Påspændingsdildo – Her er de 8 frækkeste

3686

Leder du efter en fræk påspændingsdildo / påspændings dildo som kan bruges af alle (mænd, kvinder, par og/eller homoseksuelle). Så har vi her anmeldt og testet 8 af de frækkest påspændingsdildoer. På den måde kan du være helt sikker på, at du køber de bedste påspændings dildoer på markedet.

Vores test er baseret på over 500 forbrugertests, hvor deltagerne har været udvalgt således de repræsentativt passer til den danske befolkning.

Hvis du ikke ønsker at læse vores anmeldelse, men blot vil se hele udvalget hos vores udvalget forhandler. Så kan du også vælge at gå direkte til den samlede kategori for påspændingsdildoer herunder. Vi håber dog du finder et produkt, der matcher dine ønsker – vi har så vidt muligt forsøgt at finde noget til enhver smag.


Zado Tripple – Den frække

Zado Tripple

 Tjek Prisen Her →

Denne zado tripple påspændingsdildo har intet mindre end 3 dildoer. Udover den, som fremgår på ovenstående billede. Så har den ligeledes én til vagina’en og én til anal stimulering. Fordelen med netop denne model er, at du kan tage de forskellige dildoer af og på. Det er med andre ord den fulde oplevelse, du får med denne model.

Så hvis du virkelig ønsker et produkt i høj kvalitet, som kan lidt forskelligt. Så er der ingen tvivl om, at denne model er det rigtige valg. Du kan læse mere om påspændings dildoen via ovenstående knap.


Obaie Unisex – Den Alsidige

obaie unisex

 Tjek Prisen Her →

Her har vi en model, som vi har valgt at kalde for den alsidige. Det har vi fordi, den kan bruges af heteroseksuelle, biseksuelle og homoseksuelle. Af den grund kan modellen bruges af intet mindre end alle former for seksualitet.

Den er ualmindelig nem, at påsætte og faktisk er den også behagelig, at have på. Modellen har justerbare stropper, som derfor sikre, at alle kan tilpasse den efter sin krop. Den er derfor et rigtig godt valg. Specielt hvis man skal have sin påspændings dildo på over en længere periode.


Fun Factory – Testvinder

Påspændingsdildo bedste

 Tjek Prisen Her →

Denne frække model kan faktisk bruges af både mænd og kvinder, men er primært henvendt til kvinder. Lavpraktisk fungerer den sådan, at man kan placere den ”korte ende” enten vaginalt eller analt. Når personen som herefter har påspændingsdildoen på støder, så vil personen både stimulere sin partner, men også selv blive stimuleret.

Modellen er på meget kort tid blevet utroligt populært. Hvorfor vi uden tvivl synes, at det er noget du bør prøve. Modellen har fået rigtigt gode anmeldelse fra diverse erotiske magasiner heriblandt os.


Fetish Fantasy – Med vibrator

Påspændingsdildo vibrator

 Tjek Prisen Her →

Her har vi en model som kan anvendes af både mænd og kvinder. Derudover har denne påspændingsdildo en vibrator. Det er derfor en vibrerende påspændingsdildo, som du via fjernbetjeningen kan styre.

Det giver selvsagt en markant bedre orgasme / stimulation, når du støder din partner med en dildo med vibrationer. Vi valgte at tage modellen med fordi, at man med dens vibrationer skulle tro, at den var dyr. Det er dog på ingen måde tilfældet, og derfor synes vi helt sikkert, at du bør overveje modellen. Den vil du ikke blive skuffet af.


Tantus Påspændings dildo – Til Begyndere

påspændingsdildo til begyndere

 Tjek Prisen Her →

Dette er en justerbar påspændingsdildo som er perfekt til begyndere til denne verden.

Produktet er håndlavet i USA og af absolut bedste kvalitet. Påspændings delen består af et blødt fløjsmateriale, som nemt kan justeret op til 152 cm i hoftebredde.

Påspændings dildo sættet kommer med to forskellige størrelses dildoer. En lille på 11,4 cm og en stor på 13,4 cm. Den lille har en bredde på 1,9 cm og den store har en bredde på 2,8 cm. Så der burde være til enhver smag og ethvert behov.

De to forskellige størrelser gør også dildoen perfekt til begyndere, da der kan varieres. Det er uanset om i et lesbisk kvinde-kvinde par, som bare gerne vil have to forskellige størrelser, eller om i er mand-kvinde eller mand-mand og også gerne ønsker variation til jeres pegging leg.

Dildoen er selvfølgelig fremstillet i medicinsk silikone og er 100% ftalatfrie. Begge dildoer er i øvrigt lugtfrie, allergivenlige og bøjelige. Derudover kan de koges, hvis det ønskes for sterilisering og rengøring.

I dette indlæg vil du finde noget til enhver smag, både påspændingsdildoer til begyndere, billige versioner og også en hul strap on til manden.

 Læs Mere Her


Påspændingsdildo Vibrator – Testvinder

påspændingsdildoer

Tjek Prisen Her →

Denne fantastiske påspændingsdildo til kvinder, kommer fuldstændig uden sele. Det er er derfor også måske mere en form for dobbelt dildo. Men den går normalt som en påspændingsdildo.

Hvor den ene ene indføres i kvinden og vil sidde fast kan den anden benyttes som en normal påspændingsdildo til den kvindelige (eller mandlige) partner. Produktet er dog lavet til to kvinder som udgangspunkt.

Påspændingsdildoen er lavet af Fun Fáctory og er en af de mest prisbelønnede og roste produkter længe i kategorien. Det er der også en god grund til. Selve designet er ikke set lignende, og det tilbyder en af de frækkeste og bedste stimuleringer til lesbiske par og påspændings sex.

Produktet hedder ShareVibe. Det skyldes, at ikke nok med det også fungerer helt perfekt som en normal påspændingsdildo, så inkluderer det også en vibrator, der kan tændes efter behov.

Specifikationer

Vibratoren har 5 forskellige programmer. Den er samtidig genopladelig, så der ikke skal skiftes batterier. Hele dildoen er lavet i fast silikone (medicinsk) som er 100% ftalat fri. Vibratoren kan virke i ca. 2-4 timer alt efter, hvilket program der benyttes. Den tager 4 timer at oplade.

Kigger vi lidt på påspændingsdildoens dimensioner så er den totalt 21,5 cm lang. For personen/kvinden der er modtager vil dildoen kunne kunne 13,5 cm op og den ende er 3,6 cm bred.

Den anden ende (kortere ende) er 11 cm lang og lidt tykkere (3,8 cm bred). Hele produktet vejer lige over 400g. Det kan godt lyde lidt tungt, men det mærkes slet ikke under brug. Det er faktisk kun en fordle, at den har lidt tyngde. Ellers tror jeg den ville falde ud eller bevæge sig for underligt. Dens tyngde gør den virkelig behagelig at bruge (og fræk). Afslutningsvist skal det siges at vibratoren er udtagelig og at denne strapon er fleksibel, uden at det dog går ud over den evne til at stimulere og trykke de helt rigtige steder i vagina.

Læs Mere her


Unisex – Hul påspændingsdildo til ham & hende

Sort påspændingsdildo

Tjek Prisen Her →

Dette er den perfekte påspændingsdildo til heteroseksuelle par (mand-kvinde) som gerne vil give manden lidt ekstra fylde under samlejet.

Påsspændings dildoen fungerer ved at manden tager dildo selerne på og stikker sin erigerede eller slappe penis ind i den hule dildo.

På den måde, vil han selv kunne styre produktet og vil føles større for partneren. Påspændingsdildoen fungerer dog også udemærket til kvinder med dens tilhørende seler. Derfor kan den altså også bruges til kvinde-kvinde samleje.

Påspændingsdildo til mænd, par heteroseksuelleSom en lille ekstra gave medfølger der et blindfoldmaske når du køber dette produkt.

For nogle mænd, kan det i øvrigt være svært at tage dildoen på i erigeret tilstand, men så kan den fungere som erstatnings-pik når der er gået lidt for meget whiskey i hans 🙂

Påspændingsdildoen er 11 cm land (hullet inde i). Selve selen kan nå rundt ca. 96,5 cm. Dildoen udevndige mål er 4 cm og indvendigt 3,5 cm. Udvendigt måler dildoen 13 cm i længde.

 Læs mere her


Extreme Hollow – Den Billige (Til Alle)

Hetero påspændingsdildo

 Tjek Prisen Her →

Dette er nok den billigste påspændingsdildo der kan købes for penge. Med dens lette og elegante design og dildoens integration i selerne får du her en nem og billig påspændingsdildo, som både kan bruges to kvinder og til mand-kvinde eller mand-mand.

Den er dog som udgangspunkt lavet til at blive brugt af to kvinder. Da den ikke er hul, så mandens penis kan ikke stikkes ind i den, men skal være ved siden af, såfremt i ønsker at bruge den som mand-kvinde. I kan selvfølgelig også bruge den til pegging, her er den helt perfekt.

Selerne på den billige påspændings dildo passer på langt de fleste kropstyper. Har du dog lidt større hofter end gennemsnittet så vær opmærksom på at dette produkt ikke kan justeres ud over elastikkernes elasticitet.

Den påspændsmulige dildo er 16 cm land og har en krum form. Den er derudover lavet af latex. Den er 16 cm land og 4 cm bred. Den er derfor helt perfekt, til jer der gerne vil have en billig påspændings dildo at eksperimentere med

 Læs mere her

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here