Slavekontrakt: Et godt eksempel på regler mellem herskeren og slaven

10230

Hvis du har planer om at indgå i et SM forhold, enten som slave eller hersker/herskerinde, så er det unægtelig en umådelig god idé at underskrive en slavekontrakt / BDSM kontrakt / SM kontrakt som stadfæster reglerne og har jeres underskrifter på.

I dette indlæg viser jeg et eksempel på sådan en slavekontrakt / BDSM kontrakt / SM kontrakt / sex kontrakt. Det er vigtigt at du som slave eller domina ikke ser dette udkast som en endelig løsning, men i stedet som god inspiration til jeres egen slave kontrakt.

Ønsker du at modtage nedenstående slavekontrakt, hvor du i øvrigt kan rette og selv tilføje punkter. Så udfyld nedenstående formular.

Modtag slavekontrakten over mail nu

Når du har skrevet din mail i nedenstående formular og trykker på ”tilmeld” får du både tilsendt slavekontrakten som pdf, men du bliver også videresendt til en unik rabatkode på 20% til sexlegetøj. Sex slave finder / kæreste kontrakt / Sex kontrakt.

 

Slavekontrakt / BDSM kontrakt

Slavinden:

§ 01 – Slavinden lover, på alle områder, total underkastelse af Herren.

§ 02 – Der er ingen grænser af sted, tid og situation hvor Slavinden må nægte Herren noget, med mindre andet er aftalt med Herren.

§ 03 – Slavinden erkender at hendes krop og sjæl, tilhører hendes Herre.

§ 04 – Slavinden indvilger i, efter bedste evne, at behage sin Herre, da hun kun eksisterer for, at tilfredsstille sin Herres lyster.

§ 05 – Slavinden accepterer enhver afstraffelse, som Herren beslutter sig for at give, uanset den er fortjent eller ej.

§ 06 – Slavinden må aldrig søge en anden Herre, sexpartnere eller andre S/M relaterede personer, med mindre andet er aftalt med Herren.

§ 07 – Slavinden skal til alle tider være uden kønsbehåring.

§ 08 – Benene må ikke lægges over kors, med mindre andet er aftalt med Herren.

§ 09 – Slavinden skal til alle tider være tilgængelig og trusseløs, med mindre andet er aftalt med Herren.

§ 10 – Onani er ikke tilladt, med mindre andet er aftalt med Herren.

§ 11 – Orgasme er ikke tilladt, med mindre tilladelse er indhentet hos Herren.

§ 12 – Herren kan til en hver tid vælge hvilken påklædning Slavinden skal bære.

§ 13 – Efter hver afstraffelse Slavinden modtager, skal hun højt og tydeligt takke Herren.

§ 14 – Ved modtagelse af slag, skal Slavinden højt og tydeligt tælle slagene.

§ 15 – Slavinden vil være positiv over for nye tiltag, som Herren kunne finde fornøjelse i.

§ 16 – Slavinden vil aldrig blive udsat for dyr, børn eller afføring.

Herren:

§ 01 – Herren accepterer Slavinden som sin ejendom. Og lover at gøre alt for at passe godt på hende og sørge for hendes velbefindende.

§ 02 – Herren vil beordre hende, træne hende og afstraffe hende som Slavinde.

§ 03 – Da det nu er Herren der ejer Slavindens krop. Er det dermed også hans ansvar at passe så godt på den, at den ikke udsættes for nogen form for varig beskadigelse.

§ 04 – Vælger Herren at lade tredje person straffe Slavinden, sker det under Herrens fulde ansvar.

 

Ændring af denne Slave Kontrakt / BDSM Kontrakt / SM kontrakt:

§ 01 – Denne kontrakt kan ikke ændres, medmindre både Herren og Slavinden er enige.

§ 02 – Hvis kontrakten bliver ændret, skal alle ændringer nedskrives, dateres og underskrives.

 Opsigelse af denne Slavekontrakt / BDSM Kontrakt / SM kontrakt:

§ 01 – Herren kan til en hver tid, annullere denne kontrakt.

§ 02 – Denne kontrakt kan ikke opsiges, medmindre sygdom, eller Herren og Slavinden er enige.

Slavindens Underskrift:

Jeg har læst og er fuldstændig indforstået med indholdet i denne kontrakt. Jeg indvilger og accepterer Herrens ønske om at eje min krop og sjæl. Jeg forstår, at jeg vil modtage ordre, blive trænet og afstraffet som en Slavinde. Jeg er klar, over at dette betyder, at jeg skal gøre mit yderste for at leve op til min Herres ønsker og behov.

Underskrift:_____________________________ Dato:___________________

Herrens Underskrift:

Jeg har læst og fuldstændig forstået denne kontrakt i sin helhed. Jeg acceptere at denne Slavinde, med krop og sjæl, er min ejendom. Og at jeg skal gøre alt hvad der står i min magt, for at passe på hende. Jeg vil sørge for hendes velbefindende og beordre hende, træne hende og afstraffe hende som Slavinde. Jeg er fuldstændig klar over mit ansvar med det arrangement og lover at ingen skade vil blive tilført Slavinden. Så længe hun er min ejendom.

 

Underskrift:_____________________________ Dato:___________________

Jeg,____________ beder oprigtigt og uden fordomme om, at _______________ vil accepterer, at min vilje underkastes hans og at han vil tage mig i sin varetægt og guide mig, således at vi i fællesskab kan vokse sammen i kærlighed, tillid og gensidig respekt.

Opfyldelsen af hans lyster, ønsker og behov, er sammenfaldende med mine ønsker om, som submissiv, at glæde ham. Til dette formål, tilbyder jeg, at han kan benytte min tid, mine talenter og evner.

Forinden tilspørger jeg dog i ydmyghed, om han, som min Herre, kan acceptere ejerskabet af min krop, til tilfredsstillelse og forhøjelse af vores seksuelle, åndelige, følelsesmæssige og intellektuelle behov. For at effektuere dette, vil han kunne gøre ubegrænset brug af min krop, uanset tid og sted. Foran enhver; at tjene eller blive brugt, alt efter hvad han som Herre måtte bestemme.

Jeg tilspørger, om han vil guide og oplære mig, i enhver seksuel, åndelig, eller offentlig relateret sammenhæng, både sammen med. Eller adskilt fra ham, på en sådan vis, at jeg fortsætter med at udvikle mig som menneske.

Jeg beder om, at _____________ som min Herre, vil anvende sine rettigheder; til at præge og forme mig; assistere mig i at vokse, i styrke, karakter, tillid og væsen, og at han fortsat vil hjælpe mig med, at udvikle mine kunstneriske og intellektuelle evner.

Til gengæld for dette, lover jeg:

– At adlyde hans ordrer efter mine bedste evner.

– At gøre mit yderste for, at tilsidesætte følelser som skyld og skam, samt alt andet, der måtte forhindrer mig i at tjene ham, eller forhindre min submissive side i at vokse.

– Altid at opretholde en åben og ærlig kommunikation.

– At fortælle om mine tanker, følelser, og lyster uden tøven eller skamfuldhed.

– At informere ham om lyster og erkendte behov, i tillid til hans dømmekraft og viden om, at han alene vil tage stilling til, om og hvordan, disse skal opfyldes eller ej.

– At bestræbe mig på at bevare et positivt livssyn og have realistiske forventninger og mål.

– At arbejde i fællesskab på, at forblive et glad og selvstændigt menneske.

– At modarbejde negative sider i min personlighed og ikke lade min usikkerhed forhindrer udførslen af disse retningslinier.

Min overgivelse som submissiv er gjort ud fra den viden, at intet af det, der bliver krævet af mig, vil nedværdige mig som person, og på ingen måde vil stå i vejen for, at jeg udnytter mine evner optimalt. I forbindelse med mine familiemæssige forpligtelser vil intet blive krævet af mig. Som på nogen måde kan ødelægge eller skade mine børn, eller støde sammen med udførelsen af mine pligter som mor og kone.

Jeg ______________ bønfalder om, at denne gave vil blive opfattet i den ånd af tillid, omsorg, respekt og hengivenhed, der ligger bag, og i overbevisning om, at både bestemmelser og udførelse vil ske med klarhed og forståelse for dets betydning.

Skulle een af parterne finde, ikke at være tjent med denne aftale, eller føle forpligtelsen som en byrde, eller af enhver anden årsag ønske at ophæve forholdet, kan dette gøres ved mundtlig tilkendegivelse overfor den anden, helt i overensstemmelse med denne aftales frivillige indgåelse. Vi forstår begge at ophævelsen af aftalen, betyder ophør af  bestemmelserne og udførelse i denne aftale. Men ikke ophør af vores forhold som venner og elskede. Hvis aftalen ophører, lover vi begge, åbenlyst og kærligt, at begrunde og forklare for den anden. Hvorfor, samt hvilke nye behov, der er opstået.

Denne aftale har til formål at sikre, at vores forhold til stadighed udvikles og er indgået i kærlig ånd og i fuld enighed mellem dominant og submissive. Med den intention, at fremme sundheden og lykken, samt forbedre begges liv.

Jeg _________________ overgiver ydmygt min submissive side, til ________________i henhold til ovenstående vilkår på denne ____ dag  i måneden___________ i året _____________

Jeg ___________________ accepterer at tage ______________ i min varetægt og anvende mine rettigheder som Herre i henhold til ovenstående vilkår på denne ____ dag  i måneden___________ i året _________

For tidsrummet fra den   /    år___ til og med den   /    år____

Jeg vil stå til fuld rådighed, samt betjene og lystre min Hersker, både hvad angår almindelig omgang med Herskeren alene eller i selskab med andre, (100% anonymt og således, at ingen uindviede umiddelbart kan tyde vores kontrakt.). Samt stå til rådighed for min Herskers perverse – vulgære – ydmygende og dominante lyster.

Jeg tager for givet, at min Hersker til tider vil betjenes af mig, og påregner ligeledes at blive omtalt meget ydmygende og krævende. Modvilje, tøven, usømmelig optræden, samt andre former for tilkendegivelser uden forudgående tilladelser fra min Hersker er forbudt, og vil medføre, selvfølgelig absolut retfærdige, ydmygende og hårde straffe som: Hård opdragelse, pisk, eksperimentering med mine kønsdele. Samt blive fastlænket i forskellige stillinger, også således at min Hersker frit kan betjene sig af min krop.

Jeg skal (vil) til hver en tid bære den påklædning, jeg bliver befalet, samt være villig til at blotte mine kønsdele m.m.. Ligegyldigt hvor og hvornår jeg bliver beordret.

Hvis jeg får lov til at tage med i byen, ud for at danse eller lignende. Skal jeg være til fri disposition for min Hersker, samt være tilrådighed for andre M eller K, som KUN min Hersker udvælger. Således at min Hersker hvor, hvornår han har lyst. Kan blive betjent og tilfredsstillet seksuelt både psykisk og fysisk.

Skulle min Hersker skaffe sig forskellige former for liderlige og dominerende bekendtskaber, som savler for at leje, eller blot benytte sig af en liderlig mær/luder eller Slavetøz. Skal jeg omgående adlyde, også når min Hersker ønsker at fremvise mine kønsdele.

Hvis min Hersker ønsker at se bekendtskab/er misbruge mig seksuelt, skal jeg være til rådighed, og omgående sprede ben, således at mine kønsdele/åbninger er til fri afbenyttelse for seksuelt misbrug m.m. Dette kan foregå i hjørnet af en restaurant eller tilstødende, på offentligt toilet, parkeringsplads, i en skov eller steder. Hvor der kan være chancer for at blive set eller hørt.

Absolut 100% gensidig ærlighed og diskretion samt respekt for grænser. Det påhviler hendes Hersker samt de ansvarlige at drage omsorg for enhver form for sikkerhed forbundet med tøzens afbenyttelse.

Slavetøzens borgerlige navn

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

16 KOMMENTARER

 1. Jeg fik ingen PDF kontrakt men kun en anmodning om at tilmelde mig jeres nyhedsbrev. Endten er der noget galt eller også er det bare en falsk fiktiv blogpost

  • Det er bestemt ikke en falsk/fiktiv blogpost 🙂 Jeg har selv skrevet den.

   Vi har tidligere oplevet nogle problemer med, at nogle ikke modtager deres PDF. Det bedste råd jeg har er at forsøge at afmelde din mail og derefter tilmelde igen.

   Vi bruger et mailprogram der hedder MailChimp til at udsende PDF’en og det program kræver en “ekstra” tilkendegivelse fra brugeren (for jeres egen sikkerhed mod spam og misbrug af det mailprogram). Så den “ekstra” tilmelding er egentligt bare jeres sikkerhed.

   Lise P

    • Ok ja, tænkte om de selv måske havde fået designet en der passede mere på frue/slave forhold ☺️ Håbet lidt på jeg kunne smugkigge lidt på deres da de er lidt længere i fremme i denne spændende proces end vi er da,vi lige har opdaget lysten fra begge parter men aldrig fået det vent med den anden. Men nu kører det fremad i processen og jeg ville rigtigt gerne i kontakt med andre der lever i et 24/7 frue /slave forhold og gerne os medmere erfaring end den vi ligger inden med på dette stadie vi er på også bare dele erfaringe med ligesinde kunne værre rart ☺️

     Vh
     Frank

  • Kan se, at der er sket en fejl med dit login. Måske det er fordi mailen ender i spam og når du så prøver igen er du allerede tilmeldt. Jeg har fjernet din mail fra ’tilmeldt listen’. Jeg har også lige selv tjekket med en anden mail – så det skulle gerne virke igen nu.

 2. Jeg har et spørgsmål. Hvis man underskriver sådan en kontrakt og ender gul og blå. Så er kontrakten vel ugyldig? Det er vel vold på godt gammel dansk?
  Jeg er nysgerrig, da jeg selv blev bedt om at skrive under på noget lignende. Han ville ‘straffe’ mig hvis han fandt det nødvendigt og jeg tænker lidt, at det kan ende ud i voldtægt. Hvad tænker I om det?

  • Hej Cecilie

   Tak for dit gode spørgsmål, som andre helt sikkert ligeledes finder interessant.

   Kontrakten er en sjov ting mellem din elsker og dig, og selvom du har underskrevet den, så er dansk lov altid gældende. Du kan derfor være helt rolig omkring hvorvidt din elsker har fuldmagt til at gøre alt – for sådan forholder det sig naturligvis ikke.

   Du kan derfor helt roligt underskrive din slavekontrakt, for det vil løfte hele oplevelsen og legen 🙂

   Jeg håber mit svar var fyldestgørende. Hvis det ikke er tilfældet, så er du mere end velkommen til at skrive igen.

   Kærlig hilsen
   Lise Petersen

  • Hej Vivian.

   Vi har haft problemer med mail-udsendelse d. 14 fra om morgenen til omkring kl. 20. Kan se du har forsøgt i det tidsrum. Det er kommet i orden igen. Jeg har lige selv testet det og det virker 🙂

   Håber du kan få det til at virke også, ellers så skriv endelig!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here