Datingsider – Her er de bedste i Danmark

764

Leder du efter en kæreste og derfor de bedste datingsider?

I denne guide har jeg rangeret mine 2 yndlings – og deraf “de bedste” – online datingsider i Danmark!

Det er klart. Anbefalingerne her er 100% subjektive. Men de bygger på utallige timers brug og chat med profilerne på hver platform.

I rangeret rækkefølge er mine 2 favoritter følgende:

Top 3 bedste datingsider


match.com logo

Brugervenlighed: ⭐⭐⭐⭐⭐
Features: ⭐⭐⭐⭐⭐
Aktivitet: ⭐⭐⭐⭐⭐
Seriøsitet: ⭐⭐⭐⭐✰
Pris: ⭐⭐⭐⭐✰

+110.000 Medlemmer
100% anonym profil
Gratis App
Fri Oprettelse


dating.dk-logo

Brugervenlighed: ⭐⭐⭐⭐✰
Features: ⭐⭐⭐✰✰
Aktivitet: ⭐⭐⭐⭐✰
Seriøsitet: ⭐⭐⭐⭐✰
Pris: ⭐⭐⭐⭐✰

+250.000 Medlemmer
Gratis Oprettelse
Mange kvinder & Mænd
Dansk kundeservice


40 plus dk anmeldelse

Brugervenlighed: ⭐⭐⭐⭐⭐
Features: ⭐⭐✰✰✰
Aktivitet: ⭐⭐⭐✰✰
Seriøsitet: ⭐⭐⭐⭐⭐
Pris: ⭐⭐⭐⭐✰

+130.000 Medlemmer
Gratis Oprettelse
Nem & Hurtig Oprettelse
Mange frække kvinder & Mænd
Fræk Chat & 100% diskretion


 

 

[Videoguide] Nu er du oprettet på en datingside – hvad så nu!

I denne sektion vil du få introduceret videoer, der kan hjælpe dig med, hvad du gør efter du er oprettet på en af de mange datingsider:

Sådan gør du første date mindre akavet:

 

Et underligt tip til online dating:

 

Sådan gør du ham mere interesseret:

 

Det eneste dating-råd du har behov for:

 

Konceptet

For nogle er hele konceptet med at skulle date måske en lille smule skræmmende. For det bliver meget formelt og meget lige på, når man siger, at man dater nogen eller tager på en date. Det er lidt noget andet end når man bare møder en.

Men det er slet ikke så skræmmende endda. I bund og grund handler det om, at dating er den nye måde, du kan møde mennesker på. Kulturen for at finde en kæreste har nemlig ændret sig rigtig meget inden for de seneste år – særligt hjulpet på vej af den moderne teknologi.

Hvem leder du efter på dit datingsite?

Eller leder du måske bare efter én, som du kan hygge dig med og putte sammen med? Lige meget hvad, så er du det helt rigtige sted. Her får du nemlig hjælp og rådgivning til at komme i gang. Og det endda på de mest effektive platforme, der findes; nemlig online dating sider.

Dating sider er egentlig bare det, man med et lidt mere mundret udtryk kunne kalde for dating hjemmesider. Der findes mange både seriøse dating sider og gode dating sider her i Danmark, og det er dem, du skal i gang med at benytte dig af. Dating sider udgør nemlig fremtiden inden for dating helt generelt.

 

Hvad siger brugerne om datingsiderne?

sexmøder profil
Line, 24 år: Hej. Jeg er at finde på ScorNu.dk. Jeg synes virkelig godt om den side. Hvis du vil se min profil og skrive til mig, så skal du være velkommen. Du finder min profil her →
sexmøde billeder
Lisbeth, 45 år: Kære Eroti læsere. Jeg vil bare give en kort melding, at jeg synes helt sikkert I skal skrive til mig. Det kan I gøre ved at finde min profil her→
sexdating danmark
Nikolaj, 32 år: Hej Eroti.dk. Tak for jeres henvendelse. Jeg kan klart anbefale ScorNu. Der er virkelig mange muligheder for at chatte med mange forskellige personer herinde. Skriv endelig til mig! I finder i øvrigt min profil her →

Fra den fysiske verden til den virtuelle

Hvor man i gamle dage var nødt til at tage ud i verden for at møde folk fysisk, så oplever vi i dag den luksus, at vi kan nøjes med at skabe kontakt og række ud til folk via virtuelle platforme. Disse tæller især tablets, smartphones og computeren.

Det er godt, fordi det er nemt – men det er på en måde også skidt, fordi vi er blevet dovne. Det har gjort det sværere at møde mennesker i den fysiske verden. Vil du være med på moderne, så skal du derfor være med på internetbølgen. Og det gør du som sagt bedst ved at forsøge dig på en af de mange danske datingsider.

dating sider danmark

Hvad er online dating og dating sider egentligt?

For dig, som slet ikke ved noget om den spændende verden af online datingsider, så er der meget at lære. Men bare roligt, det er både sjovt og spændende, og du skal nok få styr på det ganske hurtigt.

Det vigtigste er selvfølgelig, at du ved, hvad du har med at gøre. Og konceptet bag en dating side er ganske simpelt; du opretter en form for profil, gør den offentligt tilgængelig og begynder at matche. Når du matcher med nogle interessante personer, kan I skrive sammen og aftale et møde.

Lær din date at kende

Der er selvfølgelig fordele og ulemper ved at date online frem for at møde folk mere organisk i den virkelig verden. Men en af de helt store fordele er selvfølgelig, at du kan lære din date rigtig godt at kende, før i rent faktisk mødes.

Her kan I nå at vende en masse ting på de online fora, før i rent faktisk mødes. Blandt andet jeres hobbyer, jeres værdier, hvad I arbejder med, hvad I kan lide at lave i jeres fritid og så videre. Dette er for eksempel en fordel i forbindelse med at føle dig tryg og få samtalen til at glide under det fysiske møde.

top dating sider

Spar tid med dating sider

I forlængelse af dette, så kan du faktisk spare en masse tid ved at fokusere på online dating. Når du kan skrive eller ringe sammen med din potentielle date, før du mødes med ham eller hende, så kan du nemlig spare en masse tid og besvær.

På de online dating sider kan du nemlig lynhurtigt spore dig ind på, om I klikker sammen eller ej. Du kan også danne dig en idé om, om i er kompatible og vil kunne have en fremtid sammen.

Mange forskellige former for datingsider

Nu er du måske blevet lidt mere varm på hele idéen om online dating. Men nu står du over for den måske sværeste og vigtigste beslutning; for hvilken type af dating side skal du så vælge? Der findes rigtig mange forskellige danske dating sider, og én af dem er helt sikkert perfekt for dig.

Men før du kan finde den helt rigtige dating side, så skal du tage stilling til, hvad det egentlig er, du søger. Du kan se en oversigt over gode dating sider online. Der findes nemlig en masse forskellige typer.

Dating sider

De seriøse dating sider

De seriøse dating sider er der rigtig mange af. Disse er kendetegnet ved, at du her finder folk, som leder efter den ægte kærlighed og et rigtigt forhold. Her er det ikke kun selve flirten og den fysiske intimitet, der er vigtigt.

Her kan du møde mennesker, som søger noget mere og dybere. Det er personer, som gerne vil møde en partner, måske for livet. Og derfor er tonen derinde mere seriøs og mere forpligtende. Leder du efter et forhold, er det derfor helt sikkert her, du skal vende dig hen. Disse hjemmesider er ofte gode dating sider, hvor der er gode odds for at finde en kommende kæreste.

De frække dating sider

De frække dating sider har en lidt anden tone, fordi de bygger på et helt andet koncept. Her er tingene ikke så alvorlige, men til gengæld er de mere lune og mere direkte. De mennesker, som du møder her, er primært interesserede i det fysiske samvær og sex.

Dermed er det ikke udelukket, at et møde kan udvikle sig til et mere stabilt forhold i længden. Det er bare ikke det, der er det primære formål. Leder du efter noget hyggeligt, frækt of uforpligtende, så er de frække platforme derfor de gode dating sider.

største dating side

Dating sider for kvinder

Blandt den mange dating sider i Danmark findes der også hjemmesider, der kun er for kvinder. Dating sider for kvinder er selvfølgelig til for, at kvinder kan møde hinanden og danne relationer.

Det kan være en stor hjælp, idet homoseksuelle mange steder i landet er en minoritet. Det kan derfor være ekstra svært at møde en potentiel partner i den virkelig verden, men til gengæld bliver det gjort langt nemmere af disse nye dating sider rettet mod samme køn.

Dating sider for samme køn bliver mere almindelige

Det samme gælder egentlig også dating sider, der henvender sig kun til mænd. Der er som sagt tale om relativt nye dating sider, som måske varsler en tendens for dating sider 2019. Nemlig at disse hjemmesider bliver stadig mere nuancerede og favnende.

En dating side for kvinder vil stadig langt fra være den største dating side i Danmark, men de er konstant voksende. Her har du også mulighed for at prøve en ny form for dating af, hvis du har brug for at prøve noget nyt eller måske er i tvivl om din seksualitet. Ovenstående tabel har selvfølgelig taget højde for, at siderne også kan bruger som dating side for kvinder.

Sådan finder du den bedste dating side

Når du er lidt mere indforstået med, hvad du leder efter – et forhold, lækker sex eller måske en date med en af samme køn – så kan du begynde at vælge, hvilken dansk dating side du gerne vil benytte dig af. Der findes utrolig mange dating sider i 2019, og det kan være overvældende at skulle træffe en beslutning.

Der er forskellige taktikker, som du her kan vælge. For eksempel kan du gå efter top dating sider, hvor du vælger den platform, som har flest brugere. Det er der nogle åbenlyse fordele ved, blandt andet, at der er rigtig mange potentielle dates at vælge mellem. Det kan dog også være overvældende at skulle vælge mellem så mange mulige partnere.

dating hjemmesider

Anmeldelser af dating sider kan vejlede dig

Det er dog ikke altid sådan, at de bedste dating sider er de største dating sider. Det kan sagtens være, at den rigtige side for dig er langt mindre og langt mere intim. Det kommer helt an på hvad du søger, og hvem du er som person.

Her kan du med fordel gøre brug af dating sider anmeldelse. En anmeldelse af de forskellige datingsider fra dens brugere er nemlig den bedste indikator på, om konceptet fungerer, og om der er et stort potentiale for succes. Disse anmeldelser kan du typisk finde ved en hurtig google søgning.

Tips til din profil

Når du endelig har valgt hvad du søger og hvilken dating-profil, som du gerne vil have, er det tid til at oprette din profil. Og den er vigtig, for den er dit ansigt udadtil på det virtuelle dating-marked.

Her er der selvfølgelig ikke kun dit udseende, som er i fokus. Billeder er vigtige. Ligesom i den virkelige verden er udseendet nemlig altid det første, som vi bedømmer folk ud fra. Men det er din tekst på din profil bestemt også.

Sørg for at skille dig ud

En af de ting, du bør fokusere på, er at skille dig ud. Din tekst skal selvfølgelig være informativ og sige noget om dig, men den må ikke blive for kedelig. Der er masser af andre profiler, som du konkurrerer med. Du vil derfor gerne have, at de potentielle dates husker dig.

Der er mange måder at skrive en spændende profiltekst på. En af dem kunne være at skrive noget sjovt og anderledes om dig selv, som ikke handler om job, hobbyer eller ønsker til en potentiel partner.

Nye dating hjemmesider

Det skal du ikke gøre – del 1

Det er selvfølgelig også godt at vide, hvad du ikke bør gøre. Når du kaster dig over de top dating sider som er på markedet. Det får du nogle tips til her. De første tips handler om, hvad du ikke skal gøre, inden du møder din kommende date. Altså hvordan du skal opføre dig, når du interagerer på de nye datingsider.

Du kan nemlig nemt blive fristet til at udnytte det faktum, at du er i skjul bag en skærm. Det kan friste dig til at pynte lidt på alle sandhederne – vælge de allermest stylede billeder af dig, overdrive dit aktivitetsniveau eller lyve lidt om, hvad du egentlig arbejder med. Men dette holder bare ikke i længden, for facaden krakelerer, når du møder personen i virkeligheden.

Det skal du ikke gøre – del 2

Og når det kommer til det fysiske møde, så er der selvfølgelig også nogle klare dont’s. Et af de største er, at du møder op med nogle specifikke forventninger. Du har godt nok skrevet med personen inden, men det er unfair at have dannet dig et færdigt billede af vedkommende forinden.

Så kan han eller hun nemlig næsten kun skuffe dig. Møder du derimod op med åbent sind og med en positiv indstilling, så er der en stor sandsynlighed for, at du vil få en positiv oplevelse. Og måske vil du møde en person, som kommer til at spille en helt særlig rolle i dit liv.

bedste danske datingsider

Gratis online datingsider eller betaling?

Når du vælger din foretrukne dating side, så har du muligheden for at vælge en af dem, der er gratis eller en af dem, der koster penge. Mange tror, at de gratis dating sider automatisk er dårligere. Men sådan er det ikke nødvendigvis.

Blot er formaterne typisk lidt anderledes. På sider, hvor du betaler for at være bruger, vil du kunne oprette en lidt mere avanceret profil. Her kan du skrive mere detaljerede oplysninger om dig selv, og der er typisk flere forskellige muligheder for kommunikation. Men med en gratis profil er det tit mere simpelt, hurtigt og brugervenligt.

Holder det?

Der hersker en meget genstridig opfattelse af, at de online bedste datingsider ikke skaber forhold, som holder. Mange mener, at det er for overfladisk og for meget baseret på udseende og førstehåndsindtryk. Men der findes faktisk mange eksempler på par, som har mødt hinanden på diverse dating sider.

Man kan selvfølgelig aldrig spå om, hvorvidt er forhold vil holde. Det kan man for så vidt heller ikke, når det kommer til fysiske møder, der udvikler sig til kærlighed. Mange ægteskaber ender i skilsmisse, uanset hvordan de startede. Men at mødes på online dating platforme er ikke et dårligere udgangspunkt end så meget andet.

Kunne du bruge det til noget?

Vi håber dette indlæg med nye dating sider såvel som de bedste datingsider er til hjælp. Det er hvertfald vores klare overbevisning, at tidligere og bestemt aktuelle medlemmer har held med ovenstående sider. Så selvom du måske ved første tanke tænker, at det ikke virker til at være dig. Så vil vi alligevel anbefale dig, at give siderne et kig.

Det vil du på ingen måde blive skuffet over. Det værste der kan ske, er reelt set at du finder kærligheden derinde, og det ville jo ikke være så skidt endda!

Vi vil i øvrigt meget gerne høre din mening om ovenstående datingsider, således vi enten kan finde nogle nye eller bare fastholde dem.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here