Cuckold – sådan kommer du i gang

50

Det kan være lidt uoverskueligt at finde ud af hvordan du finder nogen at udleve dine fantasier med. Har du i lang tid drømt, at om få din fantasi ud i virkeligheden hjælper vi dig her med en guide til, hvordan du kommer i gang.

En fantasi om at være cuckold eller hotwife, kan være svær at slippe igen, og det kan være en spændende rejse at bevæge sig ud på enten som par eller single. Som hotwife tænder du på at være sammen med andre mænd end din partner, mens du som cuckold tænder på, at andre er sammen med din partner. Ofte involverer fantasien også et voyeuristisk element, hvor manden ser på, mens kvinden er sammen med en anden mand.

Du synes måske, at din fantasi er lidt specielt, og er måske også bange for, at der ikke er andre, der deler den med dig. Men bare rolig. Vi kan med garanti sige, at der er mange, der har samme fantasi som dig. Samtidig kan du i dag nemt og hurtigt finde frem til dem på en af de mange dating sider, der findes.

På en datingside kan du søge efter medlemmer med samme fantasier som dig, og du kan også finde personer, der har de kvaliteter, du leder efter. På mange datingsider er der chatrum, hvor I kan snakke sammen inden, og finde ud af om i er et godt match. Herefter kan i aftale at mødes, og se om fantasien skal leves ud.

I denne guide har vi samlet alt hvad du behøver på et sted. Her får du anmeldelser af datingsider, beskrivelse af cuckold konceptet samt gode råd til at udleve fantasien på en sikker og komfortabel måde. Læs vores guide til hvordan du kommer i gang med at udleve dine frække fantasier som cuckold og hotwife konceptet lige her.

Sexhunt.dk

sexhuntlogo

Besøg siden her

På Sexhunt.dk finder du omkring 100.000 danske medlemmer, der ligesom dig leder efter en fræk partner. Du kan nemt oprette dig og beskrive dig selv, og det du søger. Efter du har lavet din profil, kan du chatte med de andre medlemmer og finde en hed date, der søger det samme som dig.

Faktisk er chatten opdelt i loger, så du kan finde den loge, der matcher dit ønske om at finde en cuckold. Dette er en særlig god funktion, som du ikke finder på alle datingsider. Det gør det nemt for dig at finde, præcis det du leder efter. På siden kan du også lave et filter, så du kun modtager beskeder fra de medlemmer, der opfylder bestemte kriterier. Det kan for eksempel være alder og køn.

På Sexhunt.dk kan du derfor nemt finde en cuckold, der matcher dine behov og præferencer. Søg efter specifikke fantasier eller oplevelser. Du vil hurtigt opdage at du ikke sidder alene med dine frække drømme.

Fordele:

 • Smarte loger
 • Dansk ejet datingside
 • Mulighed for at skrive og læse erotiske historier

Ulemper:

 • Nogle profiler er falske eller inaktive

 

Scornu.com

scor nu logo

Besøg siden her

Med en profil på scornu.com har du over 200.000 medlemmer at chatte med. Siden er Danmarks største datingside, og der er derfor god chance for, at du kan finde en med de samme cuckold drømme som dig. På scornu.com vil du med garanti finde andre, der har lignede fantasier og som du kan få en fræk oplevelse med.

Udover det store udvalg får du også en meget brugervenlig hjemmeside, hvor du kan melde klart ud, hvad du søger. Du kan for eksempel vælge mellem 18 forskellige interesser, som du kan krydse af. Det er med til at forhindre misforståelser og irrelevante henvendelser.

Med scornu.com får du en 100% danskejet hjemmeside, hvor der både er fokus på kvalitet og tryghed. Scornu.com er måske den største dating hjemmeside herhjemme. Det er derfor et godt sted at starte, hvis du er ny inden for datingsider, eller ikke har afprøvet cuckold konceptet før. Du kan med sikkerhed finde nogle, der har samme ideer som dig.

Fordele:

 • Mange medlemmer
 • Brugervenlig hjemmeside
 • Danskejet datingside

Ulemper:

 • Nogle profiler er falske eller inaktive

 

Sexymeets.club

sexymeets.club

Besøg siden her

Når du skal finde en cuckold, der har alt det, du leder efter, kan du på sexymeets.club finde en person, der bor lige i dit nærområde. På hjemmesiden kan du også blokere bestemte medlemmer. Det er en smart mulighed, da du godt kan risikere at få beskeder fra medlemmer, du ikke er interesseret i.

Du kan nemt gøre din profil anonym, så det kun er medlemmer, som du godkender, der kan se den og dine billeder. Det giver dig mulighed for at have fuld kontrol over, hvem der ser dig, og hvem der kan kontakte dig. På den måde kan du undgå mange irriterende og uønskede henvendelser. Det giver dig mere tid til at koncentrere dig om dem, der faktisk kan blive til et frækt stævnemøde.

Sexymeets.club blev grundlagt i 2019, og er derfor en relativ ny datingside. Der er dog allerede en stor mængde mandlige medlemmer, hvilket gør det til det perfekte sted at finde nogle du kan udleve din frække cuckold fantasi. Hvad enten du leder efter en, der vil lade dig ”låne” hans kone, eller om du leder efter en til din kone, så kan du finde det på en datingside som sexymeets.club.

Fordele:

 • Mange mandlige medlemmer
 • Regional søgning
 • Anonym profil

Ulemper:

 • Nogle profiler er falske eller inaktive

 

Erox.dk

Erox logo

Besøg siden her

På Erox.dk finder du ca. 210.000 medlemmer, der ligesom dig søger en ny og spændende erotisk oplevelse. De mange medlemmer har alle forskellige præferencer, behov og fantasier. Der er derfor altid mindst én, der har de samme drømme som dig.

Du kan gratis oprette en profil og se hvilke muligheder Erox.dk gemmer på. Kan du lide, det du ser, kan du herefter tilkøbe dig adgang, til de mange fordele som hjemmesiden har. På din profil kan du beskrive, hvordan du søger en person eller et par, som du kan udleve din cuckold fantasi.

Når du har købt VIP adgang, kan du både læse og besvare beskeder samt se, hvem der besøger din profil. Med VIP adgang kan du få alt, hvad du behøver ud af hjemmesiden. Det kan derfor også være en nødvendighed, hvis du faktisk gerne vil finde en partner, du kan bruge til noget.

Fordele:

 • Mange mandlige medlemmer
 • Regional søgning
 • Anonym profil

Ulemper:

 • Nogle profiler er falske eller inaktive

 

Diskretvoksenflirt.com

diskretvoksenflirt.dk logo

Besøg siden her

Find den rigtige cuckold på diskretvoksenflirt.com der henvender sig til voksne over 30 år. Du er derfor sikker på at finde mere modne medlemmer. Oprettelse af profil er både gratis og meget nemt. Udfyld oplysninger og skriv hvad du søger. Det kan også være en god idé at bruge et profilbillede. På denne hjemmeside er du hurtigt i gang med at finde din nye sexpartner.

Hjemmesiden er måske ikke den pæneste, men den giver dig et overskueligt overblik over dine mulighederne. Her kan du de sædvanlige ting såsom at se andre profiler og skrive med potentielle partnere. Brug for eksempel chatten til at lære andre medlemmer at kende og find ud af om jeres fantasier og præferencer matcher.

På diskretvoksenflirt.com finder du en brugervenlig hjemmeside med en hjælpsom kundeservice afdeling, så du nemt og ubesværet kan finde, det du leder efter. Har du problemer med at finde det, du søger, kan du med fordel kontakte dem, og høre om de kan guide dig i din søgning.

Fordele:

 • Brugervenlig hjemmeside
 • Gratis oprettelse af profil
 • God kundeservice

Ulemper:

 • Nogle profiler er falske eller inaktive

 

Victoriamilan.dk

Victoria milan

Besøg siden her

Victoriamilan.dk er den perfekte side til dig, der leder efter en cuckold. Hjemmesiden er nemlig en platform skabt til folk, der ønsker at finde en at have en affære med. Modsat mange andre hjemmesider får du lov til at gøre meget med en gratis profil. Skal du have fuld adgang til alle profiler, og alle funktioner skal du tilkøbe dig adgang.

Når du opretter din profil, kan du nemt vælge, hvilken form for flirt eller dating du leder efter. Det gør det også nemt for dig at finde andre medlemmer med samme behov og præferencer. Er du for eksempel et par, som søger efter en mandlig partner, har du også et godt udbud at vælge i mellem på victoriamilan.dk.

Med mange mandlige medlemmer giver victoriamilan.dk dig et godt udvalg. Både når du skal finde en mand, der vil være sammen med din partner, mens du kigger på. Og når du leder efter et par, der søger en til at være sammen med den ene.

Fordele:

 • Brugervenlig hjemmeside
 • Gratis oprettelse af profil
 • Mange mandlige medlemmer

Ulemper:

 • Nogle profiler er falske eller inaktive

Hvad er cuckold?

Cuckold er en mand, der nyder, at andre mænd har sex med deres kone. Men det kan også være en mand, der tænder på at være sammen med en anden mands kone, men manden kigger på. På dansk kalder man det en hanreje. Du kan blandt andet finde en cuckold på en af de mange danske datingsider, der efterhånden findes. Læs vores anmeldelser af de største datingsider i Danmark for at finde en du kan dele din fantasi med.

Hvis du søger efter termen cuckold eller hanreje, kan du finde medlemmer, der ønsker at låne deres kone ud eller mænd, der ønsker at have sex med en anden mands kone. Du vil måske blive overrasket over hvor mange, der deler den pirrende fantasi med dig.

Ofte vil manden vis kone du ”låner” gerne kigge på. Cuckold er derfor noget for dig, der tænder på, at du bliver kigget på, mens du har sex med en anden mands kone. Eller er vild med at se din kone have sex med en anden mand. Du kan ofte også finde cuckolds i swingerklubber, hvor partnerbytte er en fast del af miljøet.

Sådan styrker du din manddom

Sådan er du en god hanrej

Som hanrej skal du kunne være dig selv og være ærlig i forhold til hvad du søger. På denne måde undgår man misforståelser eller oplevelser, der ikke levede op til ens forventninger. Uanset hvorfor cuckold konceptet tiltrækker dig, er det vigtigt at kommunikere tydeligt, hvad du ønsker at få ud af oplevelsen.

Uanset om du er den der er sammen med kvinden eller om du er manden der kigger på, er en god hanreje ham som efterlever de aftalte bestemmelser. Det kan for eksempel være, at man har aftalt et sikkerhedsord eller, at der er bestemte ting der ikke er mulige. Det er vigtigt, at disse ting bliver overholdt og, at der er tillid imellem de involverede parter.

For at være en god hanrej er det også vigtigt, at du er bevidst om dine egne behov og ikke mindst dine grænser. Hvis dig og din partner er enige om hvor grænsen går, er der ingen grimme overraskelser i vente, og I kan sammen nyde den spændende og pirrende oplevelse. Derudover er det vigtigt at huske på god beskyttelse, både når det kommer til seksuel kontakt og ved online kommunikation generelt.

Sådan låner du din kone ud til andre mænd uden at blive jaloux

Mange vil måske synes, at det lyder grænseoverskridende at ”låne” sin kone ud til andre mænd og, at det hvert fald kan medføre jalousi og skænderier. Men er i som partnere enige om, hvad der skal ske, og hvor grænserne går, kan I undgå mange misforståelser og ubehagelige overraskelser.

Det tiltrækkende ved cuckold-fantasien for mange er den aktive rolle som mænden spiller i at udvælge den mand som hans kone skal være sammen med. Så selvom manden er passiv i selve akten, har han en klar og aktiv rolle i udvælgelsen. Denne aktive rolle kan også være essentiel for at du ikke kommer til at føle dig jaloux. Udvælgelsen lader dig bevare kontrollen og giver dig en vigtig rolle i det frække spil.

Det er nok vigtigt, at du grundlæggende ikke er den jaloux type, hvis du skal prøve kræfter med cuckold konceptet. Men derudover kan du komme langt med en åben og fri snak sammen med din partner, inden i afprøver det for første gang. Hvis i begge er sat ind i situationen og jeres grænser, så er der mindre chance for, at oplevelsen ender med uønsket jalousi.

open mouth gag

Hvor mange andre tænder også på cuckold og hotwife konceptet

For at du kan udleve din fantasi om at være cuckold eller hotwife, skal du finde en partner eller et par, der er med på legen. Og hvor mange andre tænder så lige på konceptet om cuckold og hotwife tænker du måske? Men bare rolig, du vil hurtigt opdage, at der er flere, end du lige tror.

At godt sted at starte, når du skal finde en cuckold eller hotwife, er en datingside. Som du kan læse i starten af indlægget, findes der mange forskellige datingsider. Det giver dig mulighed for at finde den, der har det, du søger. På en datingside kan du nemt søge efter specifikke fantasier eller præferencer. Her vil du hurtigt opdage, at du ikke sidder alene med dine frække drømme.

Lige meget om du leder efter en hotwife, der ønsker nyt frækt bekendtskab. Eller om du søger et par, hvor en cuckold ønsker at kigge på, mens man er sammen med hans kone. Så finder du det på en datingside. På en datingside kan du også opstille forskellige krav, og ønsker til den partner, eller det par du søger. På den måde kan du skabe en næsten skræddersyet oplevelse, der lader dig udleve dine vildeste fantasier.

Derfor skal du udleve din cuckold fantasi

Har du en fræk fantasi om at se din partner være sammen med en anden mand? Så kan det være en god idé at dele denne fantasi. Det kan nemlig være med til at bringe jer tættere sammen, når I deler hinandens frække drømme, og hvad der tænder jer. Hvis I begge synes at ideen lyder fræk, kan I begynde at snakke om hvordan I skal udleve den.

Har du for eksempel bestemte kvaliteter, som du ønsker, at den anden mand skal have. Eller skal det måske være en kvinde? Det er en god idé at snakke grundigt om, hvad der skal foregå. Herunder er det vigtigt at aftale hvad I har det godt med, og hvad der ikke ville fungere. Det gør nemlig, at I begge er indforstået med, hvad oplevelsen skal indeholde. Derudover kan det være utrolig frækt og pirrende at snakke om fantasien, og bare det at tale om, hvad der skal ske, kan være med til at sætte gang i sexlysten.

Er du derimod den, der skal være sammen med en anden, muligvis samtidig med, at partneren kigger på, kan du med fordel tale sammen med parret inden. Her kan I lære hinandens grænser at kende, og finde ud af hvad der skal ske. Her kan den indledende snak også være med til at gøre det klart, hvorledes i ville være et match. Har I for eksempel helt forskellige præferencer, er det måske ikke jer, der skal være sammen.

Uanset hvad kan det være utrolig givende både for et par og en enkelt person at udleve en fantasi. Det kan sætte ekstra gang i sexlivet og give nye pirrende og spændende oplevelser.

Pernille-Louise Lenskjold
Pernille-Louise Lenskjold
Jeg arbejder til dagligt i en Sexshop og hjælper samtidig Eroti.dk med at udvælge hvilke produkter, der på baggrund af de forskellige testeres anmeldelser skal indgå i vores samlede vurderinger. Eksempelvis som testvinder, bedst til begynderen eller den bedste til prisen (prisvinder). Det er også mig du finder på nogle af vores videoer :) God læselyst - jeg håber du finder det du leder efter.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here