Find Glædespiger fra København, der er klar på sex: Bedste steder at finde lokale glædespiger i KBH

277

Online dating har mange fordele og åbner op for mange muligheder – herunder muligheden for at møde en glædespige i København. Vel og mærke én du IKKE skal eller behøver at betale for.

Blandt andet bliver det ved hjælp af online dating muligt at komme i kontakt med personer, som bor langt væk og matche med personer, man ellers ikke ville have mødt på grund af afstanden. Men online dating gør det faktisk også nemmere at sexdate lokalt, hvis man ved hvilke datingsider, man skal bruge. Bor du i København, kan du via datingsider finde glædespiger i København. Her får du en guide til de bedste online steder at finde lokale glædespiger med mod på sex KBH.

Sexhunt.dk

sexhunt forsideSexhunt.dk er en af landets mest populære erotiske datingsider. Det betyder, at siden har et stort antal aktive brugere i mange aldersgrupper og fra alle dele af landet. Med mere end 200.000 danske brugere på siden, er der her gode muligheder for at finde glædespiger i København, der er klar på sex.

Fordele

 • Mange brugere
 • Bruger fra hele landet
 • Mulighed for fræk webcam-chat, så du kan se folk, inden du møder dem
 • Gratis oprettelse
 • Lave priser for medlemskab
 • Brugere i alle aldersgrupper
 • Muligheder for flere forskellige datingformer

Ulemper

 • En del anonyme brugere (kan også være en fordel)

Besøg siden her →

Antal glædespiger

Ifølge de tilgængelige oplysninger har sexhunt.dk omkring 200.000 registrerede danske glædespiger. Disse brugere er i mange forskellige aldersgrupper og kommer fra alle dele af landet. Det gør chancen for at møde en lokal flirt, der er klar på sex København god og stor.

Pris

Sexhunt.dk hører til blandt de billigere danske datingsider at være medlem af, hvilket er endnu et godt argument for at vælge denne side, hvis du søger sex kbh.

Først og fremmest er der gratis oprettelse på siden. Du kan også klikke dig rundt på siden uden at betale noget, men er meget begrænset med en gratis bruger, idet du blandt andet ikke kan sende og læse beskeder uden at betale for dit medlemskab. Dermed er det svært at komme ret langt på siden uden at betale.

Til gengæld er priserne ikke ret høje, og du kan således få 30 dages medlemskab for 99 kroner, tre måneder for 339 kroner og et halvt år for 339 kroner. For denne pris får du et almindeligt VIP-medlemskab, hvilket tillader dig blandt andet at se og læse beskeder, at se alle billeder og videoer på siden samt deltage i den frække chat.

Vil du have adgang til endnu mere, kan du for 50 procent oveni prisen få et såkaldt Guld VIP medlemskab. Med et sådant medlemskab kan alle brugere læse og besvare dine breve, og der åbnes op for kommunikation med ikke-betalende brugere.

Brugervenlighed

Sexhunt.dk er en datingside med rigtig mange forskellige funktioner. På trods af dette er siden yderst brugervenlig og intuitiv at bruge.

Detaljer og specifikationer

Sexhunt.dk kan være en god side for dig, der ikke har tidligere erfaring med online dating, og som måske ikke med det samme har mod på at møde andre ansigt til ansigt. På denne side kan du nemlig gå stille og roligt frem og starte med blot at kommunikere med glædespiger i webcam-chatten.

Besøg siden her →

 

Scornu.dk

scornu forsideScornu.dk er ligeledes en hjemmeside med erotisk fokus, som således også er godt egnet til at finde sex København. Hjemmesiden har nemlig brugere i mange aldre fordelt ud over hele landet.

Fordele

 • Gratis oprettelse
 • Brugere i hele landet
 • Bruger i alle aldersgrupper

Ulemper

 • Det kræver ’flirts’ at kunne kontakt andre brugere
 • Svært at finde et eksakt brugerantal

Besøg siden her →

Antal brugere

Det er svært at finde oplysninger om, præcis hvor mange glædespiger, der er på Scornu.dk. Ifølge de tilgængelige oplysninger er der i alt mere end 200.000 aktive glædespiger på siden, men dette tal tæller tilsyneladende brugere fra flere forskellige nordiske lande, hvilket ikke er til stor hjælp, hvis man søger lokal sex kbh.

Pris

Det er som nævnt gratis at oprette en bruger på Scornu.dk. Du kan dog ikke ret meget andet med din gratis profil end at klikke dig rundt på siden. Det skyldes, at man på Scornu.dk skal bruge såkaldte ’flirts’ for at kunne kontakte andre brugere. Disse flirts koster penge, om end priserne er forholdsvis lave.

Lige nu kan du dog få glæde af reducerede priser. Således koster en bronzepakke med 10 flirts og dermed 10 mødepotentialer 99 kroner frem for 129 kroner, en kobberpakke med 25 flirts 225 kroner frem for 275 kroner og en sølvpakke med 50 flirts 399 kroner frem for 500 kroner.

Detaljer og specifikationer

Scornu.dk har en mobilvenlig hjemmeside, der gør den nem og tilgængelig at bruge på din smartphone. På den måde kan du finde glædespiger klar på sex Købenavn, når det passer dig – også når du er på farten.

Besøg siden her →

 

Erox.dk – de ældre sex venner

erox forsideErox.dk er en erotisk datingside for voksne – det vil sige også for de mere modne brugere. Er du på udkig efter en ældre partner til sex København, er denne side derfor et godt valg.

Fordele

 • Mulighed for 100% anonymitet
 • Brugere i hele landet
 • Gratis oprettelse
 • Mulighed for at finde mere modne partnere

Ulemper

 • Mange anonyme brugere (kan også være en fordel)

Besøg siden her →

Antal glædespiger

Ifølge oplysningerne på hjemmesiden, har Erox.dk på nuværende tidspunkt mere end 200.000 brugere. Disse brugere har hjemme over hele landet – blandt andet i København – hvilket altså gør siden relevant til at finde sex i kbh.

Prisen for at ende med en gratis glædespige fra København?

Ligesom på de andre sider, er det gratis at oprette en bruger på Erox.dk. Heller ikke her kommer du dog langt med en gratis bruger. Du kan nemlig hverken skrive til andre eller læse de beskeder, andre skriver til dig, når du har et gratis medlemskab.

Ønsker du at kommunikere med de øvrige brugere på siden, kan du vælge et VIP-medlemskab, som giver mulighed for at sende og modtage beskeder. Det koster 99 kroner for 30 dage, 219 kroner for tre måneder og 339 kroner for et halvt år. For 50 procent oven i prisen får du et Guld VIP-medlemskab med mulighed for at kontakte og kommunikere med ikke-betalende brugere.

Detaljer og specifikationer

På Erox.dk er de gode til at sortere i profilerne, så inaktive eller falske brugere sorteres fra.

Besøg siden her →

 

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here