Du tror måske, at det hele handler om, hvad du gør med din penis. Men faktisk er fingerspillet mindst lige så vigtigt. Hvordan man giver finger, er derfor mindst lige så vigtigt at have styr på som alt det andet. Med din finger kan du få hende helt op og ringe, du kan give hende flere orgasmer, og du kan gøre dem dybe og intense.

Har vi din interesse? Det var godt. For der er flere ting at huske på, når det handler om, hvordan du giver en pige finger. Det handler blandt andet om at give hende den opmærksomhed, hun fortjener, og har brug for. Det handler også om at forføre hende, forkæle hende og nusse hende.

Uanset om det er under forspil eller selve samlejet, er dine fingre altid en vigtig spiller. Husk også, at det at give finger, ikke bare handler om at penetrere hende med din finger. Det handler om så meget andet og mere end det. Der er både ydre og indre stimulering samt bestemte teknikker, du kan bruge med dine fingre.

Så følg med og lær et par ting om, hvordan du får din kvinde helt op og ringe med ikke andet en dine fingre. Se det er en evne, der er værd at opøve.

fingering advice give finger

Vigtigt at tale hende varm

Hvordan man giver finger, kan være vigtigt at få styr på. Det er nemlig vigtigt, at du giver god tid og opmærksomhed til forspillet. De færreste kvinder er klar og parat lige med det samme, når det kommer til sex. Og så nogle gange er de.

Det er jo forskelligt fra gang til gang, men som hovedregel er mænd måske bare lidt hurtigere ude end kvinderne. Derfor er det også vigtigt at vide, hvordan du så at sige, taler hende varm med dine fingre.

For det første skal du være opmærksom på, at klitoris er den mest følsomme erogene zone på kvinden. Faktisk har klitoris dobbelt så mange nervebaner end penishovedet. Og de er alle samlet på et meget lille område. Herefter er skedeåbningen den mest følsomme.

Hvis du går lige på og hårdt på det mest følsomme område med det samme, vil det simpelthen overskygge alt andet. Det kan derfor være en god idé at starte ved de mindre følsomme områder. Arbejd dig langsomt frem til klitoris, idet du gør hende varm og våd.

Når hun ikke kan holde ud længere, kan du begynde at stimulere klitoris med dine finger. Husk at holde kontakten til din partner. Mærk hvordan hun reagerer på din berøring. Er det for hårdt, for hurtigt eller måske ikke stimulering nok?

Jo mere øvet du bliver sammen med din partner, vil du hurtigt kunne afkode de små støn og bevægelser, hun kommer med. Så ved du præcis, hvad hun har brug for, og hvor tæt på at kommer hun er.

par der flirter

Sådan giver du finger

Der er ikke kun en måde at give finger på. Vi er jo alle forskellige, og hvad der fungerer for én kvinde, fungerer måske ikke for den næste. Det er derfor vigtigt altid at kommunikere. Spørg om hun kan lide det og hold øje med, hvordan hun reagerer på dine berøringer.

Der er dog også nogle universelle teknikker og metoder, du kan lade dig inspirere af. Brug disse råd og tilgange som inspiration næste gang du skal i gang. Du skal jo kun gøre det, du selv er tilpas med, eller som virker for din partner.

Det kan derfor også være nødvendigt at prøve sig lidt frem. I forhold til hvordan man giver finger, handler det nemlig også om at få det under huden så at sige. Du vil nemlig hurtigt få opbygget dig nogle faste teknikker, som du bare ved virker hver gang.

Når du har fundet en sikkerhed i fingerspillet, kan du lege mere og udforske nye og måske mere avanceret teknikker som for eksempel g-punkts stimulering.

Vi har opdelt de forskellige faser i fingerspillet, så du nemt kan se, hvordan legen kan udvikle sig, og hvordan du gradvist kan skrue op for stimuleringen.

1. del

Brug lange- og pegefinger til at røre ved hele skeden. Masser rundt og skift mellem enten hårdt eller blødt tryk.

Sørg for at du i første omgang kun rører ved det ydre af vagina. Lad dine fingre massere hele området omkring skedeåbningen. På den måde får du gjort hende godt varm.

2. del

Saml din ene hånd til en skål og omfat hele skeden med din hånd. Du kan bruge håndflade til at presse let på klitoris, mens du bevæger hånden. Samtidig er hele det ydre område ved skedeåbningen dækket af dine fingre.

Vent stadig med at berører hende indvendigt i skeden.

3. del

Her begynder du at give de ydre kønslæber ekstra opmærksomhed. Nip dem med fingrene og huske både de venstre og højre kønslæber.

Området her er virkelig elastisk, og kan med fordel masseres.

4. del

Nu begynder du at gå fra de ydre kønslæber til de indre. Her vil hun virkelig være følsom. Du kan igen nippe og massere dem.

Selvom hun her sikkert gerne vil have dig til at gå mere til den, er det vigtigt, at du holder fast, og bevarer det rolige tempo. Hold dig til de ydre dele af vagina.

5. del

Jo mere tid du bruger på de ydre og indre kønslæber, vil du kunne se, hvordan de bliver mere og mere fyldt med blod. Det viser, at kvinden er tændt.

Generelt åbner hele skeden sig mere op, jo mere ophidset hun bliver.

6. del

Nu er kvinden sikkert ved at være godt ophidset, og vagina har åbnet sig helt op. Men det er også nu, du lige skal trække den lidt længere.

Lad igen dine hænder massere kønslæberne og det ydre område omkring skedeåbningen.

7. del

Det er nu ved at være tid til at bevæge dig mere ind i skeden. Brug de to fingre lige ved skedeåbningen og begynd at massere og presse dig ind.

Her er det også vigtigt at have øje for den kvinde, du er sammen med. Hvordan reagerer hun på din berøring, og skal det være mere eller mindre. Sørg altid for at være opmærksom på hendes nydelse.

8. del

Her trænger du dybere ind i skeden. Men undgå stadig at trænge helt dybt ind. Du kan i stedet pirre hende med to fingre.

Det er også vigtigt, at du her mærker, om hun rent faktisk er klar. Skeden burde på dette tidspunkt være helt klar, våd og åben. Hvis du kan mærke, at dette ikke er tilfældet, er det vigtigt, at du går et par skridt tilbage, og starter igen.

9. del

Det er først her ved det 9. trin, at du begynder at stimulere klitoris. Og vi kan godt love, at hun vil være helt klar til det nu.

Start dog ikke direkte på klitoris. Men masser i stedet rundt om klitoris. Det vil gøre, at klitoris hæver sig en smule, og bliver helt tændt og ophidset.

10. del

Herefter kan du bruge enten tommelfinger eller langfingeren til at massere og klemme klitoris. Mærk dig frem når du kommer til klitoris. Her handler det nemlig om at få lagt det helt rette tryg. Hverken for lidt eller for meget.

Mærk også efter hvad hun reagerer på, når du bevæger dine fingre. Er der et bestemt område på klitoris, hvor hun er mere følsom? Det er også vigtigt at variere tempoet. Start stille ud og sæt så tempoet op. Du kan altid tage tempoet helt ned igen, hvis du kan mærke, at hun er ved at komme.

give finger

Tips og tricks

Her til sidst vil vi lige komme med et par tips og tricks til, hvordan du giver finger. Det handler mest om at have de grundlæggende metoder og teknikker på plads. Herefter er det nemlig vigtigt, at du lytter til kvindens bevægelser og støn, når du giver finger.

Et par grundlæggende tips er derfor altid at lytte til den kvinde, du er sammen med. Lad være med bare at gøre noget, fordi du har læst, at det er godt. Hvis hun ikke reagerer positivt på det, er der ingen grund til at blive ved. Det er derfor vigtigt at kunne sadle om og justere dine teknikker.

Skal det hele glide lidt lettere, kan det også være en god idé at bruge en glidecreme. En glidecreme kan være en god hjælp, særligt hvis kvinden generelt lider af tørhed. Men glidecremen kan også gøre hele den intime massage mere sensuel og erotisk.

Med glidecremen har du også de bedste forhold til at begynde langsomt. Begynd udvendigt og brug god tid på hele området omkring vagina. Ydre kønslæber, indre kønslæber og rundt om skedeåbningen. Den ydre massage vil få hende til at stønne efter mere.

Om du vil penetrere din partner med dine fingre, er helt valgt frit. Du kan sagtens ”give finger” uden penetrering. Det kommer nemlig igen an på, hvad kvinden tænder på, og hvad hun bedst kan lide.

Lyt derfor efter hendes bevægelser, hendes vejrtrækning og små signaler. De kan fortælle dig meget i forhold til, hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerer. Derudover skal du aldrig være bange for at spørge, om hun kan lide, det du gør. Det viser bare, at du tænker på hende og hendes nydelse.

Pernille-Louise Lenskjold
Pernille-Louise Lenskjold
Jeg arbejder til dagligt i en Sexshop og hjælper samtidig Eroti.dk med at udvælge hvilke produkter, der på baggrund af de forskellige testeres anmeldelser skal indgå i vores samlede vurderinger. Eksempelvis som testvinder, bedst til begynderen eller den bedste til prisen (prisvinder). Det er også mig du finder på nogle af vores videoer :) God læselyst - jeg håber du finder det du leder efter.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here