Engangsknald – HER finder du et frækt knald i dag!

568

Et engangsknald er principielt et gratis knald som du faktisk NEMT kan finde…

… Hvordan kan jeg påstå, at det er nemt at finde et engangsknald, bare fordi du søger det?

Jo. Det kan jeg fordi jeg har min hemmelige side, Adultfinderx, som jeg gør brug af. Der kan man oprette en gratis profil og skrive med andre, der også søger et engangsknald i Danmark lige nu.

Faktisk er Sexhunt.dk ikke den eneste side, hvor danske kvinder og mænd søger engangsknald med andre. Der er også eksempelvis Scornu.dk og Sexhunt.dk.

Jeg har efterhånden brugt 20-30 forskellige sider. Herunder har jeg rangeret mine yndlings sider til at finde engangsknald på:

Oversigt


Brugervenlighed: ⭐⭐⭐⭐✰
Features: ⭐⭐✰✰✰
Aktivitet: ⭐⭐⭐⭐⭐
Seriøsitet: ⭐⭐⭐⭐✰
Pris: ⭐⭐⭐⭐✰

+50.000 Medlemmer
100% anonym profil
Opdateret blog
Mobilvenlig hjemmeside
Gratis Oprettelse
Få falske profiler


 

Sexhunt logo - dansk sexdating side

Brugervenlighed: ⭐⭐⭐⭐✰
Features: ⭐⭐⭐✰✰
Aktivitet: ⭐⭐⭐⭐✰
Seriøsitet: ⭐⭐⭐✰✰
Pris: ⭐⭐⭐⭐⭐

+700.000 Medlemmer
Gratis Oprettelse
Mulighed for webcam
Mange brugere online
Høj Diskretion
Stor platform


 

Scornu logo

Brugervenlighed: ⭐⭐⭐✰✰
Features: ⭐⭐⭐✰✰
Aktivitet: ⭐⭐⭐✰✰
Seriøsitet: ⭐⭐✰✰✰
Pris: ⭐⭐⭐✰✰

+130.000 Medlemmer
Gratis Oprettelse
Nem & Hurtig Oprettelse
Mange frække kvinder & Mænd
Fræk Chat & 100% diskretion


 

diskret voksen flirt

Brugervenlighed: ⭐✰✰✰✰
Features: ⭐✰✰✰✰
Aktivitet: ⭐⭐⭐✰✰
Seriøsitet: ⭐⭐✰✰✰
Pris: ⭐⭐✰✰✰

+40.000 Medlemmer
Gratis bruger
Nem & Hurtig Oprettelse
Mange frække kvinder & Mænd
Fræk chat


 

Victorian Milan Logo

Brugervenlighed: ⭐⭐⭐⭐⭐
Features: ⭐⭐⭐⭐✰
Aktivitet: ⭐⭐⭐✰✰
Seriøsitet: ⭐⭐⭐⭐✰
Pris: ⭐⭐⭐✰✰

+250.000 Medlemmer
Bedste side for affærere
Anonym oprettelse
Se profiler i nærheden
Gratis Oprettelse


 

Det er ikke alle mennesker, der har tid eller energi til at pleje et kæresteforhold. Det kan være, at jobbet, en fritidsaktivitet eller andet fylder meget i ens liv, så der er ikke plads til de mere romantiske følelser og forhold.

Det kan også være, at du ikke har lyst til at være i et fast forhold lige nu af den ene eller den anden grund.

Det er også helt okay, og i dag betyder det heller ikke, at du behøver at undvære nærheden ved at dyrke sex eller glemme dine seksuelle fantasier for en stund. I dag er det nemlig meget udbredt at gå ud for at finde engangsknald.

Et uforpligtende knald

find engangsknald

Det ses meget ved unge mennesker, men det at få engangsknald er også begyndt at snige sig ind på de mere modne voksne. Det er således underordnet, hvor gammel du er. Sådanne gratis, uforpligtende knald kan dyrkes af alle, der har lyst til det og føler, at det er det rigtige valg for dem. Og det kan der som sagt være mange grunde til. Hvis du finder tanken pirrende og spændende, skal du måske blot hoppe ud i det. Når du søger engangsknald, er der dog visse ting, du bør tænke over for at få den bedste oplevelse, men hvordan får man et engangsknald?

Hvor kan du finde engangsknald?

gratis knald

Det er ikke en ny ting at få engangsknald. Det har faktisk været en seksuel ting i rigtige mange år. Men med tiden er der kommet nye muligheder for, hvor du kan finde en sexpartner, der er klar på lidt sjov under lagenerne en enkelt gang, og hvor udbredt det er. For nogle mennesker kan det måske være en pinlig eller akavet lyst at snakke om, men i dag er det heldigvis ved at være så normalt, at ingen løfter et øjenbryn, hvis du har haft sex med en person en enkelt gang. Hvis du derfor er nysgerrig på at prøve det af, så er det blot at kaste sig ud i det. I dag er der desuden flere steder, hvor du kan søge engangsknald.

Engangsknald søges i byen

Det meget klassiske sted at finde engangsknald er i byen. Hvis du er ude med vennerne og veninderne, er det oplagt, at du også ser dig lidt omkring. Måske har du en ubærlig lyst til sex, som skal stilles her og nu. I sådanne tilfælde kan det være oplagt at få engangsknald med en, du har mødt på en bar eller på et diskotek. Især hvis du kan finde en person, du føler dig tiltrukket af. Mange tager nemlig stadig i byen for at score og møde nye mennesker. Du skal derfor ikke holde dig tilbage, hvis du er ude for at more dig. Så længe du respekterer andres grænser, kan byen dermed være et oplagt og udmærket sted at finde engangsknald.

Udforsk internettet efter engangsknald

Er du ikke typen, der bryder sig om at finde en frivillig sexpartner til en enkel hed nat ved at gå i byen, er der også andre steder at gå hen. Det gælder også, hvis du ikke har den store lyst til at drikke dig fuld og derefter have sex med en fremmede.

Du kan i dag også finde flere internetsider og online forummer, hvor der er fokus på engangsknald søges. Hvis du søger engangsknald, er internettet derfor et godt sted at starte. Her behøver du i hvert fald ikke på forhånd tage ud for at drikke dig fuld for at finde engangsknald, men hvordan får man et engangsknald på internettet?

Vær ærlig omkring din søgning

Svaret på det spørgsmål er faktisk ganske simpelt. Helt konkret kan du nemlig bruge mange af de gratis datingsider til at få engangsknald, men der er også udvalgte hjemmesider, hvor det er normalt at lede efter et gratis knald. Du skal dog være helt og aldeles ærlig om, hvad du ønsker dig, når du opretter en profil. På den måde gør du det fra start klart, at du ikke ønsker at involvere dig i et romantisk forhold, ligesom at heller ikke ønsker dig en bolleven. Du er kun ude på at finde engangsknald, som kan stille din seksuelle trang lige nu og her. Ved at være ærlig helt fra starten af undgår du, at andre bliver skuffede, og du undgår samtidig selv at stå i en forlegen situation. Det er nemlig helt fair, at du kun søger en enkelt nat med sjov og spas, så længe den anden part er indforstået med det.

Find din partner online

Det er også det, der adskiller det at få engangsknald i byen og finde engangsknald online. Det er meget nemmere på forhånd at fortælle den anden person om dine ønsker og behov ved at skrive over en hjemmeside på internettet. Hvis det ikke falder i den andens smag, kan denne lade være med at skrive mere med dg. Hvis du finder en fremmede i byen, er det lidt en anden sag. Her kan I nemlig være halvvejs hjemme hos dig eller være helt færdige med at dyrke sex, før den anden person beder om dit telefonnummer. Og det er måske ikke det, du er interesseret i.

 

Find engangsknald – det skal du være opmærksom på, inden du kaster dig ud i det

find gratis engangsknald
Find gratis engangsknald

Hvis du stadig er interesseret og har lyst til at prøve at få engangsknald med en anden, du knap nok kender, eller endda at have sex med flere forskellige mennesker, skal du dog have visse ting in mente, før du søger engangsknald. Der er nemlig nogle få ting, du bør tænke nærmere over, inden du inviterer en fremmede person fra enten internettet eller byen med hjem i din seng.

Vær forberedt

Det er blandt andet en god ide at have styr på følgende, inden du finder engangsknald:

 • Gå ikke ind til det, hvis du ikke har lyst eller har dig selv med hele vejen.
 • Ved engangsknald søges skal du også altid huske at have øje for dine personlige grænser. Du skal nødig gå derfra og føle, at dine grænser er blevet overskredet. Vær modig og sig fra over for den anden person. Mange har dog ingen problemer med at få engangsknald, der er vellykkede.
 • Husk at have beskyttelse. Du ved ikke, hvornår lysten til sex pludselig kan slå dig, men du ved heller ikke, om den anden person altid har kondomer med i lommen eller er på p-piller. Sørg derfor for at beskytte dig selv. Det gælder også imod sygdomme.
 • Du ved ikke, hvornår du finder engangsknald, så sørg for at være velsoigneret.
 • Hav altid tyggegummi eller mundspray ved hånden, hvis du søger engangsknald.
 • Inden du skal møde et engangsknald eller ud for at lede efter et, så gør noget ud af dig selv. Hvis du ser godt ud, har du det som regel også godt.
 • Tænk på, at det kun er for en enkel hed nat, så udlev dine fantasier og lyster, hvis den anden person selvfølgelig er med på det. Få engangsknald, som du drømmer om at prøve det.
 • Giv aldrig en anden person dine personlige oplysninger. Specielt hvis du ikke har lyst til at have kontakt med vedkommende efter sex.

At søge engangsknald kan både være frækt, spændende og føles en lille smule forbudt. Du skal blot have dig selv med i det og have gjort dig nogle tanker om dine ønsker og behov. Det er samtidig en fordel, hvis du på forhånd har en ide om, hvad du leder efter i en eventuel sexpartner. På den måde kan du være mere målrettet og finde engangsknald.

Det må du ikke gøre efter et engangsknald

engangsknald søges

Engangsknald søges er ikke længere en fremmede ting på hverken internettet eller ude i det virkelige liv. Det er noget, der sker hele tiden, og hvis du har lyst til at prøve det af, er det blot med at komme i gang. For at få engangsknald er der dog visse ting, du skal have in mente. De overvejelser, du skal gøre dig, inden søger engangsknald, er beskrevet ovenover. Men der er også visse ting, du skal have in mente efter et engangsknald, for at du kan få den bedste oplevelse. Det at finde engangsknaldet er nemlig ikke det hele.

10 vigtige ting at huske på

Her kommer 10 ting, som du absolut ikke må gøre eller forvente. I hvert fald ikke, hvis I ikke har aftalt det på forhånd. Det lyder som følgende:

 • Du skal ikke forvente at blive nusset eller puttet med når du får engangsknald.
 • Overnatning er måske ikke en del af aftalen, så gå ikke ud fra det, når du søger engangsknald.
 • Hvis du har overnattet efter aftale, skal du ikke blive for længe dagen efter. Det var et engangsknald, så din partner vil nok gerne videre i teksten efterfølgende.
 • Lad vær med at kontakt vedkommende igen efter knaldet, men hold det ved en enkelt dejlig nat sammen.
 • Det gælder også, at du ikke ’med vilje’ skal glemme noget.
 • Find engangsknald og vid, at det kun varer en enkelt gang, som ordet antyder, så husk at det netop kun handler om sex. Du skal derfor ikke have forventninger til, at det udvikler sig imellem jer.
 • Gå ind til at få engangsknald med et mindset uden følelser.
 • Du skal ikke stalke personen efter jeres nat sammen.
 • Lad vær med at tro, at han eller hun vil have sex med dig igen, hvis I støder på hinanden i byen. I stedet bør du søge engangsknald andre steder.
 • Du skal aldrig skrive, at du gerne vil have mere, og at du er interesseret i mere.

Med andre ord skal du netop se det som et gratis, enkeltstående knald. Hvis du ikke kan holde dine følelser eller drømme ude af det, bør du ikke finde engangsknald. Knaldet handler udelukkende om, at I opfylder hinandens seksuelle behov en enkelt gang. Ikke mere end det. Derfor er det også utrolig vigtigt, at du holder dine følelser udenfor.

Både mænd og kvinder kan få engangsknald

Hvordan får man et engangsknald? Det er et spørgsmål, der fylder meget, men det er ikke det eneste. For mange kan spørgsmålet om, hvem der kan få engangsknald, også fylde en del. Svaret er dog ganske simpelt. Alle kan nemlig finde engangsknald og dyrke sex med fremmede. Det gælder både mænd og kvinder, unge som gamle.

Når du søger engangsknald, skal du nemlig huske på, at mænd og kvinder har det samme behov efter sex. Forestillingen om, at det kun er mænd, der er superliderlige, er forkert. I samme grad er det forkert at tro, at kvinder ikke også kan have lyst til at have sex med den første og den bedste.

Respektér grænser

Når det så er sagt, så skal et nej selvfølgelig respekteres. Og det er lige meget, om det er en mand eller en kvinde, der føler, at grænsen bliver overskredet. Fordi en kvinde siger ja til et engangsknald, betyder det ikke nødvendigvis, at hun har lyst til at give et blowjob eller er klar på analsex. Samtidig skal en mand heller ikke føle sig presset til at gøre visse seksuelle ting for at opfylde kvindens behov. Respekter hinandens grænser både før, under og efter sex. Det er muligt at finde engangsknald, der har det på præcis samme måde som dig.

Få engangsknald, du føler dig tryg ved

En anden bekymring, du kan have ved engangsknald søges, er, om du kan være tryg ved en forholdsvis fremmede. Det gælder på flere planer:

 • Du skal både føle dig tryg i forhold til sygdomme.
 • Du skal også føle dig tryg ved selve situationen.

Når du søger engangsknald, kan du opnå denne fysiske og psykiske tryghed ved at tale åbent og ærligt med din sexpartner for aftenen. Det er vigtigt, at I sætter nogle klare rammer og retningslinjer for, hvad der skal foregå under lagenerne. På den måde kan I begge være mere rolige og få engangsknald, der var hele oplevelsen værd. Og det er muligt at finde engangsknald, der ønsker det samme som dig. Du skal blot være klar over, hvad du leder efter, inden du søger engangsknald.

Din sikkerhed kommer først – Hans sted eller dit?

Derudover er der både fordele og ulemper ved at tage personen med hjem til dig for at klare skærene. Hvis I er hjemme hos dig, kan du bedre styre, hvad der skal ske, men samtidig giver du også en fremmede din adresse. Det er værd at overveje, inden du finder engangsknald og åbner døren på vid gab, for i princippet kan du risikere at blive stalket eller kontaktet efterfølgende. Tager I derimod hjem til din partners adresse, kan du gå, når du ikke længere har lyst til at blive. Her er det dog en god ide at skrive til en ven eller veninde, hvor du præcist er som en ekstra sikkerhedsforanstaltning. At få engangsknald kan nemlig være sexet, befriende og vanvittigt dejligt, hvis du føler dig tryg og godt tilpas. Sørg for at have din sikkerhed in mente, inden du kaster dig i armene på en fremmede. Men der er også andre ting, du bør tænke over, inden du søger engangsknald.

Husk dig selv og dine grænser under akten

Dit forgodtbefindende er også vigtigt at huske på under selve sexakten. Og her er det vigtigt, at du kender dine egne grænser og ikke mindst dit humør, når du skal finde engangsknald. Det er måske ikke super godt at sige ja til et gratis knald, hvis du føler dig trist eller ensom. At få engangsknald handler udelukkende om sex, og hvis du er i et negativt humør, kan du hurtigt komme til at forvente mere nærvær af den anden personen. Og det er ikke er meningen eller med i planen. Det er derfor en god ide lige at mærke efter inden i dig selv, om du virkelig har lyst til det.

Vær bevidst om dine grænser

Derudover er det vigtigt, at du også kender dine egne grænser, inden du søger engangsknald. De fleste mennesker har en nogenlunde klar ide om, hvad de bryder sig om, og hvad de ikke bryder sig om. Find engangsknald, der respekterer dette. Uanset hvor meget din engangsknald plager, skal du derfor ikke lade dig lokke til noget, som du ikke har lyst til. I hvert fald ikke uden at have tænkt over det først. Du skal ikke gå på kompromis for at få engangsknald. Hvis du lader en anden overskride dine grænser, kan du ende med at få ødelagt oplevelsen og få det dårlig. Pas derfor godt på dig selv og sig nej, hvis noget bliver ubehageligt. Det vil langt de fleste respektere.

Inden du går på jagt for at finde engangsknald, bør du derfor hjemmefra nøje have tænkt over, hvad du forventer af aftenen. Det gælder, uanset om du skal mødes med en person, du har mødt online, eller når du går i byen en fredag aften. Kend dine grænser, gør dem klare for din natlige sexpartner og forvent, at de bliver respekteret, ligesom du respekterer din flygtige partners.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here