Det kan altså noget. Den der vilde og dyriske sex hvor I bare river tøjet af hinanden, og hvor det bare ikke kan gå hurtigt nok. Men når det kommer til at have et godt og sundt forhold, er der også andre former for sex, der er vigtig.

Blid sex eller mere romantisk sex kan være mindst lige så vigtig hvis ikke endnu mere vigtig end den vilde og spontane. Ved blid sex er der tid til at kigge hinanden i øjne og være helt intime og tætte sammen.

Det kan helt sikkert sætte en masse rå følelser i gang. Og vil få jer til at føle, at I er tættere sammen både fysisk og følelsesmæssigt.

Så er du interesseret i, hvordan I dyrker blid og romantisk sex? Så er du kommet til det helt rigtige sted. I dette indlæg vil vi nemlig gennemgå, hvordan du og din partner kan være helt intime sammen og styrke jeres parforhold med blid sex.

Hvis du læser med, får du både gode råd til, hvordan du lægger op til romantisk sex, hvorfor det er så godt, og ikke mindst hvordan blid eller romantisk sex kan udfolde sig.

Så tænd stearinlysene og læs med. Du vil helt sikkert blive inspireret til den næste date aften, du og din partner skal have.

Hvordan lægger man op til sex?

Når du skal lægge op til en omgang blid sex, er der flere ting, du kan gøre. For at lade din partner vide at du er klar til en aften i deres arme, kan du sende små frække signaler eller mere direkte beskeder.

Små berøringer i løbet af dagen er altid en klar vinder. Berøringerne i sig selv behøver ikke at være seksuelle, men kan vise, at du er vild med din partners krop, og er i stødet for at mærke mere.

Men skal heller aldrig undervurdere et kompliments styrke. Sørg derfor for at sige når din partner ser sød ud, sexet eller bare smuk. Det vil helt klart få din partners opmærksomhed, og kan hurtigt lede til dejlige kys og tætte kram.

I den digitale verden vi lever i, er der selvfølgelig også mange måder, hvorpå du i løbet af dagen kan gøre din partner klar til aftens romantiske sex. Send søde og frække beskeder hvor du beskriver, hvordan du glæder dig til at se, hvad aftenen byder på.

Sidst men ikke mindst kan du også trække i et sexet outfit. Det vil helt klart få din partners opmærksomhed. Det frække undertøj kan også være en romantisk tilføjelse.

salsa for par master

Hvorfor er romantisk sex godt?

Ved romantisk sex er der mere fokus på et intimt og følelsesmæssigt bånd. Tempoet er måske sat ned, og I har tid til at forkæle hinanden.

Det kan særligt være forspillet, der er trukket ekstra ud. Det giver jer mere tid til at udforske hinandens kroppe, komme helt tæt på og give mere og langvarig nydelse. Denne ekstra intimitet kan bringe jer tættere på hinanden.

Ved blid og romantisk sex kan I også opdage nye former for nydelse eller finde nye stillinger. Hele oplevelsen lægger op til at eksperimentere, tage sig god tid og udforske.

I kan for eksempel bruge tid på områder, som I normalt ikke bruger lang tid på. Her kan I opdage nye erogene zoner og finde ud af, hvad der virker på disse punkter.

Brug jeres hænder og find nye områder. Lad din partner undersøge, røre, slikke og massere ethvert sted på din krop. I vil helt sikkert begge opdage nye former for nydelse og nye skønne reaktioner.

Det kan også give jer begge tid til at modtage nydelse. Særligt kvinder har måske en tendens til at være alt for opmærksom på deres partners nydelse og glemme deres egen. Brug romantisk sex til at slappe af og bare nyde. Den partner vil helt klart også nyde bare at se og føle, den nydelse du oplever.

par i seng

Derfor er det godt for parforholdet

Romantisk sex eller blid sex kan være virkelig godt for parforholdet. Det giver jer nemlig nye muligheder for at være helt intime, når I er sammen. I hverdagen er der måske kun tid til quickies eller en omgang, der kører på rutinen. Og det kan skam også være helt fantastisk og tiltrængt.

Men ved at dyrke romantisk sex giver I ekstra tid og nydelse til hinanden. I udforsker og eksperimenterer, og kommer i kontakt med hinanden på en helt anden måde.

Husk at blid sex også kan være utrolig intenst. Det kan være svedigt, romantisk, vildt ophidsende og ikke mindst indeholde intense klimaks. Det handler nemlig om, at I begge giver jer tid til at skabe mere nydelse for jer begge.

Derudover handler det også om at huske at holde øjenkontakten, kysse hinanden, nusse, age og generelt røre hinanden over det hele. Den tætte kontakt under samlejet vil gøre, at I kommer i helt tæt kontakt med hinanden ikke kun fysisk men også følelsesmæssigt.

Det kan være vigtigt at afsætte tid af til at dyrke blid sex. Det er nemlig kvalitetstid i bruger på forholdet og på hinanden. Det kan være en måde, hvorpå I husker hinanden igen, og finder tilbage til kernen af jeres forhold og det gode sexliv.

Romantisk sex kan selvfølgelig sagtens opstå spontant, men det kan også være noget, I planlægger at dyrke. Uanset hvad er det en vigtig ting at bevare i ethvert parforhold.

Bedste sexlegetøj til nybegynder parret

Sådan har du blid og romantisk sex

Der er naturligvis ikke én samlet manual for, hvordan man dyrker god blid og romantisk sex. Alle par er forskellige, og alle mennesker er forskellige. Derfor har vi alle også forskellige præferencer, behov og ønsker, når det kommer til sex og vores sexliv generelt.

Alt efter hvor længe I har været sammen, kender I nok hinanden ret godt, når det kommer til lyst og nydelse i soveværelset. Udnyt denne viden når I skal dyrke blid og romantisk sex. Det er nu, I har tiden og muligheden for at bruge alle tricks i bogen. Træk orgasmen ud så længe i har lyst til eller skab flere efter hinanden.

Uanset hvordan I gør det, er det vigtigste at give tid til hinandens nydelse og kommer helt tæt på hinanden både med berøringer og øjenkontakt.

Læser du med her, får du nogle gode råd til, hvordan du dyrker blid og romantisk sex med din partner. Der kan nemlig være bestemte stillinger, der er ekstra gode, eller nogle tips til hvordan I holder den intime kontakt hele vejen igennem.

Derudover er det også værd at nyde tiden efter den blide sex. Den er nemlig også vigtig for at opnå den helt tætte og intime kontakt mellem jer.

Vær helt tætte under blid sex

Med blid sex kan det være vigtigt at være helt tætte. Altså fysisk tætte. Det vil sige, at jeres ansigter er tætte på hinanden. I kan holde i hånden. I kan kysse og kramme. Og I kan holde øjenkontakt.

Der er helt sikkert en masse andre måder, hvorpå I kan være helt tætte under blid sex. Det handler mest om, at I finder den måde eller de måder, hvorpå det virker for jer. Og hvor det føles mest behageligt og naturligt. Husk på, at det ikke handler om at forcere en intimitet, der ikke er der. Lad i stedet oplevelsen udvikle sig.

Et godt trick til at skabe en intim stemning er ved at slikke og suge på din partners brystvorte. Det vil nemlig frigive et hormon, der sætter gang i din hjernes belønningscenter. Det vil i sidste ende gøre, at du føler dig mere forelsket med din partner.

Et anden godt tip er øjenkontakten. Den kan ikke bare gøre sex mere intim men også mere intens. Går du ned på din partner, kan du for eksempel holde øjenkontakten, mens du er dernede. Det vil helt sikkert gøre hele oplevelsen endnu mere fræk. Det gør også, at I kan kommunikere med øjne. Du kan se din partners nydelse, mens de kan se dit ophidsende blik, mens du arbejder hårdt for deres nydelse.

Gode stillinger til romantisk sex

I har helt sikkert jeres yndlingsstillinger, der bare fungerer. Hvis disse er perfekte til jer og for at dyrke blid sex, skal I endelig bare bruge dem. Du får her et par gode stillinger, der kan virke som inspiration til, hvordan I kan dyrke romantisk sex.

En klar vinder er den lille ske. Her ligger din partner bag ved dig, mens du har dit øverste ben løftet. Det giver også din partner plads til at stimulere din klitoris. Stillingen er virkelig romantisk, da den lader jer være helt tætte, og samtidig giver mulighed for god stimulering for jer begge.

En anden fræk og blid mulighed er den perfekte sofa stilling. Her kan din partner side på kanten af sofaen, mens du sætter dig på skødet. Her kan du rykke frem og tilbage, men I kigger hinanden dybt i øjne. Stillingen giver jer også mulighed for at give en masse kys til hele den øvre krop samt dejlige kram.

Opnå en dyb penetration med denne stilling. Når du ligger på ryggen, kan du placere en pude under lænden. Sørg for at puden giver den rette støtte, og ikke bare falder sammen under dig. Når du bliver hævet under ryggen, har din partner mulighed for at give dig en dybere penetrering.

Denne stilling kan give en dyb og intens følelse. Denne stilling viser også, at blid sex ikke behøver at være kedelig sex. Stillingen lader jer komme dybt, mærke hinanden helt tæt på og oparbejde et virkelige intenst klimaks sammen.

Sexstillinger lille penis

Efter blid sex

Det er vigtigt at huske på alle de ting, I kan gøre, når I har dyrket romantisk sex. Efter samlejet kan I nemlig bruge den intime energi og romantiske følelse til at blive endnu tættere.

Når I er færdige, kan det være tiltrængt at komme ud af sengen og videre med dagens gøremål. Men husk på at tiden efter er mindst lige så vigtig som selve samlejet. Brug derfor tid bagefter på at nusse, putte med hinanden eller ligge helt tæt. Det er ikke vigtigt, om det er i 1 minut eller 15. Bare I husker at give hinanden den tid efterfølgende.

Lige efter I har dyrket blid sex, er også et perfekt tidspunkt at åbne op og snakke. I har lige været sammen på en meget intim og passioneret måde. Det åbner jer selvfølgelig op fysisk for hinanden, men det giver også plads til et tættere følelsesmæssigt bånd.

I dagene efter kan det også være en god idé at huske hinanden på, hvor fantastisk jeres sex var. Send små beskeder eller nævn den frække aften for din partner. Det lader jer blive i den intime stemning i længere tid, og det gør jer helt klart i humør til endnu en omgang.

Sådan dyrker I blid og romantisk sex – en opsamling

Efter dette indlæg har du helt sikkert fået en masse gode tips og tricks til, hvordan du kan dyrke blid og romantisk sex med din partner. Derudover har du også fået god viden om, hvad blid sex kan bidrage til. Derfor har vi lavet en lille opsamling, så du husker de vigtigste ting om romantisk sex.

Blid eller romantisk sex er mindst lige så vigtig som den spontane og passioneret sex. Blid sex er nemlig mere intim, og giver jer et både fysisk og følelsesmæssigt bånd. Det er samtidig vigtigt at huske, at der ikke er nogen rigtig eller forkert måde at dyrke blid sex. Det vigtigste er, at det føles naturligt og rart for jer.

Ved romantisk sex handler det mere om at sætte tempoet ned og give tid til at I kan give hinanden nydelse og opmærksomhed. Sæt derfor hele aften af til, at I kan bruge den i selskab med hinanden. Romantisk sex kan starte lang tid før, selve samlejet starter. Og forspillet kan derfor også starte dagen inden med frække beskeder eller sensuelle berøringer.

Uanset hvor længe dig og din partner har været sammen, er det vigtigt at bruge kvalitetstid med hinanden. Fokuser på at skabe tid og energi til et intimt sexliv hvor der er plads til både blid sex såvel som spontant og vild sex.

Pernille-Louise Lenskjold
Pernille-Louise Lenskjold
Jeg arbejder til dagligt i en Sexshop og hjælper samtidig Eroti.dk med at udvælge hvilke produkter, der på baggrund af de forskellige testeres anmeldelser skal indgå i vores samlede vurderinger. Eksempelvis som testvinder, bedst til begynderen eller den bedste til prisen (prisvinder). Det er også mig du finder på nogle af vores videoer :) God læselyst - jeg håber du finder det du leder efter.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here