Onani kan være rigtig skønt, men med sexlegetøj kan oplevelsen blive endnu bedre. På markedet er et af de mest udbredte onaniprodukter til mænd en fleshlight. En fleshlight er et sleeve, der med en særlig udformning og tekstur pirrer penis, når du masturberer med det.

Vil du gerne gøre din onanioplevelse endnu mere lækker, så kan du lave en hjemmelavet fisse helt selv. Med en hjemmelavet fleshlight kan du gøre din masturbation mere pirrende og stimulerende. Guide for Pocketpussy DIY.

 • Lav din egen fisse
 • Lav selv dildo

Sådan laver du en hjemmelavet fisse / hvordan lage din egen fleshlight – hjemmelavet pocketpussy

 

Hvis du gerne selv vil lave en hjemmelavet fisse, så kan denne video hjælpe dig. Det kræver ikke mange ting, før du selv kan komme i gang med at lave en hjemmelavet fisse.

Der er flere måder, hvorpå du kan lave en hjemmelavet fisse.

Hjemmelavet fisse af et håndklæde og en latexhandske

Du kan anvende et håndklæde og en latexhandske, hvis du vil lave en hjemmelavet fisse. Rul blot håndklædet stramt sammen til en lille pølse med latexhandsken i midten. Lad lidt af handskens åbning stikke ud, så du kan trække åbningen udover håndklædet og skabe et sleeve. Brug køkkenelastikker til at holde håndklædepølsen stramt rullet.

Du kan også anvende et kondom i stedet for en latexhandske, hvis du mangler handsker. Et kondom er dog strammere og går lettere i stykker under brug.

Hjemmelavet fisse af en toiletrulle og en latexhandske

Hvis du vil lave en hjemmelavet fisse med ting, du har derhjemme, kan du fjerne den midterste paprulle fra en toiletrulle. Herefter trækker du en latexhandske igennem hullet i toiletrullen og sikrer den ved at trække handskens åbning udover toiletrullen.

Hjemmelavet fleshlight med beholder, skuresvampe og latexhandske

Kan du finde en aflang og rund beholder, så kan du let lave en hjemmelavet fisse med en beholder, skuresvampe og en latexhandske. Du kan bruge en beholder som eksempelvis et Pringles-rør eller et plakatrør, hvor diameteren af hullet tillader plads til skuesvampe og penis. Du kan også anvende en kop som her.

Øverst i beholderen skal du komme to skuresvampe, mast sammen blød side mod blød side. Det er bedst, hvis de sidder stramt i røret. En latexhandske kan herefter kommes ned i hullet og udover beholderens åbning.

Du kan også bruge et stramt rullet håndklæde som fyld i beholderen, som de viser i denne video.

Blød hjemmelavet pocket pussy med pudefyld

Skal det være ekstra blødt, kan du anvende pudefyld. Du kan både klippe et hul i en bamse og bruge hullet eventuelt med en latexhandske for genbrug. Du kan også fylde en beholder med pudevat og komme en latexhandske ned i den fyldte beholder. Pudevattet føles dejligt blødt og lunt om penis.

Husk glidecreme for en god oplevelse med en hjemmelavet pocket pussy

Når du skal bruge en hjemmelavet fisse, så er det vigtigt, at du husker glidecreme. Det er nemlig nødvendigt med et smøremiddel, hvis friktionen skal føles behagelig, når du anvender en hjemmelavet pocket pussy.

Det er let at købe en fleshlight

Hvis det at lave en hjemmelavet fisse er lidt for stor en opgave, så kan du let købe en fleshlight. De kommer i mange forskellige udgaver og udformninger. Nogle er udført, så de ligner en kunstig vagina, mund eller anus, mens andre er mere abstrakte i deres design.

Skal det være endnu mere realistisk, skal du dog kigge på sexdukker til mænd.

Det er dog indersidens tekstur, der giver den virkelig stimulering, når du anvender en fleshlight – hjemmelavet eller ej. En fleshlight er klassisk på størrelse med, som navnet antyder, en stor lommelygte.

Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbator

mr. membr lucy original pussy masturbator

Tjek prisen her

Denne fleshlight er en helt klassisk en af slagsen. Med en visuelt stimulerende åbning lavet med indbydende kønslæber tager den imod med den indvendige tekstur. Sleevet er fremstillet i latex-og ftalatfri TPE, der føles som hud.

I bunden justerer du vakuummet i beholderen, når du leger. På den måde kan du selv styre, hvor stramt det skal være.

Fleshlight vagina

Mande Masturbator II

Tjek prisen her

I en diskret sort beholder gemmer sig en realistisk vagina med pirrende inderside, når du køber denne fleshlight. Den sorte beholder er diskret og har en totallængde på 23,5 cm.

Visuelt er den veludførte vulva meget indbydende. Lavet i ftalatfri medicinsk silikone føles denne fleshlight blød og lækker mod nøgen hud.

PDX Elite Moto-Bator Masturbator

pdx elite moto bator masturbater

Tjek prisen her

For en onanioplevelse i luksusklassen kan du bruge denne PDX Elie Moto-Bator Masturbator. Det er en veldesignet fleshlight, der giver dig en håndfri oplevelse af et blowjob.

Indvendigt har denne fleshlight et nubret sleeve. Indbygget er 2 kraftige separate motorer. Maturbatoren både støder og suger i det tempo, du indstiller den til.

Tips og tricks til at nyde din fleshlight – hvordan ta vare på en fleshlight

 • Husk at bruge en god vandbaseret glidecreme med dit produkt.
 • Tag sleevet ud, og varm det op under den varme hane før brug. Det giver en endnu mere realistisk oplevelse, når du trænger ind.
 • Rengør din fleshlight grundigt efter brug, og lad den lufttørre helt igennem.

Siden indeholder:

 • Lav din egen fisse
 • Lav selv dildo
 • Hvordan lage din egen fleshlight
 • Hjemmelavet pocketpussy
 • Pocketpussy DIY
 • Hvordan ta vare på en fleshlight
Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

2 KOMMENTARER

 1. Rigtig gode ideer jeg har selv brugt en bamse Rigtig mange gange dog uden kondom handske eller noget hehe klippet altid bare en meget snævre hul hvor jeg så langsomt indført min penis og netop fordi det et blødt inde i hul som stram godt rundt om penis gør at det er rigtig godt 🙂 men indrømmer gerne at jeg har (kommet) inde i bamse rigtig rigtig mange gange måske 100

 2. Hej 😉 fedt endelig at høre andre fortælle om hullet i bamsen haha jeg var var virkelig begyndt at tro det kun var mig som det allerede i en meget ung alder , og jeg kan lov dig for at den bamse er blevet fyldt godt op med sååå meget SPERM igennem næsen 2 skole år hvor jeg godt og vel hver evig eneste dag bolle Min bamse og kom i den før begyndt at høre om latex handske/kondom haha har selvfølgelig aldrig fortalte mine venner om det og har heller aldrig hørt sndre snak om det

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here