Brevkasse: Må jeg bruge en dildo mens jeg er gravid?

2009

Generelt kan det at være gravid være forvirrende, og mange naturlige ting begynder man Lise Petersenpludselig at stille spørgsmålstegn ved heriblandt det at anvende en dildo under graviditet.

Det kan ved første øjekast virke underligt, at stikke nået op i sig, når man samtidig ved at man har en baby i sin mave.

Det er mig (Lise Petersen) som har denne blog, og som i øvrigt tidligere har været gravid.

Dengang rådførte jeg mig med både jordmoder og læge. Så jeg kan 100% garantere dig for, at nedenstående svar er korrekt (Det er gældende for dig uanset hvor langt du er henne med graviditeten).

Køb din dildo til graviditet her →


Spørgsmål: Fra læser

Vi fik i sidste uge et spørgsmål fra en interesseret læser – spørgsmålet gik således:

”Hej Eroti

Jeg er gravid på 16. uge, og har faktisk siden starten været meget i tvivl omkring dette emne. Derfor denne besked. Jeg diskuterede det med min mødregruppe, hvor vi alle faktisk var meget i tvivle om man må bruge en dildo mens man er gravid. Jeg synes at kunne forstå på nogle, at det måtte man gerne hvorimod andre sagde der var forbundet en risiko i det man kunne komme til at gøre skade på barnet eller livmoderen. De to ting hænger selvfølgelig lidt sammen. 

Jeg elsker at bruge min dildo vibrator og har før jeg blev gravid brugt den utroligt meget. Men har faktisk ikke siden rørt den fordi jeg var af den opfattelse at man ikke måtte, Men nu er jeg simpelthen blevet så nysgerrig at jeg har valgt at skrive dette indlæg. Så mit spørgsmål lyder som følgende: 

Må man bruge dildo imens man er gravid?”


Svar: Derfor må du bruge dildo under graviditet

Først og fremmest er svaret ja det må man gerne. Det kan faktisk være vigtigt. At benytte sig af sexlegetøj heriblandt en dildo under graviditeten. På den måde vil det lette alt det stress. Som mange kvinder er ramt af imens de er gravide. dildo gravid

På den måde kan en dildo når du er gravid være den rigtige måde at løse dette på, fordi du på den måde løsner op og slapper fuldstændig af. Det bliver med andre ord lidt et frirum for dig, hvilket er yderst nødvendigt for at man kan kunne komme igennem en sådan periode. Hvor hele sin krop ændrer sig.

Når man som kvinde får en orgasme sker der nemlig det, at man udløser et stof der hedder oxytocin, som reelt set ved din fødsel kan være med til at forhindre komplikationer. Du kan dog tage det helt roligt. For vi kan forsikre dig om, at ingen mødre som har fået en orgasme før fødsel. Eller imens de har været gravide har udsat deres ufødte barn for skade ved at anvende dildo imens du gravid.

Køb din dildo til graviditet her →

Det skal du være opmærksom på

Onani og graviditetDet er dog vigtigt, at du er opmærksom på de produkter du køber. Her skal det helst ikke være produkter som indeholder jern og metaller. Men det har vi nu heller aldrig oplevet, at nogle dildoer gør.

Det er derfor ‘økologiske’ dildoer til graviditet vi efterspørger, nedenstående produkter er eksempler på de modeller, som du sagtens kan anvende når du gravid – og derfor er det vigtigt, at man går efter de ‘økologiske’ modeller i den forstand, at de lidt dyre modeller er fremstillet i fanta flesh, som der 100% fleksibelt stof uden e-numre og andet som ikke er godt i denne sammenhæng.

Efter at have anvendt den bedste dildo til graviditet, så skal den blot tørres af eller skylles i vand, ligesom alle mulige andre modeller. Så på den måde er der ingenting anderledes på den front.

Prøv dig selv af

Generelt kan vi sige, at du sagtens kan prøve forskellige stillinger og så videre, så der er ingen grund til at være overbeskyttende. Selvom det selvfølgelig er en naturlig stop klods, for det kan virke ulogisk, at man gerne på stikke en dildo op i sig. Når man har nået så værdifuldt som et barn i sig, men her skal du bare være helt rolig. gravid dildo

Hvis du har en anden situation, med nogle komplikationer eller andet. Så kan vi selvfølgelig ikke tage højde for dette i indlægget.

Vi har nemlig taget udgangspunkt i, at du har en helt ‘normal’ fødselsgang op til din fødsel. Derfor vil vi altid anbefale, at du henvender dig til din læge. Så vil de nemlig komme til samme konklusion som vi har.

Du er desuden velkommen til at skrive om nogle af dine oplevelser du har haft. Hvis du tidligere har været gravid og anvendt en dildo. Vi er meget interesseret i historier på denne front. For det er nemlig sådan (har vi fundet ud af), at mange bruger dildo under graviditet. Men er måske en smule flove over at sige det, selvom der ingen grund er til det.

En af vores medarbejder fra redaktionen, siger at hun udemærket vidste at man godt måtte bruge dildoer når man var gravid. Så hun brugte den lilla model, som hun stadigvæk kalder den bedste dildo til når man er gravid. Den er lavet af det rigtige materiale, og koster kun 399 kr. Desuden har hun brugt den under 3 fødsler. Og vi kan forsikre dig om, at hendes børn har det helt okay. De har ikke lidt nogen skade.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here