Guide til Swingerklubber i Danmark: Her er de bedste i Danmark

116

Vil du gerne på swingerklub i Danmark, så skal du læse denne guide.

Heri beskrives alle swingerklubberne i det danske land. Uanset om du er fra Sjælland og indre København, fra det mørke Sønderjylland, en provinstosse fra Aarhus eller ruller fedt med dobbelt A i Aalborg, så guider vi dig lige her til den bedste swingerklub for dig.

Indlægget her indeholder små afsnit, hvor du kan læse mere om hver eneste swingerklub. Ud fra den information kan du så vælge, hvilken du ønsker at besøge næste gang (eller første gang).

 

Dark Secret – Fyn

dark secretDark Secret er en nyrenoveret swingerklub på 1200 m2 med mange spændende og indbydende faciliteter, herunder 2 spa, sauna, massagerum og -stol, himmelseng, sybian, sexgynger, darkroom, 36 m2 gangbang madrasser, bur & flere bdsm kors, gynækologstol, stort bondage- og kinbaku rum, elevator til gangbesværede, overnatningsmuligheder og et stort moderne industrikøkken.

Dark Secret er beliggende tæt på Glamsbjerg by, i diskrete omgivelser, omkranset af skov og flot natur.

Dark Secret er en indbydende swingerklub med indretning og hygiejne i højsædet.

Klubben har åben hver tirsdag og onsdag fra kl. 19.00 til kl. 23.00. Hver fredag og lørdag holder klubben åben fra kl. 20.00 til kl. 02.00. Tirsdag er dedikeret til LGBT.

Fredag og lørdag er der mulighed for at få en guidet rundvisning (efter betalt entré) fra kl. 19.30 til kl. 20.00.

I entreprisen er følgende inkluderet:

 • Fri bar: Øl, rød-, hvid- og rosévin, sodavand, vand, kaffe og the
 • Frugt
 • Håndklæder
 • Glidecreme og kondomer
 • 10% rabat på sexlegetøj og lingeri når du handler i vores butik
 • Mulighed for at låne et mindre sortiment af manchetter, piske og spreaderbar til leg i klubben
 • Er du i Dark Secret på din fødselsdag, giver klubben en flaske bobler

Kommer du langvejs fra, eller blot har lyst til en afslappende weekend, så har du/I mulighed for at booke et værelse til fordelagtige priser. Alle værelser har komfortable elevationssenge og gratis wifi. Morgenmad er includeret i prisen.

Personalet er altid smilende og imødekommende, og vil gøre alt for at yde den bedste service hen over baren.

Praktisk information

Telefon: +45 9393 2530
Mail: info@darksecret.dk

www.darksecret.dk

TELEFONTID:
Fra kl.18.00 til 23.00

Åbent:
Onsdag 19.00 – 23.00
Fredag 20.00 – 02.00
Lørdag 20.00 – 02.00
Søndag, lige uger 12.00 – 17.00 (Man2Man)

Rundvisning fredag & lørdag 19.30 – 20.00

 

G-club – Aarhus

g club aarhus

Sexshop, sexklub og sexbio – alt under et tag

I hjertet af Aarhus ligger G-club. G-club er både en sexshop, en sexklub og sexbio alt sammen under samme tag. At alt er samlet på samme adresse, Paradisgade 11, Aarhus C, gør det let for vores kunder. Det gør at stemningen er let, fri og uformel uanset om du skal i sexklubben, i bio eller købe et nyt stykke sexlegetøj.

Sexshoppen har også en helt særlig historie. Det er nemlig Danmarks ældste sexshop. Med over 50 år på bagen, så har vi en kæmpe erfaring med sexlegetøj. Vi har et stort udvalg af sexlegetøj, kostumer og fetishes til både ham, hende eller til parret.

Ud over vores fysiske shop, så har vi også en online webshop, Altertystys.dk. Her kan du købe sexlegetøj for enhver smag, også selvom du ikke befinder dig i nærheden af Aarhus. ”Vi ser det som en stor fordel, for vores kunder, at de både kan handle online og få fingrene i varerne i vores fysiske butik” siger Christian Adelsparre.

Michael Lange supplerer: ”Og hvis vores kunder ikke har mulighed for at besøge vores butik, så sidder vores søde medarbejder altid klar over telefonen, til at besvare alle de spørgsmål, som der måtte være”.

De to unge mænd ejer både G-club og den tilhørerende online webshop. De er bevidste om, at flere og flere køb klares online, hvorfor de har udviklet altertystys.dk. Samstemmigt fortæller de, at de har en vision om, at webshoppen skal være Danmarks bedste forhandler af sexlegetøj i høj kvalitet til lave priser, med hurtig og diskret levering, samt med mulighed for personlig vejledning.

I G-club er der mange muligheder for seksuelle udskejelser. Du kan besøge sexbioen. Der findes både enerum, men også en sal, hvor du kan se pornofilm. Noget helt særligt er dog sexklubben. Den er flittigt besøgt af både mænd og kvinder i hele åbningstiden. I klubben er det kun fantasien, der sætter grænser og der findes en masse forskellige rekvisitter til sjov og fræk sex.

Vores åbningstider er: 

 • Mandag – Torsdag: 11.00 – 18.00
 • Fredag: 11.00 -22.00
 • Lørdag: 11.00 – 18.00
 • Søndag: 11.00 – 16.00
Lise Petersen
Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 37 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Lisepetersen82@gmail.com.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here