Påspændingsdildo: Her er de 4 frækkeste påspændingsdildoer til par

2488

Leder du efter en fræk påspændingsdildo som i kan bruge sammen som par? Så har vi her anmeldt og testet 4 af de frækkest påspændingsdildoer til såvel kvinde-kvinde som mand-kvinde par.

I dette indlæg vil du finde noget til enhver smag, både påspændingsdildoer til begyndere, billige versioner og også en hul strap on til manden.

Hvis du ikke lige syntes nogle af nedenstående produkter er noget for dig, så kan du også vælge at gå direkte til den samlede kategori for påspændingsdildoer herunder. Jeg har linket itl den på den grønne knap herunder. Jeg håber dog du finder en dildo, du syntes passer på dine ønsker. Jeg har så vidt muligt forsøgt at finde noget til enhver smag.

Find din påspændingsdildo billigt og diskret, Klik her

 

Påspændingsdildo til begyndere

påspændingsdildo til begyndere

Dette er en justerbar påspændingsdildo som er perfekt til begyndere til denne verden.

Produktet er håndlavet i USA og af absolut bedste kvalitet. Påspændings delen består af et blødt fløjsmateriale, som nemt kan justeret op til 152 cm i hoftebredde.

Påspændings dildo sættet kommer med to forskellige størrelses dildoer. En lille på 11,4 cm og en stor på 13,4 cm. Den lille har en bredde på 1,9 cm og den store har en bredde på 2,8 cm. Så der burde være til enhver smag og ethvert behov.

De to forskellige størrelser gør også dildoen perfekt til begyndere, da der kan varieres. Det er uanset om i et lesbisk kvinde-kvinde par, som bare gerne vil have to forskellige størrelser, eller om i er mand-kvinde eller mand-mand og også gerne ønsker variation til jeres pegging leg.

Dildoen er selvfølgelig fremstillet i medicinsk silikone og er 100% ftalatfrie. Begge dildoer er i øvrigt lugtfrie, allergivenlige og bøjelige. Derudover kan de koges, hvis det ønskes for sterilisering og rengøring.

Prisen på denne begynder påspændingsdildo er 579 kr. Find produktet diskret og billigt, Klik her

 

Påspændingsdildo til kvinder (homo)

påsændingsdildo til kvinder lesbiske par

Denne fantastiske påspændingsdildo til kvinder, kommer fuldstændig uden sele. Det er er derfor også måske mere en form for dobbelt dildo. Men den går normalt som en påspændingsdildo.

Hvor den ene ene indføres i kvinden og vil sidde fast kan den anden benyttes som en normal påspændingsdildo til den kvindelige (eller mandlige) partner. Produktet er dog lavet til to kvinder som udgangspunkt.

Påspændingsdildoen er lavet af Fun Fáctory og er en af de mest prisbelønnede og roste produkter længe i kategorien. Det er der også en god grund til. Selve designet er ikke set lignende, og det tilbyder en af de frækkeste og bedste stimuleringer til lesbiske par og påspændings sex.

Produktet hedder ShareVibe. Det skyldes, at ikke nok med det også fungerer helt perfekt som en normal påspændingsdildo, så inkluderer det også en vibrator, der kan tændes efter behov.

Vibratoren har 5 forskellige programmer. Den er samtidig genopladelig, så der ikke skal skiftes batterier. Hele dildoen er lavet i fast silikone (medicinsk) som er 100% ftalat fri. Vibratoren kan virke i ca. 2-4 timer alt efter, hvilket program der benyttes. Den tager 4 timer at oplade.

Kigger vi lidt på påspændingsdildoens dimensioner så er den totalt 21,5 cm lang. For personen/kvinden der er modtager vil dildoen kunne kunne 13,5 cm op og den ende er 3,6 cm bred.

Den anden ende (kortere ende) er 11 cm lang og lidt tykkere (3,8 cm bred). Hele produktet vejer lige over 400g. Det kan godt lyde lidt tungt, men det mærkes slet ikke under brug. Det er faktisk kun en fordle, at den har lidt tyngde. Ellers tror jeg den ville falde ud eller bevæge sig for underligt. Dens tyngde gør den virkelig behagelig at bruge (og fræk).

Afslutningsvist skal det siges at vibratoren er udtagelig og at påspændingsdildoen er fleksibel, uden at det dog går ud over den evne til at stimulere og trykke de helt rigtige steder i vagina.

Prisen på påspændingsdildoen til par (kvinde-kvinde) er 729 kr. Find produktet diskret og billigt, Klik her

 

Hul påspændingsdildo til par (hetero)

Påspændingsdildo til mænd, par heteroseksuelle

Dette er den perfekte påspændingsdildo til heteroseksuelle par (mand-kvinde) som gerne vil give manden lidt ekstra fylde under samlejet.

Påsspændings dildoen fungerer ved at manden tager dildo selerne på og stikker sin erigerede eller slappe penis ind i den hule dildo.

På den måde, vil han selv kunne styre produktet og vil føles større for partneren. Påspændingsdildoen fungerer dog også udemærket til kvinder med dens tilhørende seler. Derfor kan den altså også bruges til kvinde-kvinde samleje.

Som en lille ekstra gave medfølger der et blindfoldmaske når du køber dette produkt. For nogle mænd, kan det i øvrigt være svært at tage dildoen på i erigeret tilstand, men så kan den fungere som erstatnings-pik når der er gået lidt for meget whiskey i hans 🙂

Påspændingsdildoen er 11 cm land (hullet inde i). Selve selen kan nå rundt ca. 96,5 cm. Dildoen udevndige mål er 4 cm og indvendigt 3,5 cm. Udvendigt måler dildoen 13 cm i længde.

Prisen på påspændingsdildoen er 239 kr.  Find den diskret og billigt, Klik her

Billig påspændingsdildo

billig påspændingsdildo

Dette er nok den billigste påspændingsdildo der kan købes for penge. Med dens lette og elegante design og dildoens integration i selerne får du her en nem og billig påspændingsdildo, som både kan bruges to kvinder og til mand-kvinde eller mand-mand.

Den er dog som udgangspunkt lavet til at blive brugt af to kvinder. Da den ikke er hul, så mandens penis kan ikke stikkes ind i den, men skla være ved siden af, såfremt i ønsker at bruge den som mand-kvinde. I kan selvfølgelig også bruge den til pegging, her er den helt perfekt.

Selerne på den billige påspændingsdildo passer på langt de fleste kropstyper. Har du dog lidt større hofter end gennemsnittet så vær opmærksom på at dette produkt ikke kan justeres ud over elastikkernes elasticitet.

Den påspændsmulige dildo er 16 cm land og har en krum form. Den er derudover lavet af latex. Den er 16 cm land og 4 cm bred. Den er derfor helt perfekt, til jer der gerne vil have en billig påspændingsdildo at eksperimentere med

Prisen for den billige påspændingsdildo er kun 179 kr.  Find den diskret og billigt, Klik her

 

 

 

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og skribent her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg her på siden. Skulle du have spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here