Anal pumpe – Her er de bedste i test

302

Du har vanvittig meget lyst til, at I skal dyrke analsex, men hvordan er det nu med rengøringen? For hvordan er det lige, at man renser eller rengører anus?

Med en analpumpe klarer du nemt rengøringen, og du er klar til at dyrke vanvittig, hed og forførende analsex.

Vi har valgt at anmelde 8 forskellige slags anal pumper her, for at give dig et bedre overblik over hvad der findes af smarte løsninger på markedet. Anal rens burde være en selvfølge, både for din partners skyld, men i høj grad også for din egen.

Det er bare lettere at give sig hen, når man ved, at man er helt ren og lækker. Så læs med her og bliv klogere.

Testvinder – Sinful Anal Douche

Det er ikke uden grund at mange analpumper og anal douches ligner denne. Det er nemlig en rigtig god anal pumpe, der er let at bruge. Formen giver på mange måder sig selv, i forhold til, hvordan den skal bruges. Det tynde plastikrør stikkes op i anus, hvorefter du bruger pumpen til at sprøjte vandet op i endetarmen. Når du bruger en anal douche som denne, så sikrer du dig, at du er helt ren og hygiejnisk, når du skal dyrke sjove og frække anallege med din partner.

Ud af de mange modeller og typer for anal douches der findes på markedet, så er denne Sinful Anal Douche den helt store testvinder. Den er effektiv, og den kan bruges af alle. Den er let at bruge, og så kan den faktisk blive stående ude i badet, uden at nogen vil opdage hvilken funktion den har. Røret er i en tilpas størrelse, og både mænd og kvinder vil derfor få stor glæde af anal sexlegetøj, herunder denne anal pumpe.

Du bruger den ved, at du fylder pumpen med vand. Du stikker derefter røret op i endetarmen og sprøjter forsigtigt vand op i endetarmen. Derefter sætter du dig på toilettet (det kan med fordel også gøres i badet, når du alligevel er der). Denne proces gentager du indtil at vandet, der flyder ud af dig er rent eller det ikke lugter mere. Det er altså lige til, og det er også en af grundene til, at vi er så vilde med lige præcis den Anal douche.

Tjek prisen her

 

 

Mest Solgte – Sinful Flexible Tip Anal Douche

Den bedst solgte analpumpe er denne Sinful Flexible Tip Anal Douche. Og det forstår vi godt. Røret er lavet i silikone og føles derfor glat og lækkert mod huden. Selve pumpen kan indeholde 175 ml, og er ekstra bred, så den er lettere at rengøre.

Til forskel for blandt andet Sinful Anal douche og mange andre anal pumper, så har denne et fleksibelt rør. Det betyder, at det er behageligt og let at indføre, da du selv kan regulere hvilken eventuel krumning, den skal have. Det fleksible rør gør hele forskellen, om man er til det eller ej, er naturligvis en smagssag. Mange er store tilhængere af det, og det er selvfølgelig også derfor, at det er den bedst solgte anal pumpe.

Vi synes selv, at den virker rigtig godt. Selvom pumpen ikke er den største, så kan den sagtens indeholde nok vand. Vi hælder måske lidt til at sige, at den især er henvendt til kvinder, grundet dens størrelse. Dermed ikke sagt, at mænd ikke kan bruge den – for det kan de naturligvis også. Den får hvert fald vores bedste anbefalinger med på vejen.

Tjek prisen her

 

 

Den Billige – Baseks Anal Douche 225 ml

Med Baseks Anal Douche 225 ml får du en rigtig god anal pumpe til en virkelig god pris. Den er henvendt til både mænd og kvinder, da pumpen har en rigtig fin størrelse. Den kan indeholde nok vand, til at lave store sprøjt. Den er derfor enormt effektiv, og kan nemt rengøre anus og endetarm.

En anden fordel ved denne anal pumpe er helt sikkert, at den er nem at rengøre. Du fjerner nemt røret og kan så både rengøre det efterfølgende og selve pumpen. Når du skal rengøre din anal douche, kan du godt bruge kogende vand. Men det er vigtigt at skylle al vandet ud bagefter, for at hverken rør eller pumpe ikke tager skade. Alternativt kan du bruge en rensespray til sexlegetøj.

Rørets størrelse henvender sig også til både mænd og kvinder. Brug gerne en smule glidecreme, når du skal indføre røret, for at få det til at glide bedre.

Tjek prisen her

 

 

Bedste Ekspert Anmeldelser – Nexus Anal Douche Pro

Den her Nexus Anal Douche Pro er helt klart Rolls Roycen indenfor analpumper. Den er lavet i et rigtig lækkert materiale, der bare glider rigtig nemt. Den sorte og matte farve gør, at du let kan lade den stå ude i badet, uden andre finder ud af hvad det er.

Det helt særlig ved lige præcis den her analpumpe er, at den er anatomisk udformet. Røret er derfor ikke stift som på de fleste andre, men heller ikke fleksibelt. Røret er altså fra producentens side lavet, så det ”passer” til din anatomi. Du har altså endnu lettere ved at blive helt ren i endetarmen, når du bruger denne anal douche.  Men udover at den er helt vildt god til anal rengøring, så vil du opleve en lækker prostata stimulering imens du bruger den.

Hvis du ikke allerede har bemærket det, så er den nemlig udformet som meget af det sexlegetøj, der stimulerer prostataen hos mænd. Og det er selvfølgelig ikke tilfældigt. Hvis du ved, at du skal have lækker analsex senere, så kan du jo lige så godt ”varme” op allerede under din anal rens.

Både mænd og kvinder kan bruge den, men den er særligt henvendt til de mandlige brugere. Det er den især grundet dens størrelse, men er du kvinde og vant til at bruge en anal pumpe, så kan du også få rigtig stor glæde af denne.

Tjek prisen her

 

 

Til Nybegynderen – Splash-Queen Intim Douche

Er du nybegynder, så skal du helt sikkert tjekke den her analpumpe ud. Splash-Queen Intim Douche er målrettede de kvindelige bruger, da den både kan bruges til anal og vaginal rengøring. Smart ikke! Der kan være mange grunde til at ville rense vagina og anus både før og efter sex. Og med denne smarte anal pumpe, kan du klare det hele.

Den afrundede spids er meget behagelig at bruge, og selve materialet er lækkert og glat. Bruger du den i badet, er det ikke nødvendigt med glidecreme, men bruger du den udenfor badet, kan du med fordel bruge lidt vandbaseret glidecreme. Det gør det lettere og mere behageligt at føre røret op. Ligesom med andre analpumper, fylder du pumpen med vand i kropstemperatur. Du indfører røret det sted, du ønsker at rengøre. Dernæst pumper du så vandet op i endetarmen eller vagina. Gør det forsigtigt til at starte med.

Du vil hurtigt finde ud af, hvor lidt det kræver, og blive så lykkelig over, at du ikke behøver at bekymre dig om, hvorvidt du er helt ren under akten.

Til de kvindelige brugere, kan vi helt klart anbefale denne analpumpe.

Tjek prisen her

 

Den Frække – COLT Shower Shot Anal Rengørings Sæt

COLT Shower Shot Anal Rengørings sættet er bare så smart. Det er også til den erfarne bruger, da det igen drejer sig om en anal rens, der påsættes bruseslangen. Det særlige ved denne model er helt sikkert brusehovedet. Det er formet som en naturtro penis, og du kan derfor få stor nydelse imens du laver din anal rens. Selve brusehovedet er 16 cm langt og har en diameter på 3 cm. Alt efter hvad du er vant til, er det naturligvis ikke den største dildo, men du vil helt sikkert nyde rengøringen endnu mere.

Sættet er lavet i nikkelfri stål og skures direkte på armaturet eller blandingsbatterier eller vandhanen. Det er derfor anvendeligt uanset hvordan dit bad er skruet sammen. Selve brusehovedet eller dildoen er lavet i et lækkert phthalat-frit materiale, og sikrer at den glider let. Du kan naturligvis også altid bruge en vandbaseret glidecreme, for at gøre oplevelsen endnu bedre.

Det smarte ved de her anal rens, der påføres direkte på brusehovedet er, at du laver rengøringen i selve badet. Det anbefaler vi faktisk altid at du gør, uanset hvilket anal rengøringssæt eller analpumpe du bruger. Der er nemlig intet svineri eller noget der skal tørres op, som der kan være, hvis du laver rengøringen over toilettet. Ofte skal man alligevel i bad før man skal dyrke sex, og hvorfor ikke klare det hele på én gang.

Brusehovedet/dildoen er let af rengøre. Det skrues let af slangen, og man kan med fordel rengøre det med en rensespray. Det er især vigtigt at lave en grundig rengøring, hvis der skiftes mellem vaginal og anal brug.

Tjek prisen her

 

 

Nyhed – WaterClean Spike Brusehoved

Er du tiltrukket af at bruge et rengøringssæt, der sættes direkte på bruseslangen? Men er du lidt nervøs for, om vandtrykket bliver for kraftigt? Så kig med her. For med denne nyhed, WaterClean Spike Brusehoved, kommer du nemlig udenom den problematik. Måden brusehovedet er udformet på er bestemt ikke seksuelt, som ved nogen af de tidligere rengøringssæt, vi har anmeldt. Men med lige præcis dette design sikres det at vandtrykket ikke bliver for højt.

Brusehovedet er lavet i kvalitetsplast. Det er let at rengøre, det glider let og er let at rengøre. Det kan skrues direkte på slangen i bruseren, hvilket også gøre det endnu lettere at bruge. Selvom vi har anbefalet at det er erfarne brugere, til de andre rengøringssæt, så kan du sagtens være nybegynder ved denne.

Formen på brusehovedet er også lavet så rengøringen ikke bliver for voldsom. Er du ikke vant til at dyrke analsex, så kan de andre brusehoveder virke voldsomme, da de er meget store og ikke mindst brede. Her er spidsen og enden af brusehovedet meget lille. Og du kan derfor stille og roligt blive vant til det.

Tjek prisen her

 

 

Til den Erfarne – Plastik Brusehoved til Intimrengøring

Den her analpumpe, Plastik Brusehoved til Intimrengøring, er bare rigtig smart, og er især henvendt til den erfarne bruger. Det helt geniale ved den er, at du kan skrue den direkte på bruseslangen. Det er også af samme årsag, at den er til de erfarne brugere.

Hvor mange af de andre analpumper har en lille pumpe, kommer der her et konstant vandtryk. Det gør, at den er rigtig effektiv at bruge. Men samtidig gør det også, at den er sværere at styre effekten på. Til de erfarne, der ikke synes at det går hurtigt nok, eller andre anal douches er effektive nok, så kan denne anal pumpe virkelig anbefales. Du skruer let brusehovedet af og dette brusehoved på i stedet for.

Du skal sikre dig, at vandet ikke er for varmt, da du ellers kan få ondt. Brusehovedet er lavet i kvalitetsplastik, hvilket giver en meget behagelig og glat overflade. Måske du er så øvet, at det ikke er nødvendigt med glidecreme, men ellers er det jo altid en god løsning, når du skal indføre brusehovedet. Vi var selv glade for denne analrens. Men til normal brug hælder vi dog til at bruge en anden form for analpumpe. Grunden er den, at det kan være lidt besværligt at skifte brusehovedet. Derudover skal man være meget forsigtig med vandtrykket, når man renser enden.

Tjek prisen her

 

 

Derfor bør du (naturligvis) bruge en form for analpumpe

Når du først har prøvet anal rengøring med en analpumpe, så vil du helt sikkert gøre det igen. For der findes ikke noget værre end at være nervøs for om der sker en form for uheld, når man ligger der i sengen med enden i vejret. Det er du helt fri for, når du har brugt en anal pumpe af den ene eller den anden art.

Der findes et hav af forskellige anal pumper. Og de 8 som vi har anmeldt her er bare nogle af dem. Nogle af dem havde vi prøvet tidligere, og andre var det første gang. Generelt har de alle sammen været virkelig gode, og vi kan stå inde for dem alle. Du kan trygt gå ud fra vores anbefalinger. Vi synes selv, at der manglede gode anmeldelser af netop anal douches, da vi i sin tid skulle bruge en analpumpe for første gang. Derfor håber vi, at I tager godt imod denne produktanmeldelse.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here