Dating for gifte: Hav en affære og hemmelig sex på disse 5 sider

271

Dating for gifte er for dig, der savner spænding og passion i hverdagen.

Hvis gnisten er brændt ud, så kan du finde en affære via online dating.

At få gang i affære datingen er faktisk kun få klik væk.

En affære eller hemmelig sex er blot én af de mange måder, hvorpå man kan bruge online dating.

Men nogle datingsider er mere egnede til formålet end andre – visse sider er sågar specialiseret i dating for gifte.

Her kan du læse vores bud på de 5 bedste sider til dating for gifte på nettet.


 

Victorian Milan Logo

Brugervenlighed:⭐⭐⭐⭐⭐
Features:⭐⭐⭐⭐✰
Aktivitet:⭐⭐⭐✰✰
Seriøsitet:⭐⭐⭐⭐✰
Pris:⭐⭐⭐✰✰

+250.000 Medlemmer
Bedste side for affærere
Anonym oprettelse
Se profiler i nærheden
Gratis Oprettelse


Brugervenlighed:⭐⭐⭐⭐✰
Features:⭐⭐✰✰✰
Aktivitet:⭐⭐⭐⭐⭐
Seriøsitet:⭐⭐⭐⭐✰
Pris:⭐⭐⭐⭐✰

+50.000 Medlemmer
100% anonym profil
Opdateret blog
Mobilvenlig hjemmeside
Gratis Oprettelse
Få falske profiler


 

Sexhunt logo - dansk sexdating side

Brugervenlighed:⭐⭐⭐⭐✰
Features:⭐⭐⭐✰✰
Aktivitet:⭐⭐⭐⭐✰
Seriøsitet:⭐⭐⭐✰✰
Pris:⭐⭐⭐⭐⭐

+700.000 Medlemmer
Gratis Oprettelse
Mulighed for webcam
Mange brugere online
Høj Diskretion
Stor platform


 

Scornu logo

Brugervenlighed:⭐⭐⭐✰✰
Features:⭐⭐⭐✰✰
Aktivitet:⭐⭐⭐✰✰
Seriøsitet:⭐⭐✰✰✰
Pris:⭐⭐⭐✰✰

+130.000 Medlemmer
Gratis Oprettelse
Nem & Hurtig Oprettelse
Mange frække kvinder & Mænd
Fræk Chat & 100% diskretion


 

diskret voksen flirt

Brugervenlighed:⭐✰✰✰✰
Features:⭐✰✰✰✰
Aktivitet:⭐⭐⭐✰✰
Seriøsitet:⭐⭐✰✰✰
Pris:⭐⭐✰✰✰

+40.000 Medlemmer
Gratis bruger
Nem & Hurtig Oprettelse
Mange frække kvinder & Mænd
Fræk chat


 

VictoriaMilan – Utro ven sex

Victoria milan logo

Når man snakker dating for gifte, er det svært at komme udenom VictoriaMilan, som er en hel datingside specialiseret i formålet. Hjemmesiden markedsfører sig som ’Nr. 1 affære og dating for gifte’, og man finder således først og fremmest gifte brugere på siden, som dog er på udkig efter hemmelig sex eller at have en affære.

Er du gift, og ønsker du at date på nettet, er VictoriaMilan således et helt oplagt valg.

Fordele

 • Gratis oprettelse
 • Mange danske medlemmer
 • Mulighed for anonym profil
 • Mange er glade for siden på verdensplan
 • App

Ulemper

 • Ulige kønsfordeling blandt brugere
 • Relativt høj pris for medlemskab
 • De fleste funktioner kræver et betalt medlemskab at bruge

Victoria milan forside

Antal brugere

I følge de oplysninger, VictoriaMilan selv udlægger, har siden mere end 200.000 registrerede brugere i Danmark, hvilket er temmelig imponerende taget i betragtning af, at der er tale om en specialiseret datingside for netop gifte danskere.
For dig som bruger gør det relativt høje medlemsstal, at du får et støre udvalg af profiler at vælge i mellem, og at chancen for, at du finder dit match, dermed også er større.

Pris

Det er som udgangspunkt gratis at oprette en bruger på VictoriaMilan. Herefter er du dog temmelig begrænset, hvis ikke du er villig til at betale prisen for et medlemskab. Mange essentielle funktioner kræver nemlig et betalt medlemskab at bruge.

Som gratis bruger af siden kan du skabe din profil, klikke dig rundt på siden og kigge på andre profiler samt se, hvem der besøger din egen profil. Når det kommer til egentlig kommunikation med sidens andre brugere, er man dog begrænset til at kunne sende såkaldte ’winks,’ som er en form for angivelse af interesse.

Man kan dog hverken sende eller læse beskeder som gratis bruger. Vil du have noget ud af din bruger på VictoriaMilan, kræver det derfor kort sagt, at du betaler for det.

Et medlemskab på VictoriaMilan er relativt dyrt sammenlignet med nogle af sidens konkurrenter. Det mindste medlemskab koster 400 kroner, hvilket skyldes, at man som minimum kan købe et medlemskab for tre måneder af gangen. Det er således ikke muligt kun at betale for en enkelt måned.

Køber du et medlemskab for flere måneder af gangen i form af seks eller tolv måneder, er der penge at spare på månedsprisen.

Detaljer og specifikationer

VictoriaMilan har udover en hjemmeside også en app, man som bruger på siden kan benytte sig af. Appen gør det muligt at tage datingoplevelsen med dig på farten og giver hele dit online datingeventyr en mere fleksibel følelse. Appen kan være en anelse langsommelig at bruge, men designet er funktionelt og behageligt.

Besøg siden her →

 


 

Sexhunt.dk – Hav en affære

sexhunt logo

Modsat VictoriaMilan har Sexhunt.dk ikke et ensidigt fokus på affære dating eller dating for gifte. På Sexhunt er fokus nemlig på erotisk og fræk dating af mange forskellige typer.

På siden findes både singler og par, der dater sammen og måske ønsker at finde en tredjepart at hygge sig med. Men der findes også brugere i faste forhold på siden, som ønsker at date udenom deres partner.

Dette gør siden meget alsidig og giver mulighed for at finde den helt rigtige type af partner og relation for dig.

Fordele

 • En datingside med erotisk fokus
 • Mulighed for at finde sex
 • Mange forskellige typer af brugere
 • Mulighed for anonymitet
 • Gratis oprettelse
 • Mulighed for fræk webcam chat
 • Mange brugere

Ulemper

 • De fleste af sidens funktioner kræver betalt medlemsskab

sexhunt forside

Antal personer

I følge de tilgængelige oplysninger om Sexhunt.dk har siden mere end 200.000 brugere. Da hjemmesiden ikke er specialiseret i affærer, er det naturligvis ikke alle disse brugere, som ønsker hemmelig sex eller en hemmelig affære. Nogle ønsker andre former for bekendtskaber i form af eksempelvis et fast romantisk forhold.

Men det store antal brugere giver alligevel en væsentligt større valgfrihed og øger oddsene for, at du finder dit helt rigtige match.

Pris

Også på denne hjemmeside er det muligt at oprette en gratis profil og få gratis adgang til siden. Også her gælder det dog, at man er relativt begrænset i sit råderum over funktioner som ikke-betalende bruger.

Til gengæld er priserne for betalt medlemskab på Sexhunt.dk relativt lave, og det er muligt at oprette sig for en enkelt måned (30 dage) af gangen, så man ikke binder sig til et langt abonnement.

Således koster 30 dages VIP-medlemskab 99 kroner. Vælger du et medlemskab for tre måneder eller et halvt år af gangen, er prisen pr. måned endnu lavere, og du skal slippe henholdsvis 219 og 339 kroner for det samlede medlemskab.

Med et VIP-medlemskab får du mulighed for at læse og skrive breve fra og til andre brugere, du får adgang til chatten på siden, hvor der også er mulighed for webcamchat, og du får mulighed for at se alle videoer og billeder på siden.

Ønsker du endnu flere fordele, kan du for 50% oveni prisen også få mulighed for at læse og besvare breve fra ikke-betalende medlemmer, hvilket åbner op for kommunikation med en helt ny gruppe af brugere.

Brugervenlighed

Sexhunt.dk er en hjemmeside med mange funktioner. Der er blandt andet billedgallerier, man kan klikke sig rundt i og en webcamchat, man kan deltage i.

Men på trods af de mange funktioner, har folkene bag siden formået at gøre den brugervenlig og intuitiv at anvende, hvilket trækker den samlede brugeroplevelse op.

Detaljer og specifikationer

På Sexhunt.dk er det muligt at være 100% anonym så længe, du ønsker det. Mange på siden bruger aliasser eller kælenavne og viser ikke deres ansigter i deres profilbilleder.

Det bidrager med en spændende og mystisk stemning, men giver også oplagte forudsætninger for netop affære dating, hvor man måske ikke altid ønsker at lægge sin fulde identitet ud til skue på en side med 200.000+ brugere.

Besøg siden her →

 


 

Scornu.dk – Hemmelig sex

scor nu logo

Scornu.dk er ligesom Sexhunt.dk en datingside med fokus på erotisk dating. Denne datingside er derfor bedst egnet til dig, der primært søger hemmelig sex eller lyssky erotiske bekendtskaber.

Fordele

 • Datingside med erotisk fokus
 • Gratis oprettele
 • Mange brugere
 • Mulighed for at udfolde og udleve seksuelle fantasier
 • Mobilvenlig hjemmeside
 • Ligelig kønsfordeling
 • Få falske og inaktive profiler

Ulemper

 • De fleste funktioner kræver betalt medlemskab

scornu forside

Antal brugere der er klar på sex aftaler

På Scornu.dk er alle brugere medlemmer af siden på mere eller mindre samme præmis – de ønsker sig spændende erotiske oplevelser og er friske på både fræk snak og i mange tilfælde også frække aftaler.

Siden har i alt mere end 200.000 frække brugere, som udgør potentielle partnere til hemmelig sex for dig, når du opretter en bruger på siden. Udvalget er derfor stort, og stemningen er lagt på forhånd, hvilket gør Scornu.dk til den oplagte side til dating for gifte.

Pris

På Scornu.dk kan du kvit og frit oprette en bruger og få lov at klikke dig rundt og gå på opdagelse på siden. Det særlige ved netop denne datingside er dog, at det at tage kontakt til andre brugere kræver såkaldte ’flirts’. Hver enkel ’flirt’ er et mødepotentiale med en anden person.

Sagen er bare den, at ’flirts’ koster penge, og vil du i kontakt med andre brugere via denne datingside, må du derfor betale for disse ’flirts’ først.

’Flirts’ kommer i pakker. Det betyder, at du kan få en bronze-pakke med 10 ’flirts’ til 120 kroner. Kan du ikke nøjes med 10 mødepotentialer, fås også en kobberpakke med 25 mødepotentialer. Denne pakke koster 275 kroner.

Til sidst findes den helt store sølv-pakke med hele 50 ’flirts’ og dermed 50 mødepotentialer. Denne pakke får du til en pris på 500 kroner.

Detaljer og specifikationer

Har du tidligere prøvet at date online, har du måske tidligere oplevet, at der på mange datingsider er et relativt højt tal af falske eller inaktive profiler. Det påvirker datingoplevelsen negativt, hvis man hele tiden støder på falske profiler eller oplever ikke at få et svar på sine henvendelser, fordi en profil er inaktiv.

Er du træt af denne problematik, så er Scornu.dk et godt valg. På denne side er de nemlig gode til at rydde i profilerne og tjekke op på, om de forskellige profiler er ægte og aktive.

Besøg siden her →

 


 

Erox.dk – affære dating

erox logoErox.dk er en datingside for dig, der ønsker uforpligtende dating, hvor sex og erotik er i centrum. Hjemmesiden har et lidt ældre og mere modent publikum end de ovenstående hjemmesider til erotisk dating, så er du selv i den mere modne ende af aldersskalaen, eller søger du en moden partner, kan Erox.dk være den rigtige side til affære dating for dig.

På Erox.dk er der mange forskellige typer af brugere. Nogle er singler, der blot søger sex eller fræk chat, andre er par, der søger en tredjepart eller en anden form for spænding, mens endnu andre er på udkig efter en affære, der kan give mere spænding og passion tilbage i hverdagen.

Fordele

 • Datingside med fokus på erotik
 • Mulighed for hemmelig sex eller affære dating
 • Mange forskellige typer af brugere
 • Højt brugerantal
 • Få falske og inaktive profiler
 • Gratis oprettelse
 • Relativt gode priser for betalt medlemskab

Ulemper

 • Svært at finde oplysninger om brugerantal
 • Svært at bruge hjemmesiden uden at betale

erox forside

Antal brugere

Det er svært at finde data på, præcis hvor mange brugere, der er på Erox.dk. Når man bruger siden, mangler der dog ikke valgmuligheder, og man får ikke fornemmelsen af hele tiden at støde på de samme brugere.

Udvalget virker både stort og bredt, fordi folk bruger siden til forskellige formål og med forskellige hensigter, hvilket giver et dynamisk og alsidigt datingmiljø.

Det gør også siden god til dig, der måske ikke helt ved, hvad du vil have ud af din online datingoplevelse, men blot har oprettet en bruger for at prøve det af og se tiden an.

Pris

Ligesom på de fleste andre datingsider i dag, er det gratis at oprette en bruger på Erox.dk. Med en gratis bruger kan du udforme din profil, angive dine oplysninger og klikke dig rundt på de forskellige faner og øvrige profiler på siden. De mest essentielle funktioner såsom evnen til at skrive, læse og besvare beskeder fra andre brugere, er dog ikke tilgængelige som ikke-betalende bruger. Vil du have noget ud af din datingoplevelse, er det derfor nødvendigt at betale for dit medlemskab.
Et medlemskab på Erox.dk ligger dog heldigvis i den billigere ende af skalen. Det er desuden også muligt kun at oprette dig for en enkelt måned (30 dage) af gangen, hvis du er i tvivl om, hvorvidt online dating overhovedet er noget for dig.

Et 30-dages VIP-medlemskab koster 99 kroner. Med et VIP medlemskab kan du skrive, læse og besvare beskeder til og fra andre betalende brugere. Du kan ydermere se alle de frække billeder og videoer, der er tilgængelige på siden, og så kan du deltage i chatten.

Køber du dit VIP-medlemskab for flere måneder af gangen, er der penge at spare pr. måned. Du kan derfor få tre måneders medlemskab for 219 kroner eller seks måneder for 339 kroner.

Der findes dog også en anden type medlemskab på Erox.dk, nemlig Guld VIP-medlemsskabet, som adskiller sig fra det almindelige VIP-medlemskab ved at gøre det muligt for dig som bruger at kommunikere med ikke-betalende brugere. Du kan således både sende, modtage og besvare beskeder til og fra denne gruppe, som ellers ikke er mulig at kommunikere med.

Detaljer og specifikationer

Erox.dk er for dig, der søger dating for gifte eller affære dating med en lidt ældre og mere moden gruppe af brugere.

Besøg siden her →

 


 

C-date.dk

C date logoSidst, men ikke mindst er der C-date.dk. Denne datingside har ikke på samme måde som de øvrige sider fokus på erotisk eller fræk dating, men beskriver sig selv som en datingside for personer, der ønsker uforpligtende dates.

Er du ikke nødvendigvis udelukkende til erotik, men ønsker du at have en affære eller dating for gifte, kan C-date være et rigtig godt valg.

Fordele

 • Fokus på uforpligtende bekendtskaber og dermed egnet til affærer eller hemmelig sex
 • Gratis oprettelse
 • Mange brugere
 • Ligelig kønsfordeling
 • Højt aktivitetsniveau

Ulemper

 • Relativ høj pris for betalt medlemskab
 • Mindste varighed af medlemskab er tre måneder
 • De fleste funktioner er ikke tilgængelige for ikke-betalende medlemmer

C date forside

Antal brugere

C-date er en international datingside med brugere rundt omkring i hele verden. Der er dog ikke mange oplysninger at finde om sidens danske medlemsstal. De tal, der er tilgængelige, angiver, at der er mere end 200.000 registrerede danske brugere på siden. Den hører dermed med i samme gruppe som en del af de øvrige sider på denne liste med et forholdsvis højt medlemstal og stort udvalg af brugere.

Pris

Du kan gratis oprette en profil på C-date.dk.

Herefter er datingsiden dog i den dyre ende af skalaen med en månedlig pris på 359 kroner. Derudover kan man mindst oprette sig for tre måneder af gangen, hvilket gør at det mindste tilgængelige abonnement til siden samlet set koster 1077 kroner.

Du kan dog spare penge på den månedlige pris ved at oprette dig for et halvt eller et helt år af gangen. Medlemsskabet ligger dog stadig i den dyre ende.

Detaljer og specifikationer

C-date.dk har mere end 36 millioner medlemmer på verdensplan, hvilket må siges at være lidt af et kvalitetsstempel.

Besøg siden her →

 


 

Findsex.dk

Findsex logoFalder ovenstående udvalg af datingsider, der tilbyder dating for gifte ikke i din smag, findes der også en række alternativer i form af mindre datingsider, som muligvis vil være mere interessante for dig.

Et af dem er Findsex.dk, der ligesom navnet antyder, er en datingside, hvor fokus først og fremmest er på erotik. Her er brugerne på udkig efter sex i form af eksempelvis en affære eller hemmelig sex.

Findsex forsideBesøg siden her →

 


 

Diskretvoksenflirt.com

Diskret voksen flirt logoEn anden mindre dansk datingside er Diskretvoksenflirt.com. Her søger mænd og kvinder i alle aldre seksuelle og romantiske bekendtskaber. Siden bygger på et ideal om diskretion, hvilket gør den egnet til affære dating.

Diskret voksen flirt forside

Besøg siden her →

 

https://www.bdsmsex.dating/

BDSMSEX logoDrømmer du om en affære af den kinky slags, kan du vælge at klikke dig ind på bdsmsex.dating. Der er her tale om en datingside for BDSM og SM interesserede voksne, der søger samtaler om deres passion eller ønsker at føre deres fantasier ud i livet.

BDSMSEX forside

Besøg siden her →

 

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here