Mange mænd går og bekymre sig om deres penisstørrelse. Ofte har penisstørrelsen stor betydning i forhold til mandens generelle selvtillid. Og er du utilfreds med din penisstørrelse, kan det påvirke mange dele af dit liv.

Idet pikken betyder så meget for mandens velvære, stolthed og selvsikkerhed, er der også mange mænd, der ønsker sig en større pik. Om du har en lille penis, kan være svært at svare på. For der er faktisk ikke ét rigtigt svar på det spørgsmål. Det kommer alt sammen an på, hvordan du har det med din pik, og særligt hvem du sammenligner dig med.

I denne guide kan du læse alt om, hvad du kan gøre, hvis du synes, du har en lille penis. Det handler nemlig ikke alt sammen om penispumper og andre redskaber til at gøre den større. Faktisk kan disse remedier være den sidste udvej, hvis du ikke kan slutte fred med din penisstørrelse.

For der er meget, du kan gøre med en lille eller bare mindre end gennemsnittet pik. Læs for eksempel vores 10 gode råd til dig med en lille pik, og opdag hvilke glæder du kan få af din lille pik.

Er du bekymret for, hvad kvinder vil synes om din penisstørrelse? Så bare rolig. Læs med her og find ud af hvordan du kan tilfredsstille din partner, uanset hvor lille din penis er.

I sidste ende handler det nemlig om, at du opdager, hvor fantastisk din pik er, lige meget hvilken størrelse den er.

Penis piller

Har jeg en lille pik?

Det er nok et spørgsmål, som mange mænd har spurgt sig selv om. Og der er ikke noget entydigt svar. Det kan nemlig komme meget an på, hvem du sammenligner dig med, og hvad du personligt synes, er en lille eller stor pik. Faktisk viser det sig, at mange mænd tror, at andre mænds pik er større end deres. Uanset om dette er korrekt eller ej. Og mænd har også en tendens til at tro, at gennemsnitsstørrelsen af større end den virkelig er.

Hvis vi ser i forhold til gennemsnittet, så er 8 ud af 10 mænds penis mellem 12 og 16 centimeter. Og det er altså mål i erigeret tilstand. Så har du en penis, der ligger mellem disse målinger, har du en helt almindelig og gennemsnitlig størrelse.

Har du en penis, der er mindre end 12 centimeter, vil du være under gennemsnittet. Men om du vil kalde den for en lille penis, er op til dig. Det handler nemlig ikke om at sammenligne sig med alle andre, men om du bliver glad for din penis.

 

Hvad siger kvinder til en lille penis?

Du vil sikkert gerne høre, at kvinder faktisk hader en alt for stor penis, og måske endda fortrækker en lidt for lille penis i stedet for. Men sandheden er, at du ikke kan find ét svar på dette spørgsmål. Som med så mange andre ting er kvinder forskellige. Nogle vil have en stor og fyldig penis, andre synes en lille penis, kan noget, mens andre faktisk lever efter devisen, at det er gørelsen, og ikke størrelsen det kommer an på.

Det skal dog siges, at en penis faktisk kan blive problematisk stor. Med en for stor pik kan det være smertefuldt for kvinden, og det kan tage meget øvelse, og ikke mindst smørelse før det kan lykkes. Derudover kan det besværliggøre hvis ikke umuliggøre anal sex.

Så der kan altså være problemer eller forhindringer både ved at have en stor pik og en lille penis. Det handler i stedet for om, at du bliver tilfreds, med den penis du har, og lærer, hvordan du bedst kan stimulere din partner, med det du har at arbejde med. Gør du dit for at gøre hende tilfreds, vil hun være helt ligeglad med, hvilken størrelse din pik er.

Kvinder søger pik

Sådan får du en større pik

Hvis du synes, du har en lille pik, kan det selvfølgelig have en stor indvirkning på din generelle selvtillid. Det kan i værste tilfælde også gøre, at du undgår intime forhold eller noget så simpelt som at tage et bad i fitnesscentret eller svømmehallen.

Når din pikstørrelse på den måde påvirker dit humør og velvære, kan det være en god idé at forsøge at gøre noget ved. Da en større pik er noget mange mænd, drømmer om, findes der selvfølgelig et utal af metoder på markedet. De lover alle guld og grønne skove i forhold til at give dig, den pik du altid har drømt om.

Alt efter hvilket hjælpemiddel du bruger, kan du få en midlertidig eller permanent større penis. Men det er nok også vigtigt at have realistiske forventninger. Der er for det meste ikke tale om en vidunderkur, men blot et redskab, der kan give dig en lille forøgelse i enten længde eller tykkelse.

En måde hvorpå du kan få en permanent større pik, er ved at bruge en penisforlænger. Der er dokumenteret effekt ved brug af penisforlænger. Men du skal også være klar over, at det kan være en lang og sej kamp at opnå det ønskede resultat.

Ønsker du en mindre voldsom metode, findes der også creme, der for nogen virker rigtig godt, og som også har vist sig at give permanente ændringer. Derudover er der selvfølgelig penispumpen, der giver en midlertidig forstørrelse. Penispumpen er nem og praktisk at bruge for eksempel lige inden sex.

Jes Extender Silver Standard Penisforlænger

10 gode råd hvis du har en lille penis

Det behøver ikke alt sammen at være håbløst hvis du har en lille penis. Det gode gamle motto; ”det er ikke størrelsen, men gørelsen” har altså noget kød på sig. Der er derfor mange ting du kan gøre med din lille pik, der vil få kvinderne helt op og ringe.

Så fortvivl ikke men læs i stedet med her og få 10 gode råd til dig med en lille penis.

1. Lad dine stød tale for dig

Med en mindre pik skal du ikke bekymre dig om at du støder for hårdt igennem. Du kan faktisk bare give den gas, hvilket virkelig kan være skønt både for dig og din partner.

Der er nemlig bare bestemte tidspunkter hvor kvinder kan være mere ømme og så har skeden jo også bare en begrænset længde.

Ved at du lader dine stød tale for dig vil din partner også mærke at du virkelig arbejder for sagen, hvilket altid er et kæmpe turn-on.

2. Du er som skabt til anal sex

Ved anal sex kan en almindelig størrelse penis eller en stor pik være en forhindring. Det kan nemlig blive smertefuldt og besværligt at indføre pikken ved anal sex. En mindre penis er derfor som skabt til den frække anal sex.

Du kan derfor med fordel forslå at I prøver kræfter med anal sex hvorefter din partner virkelig kan mærke alt det din penis har at byde på. Uanset størrelse er det selvfølgelig vigtigt at du husker en god glidecreme når det kommer til anal sex.

3. Brug en penisring

Selvom du skulle have en mindre penis end gennemsnittet, har alle mænd et ønske om en større pik. Derfor er penisringe også et meget populært produkt. Det vil nemlig gøre at din erektion bliver hårdere og større. Derudover kan den også hjælpe dig med at holde i længere tid under samleje.

Du kan også få en penisring, der kan hjælpe dig med at stimulerer din partner. Flere penisringe kommer med en vibrator, der sidder så den rammer klitoris helt perfekt når den bruges under samleje.

4. Bestem størrelsen på din penis med et sleeve

Som så meget andet her i verden kan du også snyde dig til en større og mere fyldig penis. Synes du din lille penis skal have lidt hjælp kan du derfor påsætte et sleeve.

Et penis sleeve kommer i mange former, størrelser og længder, så du kan med garanti finde et der passer til dig. Med et sleeve over din penis kan du stimulere din partner på helt nye måder og det kan give dig de ekstra centimeter du altid har drømt om.

5. Du vil opleve oralsex som de færreste har prøvet det

Med en lille pik kan du faktisk opleve flere fordele ved oral sex. De fleste mænd har nok drømt om at se deres partner tage deres pik i munden og se de hele blive opslugt. Ved at have en lille penis er det nemmere for din partner at gøre dette.

Når din partner skal give dig oral sex, er det kun en fordel at din penis ikke er alt for lang eller stor. Det gør det nemlig kun svære at nå helt til roden eller at have pikken i munden i længere tid. Du vil derfor helt klart opleve oral sex som mange mænd vil være misundelig på.

6. Brug en dildo eller vibrator

Der findes i dag virkelig mange gode dildoer og vibratorer på markedet. Sexlegetøj kan være en både nødvendig og fræk tilføjelse i soveværelset og kan virkelig gøre en stor forskel for et bedre sexliv. Med en god dildo eller vibrator kan I sætte ekstra krydderi på sexlivet, og en dildo kan muligvis give dig de ekstra centimeter som du står og mangler.

Du kan også finde mange vibratorer der kan bruges under samleje og som kan give din partner ekstra stimulering. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser. Hvis du kan tænke dig til det findes der helt sikkert også et produkt, der kan levere det.

7. Husk at bruge dine fingre

Uanset om du har en over gennemsnittet penis eller en såkaldt lille pik, så er det altid vigtigt at huske at bruge fingrene. Godt fingerspil kan gøre hele forskellen mellem kedelig og umotiveret sex på den ene side, og en intenst og vild omgang på den anden side.

Om du bruger fingrene samtidig med at din penis penetrerer din partner, eller om du bruger dem som en pirrende forspil eller mellemspil, så er de essentielle for god og varieret sex. Du kan bruge fingrene udvendigt og stimulere klitoris. Eller du kan stimulere indvendigt ved at ramme G-punktet.

8. Har du overvejet en penisforlænger eller en penispumpe?

Har du virkelig store problemer med at du har en mindre penis, og forhindrer det dig i at tage intim kontakt? Så kan en penisforlænger være en mulig løsning. Det skal dog siges, at der er tale om en lang og til tider besværlig proces. Men holder du ud skulle der efter sigende også være en permanent forøgelse at hente.

En anden mulighed er at bruge en penispumpe. Den fungerer lidt lige som en penisring, idet den midlertidigt giver dig en større og mere fyldig erektion. Du kan for eksempel bruge den lige før samleje. Har du problemer med at opnå rejsning, kan en penispumpe også være en mulig løsning.

9. Lad være med at sammenligne

Et af de bedste råd til dig der synes du har en lille penis, er at du skal lade være med at sammenligne dig med andre mænd. Og det er uanset om du står i badet i det lokale fitnesscenter eller om du ser på mændene i pornofilmene.

Uanset din størrelse vil du altid kunne finde mænd med en længere, større eller tykkere penis end dig selv. Hvis du fokuserer på dig selv og din egen glæde ved din pik, kan du komme langt både mentalt og fysisk. Ofte er den største forhindring ved god sex at du tvivler på dig selv eller ikke har selvtillid nok. Det hotteste ved en mand i sengen er at han har selvtillid og tror på sig selv.

10. Husk at sex også er mentalt

I forlængelse af råd nummer 9, er det vigtigt også at huske at sex også er mentalt. Det vil sige, at det altså ikke kun af størrelsen det kommer an på. Det handler også om den generelle kemi mellem dig og din partner.

Her kan frække ord, opmærksomhed og det rette forspil betyde hele forskellen. Så i stedet for at bekymre dig om din penisstørrelse kan du i stedet bruge din energi på at være en opmærksom elsker, der ligger vægt på at tilfredsstille din partner.

 

Pernille-Louise Lenskjold
Pernille-Louise Lenskjold
Jeg arbejder til dagligt i en Sexshop og hjælper samtidig Eroti.dk med at udvælge hvilke produkter, der på baggrund af de forskellige testeres anmeldelser skal indgå i vores samlede vurderinger. Eksempelvis som testvinder, bedst til begynderen eller den bedste til prisen (prisvinder). Det er også mig du finder på nogle af vores videoer :) God læselyst - jeg håber du finder det du leder efter.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here