Kvinder søger sex – find dem her

743

Online dating kan bruges på mange forskellige måder. Nogle opretter en datingprofil på en datingside i håb om at finde den eneste ene at tilbringe livet i selskab med.

Andre har mere kortvarige relationer for øje og søger måske et erotisk bekendtskab eller et frækt engangsknald. Der findes masser af både mænd og kvinder i sidstnævnte kategori.

Er du i tvivl om, hvordan du skal finde kvinder der søger sex. Så er du kommet til det rette sted til sex søges, dame søges eller pik søges.

OPDATERING

mød en milf

Meet-a-Milf er netop blevet lanceret og tilbyder en fantastisk service!

Her kan mænd møde modne kvinder!

Det er en super side, som fortjener et skud!

Inden vi viser hvad de 7 frække piger der søger sex siger. Vil vi klart anbefale, at du bruger Sexymeets. Det er den side, som alle pigerne vi har talt med bruger. Desuden er der også gratis oprettelse der.

Hvis du søger et alternativ til den side, så vil vi klart anbefale ScorNu.dk. Her kan du også find sex. Spørgsmålet er, om sex søger, dame søges eller pik søges. Du kan også bare oprette dig på begge sider – der er nemlig gratis oprettelse på begge.


Kom og leg

Om mig:
Hej. Jeg er 25 år og altid klar på sjov og ballade. Jeg er 168 cm høj og vejer 70 kg. Almindelig af bygning. Jeg bruger online dating, fordi jeg søger sex, og fordi jeg elsker den erotiske spænding, det kan give mig i hverdagen.

Er du en fræk fyr mellem 20 og 35, som har lyst til at lege lidt. Så skriv til mig og prøv lykken.

Måske er du lige præcis det, jeg går og leder efter.

 • Gitte, 25 år

Moden kvinde søger pik

Om mig:
Hejsa, jeg er en kvinde i min bedste alder og med masser af krudt i røven. I det daglige lever jeg et stille og roligt liv.

Jeg nyder af og til at give slip på dagligdagens roller og slå mig løs.

Derfor er jeg på udkig efter en mandlig partner, der er klar på at gøre det samme i mit frække selskab.

Skriv til mig, hvis det lyder som noget for dig. Jeg er som udgangspunkt ikke kræsen og interesseret i personer i alle aldre.

 • Katrine, 39 år

30-årig kvinde søger sex

Om mig:
Kvinde, 30 år søger mand til sex eller fræk chat. Er klar på det meste og kan godt lide at varme op online, inden vi mødes.

Derfor bruger jeg online dating. Jeg søger en erfaren elsker, der kan vise mig vejen frem, og det gør mig ikke noget. Hvis du er lidt dominerende mellem lagenerne – tværtimod.

Så hvis du er til kinky og hård sex, så skriv til mig i dag.

 • Sarah, 30 år

Fræk ung pige søger fræk partner

Om mig:
Hej, jeg søger en partner til sex.

Jeg er en petit pige på 162 cm, som vejer 50 kg. Jeg er spinkel af bygning.

Du skal gerne være en mand mellem 20 og 35 år. Da jeg selv er inden for denne aldersgruppe. Desuden skal du gerne have lyst til at mødes uforpligtende engang imellem til sex og fræk leg. Jeg er ikke interesseret i et fast forhold.

Derudover har jeg ikke nogen krav til en partner, men sætter pris på, at vi har god kemi.

Kontakt mig endelig, hvis det kunne være noget for dig.

 • Janne, 25 år

Sønderjysk kvinde søger sex

Om mig:
Møjn! Jeg er en sønderjysk kvinde, som er klar på lidt af hvert. Jeg er 31 dejlige år, men søger gerne en mand, der er en del ældre.

Jeg ønsker at finde en sexpartner, men har vi god kemi, er jeg også interesseret i at se, hvor det eventuelt kan føre os hen. Jeg er 170 cm høj og vejer 108 kg, hvilket gør mig til en pige, der er kraftig af bygning. Jeg søger en mand, der kan tage godt fat.

Men det er ikke et krav, at du er hverken højere end mig eller kraftig af bygning selv.

Jeg har flere hjemmeboende børn. Skriv til mig og lad os se, hvad der sker!!

 • Tina, 31 år

Kvinde søger sex – gerne SM

Om mig:
Hej, jeg er en kvinde på 35 år, som er vild med at få nye seksuelle oplevelser. Derfor søger jeg en mand, som er klar på at mødes uforpligtende.

Er du til SM, er jeg også klar på at udforske det. Jeg har ikke noget krav til din alder og heller ikke noget krav om, at du skal være erfaren.

Da jeg mener, at den erotiske oplevelse er noget, man skal skabe og have sammen. Lidt om mig: Jeg er 167 cm høj og buttet af bygning. Jeg har flere hjemmeboende børn og er fra Århus.

Derfor foretrækker jeg, at du også er fra dette område, men det er dog ikke et krav.

 • Lone, 35 år

36 år gammel, søger sex med mænd

Om mig:
Hej alle, jeg er en 36-årig eventyrlysten pige, der ved, hvad jeg søger. Jeg søger nemlig en mand, der kan dominere mig i sengen, og som tør være spontan ligesom jeg selv.

Jeg søger mænd i alderen 27 til 47, som har styr på hygiejnen og går op i personlig pleje, da det er noget, jeg personligt vægter højt.

Du må gerne være fra København eller omegn, da jeg selv er her fra. Skriv til mig eller send gerne et billede, så jeg kan se, at du er seriøs omkring din henvendelse.

 • Rikke, 36 år

Kvinde i slutningen 20’erne søger pik

Om mig:
Hejsa, jeg søger primært en mandlig bolleven, men er også interesseret i andre typer af relationer, hvis jeg finder det helt rigtige match.

Jeg er selv 28 år og en høj og slank pige på 173 cm med en vægt på 66 kg. Jeg ser gerne, at en eventuel partner også er høj, men har ikke nogen specifikke krav. Jeg bor i Sydsjælland, men har ofte anledning til at komme rundt i landet.

Hvorfor det ikke nødvendigvis er et krav, at du gør det samme. Skriv endelig til mig eller send et billede i min retning, og lad os se, hvad der sker.

 • Amanda, 28 år

Mange aktive kvinder på danske datingsider

En myte, der ofte florerer om online dating, er at de online datingsider er fyldt med mænd, der søger kvinder, mens der er meget få aktive kvinder på de forskellige datingsider.

Det skulle angiveligt gøre det trist at være mand, der søger kvindelig kontakt, fordi det er svært at blive lagt mærke til og få respons, når man henvender sig til kvindelige brugere. Omvendt har mange den opfattelse, at dette kan gøre det en anelse anstrengende at være kvinde på online datingsider, fordi man blive bombarderet med henvendelser.

At det skulle stå sådan til på danske datingsider er dog snarere en myte end realitet. Der findes nemlig masser af friske kvinder online, som søger sex og pik. Søger du damer til sex, bør du derfor ikke holde dig tilbage fra at prøve lykken på nogle af de mange online datingsider. Især på datingsider med mere erotisk fokus. Er der gode chancer for at finde kvinder. Der søger erotiske bekendtskaber og sex ligesom dig selv.

Vi har kontaktet nogle af de kvindelige brugere rundt omkring på forskellige datingsider for at høre, hvilke tanker de egentlig gør sig om at være kvinde på danske datingsider. Og om hvorvidt de søger frække oplevelser via deres datingprofiler på nettet.

Sådan tager du kontakt

Har du fundet en annonce eller en profil online om, at en kvinde søger mand til sex. Som du synes er interessant, og ønsker du nu at tage kontakt, er der flere måder. Du kan gribe det an på.

Den første kontakt er dit førstehåndsindtryk, så det er ikke uden betydning, hvordan du gør. Det er dog også vigtigt at huske på, at kvinderne på datingsiderne har oprettet en profil af en grund. Nemlig fordi de ønsker at finde en partner af den ene eller den anden slags. Lad dig derfor ikke afskrække, men tag kontakt hvis du ser en profil, du finder interessant.

Nogle foretrækker at modtage et billede. Så de hurtigt kan danne sig et indtryk af dig som person, mens andre foretrækker at få en beskrivelse. Det kan derfor være en god idé at beskrive dig selv med det samme: Alder, højde, vægt, hvilket område af landet, du bor i og så videre.

På den måde har man de basale fakta ”af vejen” med det samme og kan herefter fokusere på, om man har kemi eller de samme ønsker og forhåbninger. Hvad angår en eventuel relation.

Vælg en datingside, der passer til dine præferencer

Som nævnt tidligere kan online dating bruges på mange forskellige måder. Som det er fremgået af det ovenstående, bruger nogle primært datingsider for at finde sex eller for at få nye erotiske oplevelser. Det er én måde at bruge online dating på, men det er ikke den eneste. De mange forskellige måder, hvorpå online dating kan bruges, gør også, at der findes mange forskellige typer af datingsider.

Nogle har erotikken i fokus og passer mest til dig, der er på udkig efter en fræk oplevelse.

Andre datingsider har fokus på romantikken og på muligheden for at finde en langvarig partner. Sørg for at vælge datingside ud fra dine personlige præferencer og forventninger, så du ikke ender med at blive skuffet eller få et dårligt førstehåndsindtryk af det online datingunivers.

Undersøg de forskellige datingsider og deres formål grundigt, inden du kaster dig ud i dit datingeventyr. Du kan eksempelvis finde forskellige guides til datingsider her på hjemmesiden.

På de fleste datingsider er det desuden gratis at oprette sig som bruger, hvilket gør at det er muligt at oprette en bruger og klikke sig rundt på siden uden at behøve at betale for det. Det gør det muligt at gå på opdagelse på de forskellige datingsider, inden du opretter en betalende bruger på den side, du bedst kan lide.

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

3 KOMMENTARER

 1. ja søger en kvinder er vile til ver en elsker hende du ver vile til ha drc hu ver på 23-til 41 år du ver på fyn
  ver en sexpiger kan få laver piercinger og piercinger til fissen
  piger kan få laver bdsm
  piger kan få laver kassage kun på fyn
  42-61 22-15-martin

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here