Find glædespiger fra Odense, der er klar på sex: Bedste steder at finde lokale glædespiger i din by

283

Bor du I Odense? Og leder du efter en glædespige at have sex med i Odense? Er du på udkig efter et engangsknald, en sexpartner, eller en bolleven – så er en glædespige det perfekte for dig? Kunne du eksempelvis godt tænke dig en at skrive med og sende uartige billeder til en glædespige fra ODense?

Odense er fuld af mennesker, der ønsker sig det samme. Du kan hurtigt finde en glædespige du kan flirte med – faktisk helt gratis! Det er ikke fordi, at sex i Odense ikke er tilgængeligt. Det er bare svært at finde ud af, hvordan du finder ham eller hende, som du kan hoppe under dynerne med der er det svære!

Her er internettet og datingsider din bedste ven til at finde glædespiger fra odense. Der er rigtig mange datingsider, som netop har sex og andre frække aftaler som deres omdrejningspunkt.

Sexhunt.dk – Meget aktive glædespiger i Odense og omegn

sexhunt forside

Fordele

 • God chat og video
 • Mulighed for VIP Guld abonnement
 • God brugerdiversitet
 • Brugervenlig

Ulemper

 • VIP Guld er rimeligt dyrt

Antal personer

Antallet af brugere på sexhunt.dk overstiger de 200.000. Alle danskere, mange fra Odense, og alle kåde og klar på lidt lækkert lir.

Pris

Du vil kunne lave dig en profil på sexhunt.dk helt gratis. Kan du lide siden og konceptet, og vil have fuld adgang til det hele derinde, så skal du opgradere til et betalt VIP medlemskab. Det bliver billigere for dig per måned, hvis du vælger at betale for en længere periode ad gangen.

For en enkel måned er prisen 99kr. For 3 måneder bliver det 219kr, altså bliver månedsprisen 73kr. Betaler du til gengæld for 6 måneder, kan du få det til 339kr, hvilket bliver kun 56,5kr om måneden. Er du så glad for dit medlemskab, at du kunne tænke dig at få endnu mere ud af det, så kan du igen opgradere yderligere til VIP Guld til 50% oven i prisen. Det bliver altså, for hhv. 1, 3 og 6 måneder 150kr, 350kr og 550kr.

Brugervenlighed

Når du sidder derhjemme og leder efter sex Odense, og bare gerne vil finde en lokal kvinde, som du kan invitere hjem til lidt lagengymnastik, så skal det tekniske ikke drille. Det kan være glat, ligetil og nemt. Hjemmesider skal virke og arte sig. Det gør det her. Sexhunt.dk gør kun alting nemmere og behageligere for dig, og så behøver du kun at tænke på at score.

Detaljer og specifikationer

Sexhunt.dk er til dig, der er på jagt efter sex. De kalder sig selv Danmarks frækkeste af datingsiderne. Med VIP Guld kan alle læse og besvare dine breve og du kan tage kontakt til brugere, som ikke er VIP. Med VIP alene har du adgang til alle billeder og videoer samt chatten.

Besøg Hjemmesiden →

 

Scornu.dk – Flest glædespiger fra Odense

scornu forside

Fordele

 • Testvinder – tidligere kåring
 • Brugervenlig
 • God brugerdiversitet
 • Også internationale brugere
 • Mange glædespiger

Ulemper

 • Nogle beretter om falske profiler

Antal brugere

Scornu.dk har også et brugerantal på over de 200.000, og brugerne på siden er da også ret så aktive derinde. De to ting tilsammen burde kunne give en fræk date og sex Odense på rekordfart.

Pris

På scornu.dk kan du købe tre pakker – bronze, kobber og sølv. De giver dig hhv. 10, 25 og 50 såkaldte ”flirts”. Et flirt svarer til et mødepotentiale, og du bruger dem til at få adgang til de online dialogmuligheder. Du kan få bronzepakken for 99kr, kobberpakken for 225kr og den sølv for 399kr. Når du tilmelder dig får du også nogle stykker gratis, som du kan bruge til at aflure og afprøve. Det er dermed lidt svært at sige, hvor meget det koster om måneden at være medlem, idet det helt og holdent afhænger af, hvor flittig og liderlig du er.

Detaljer og specifikationer

På scornu.dk er det nemt og hurtigt at komme i gang. De beder dig om at være specifik i din oprettelse, så du uden besvær og tidsspild kan finde netop det, du leder efter. Scornu.dk føles glad, livlig og uforpligtende.

Besøg Hjemmesiden →

 

Erox.dk – De fleste glædespiger tager IKKE betaling!

erox forside

Fordele

 • Voksendating
 • Mere smagfuld og sofistikeret
 • Mulighed for VIP Guld abonnement
 • Gratis glædespiger

Ulemper

 • VIP Guld er rimelig dyrt

Antal brugere

Erox.dk kan som de to andre datingsider også prale af mere end 200.000 brugere.

Pris

Datingsiderne erox.dk og sexhunt.dk bruger samme priser. Så her kan du altså også vælge at betale for 1, 3 eller 6 måneder. Priserne er hhv. 99kr, 219kr, og 339kr for det almindelige abonnement, og for VIP Guld bliver det så hhv. 150kr, 350kr og 550kr.

Detaljer og specifikationer

Erox.dk er en verden for voksne, og det er et mødested for voksne, der inviterer til sex og erotiske oplevelser. Erox.dk har en mere moden stemning, og der er en fornemmelse af at forvente lidt mere af hinanden derinde. Ikke bare tom sex, men passion og lidenskab, og en mere nærværende form for intimitet. Her mødes voksne mennesker, og de mødes over sex.

Besøg Hjemmesiden →

 

Det har de til fælles

Fælles for disse tre datingsider er, først og fremmest, at de alle har sex i centrum (og omegn). Dernæst har de omtrent lige mange brugere, herunder glædespiger, der er klar på sex Odense, og at de lader potentielle betalende kunder tage et gratis kig indenfor først. Alle datingsiderne værner også om brugernes anonymitet, da det stadig kan være ganske meget pinlighed omkring både datingsider, men især sex datingsider, trods de er så almindelige i dag. Skævvridningen mellem kønnene er faktisk også rimelig lille, så kvinderne er også kommet på banen på denne type af datingsider.

Alle tre datingsider beder også om betaling for at du som bruger kan få fuld adgang til alle tilgængelige herligheder. For at se positivt på det, så er det en sikring mod falske og inaktive profiler, som siderne da ellers også forsøger at få fjernet, skulle de dukke op. Sexhunt.dk og scornu.dk har mange fællestræk, blot lidt forskellig indretning og tilbud. Erox.dk adskiller sig lidt fra de to ved at forsøge at tiltrække et mere modent klientel. Erox.dk og sexhunt.dk bruger da så samme priser.

Men uanset hvor du ender op med at oprette en profil, så skal du nok få succes. Hvad en du søger, så søger det med sikkerhed også dig. Inklusiv sex Odense hos eksempelvis en glædespige.

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here