Dogging kort – Komplet oversigt over dogging steder på Sjælland, Fyn og andre Jylland dogging steder

11933

Kortet nederst er ikke fuldstændig komplet, desværre. MEN! Vi har udformet en digital udgave du kan modtage, som har en komplet oversigt over alle dogging-steder i Danmark. Udfyld formularen herunder, så sender vi den med det samme til dig på mail.
De venligste hilsner fra Lise P og resten af holdet bag Eroti 🙂

Modtag et gratis DOGGING KORT på mailHej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og skribent her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg her på siden. Skulle du have spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

40 KOMMENTARER

  • Det skulle meget gerne virke automatisk ved at de bliver sendt på PDF over mail når du indtaster den. Har vi hvertfald ordnet det sådan at det meget gerne skulle blive.

  • For at modtage kortet skal du blot indtaste din email, så bliver det sendt automatisk.
   Systemet er sat op så vi ikke manuelt skal udsende hver gang 🙂 Håber du kan få det til at fungere.

 1. Prøv eventuelt at afmeld og tilmeld dig igen. Vi har tidligere oplevet problemer med udsendelser, men det skulle gerne være ok igen.

  DBH
  Lise P

  • Hej Kenneth.

   Vi har opsat en automatisk udsending, så jeg ikke skal gøre det manuelt. Den kan du modtage ved at indtaste din mail i formularen.

   god dag.

 2. kan ikke få det til at virke
  har afmeldt min mail 3 gange og forsøgt igen
  med et skrapt øje på “uønsket” mail heller ikke her lister det sig ind

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here