Fellatio er også et andet ord for blowjob eller oralsex til mænd. Det er med andre ord stimulering af penis med munden. Der er flere ting, der gør et blowjob til noget særlig godt for manden. Det handler naturligvis om, at det føles lækkert, når munden stimulerer og kærtegne penis og de omkringliggende områder, men det er også på mange måder en erklæring om, at man vil noget ekstra godt for ens partner.

Munden kan noget helt særligt, idet den kan give en særlig varm og dejlig følelse på penis. Samtidig kan man med hænderne, hvis de er fri, kærtegne andre dele af kroppen. Et blowjob eller fellatio centrerer sig omkring penis, men det betyder ikke, at andre dele af kroppen skal glemmes.

Tips & tricks til fellatio?

Det afhænger i høj grad fra mand til mand, hvad der føles dejligt, når man modtager et blowjob. Der er dog også nogle ting, som de fleste mænd er enige i, er dejligt. Det er vigtigt at huske på at penis og særligt penishovedet er utrolig følsomt.

For nogle mænd er det derfor nærmest ubehageligt at der bliver lagt for meget vægt på stimulering af hovedet, hvor andre synes at det er ekstra godt. Hvis du derfor skal give en mand et blowjob, så er det en god idé at prøve sig frem, hvis du ikke kender vedkommende så godt på netop det punkt.

Gør blowjobbet ekstra vådt

Langt de fleste mænd er enige om, at et blowjob gerne skal være vådt. Tør hud mod hud kan give gener på penis og gøre decideret ondt. Godt nok er der ofte savl og spyt i munden, men det er ikke altid nok. Derfor kan det være en idé enten at bruge en glidecreme med smag, for at sikre at der er nok glidemiddel eller man kan forsøge at producere mere savl.

Når du skal i gang med at give din partner et blowjob, så start stille og blidt ud. Seksuel tilfredsstillelse handler om mere end en udløsning og den rette stimulering er mindst lige så vigtig. Lad derfor stille og roligt tungen glide op og ned ad penis (og gør den våd) og derefter kan du gå lidt vildere til værks.

Brug lyde, når du giver et blowjob

Lyde er både dejligt og rart, når det drejer sig om sex. Der er næsten ikke noget værre end stilhed, da det virker mærkeligt og akavet. Sæt derfor gerne lidt lyd på, imens du giver din partner et blowjob. Det skal ikke være de vilde pornolyde, men en smule stønnen eller frække kommentarer, hvis du kan det, vil helt sikkert skabe stor glæde og begejstring.

Det er også oplagt at bruge klør fem en gang imellem. Af praktiske årsager så kan du lige give dig selv og din mund en pause fra det hårde arbejde, men afveksling er også dejligt, når det kommer til sex. Når man giver forskellige former for stimulering, så mærkes det også dejligt – du bør dog ikke skifte hverken position eller tempo, hvis din partner er lige ved at få en orgasme, da det kan stoppe det.

Hvis du er mand, og gerne vil opleve fellatio (uden en kvinde?), så kan du overveje enten blowjob simulatorer eller blowjob maskiner.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here