Brevkasse: Hvordan har lesbiske sex?

599

Kæreste Brevkasse

Jeg har sådan brug for hjælp. Jeg har i mange, mange år efterhånden gået rundt med en Lesbisk sextvivl inden i mig. Det er en tvivl, som har haft store konsekvenser for mit sociale liv og ikke mindst mit kærlighedsliv. Jeg tror nemlig, at jeg er lesbisk.

Jeg har aldrig haft den store interesse i mænd, og dating og engangsknald har aldrig tiltalt mig. Jeg har aldrig haft en kæreste eller været i nærheden af det, modsat mine veninder, som altid snakker om mænd. Til gengæld synes jeg, at kvinder både er meget smukke og meget fascinerende.

I mange år har det været en frygt for at skille mig ud og ydmyge mig selv, der har fået mig til at holde mig tilbage fra at springe ud. Jeg har været enormt nervøs for, hvad mine venner og min familie ville sige. Dette er dog ikke problemet længere.

Jeg er egentlig nået til et sted i livet, hvor jeg hviler meget i mig selv. Jeg har styr på min økonomi, har et godt arbejde og mange gode venner. Jeg er heller ikke i tvivl om, at min familie ville tage det pænt. På dette tidspunkt i min historie er det derfor noget andet, som holder mig tilbage; jeg ved simpelthen ikke, hvordan man gør.

For det første er jeg i tvivl om, hvordan jeg skal møde andre lesbiske. Jeg er ikke meget til online dating apps, og ved ikke, hvordan man lige skal spotte ligesindede. Og så til det lidt pinlige og det, der holder mig mest tilbage – jeg ved ikke, hvordan lesbiske har sex.

Skulle det endelig lykkes mig at score en dejlig kvinde, så ville jeg have det helt forfærdeligt med ikke at vide, hvad jeg skulle gøre. Jeg håber derfor meget, at I kan give mig nogle råd og tips til, hvordan jeg kommer i gang og ikke gør det for pinligt for mig selv.

Nervøse hilsner

Den lesbiske


Kære Lesbiske

Først og fremmest et kæmpe stort tillykke med, at du er nået så langt, som du er. Det er langt fra alle, der kan prale med at være lige så seje og modige for dig. Det er lige meget hvor lang tid det tager, det er altid en kæmpe sejr at nå til et punkt, hvor man kan anerkende sig selv for den, som man er.

Du stiller i dit brev to spørgsmål; hvor du kan møde andre lesbiske, og hvad du skal gøre, når du er sammen med dem rent seksuelt. Begge spørgsmål vil vi meget gerne hjælpe dig med. Så lad os tage dem ét ad gangen.

Lesbiske sexstillinger

Lesbiske sexpositioner

Opsøg lesbiske miljøer

Nu skriver du ikke, om du bor i byen eller på landet. Bor du uden for de store byer, så bliver det hele automatisk lidt sværere. Her vil vi nok anbefale dig at give netdating en chance, også selvom du skriver, at det ikke lige er din kop te.

Bor du i byen, så har du det lidt lettere. Her vil du nemlig helt sikkert kunne finde nogle lesbiske eller homoseksuelle miljøer, som du kan opsøge. Det kan være foreninger, klubber, eller måske bare barer. Alt sammen er oplagte muligheder for at møde andre med samme præferencer som dig, og måske endda begynde en romance.

Lesbisk sex billede

Hvordan har Lesbiske sex? Lesbisk sex er ikke én ting

Når det kommer til sex mellem lesbiske, så er det sværere at sætte finger på én rigtig eller forkert måde at gøre det på. Ligesom når det kommer til heteroseksuel sex, hvor mange tror at penetration er den eneste måde at gøre det på, så er det forkert at tro, at to kvinder kun kan have sex sammen på én måde.

Det vigtigste for dig er at mærke efter, hvad du selv og din partner har lyst til og drømmer om. For nogle er det meget normal sex, hvor de bruger fingrene til at stimulere bryster, klitoris og skeden. Her kan man få hinanden til at komme på samme måde, som når man selv onanerer.

En anden god mulighed er oralsex. Her bruger du mund, læber og tunge til igen at stimulere klitoris og skeden. Dette er noget, som rigtig mange kvinder nyder utrolig meget, og noget som man faktisk også kan bruge en klitoris vibrator til. Hvilket vi her hos eroti.dk har skrevet et indlæg om. Så tjek eventuelt dette.

En lidt alternativ måde at have sex på mellem to kvinder er ved at bruge en strapon. En strapon leverer o bund og grund en mulighed for at have penetrerende sex, selvom ingen af parterne har en penis. En strapon er egentlig bare et fint ord for en påspændings dildo.  Dette er blot et eksempel på, hvordan lesbiske har sex.

Dette er for nogen en mere udvidet måde at have sex på en bare ved brug af fingre og tunge. Ofte er det dog også noget, man først gør, når man kender hinanden lidt bedre.

Vi håber meget, at du kunne bruge vores svar til noget. Held og lykke med jagten og din fremtid!

Venlig Hilsner

Brevkassen
Lise Petersen
Lise Petersen

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here