbner op for udforskningen af hans fantasier, så vil din mand med stor sandsynlighed se dig som sin drømmekvinde – mange mænd er nemlig meget forsigtige med at foreslå deres ideer selv, hvis fantasien måske er lidt besynderlig.

Den anden vej rundt, er mænd typisk åbne over for udforskning af de fleste fantasier, som du måtte bære rundt på – selv hvis han ikke umiddelbart skulle forstå ideen bag, vil han i hvert fald finde det sexet med en kvinde, som har nogle spændende kinks og selvtilliden til at udforske dem med ham.

 

Mette Sofie Hansen
Mette Sofie Hansen
Mit navn er Mette Sofie. Jeg er dating coach & parterapeut, også er jeg interesseret i alt indenfor romantik & erotik. Jeg elsker mit arbejde som skribent & researcher her hos Eroti.dk; Danmarks bedste erotiske magasin. Hvor jeg hver dag arbejder for at hjælpe dig med, at vælge det bedste sexlegetøj, finde den bedste datingside eller bare blive klogere på et givent emne. Har du et spørgsmål til mine artikler eller noget helt andet, skal du være velkommen til at skrive til mig på: mette-sofie-hansen@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here