Sugarbabe: Sådan finder du en sugarbabe i dag

203

Sugardating er en positiv oplevelse både for mænd og kvinder. Det bliver en mere og mere populær måde at date på, hvor begge parter føler, at de kan få opfyldt nogle drømme. Hvis man som mand i sit livs bedste alder ikke længere føler sig tiltrukket af kvinder på sin egen alder. Eller hvis man som kvinde drømmer om en bedre levevis eller drømmer om selskabet af en mere moden mand, end de drenge, der findes på ens egen alder, så er sugardating vejen frem.

Det er i alt fald den traditionelle forståelse af sugardating. En moden mand og en smuk kvinde. Men der findes naturligvis også muligheder for modne kvinder, der ønsker en yngre og mere viral mand, eller unge mænd, der savner det modne selskab af en mere moden kvinde.

Lige gyldigt hvem, eller hvorfor man ønsker at prøve sugardating af, så kan diverse datingsites være vejen frem imod drømmen. Nogle hjemmesider er specielt lavet til sugardating, hvorimod andre åbner mulighederne for mange forskellige former for dating og eksperimenter. Herunder finder du et udpluk af nogle af de mest oplagte hjemmesider, hvis du ønsker at prøve kræfter med sugardating.

 

RichMeetsBeautiful – flest danske sugarbabes

richmeetbeautiful anmeldelse

Opret dig gratis her

Denne side er en af de mest oplagte hjemmesider, til hvis man søger en sugarbabe eller sugardaddy. Hjemmesiden er udformet specielt, til at modne mænd kan møde smukke unge kvinder, der er tiltrukket til den magt og mandlighed, der er forbundet med mandens succes og rigdom.

RichMeetsBeautiful er lige præcis, hvad navnet på hjemmesiden fremstiller sig selv som: en hjemmeside, hvor man kan oprette en profil, hvis du er ung og smuk, eller hvis du er rig og succesfuld.

Hjemmesiden promoverer sig selv for at være den danske hjemmeside, hvor man kan finde allerflest danske sugarbabes. Det er altså en hjemmeside, hvor der skulle være en meget stor mulighed for at kunne finde en yngre kvinde at date.

Det er gratis og anonymt at oprette sig en profil på hjemmesiden, hvilket også gør den til en yderst oplagt mulighed for de mænd og kvinder, som bare er interesserede i at undersøge markedet for muligheder.

Det anonyme marked på hjemmesiden gør den også oplagt at afprøve for folk, der ikke er helt sikre på, at det med sugardating er noget for dem. Det gør, at man kan skjule sig bag sin profil og være helt sikker på, at man ikke pludseligt bliver opdaget af nogle mennesker fra sin omgangskreds, som man vil foretrække ikke ved noget om den pikante datingform. Derudover gør anonymiteten det nemmere at være vovet i sine svar og tilnærmelser, hvor det er muligt at lege med tanken uden helt at være nødt til at leve op til aftaler eller forpligtelser – skulle tvivlen melde sig i sidste øjeblik.

Den gratis tilmelding er derudover en god grobund for mange eksperimenterende og nysgerrige mennesker, og hjemmesiden reklamerer med at have 25.000 mennesker, der tilmelder sig hver eneste dag. Om end du er en moden mand, der søger en smuk kvinde, eller en kvinde, der søger det modne selskab af en rig og magtfuld mand, så er det altså rig mulighed for at kunne eksperimentere og udleve drømme.

 

 

Victoria Milan – den ultimative internationale sugarbabe side

Victoria milan

Opret dig gratis her

Har du prøvet at eksperimentere med danske sugarbabes, uden at det helt var interessant nok? Eller er du på udkig efter noget mere eksotisk selskab end de blege skandinaviske gener? Victoria Milan er den ultimative hjemmeside at finde sugarbabes fra andre lande end vores lille nordiske plet på kortet.

Hjemmesiden har på stående fod mere end 6 millioner profiler, der er en nogenlunde ligelig fordeling af mænd og kvinder, der søger hinandens selskab.

Victoria Milan er en 100 procent anonym hjemmeside, hvor dens deltagende mænd og kvinders hemmeligheder, eksperimenterende tanker og opførsel er hemmelige for deres omgangskreds. Alligevel har siden en funktion, hvor du kan søge på profiler i nærheden af dig – dog ikke den præcise lokation på profilerne – så du kan finde dates i nærheden af dig.

Samtidig kan du søge på profiler fra forskellige lokationer og nationaliteter, så du kan udforske mulighederne i dating med folk uden for Danmarks grænser. Derfor er Victoria Milan den ultimative hjemmeside for at finde internationale sugarbabes og sugardaddys med anderledes og spændende liv.

Victoria Milan er en meget kendt og etableret hjemmeside, hvis reklamer ofte kan høres i radioen. De fleste, der har hørt disse reklamer, tænker nok derimod ikke på sugardating som det første. Victoria Milan promoverer nemlig sig selv som en hjemmeside, der er udviklet til, at folk i forhold kan finde spændende affærer.

Hjemmesiden er derfor mest kendt for at være en hjemmeside, der lader folk, der keder sig i parforholdet eller ægteskabet, en mulighed for at få flere gnister og spænding i hverdagen. Det er derfor også en oplagt hjemmeside at anvende, hvis du som moden mand eller kvinde er i et forhold, men savner yngre eller mere magtfuldt selskab.

 

 

ScorNU – Find en dansk fræk sugarbabe

Scornu logo

Opret dig gratis her

ScorNU er ikke som sådan en kendt side for sugardating. Det er en hjemmeside for anonyme mænd og kvinder i alle aldre, der ønsker at finde dates, tilfældige engangsaffærer eller bare lidt online lir, uden forpligtigelsen i at have sit navn ude i offentligheden.

ScorNU er altså en anonym hjemmeside, hvor folk kan få lov til at gemme sig bag screen names og billeder uden ansigter. Men langt de fleste profiler har dog billeder, så du har en mulighed for at få sat ansigt – eller i alt fald krop – på de mennesker, du chatter med derinde.

ScorNU har mange brugere og fokuserer hovedsageligt på et dansk publikum, så udover almindelige dating situationer, så er det også et meget oplagt sted at finde e dansk fræk sugarbabe eller daddy.

ScorNU har derudover en App, så hjemmesiden er nem at tag med på farten og kunne underholde sig med og udforske uden for hjemmet. Hjemmesiden og appen har derudover en chatfunktion, så du kan planlægge dine møder med de andre deltagere. Endda også på farten gennem appen, så du ikke pludseligt er faret vild et fremmed sted og ikke kan finde din dates adresse eller det aftalte mødested.   

Som en ekstra lille detalje har ScorNU en underside med sexede noveller, hvor du selv kan indsende og skrive om fantasier, eller du kan læse andres fantasier for underholdning og blive opstemt af de erotiske historier.

 

 

Sexhunt – Fræk chat og webcam mulighed med sugarbabes

Find mænd på sexhunt.dk

Opret dig gratis her

Sexhunt er muligvis ikke en af de allermest kendte hjemmesider, men ikke desto mindre har de over 200 tusinde profiler på sitet. Hjemmesiden proklamerer sig på 100% anonymitet, hvor det eneste du behøver at indtaste er: dit køn, dit postnummer og hvad du søger på siden. Derudover er grundpakken af abonnementet gratis. Du behøver altså hverken at være bekymret for at blive genkendt på siden eller på, at din eksperimenterende opførsel og afprøvning af sexting kommer til at koste på pengepungen.

Hjemmesidens navn indebærer ret meget, hvad den prøver at opnå: jagten på sex. Den indeholder profiler fra hele landet og på tværs af alle aldersgrupper. På hjemmesiden kender du højst sandsynligt nogen – for der er flere, der bruger dem, end du tror. Men menneskerne bag siden går meget op i at opretholde din anonymitet.

Hjemmesiden giver alle de almindelige muligheder for at besøge hinandens profiler og kigge på frække profilbilleder med henblik på at mødes om en fræk aftale. Men derudover er den også særligt designet til at være et forum, hvor eksperimenterende mennesker, kan chatte, bruge webcam og generelt undersøge, hvor deres grænser for sex egentlig går.

Hjemmesiden har profiler fra folk med både kone og mænd og med singler, og folk søger mange forskellige ting. Nogle vil have noget mere spænding i hverdagen med affærer. Nogle vil gerne finde en at invitere ind i parrets soveværelse for at sparke liv i sexlivet. Andre igen leder efter partnerbytte, eller er der udelukkende for at deltage i sexede chats og webcam oplevelser.

Det er altså en side, der giver dig muligheden for at lede efter dine egne grænser inden for sex, sexting, webcam oplevelser og sexede samtaler med fremmede. Anonymiteten gør oplevelserne uforpligtende og derfor til det perfekte forum at afprøve og eksperimentere.

På grund af mangfoldigheden og det eksperimenterende forum, er ScorNu også det perfekte sted at afprøve interessen inden for sugardating. Siden gør det muligt at eksperimentere med interessen for at have frække chatte og lege med webcams med lækre sugarbabes og sugardaddys helt uden forpligtigelser.

 

 

Erox – hurtig oprettelse og dating med adgang til sugar babes

Erox logo

Opret dig gratis her

Erok er ligesom mange andre af denne type dating-hjemmeside holdt anonym, og ved hjælp af ganske få klik har du en profil og er klar til at begynde at udfolde dine interesser inden for denne lumre verden. Det er altså en hjemmeside med superhurtig oprettelse og med hurtig adgang til sugar babes.

Med over 200 tusinde profiler er der rig mulighed for at bruge denne side til at få adgang til dating med sugar babes.

Erox arbejder seriøst på seriøsiteten og sikkerheden af deres hjemmeside. Det betyder, at de gennemgår profilerne for at fjerne falske profiler og scammere, der kan ødelægge oplevelsen for andre. Selvom der er fuld anonymitet på hjemmesiden, er der altså på denne hjemmeside en mindre sandsynlighed for at blive catfished eller kontaktet af falske profiler, der vil forsøge at udnytte dig eller på anden måde gøre oplevelsen ubehagelig.

Som en anden sikkerhedsforanstaltning har Erox valgt at indføre et erotik-filter på alle chatbeskederne. Det betyder, at du ved modtagelsen af en besked med et erotisk billede vil modtage en advarsel. På denne måde kan du selv få lov til at bestemme, om du vil se det erotiske indhold eller ej.

Filteret er sat på, så de interesserede mennesker bag profilerne helt selv kan bestemme, hvorvidt de har lyst til at modtage erotisk indhold fra fremmede eller næsten-fremmede. For den mere forsigtige og nye profil på en af disse hjemmesider kan det give en tryghed, der netop kan give modet til at begynde at eksperimentere.

Hvis du kun går og leger med tanken om at bevæge dig ud i en verden af hed online chat eller sugardating, så kan risikoen for modtagelsen af uønskede erotiske billeder måske virke afskrækkende. Men med dette filter, kan du altså helt lægge den frygt bag dig og roligt begive dig ud og afprøve dine interesser. 

 

 

Cdate – sugardating med lækre sugarbabes

c date anmeldelse

Opret dig gratis her

Cdate er muligvis ikke en af de allermest kendte hjemmesider for sugardating. Til gengæld er det en hjemmeside, der promoverer sig på stil og professionalisme.

Hjemmesiden er derfor strøget for det mest snuskede og vulgære indhold. Det er en hjemmeside, der promoverer uforpligtende forhold mellem interesseredede mennesker, men samtidig forsøger at holde siden mere stilren.

Denne hjemmeside er altså den perfekte løsning for dig, der er interesseret i at afprøve interessen for at søge selskabet af en yngre kvinde eller mand eller et mere modent selskab, uden frygten for at blive alt for overvældet. Det er altså en hjemmeside, der er mere afdæmpet end mange andre af sin slags.

Ligesom hoveddelen af lignende dating hjemmesider, er Cdate anonym. Men til forskel for mange af de andre hjemmesider reklamerer Cdate med, at de manuelt tjekker profilernes billeder, så du kan vide dig sikker på at din sugardating med lækre sugarbabes rent faktisk er lækre.

Hjemmesiden får 25 tusinde nye medlemmer hver eneste dag, og mere end 10 tusinde chatsamtaler opstår hver eneste dag. Samtidig reklamerer Cdate om en kønsfordeling på næsten 50 procent, så der skulle være gode muligheder for at finde en sugardate – ligegyldigt hvilket køn man er til.

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here