Nuru gel til massage

395

Nuru gel kan bruges til mange ting.

Den måde jeg opdagede Nuru Gel, var da jeg var til en massør. Eftersom jeg fik en kæreste, købte vi Nuru Gel til at gi´ hinanden massage, men efterhånden begyndte det stille, at udvikle sig til noget mere.

nuru gel til massage

Vi fandt stille ud af Nuru Gel ku bruges til mange ting. Min oplevelse med Nuru Gel er en fantastik lækker oplevelse, det hjælper til at givi ro i sindet og hvis man vælger at tag næste level med Nuru Gel massage, kan man forbedrede sig på en dejlig fræk stille romantisk omgang, måske tager det mere tid, men det er det hele værd.

Det er med til at skubbe jer begge mere sammen, både fysisk men os psykisk. Min kæreste, og jeg er blevet meget tættere knyttet, efter vi har brugt produktet.

Hvorfor bør du bruge Nuru Gel?

Fordi i kommer tætter på hinanden, den er med til at glide jeres kroppe ud mod hinanden på en dejlig måde. Nuru massage er med til at skabe en intimitet og nærkontakt mellem dig og din partner. Det vil gi jer en ny energi, som i ikke har prøvet før, som man bare vil have mere af!

Køb Nuru Gel billigt og diskret, Klik her

Du får brugt hele kroppen i stedet for, kun at bruge hænderne det er fantastik med hele kroppen er i mere fysisk og tættere, det sætter i gang med noget specielle og ikke mindst nogen vidunderlige følelser som efterlader kroppen afslappet, afstressede og tilfreds! Nuru gel er med til at gi´ en lyst følelse pga. det gør din hud dejlig våd, men i stedet for at gøre den for våd, gør den din hud mere glat, så i bedre kan bevæge jer mod hinanden!

Din hud vil selvfølgelig også glimter frækt af olien der er i Nuru Gel. Lyst følelsen kan blive så intenst at det tit ender ud i en fræk omgang sex, hvor i får følelsen af i aldrig har været tættere på hinanden en intenst der vil gi jer mere overskud i hverdagen og dens pligter!

Nuru fra Japan

Nuru er et ord der stammer fra Japan som betyder glat. Nuru Gel er lavet af Nori-tang.

Nuru Gel ligger en tyk glat masse på huden, som er gemseagtigt, som så vil sige at det er farve fri heldigvis er det ikke kun farve fri, men os´ lugt fri! Og usmageligt massage lotion, der er afledt af tangblade, som undertiden omtales som Nuru Gel

Køb Nuru Gel billigt og diskret, Klik her

Nuru massage kan gøres de fleste steder fx: Massagebord, seng, luftmadras, en madras og endda gulvet. Som sagt det kan næsten gøres over alt.

Faktisk ser den japanske kultur Nuru massage som en åndelig rejse. Og det kan jeg godt forstå, fordi alle ens følelser bliver lagt i alt det du gør, alle dine tanker svæver væk det kun dig og din partner alene mod verden.

Fra hvad en HBO-serie, “Cathouse” (en dokumentar serie om et juridisk bordel i Nevada), har lært mig for lang tid siden er det bare fordi du får en massage, betyder det ikke, det er virkelig en massage.

nuru gel 100
nuru gel massage 60
nurugel massage 100

1500 ord

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og skribent her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg her på siden. Skulle du have spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here