Dogging kort: Komplet oversigt over dogging steder

20518

Kortet nederst er ikke fuldstændig komplet, desværre. MEN! Vi har udformet en interaktiv digital udgave du kan modtage, som har en komplet oversigt over alle dogging-steder i Danmark. Den viser dig helt specifikt hvor de gode dogging steder er.

Udfyld formularen herunder, så sender vi den med det samme til dig på mail.

De venligste hilsner fra Lise Petersen og resten af holdet bag Eroti.dk 🙂

Modtag et gratis DOGGING KORT på mail

Når du har skrevet din mail i nedenstående formular og trykker på ”tilmeld” får du både tilsendt det omtalte dogging kort, men du bliver også videresendt til en unik rabatkode på 20% til sexlegetøj.

 

Dogging kort

Sex i det fri er frækt

Vi håber dette indlæg har inspireret dig til, at prøve sex i naturen af. Det vil vi nemlig med sikkerhed garantere dig for, at I ikke fortryder. Sex i det fri er nemlig bare hamrende frækt, og det er der naturligvis en helt naturlig forklaring på. For ikke nok med, at det er frækt at have sex i flotte omgivelser. Så er der også en naturlig spænding i det. Det vil sige, om man nu bliver opdaget.

Det er virkelig bare frækt, og derfor noget vi her på redaktionen anbefaler alt og alle. Det hører virkelig bare til nogle af de ting, man absolut skal prøve. Der er udover førnævnte faktorer også praktiske forhold, som gør sex i naturen / sex i det fri interessant. For man kan virkelig bare gå til den uden selv, at skulle være ansvarlig for rengøring eller lignende. Det er selvfølgelig et klart plus.

Sex i naturen skal afprøves

Det vi ofte ser er dog, at folk utroligt gerne vil afprøve sex i naturen. Men fordi de ikke ved hvor eller hvordan de skal starte, så holder de sig tilbage. Af samme årsag valgte vi her på redaktionen, at lave dette dogging kort og dermed vise hvor de absolut bedste dogging steder er i Danmark.

Vi håber, at du vil afprøve det sammen med din partner. For det vil ingen af jer nogensinde fortryde. Indtast din mail via ovenstående kontaktformular, så vil du indenfor 5 minutter modtage en komplet oversigt over de bedste dogging steder i Danmark.

Yderligere håber vi, at såfremt du har nogle erfaringer med dogging. Eller måske har nogle fantastiske flotte dogging steder på hånden, at du vil dele dine erfaringer via nedenstående diskussionsfelt. På den måde kan vi alle dele vores placeringer, og så vil vi løbende sørge for, at holde vores fælles dogging kort oversigt ajour.

sex i naturen

Inspiration til videre læsning

Hvis du synes om dette indlæg, og har besluttet dig for at afprøve sex i naturen / sex i det fri. Så synes vi uden tvivl, at du bør overveje, at tage noget sexlegetøj med. Nedenstående indlæg giver dig en idé til hvad I kunne købe og tage med. Tjek det ud, og se om der er noget for dig, som I kunne tage med til jeres frække udendørs oplevelse.

 1. Glidecreme test
 2. Vagina pumpe
 3. Bækkenbundskugler
 4. Gagball
 5. Sådan får du en større diller 
Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

54 KOMMENTARER

  • Det skulle meget gerne virke automatisk ved at de bliver sendt på PDF over mail når du indtaster den. Har vi hvertfald ordnet det sådan at det meget gerne skulle blive.

  • For at modtage kortet skal du blot indtaste din email, så bliver det sendt automatisk.
   Systemet er sat op så vi ikke manuelt skal udsende hver gang 🙂 Håber du kan få det til at fungere.

 1. Prøv eventuelt at afmeld og tilmeld dig igen. Vi har tidligere oplevet problemer med udsendelser, men det skulle gerne være ok igen.

  DBH
  Lise P

  • Hej Kenneth.

   Vi har opsat en automatisk udsending, så jeg ikke skal gøre det manuelt. Den kan du modtage ved at indtaste din mail i formularen.

   god dag.

 2. kan ikke få det til at virke
  har afmeldt min mail 3 gange og forsøgt igen
  med et skrapt øje på “uønsket” mail heller ikke her lister det sig ind

  • Hej Carl.

   Du skulle meget gerne have modtaget det via den tilsendte mail. Skriv endelig hvis dette ikke er tilfældet 🙂

   HUSK at tjekke spam mappen.

   Kærlig hilsen
   Lise Petersen

  • Hej Peter.

   Du skulle gerne have modtaget dogging kortet over mail.

   Husk at tjekke uønsket / spam mappen 🙂

   God weekend.

   Kærlig Hilsen
   Lise Petersen

  • Hej ‘nysgerrig fyr’

   Du skal bare indtaste din mail, så bliver det sendt automatisk. Det er for stort til hjemmesiden – men vi har opsat et automatisk mail system som håndterer udsendelsen af det.

   Mvh
   Lise P

  • Hej N.77

   Tak for din henvendelse.

   Det interaktive kort bliver løbende opdateret af brugerne.

   Derfor er de forskellige dogging steder landet over hele tiden relevante. Hvis nogle steder ikke er tilgængelige mere af en eller anden årsag fjernes de nemlig.

   Jeg håber det besvarede dit spørgsmål, ellers er du mere end velkommen til at skrive igen.

   Kærlig hilsen
   Lise Petersen

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here