Anmeldelse: Motörhead Overkill 7 Function Power Vibrator

29

Forhandler
sexshop.dk logo Tjek prisen her

 

Motörhead Overkill 7 Function Power Vibrator – Opsummering

Jeg har haft fornøjelsen af at teste denne virkelig kraftige vibrator både for mig selv og sammen med en partner, og begge dele kan bestemt anbefales.

Legetøj er ikke nyt for mig, men normalt er vaginale vibratorer mest et supplement, da jeg ikke har så nemt ved at opnå orgasme med dem, men wow. Den her vibrator lever virkelig op til løftet i navnet “Power Vibrator”.

Dette er en virkelig kraftfuld vibrator til en rigtig god pris, og den får 3 ud af 5 stjerner. Den giver nogle virkelig gode vaginalorgasmer, og de kraftfulde vibrationer føles også rart og pirrende på resten af kroppen.

Det visuelle aspekt tæller ned for mig, men for andre vil det sikkert tælle op, så det vil være helt individuelt, om det spiller ind for dig.

 

 

Har du brug for at læse nærmere om udvalget af store vibratorer?

Tjek vores guide til store vibratorer her

 


 

Kort beskrivelse af Motörhead Overkill 7 Function Power Vibrator

Her er der tale om en mellemstor vibrator på 18,5 cm, som er designet til vaginal stimulering, men som også sagtens kan anvendes til pirrende stimulering af kroppens andre erogene zoner takket være de intense vibrationer.

Der er syv forskellige vibrationsstyrker, så der er rig mulighed for at finde lige præcis det niveau, som du er i humør til - eller du kan overlade beslutningen til din partner, hvis du tør.

Vibratoren er en sølvfarvet plastikvibrator med bandet Motörheads logo påtrykt fuld af farver. Den har fået navnet Overkill fra bandets sang af samme navn, som også meget passende indeholder sætningen “So good I can’t believe it…”.

Vibratoren bruger 2 AAA batterier og er vandtæt, så den kan bruges under bruseren eller i badekarret.

 

Fordele

  • Meget enkel at betjene
  • Vandtæt
  • Lav pris
  • Meget intense vibrationer
  • Vibrationer i hele overfladen

Ulemper

  • Batterier medfølger ikke
  • Kun mulighed for at skrue op for vibrationer
  • De kraftige vibrationer går i hånden

 


 

Min personlige oplevelse

Motörhead Overkill 7 Function Power VibratorJeg er ikke selv heavy metal fan og foretrækker normalt legetøj i et lidt mere elegant design. Men det er nemt at bevæge sig forbi det visuelle, når man tænder for vibrationerne og mærker dem bare i hænderne.

Med en længde der er et godt stykke over den gennemsnitlige penislængde, så fylder vibratoren godt ud. Det krævede en god del glidecreme, men så var det til gengæld også nemt at finde en god rytme. Jeg var hurtigt positivt overrasket over, hvordan vibrationerne kan mærkes på hele overfladen. Den er udstyret med en kraftig motor, som sikrer at vibrationerne kommer helt ud i spidsen, uden at den larmer særligt meget, hvilket jeg synes, er et kæmpe plus, især når jeg leger selv.

Vibratoren er helt hård, og den giver en god følelse af at være fyldt ud. Størrelsen gør dog også, at det var lidt svært selv at vinkle den til at ramme de helt rigtige steder, men de kraftige vibrationer lever op til forventningerne, og selvom vaginal orgasmer ikke er noget, jeg får særligt tit, når jeg leger selv, så var det absolut ikke noget problem med denne vibrator.

Motörhead Overkill 7 Function Power VibratorMin partner derimod havde ingen problemer med at få den til at ramme de rigtige steder, og det gav nogle meget hurtige og intense orgasmer. Det kan også varmt anbefales, at bruge vibratoren samtidig med en klitorisorgasme. Det giver et helt nyt niveau, når kroppen samtidig stimuleres af de kraftige vibrationer.

Nogle af vibrationerne var så stærke, at de fik min hånd til at snurre, hvilket kan være lidt forstyrrende, når man selv leger, men ikke noget, der trækker særligt ned i min verden.

Til gengæld var jeg ikke så vild med, at der kun var den ene knap til at styre vibrationerne med. For en nybegynder er det dejligt simpelt med kun en knap at holde styr på, men det var irriterende ikke at kunne variere tempoet ved at skrue op og ned for styrken, og det tæller en del ned for mig. Med så kraftfulde vibrationer er man nødt til at tage vibratoren ud for at skrue forbi de høje vibrationer, hvis man vil skifte til en lavere indstilling, da det ellers bliver for voldsomt.

 

Sådan anvendes produktet

2 AAA batterier sættes nemt i ved at skrue bunden ud. Vibratoren har kun en enkelt knap og tændes ved at holde den inde et par sekunder. Herefter trykkes på knappen indtil du rammer det niveau, som du ønsker. Vibratoren slukkes igen ved at holde knappen inde et par sekunder. Husk altid at gøre legetøjet rent efter brug.

 

Anbefalet til

Er du glad for vaginalvibratorer så er den her et must. Den fungerer også rigtigt godt til nybegyndere, hvor der er god value for pengene. Og er du Motörhead fan, så er du selvskrevet til at eje en alene på grund af designet.

 

Det siger andre kunder

Kunderne er generelt enige om, at den til fulde lever op til løftet om kraftfulde vibrationer. Enkelte kommenterer også på, at det kan blive for voldsomt, når det også snurrer i hånden og underarmen.

Iben Helena Mortensen
Iben Helena Mortensen
Velkommen til Eroti.dk. Mit navn er Iben, og jeg er webredaktør her på siden. Jeg skriver guides, produktanmeldelser og meget andet, som jeg håber, du finder interessant. Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på Iben@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here