Søger pige til trekant, hvor finder vi det henne?

104

Fora Dating og Kærlighed Forum Søger pige til trekant, hvor finder vi det henne?


AvatarSøger pige til trekant, hvor finder vi det henne?

Gæst

 

Hej herinde
Min kæreste og jeg har nu over de sidste 5-6 måneder gået med tanken om at introducere en pige i soveværelset. OG forkæle hende lidt sammen.
Men. Vi har nu de sidste 3-4 måneder ledt relativt intensivt efter en – fuldstændig mislykket. Både i omgangskredse og sammen afsted i byen. Uden held.
JEg syntes på ingen måde vi er grimme – helt objektivt vil jeg mene vi er et ret kønt par sammenlignet med de fleste. Derudover er vi super sociale, så forstår ikke, hvorfor det er så svært.
Har i nogle gode idéer til, hvor vi kan finde en pige til vores trekant. Uden at lyde vanvittigt desperate, så er vi det lidt. hæhæ 🙂

Har hørt Sexymeets skulle være rigtig godt – har I erfaringer med dem eller andre?


AvatarNathalie

Gæst

 

Hej med jer!!!
Øhmmm, nu tager jeg lige mig friheden til sådan at fortolke jeres besked/indlæg liiidt som et halvt tilbud.
Det er op til jer, om i så vil gøre “brug” af mit tilbud. Men jeg syntes jeg selv er en sød pige, som er single og jeg ville da umiddelbart godt snakke videre om at være med i en trekant med jer. hæhæh.
Jeg har ikke helt søgt lige så længe, men har i en god periode gjort brug af scornu.dk, hvor jeg har en profil, og her søger jeg efter par at være 3. person i en trekant med.

I skal være super velkomne til at skrive til mig derinde. Så kan det være vi kan finde ud af noget sjovt sammen. Det måske ikke så smart at fortsætte en helt 100% offentlig samtale om kontaktinfo mm. herinde. hæhæhæ. Men skriv til mig! (please…) Tror relativt hurtigt i finder min profil derinde.


AvatarParret

Gæst

 

Hej Nathalie – vi så lige at du postede din besked. Vi er et par i slut 20’erne, som også leder efter en pige at introducere til soveværelset. Forhåbentligt i en fræk og intim trekant.
Vi har også oprettet os på Scornu.dk og hedder “Parret-soger” derinder. Håber du vil finde os og skrive til os.

Ellers var vi i forvejen på sexhunt.dk, men har ikke haft held med at finde den helt rigtige endnu – ikke fordi der ikke har været rigeligt med tilbud. Men vi er måske lidt kræsne.
Vi snakkes


AvatarThomas

Gæst

 

Hej vi er et par som søger en kvinde til at lege lidt.med i vores soveværelse…kunne det måske
være dig?


AvatarCami

Gæst

 

Hej NATALIE

Vi er et par i start 20. Som også kunne være frisk på en trekant hvis du er?


AvatarLoucaDamor

Gæst

 

send mig en besked! cchou234 @ yahoo . com

 

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

5 KOMMENTARER

 1. Vi er også et par fra Roskilde området, der søger en kvinde som er interesseret i at eksperimentere med os i soveværelset. Vi er til de fleste former for sex, men er særligt glade for bondage og dominans/submissive-lege.
  Er der nogen der kender et reelt sted, hvor man rent faktisk kan få lov at skrive til hinanden uden at være premium, VIP og hvad de nu ellers finder på at kalde det rundt omkring.
  Vi er trætte af fake-sider med bots der sender forprogrammerede beskeder.
  Nogen foreslag?

 2. vi er også en par på M41 K37 som søger en ekstra kvinde at lege med i sengen vi er også åben for tilbud hvis nogle kvinde skulle føle sig fristet 🙂
  mail mrogmrspar @ outlook.dk
  snap mrogmrspar
  vi er fra jylland men køre gerne

 3. Hej herinde
  Min super gode ven og jeg har nu over de sidste 3 måneder gået med tanken om at have sex med en ekstra kvinde i soveværelset.
  Men. Vi har ledt mange steder og meldt ind i dvs datings universer men uden held.
  Vi er sidst i 50 erne, men meget kyst til at prøve nyt.
  Vi ser ligner gennemsnits danskeren, kvinde erotisk buttet med store bryster!
  Vi er meget humoristiske…. og vil meget gerne byde på lidt hygge først! Derudover er vi meget sociale og nyder musik og en god drinks!
  Hvor finder vi en kvinde til vores trekant.
  Vi håber så meget snart at få lov at få denne drøm til at gå i opfyldelse.
  Skriv her ved interesse, så kan vi udveksles mail mm

 4. Vi er et slankt pænt par hvor q har store bryster. Vi er begge glatte og søger en sød og frisk pige. Alder helst mellem 22 og 42 år. Vi er på snap Jens3205 og Q bliver tilføjet i en samtale der med os begge. Vi er seriøse og søde👌

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here