Mand søger mand (til sex). HER finder du mænd der søger pik!

338

Her får du den nemme guide til, hvordan du finder mænd der søger sex.

Herunder har jeg listet de sider, der umiddelbart er de bedste danske sider, hvor du finder danske profiler under kategorien: “mand søger mand”.

Der er et hav af profiler, primært på Danskgaydating.dk. Alternativt findes der også andre muligheder for at finde mænd der søger pik.

Danskgaydating.dk er dog den eneste side, hvor du kun finder mænd der søger mænd.


dansk bøsse dating mænd der søger mænd til sex

Brugervenlighed: ⭐⭐⭐✰✰
Features: ⭐⭐⭐✰✰
Aktivitet: ⭐⭐⭐⭐⭐
Seriøsitet: ⭐⭐⭐⭐⭐
Pris: ⭐⭐⭐⭐✰

+60.000 Medlemmer
Gratis profil
Udelukkende mænd der søger mænd
Mange mænd der søger pik online
Høj Diskretion


Sexhunt logo

Brugervenlighed: ⭐⭐⭐⭐✰
Features: ⭐⭐⭐✰✰
Aktivitet: ⭐⭐⭐⭐✰
Seriøsitet: ⭐⭐⭐✰✰
Pris: ⭐⭐⭐⭐⭐

+700.000 Medlemmer
Gratis Oprettelse
Mulighed for webcam
Mange brugere online
Høj Diskretion
Stor platform


Brugervenlighed: ⭐⭐⭐⭐✰
Features: ⭐⭐⭐✰✰
Aktivitet: ⭐⭐✰✰✰
Seriøsitet: ⭐⭐✰✰✰
Pris: ⭐⭐⭐⭐⭐

+50.000 Medlemmer
100% anonym profil
Opdateret blog
Mobilvenlig hjemmeside
Gratis Oprettelse
Få falske profiler


Scornu logo

Brugervenlighed: ⭐⭐⭐✰✰
Features: ⭐⭐⭐✰✰
Aktivitet: ⭐⭐⭐✰✰
Seriøsitet: ⭐⭐✰✰✰
Pris: ⭐⭐⭐✰✰

+130.000 Medlemmer
Gratis Oprettelse
Nem & Hurtig Oprettelse
Mange frække kvinder & Mænd
Fræk Chat & 100% diskretion


diskret voksen flirt

Brugervenlighed: ⭐✰✰✰✰
Features: ⭐✰✰✰✰
Aktivitet: ⭐⭐⭐✰✰
Seriøsitet: ⭐⭐✰✰✰
Pris: ⭐⭐✰✰✰

+40.000 Medlemmer
Gratis bruger
Nem & Hurtig Oprettelse
Mange frække kvinder & Mænd
Fræk sexdating chat


Victorian Milan Logo
Brugervenlighed: ⭐⭐⭐⭐⭐
Features: ⭐⭐⭐⭐✰
Aktivitet: ⭐⭐⭐✰✰
Seriøsitet: ⭐⭐⭐⭐✰
Pris: ⭐⭐⭐✰✰

+250.000 Medlemmer
Bedste side for affærere
Anonym oprettelse
Se profiler i nærheden
Gratis Oprettelse
Høj sikkerhed


 

Når samtalen falder på sex, er der i dag kommet en større åbenhed omkring både lyster, fantasier og præferencer. Det gælder i forhold til mange former for sex, at fordommene langsomt forsvinder. Det er også tilfældet, når det kommer til homoseksualitet. Hvor homoseksuelle før var underlagt nogle strenge samfundsmæssige og kirkelige normer, er der efterhånden sket store ændringer i Danmark.

Derfor er det heller ikke unormalt, når en mand søger fyr at være sammen med. Uanset om det er rent seksuelt eller i form af homo dating. Men selv om der er kommet nye boller på suppen, kan det stadig være svært som en homoseksuel at vide, hvor man skal kigge hen, når mand søger mand til sex.

Selv om normerne omkring homoseksualitet er ved at ændre sig til det bedre i flere sammenhænge, er den såkaldte homoseksuelle datingniche endnu ikke så udbredt, som nogle kunne ønske sig. Men det betyder ikke, at du som homoseksuel mand skal lade dig bremse.

Homo dating – når mand søger mand

På trods af at den homoseksuelle datingniche ikke er helt så udbredt endnu, betyder det ikke, at du som homoseksuel ikke kan benytte dig af de mere almindelige datingsider. Ligesom ved så mange andre seksuelle præferencer er det bare vigtigt, at du er ærlig i din profiltekst om, hvad du søger. Hvad enten du leder efter:

  • Et fast kæresteforhold
  • Mand søger mand til sex
  • En tæt ven, du kan dele problemer med

Hvis du er ærlig omkring din søgning, kan du sagtens bruge flere forskellige datingsider uden problemer. Det er ikke anderledes, end hvis du søger en partner til at udleve bestemte fantasier. Med ærlighed kommer man længst.

Når mand søger mænd, betyder det dermed, at du heller ikke kun behøver at begive dig ud i det homoseksuelle miljø i nattelivet en lørdag aften. Ved hjælp af diverse datingsider kan du uden at indtage alkohol og nervøst prøve at falde i snak med fremmede fyre nemt og enkelt møde en ligesindet. En ligesindet, der ønsker det samme som dig og har de samme behov.

Led efter mand til mand sex ved hjælp af kontaktannoncer

Hvis du som mand søger mand til sex, men endnu ikke føler dig tryg nok til at udbasunere det til hele Danmark, kan du også gøre brug af kontaktannoncer på flere hjemmesider. Det er en mere diskret måde, hvis du som mand søger pik. Det er også en helt fair måde at gøre det på, hvis du ikke har lyst til at skildre med dit kærlighedsliv til alle og enhver. Nogle mennesker kan nemlig godt føle, at det er en meget privat del i ens tilværelse – også selv om du benytter dig af datingsider til at finde dit næste match.

Brug kontaktannoncerne aktivt

Kontaktannoncer er en kærkommen måde at lede efter en ny partner på, når mand søger mand til sex. Det er dermed også en god ide at kigge på kontaktannoncerne eller søge på ’mand søger mand voksenbasen’ på internettet, hvis du er på udkig efter en fyr at have det sjovt med under lagenerne.

Brugen af kontaktannoncer er specielt fremtræden, fordi der netop endnu ikke findes specifikke datingsider eller datingtilbud til homoseksuelle. Det betyder dog ikke, at det ikke kommer. Flere datingbureaus er nemlig ved at få øjnene op for dette ”nye” datingmarked. Det er derfor blot med at væbne sig med tålmodighed lidt endnu og i mellemtiden prøve de forskellige andre muligheder af først.

Lav en god profil, når du som mand søger mand til sex

Uanset hvilken datingside du vælger at prøve, er det vigtigt, at du laver en god og vellignende profil. Din profil er nemlig det første, andre folk møder. Derfor er det også utrolig vigtigt, at den afspejler dig og det, du ønsker at opnå igennem den. Det er samtidig også med din profil, at du tiltrækker de fyre, du gerne vil møde.

Det er nemlig forskelligt, hvad folk gerne vil have, og det gælder, uanset om du er homoseksuel, heteroseksuel eller biseksuel. Nogle mennesker tænder på en god numse, et flot og hvidt smil eller en god overkrop, når mand søger mand til sex. Andre derimod kan være mere optaget af personligheden bag ydret og vil gerne dele værdier og holdninger med denne person. Andre igen går ikke så meget op i hverken ydret eller de indre holdninger, så længe den anden person er god at hygge sig med under dynen og ellers har et godt hjerte.

Sådan laver du en god profil

Når du har fundet ud af, hvad du gerne vil have i en anden mand, og hvordan din profil bør afspejle dig, er det bare med at kaste sig ud i det. Din profil laver nemlig ikke sig selv. Men for at få en god profil, skal du igennem følgende steps, når du som mand søger mand til sex:

Find det perfekte billede

Du skal først og fremmest finde et vellignende profilbillede. Ved mand søger mand sex er det desuden en god ide at tænke over at vælge et billede, der får andre mænd til at fatte interesse for dig. Dit profilbillede skal skabe blikfang, så mændene er nødt til lige at stoppe op og se på det en ekstra gang. Det er som regel også billedet, der afgør, hvorvidt folk læser videre i din profil.

Skriv en god profiltekst

Hvis dit billede har vakt en interesse hos en fyr, går han som regel videre til at læse din profiltekst. Det betyder, at du også her skal lægge kræfter i at skrive en profiltekst, der afspejler dig som person. Når mand søger mand til sex, er det vigtigt, at du inddrager din egen person i profilteksten. På den måde får du ikke beskeder fra mænd, der ikke passer til dig, men andre mænd bliver heller ikke skuffede ved jeres første møde. Beskriv for eksempel de interesser og hobbyer, du går op i i din fritid. Det kan også være en god ide at fortælle lidt om din karriere, og om du karremæssigt er dér, hvor du gerne vil være, eller om du stadig er på vej. På den måde kan en interesseret fyr lære dig lidt at kende og vurdere, om I er det rigtige match både personlighedsmæssigt og karremæssigt.

Vær ærlig omkring dine drømme og fremtidshåb

Igen er ærlighed nøgleordet, når mand søger mand til sex. Hvis du har en drøm om at opnå en regnbuefamilie eller en homoseksuel kernefamilie, er det en god ide at være ærlig om det fra starten af. Hvis du ikke har tænkt over disse mål og drømme endnu, kan det være en god ide at gøre det. På den måde kan du mere målrettet lede efter en mand, der vil det samme som dig.

Hvem er hvad, når det kommer til mandekærlighed eller sex mellem mænd?

For nogle homoseksuelle mænd er det ikke nødvendigvis svært at se, hvem der er homoseksuel eller ej. Men det kan til gengæld være svært at vide, hvem der så at sige er den passive og den aktive type, når mand søger mand til sex. Med det menes der, hvem der er giver, og hvem der er tager. I et homoseksuelt forhold kan sexlivet nemlig hurtigt nå en naturlig stopklods, hvis der er to givere eller to tagere i det samme forhold.

Inden du kaster dig ud i en datingverden af homoseksuelle, er det vigtigt, at du gør dig disse overvejelser. Hvis du ikke ved, om du er giver eller tager på forhånd, kan andre homoseksuelle mænd hurtigt stemple dig som useriøs. Gør dig derfor selv den tjeneste at tænke over dette, inden du som mand søger en anden mand at være sammen med seksuelt. På den måde kan du undgå en pinlig situation.

Ting, du skal være opmærksom på, når mand søger mand til sex

Selv om der i dag er begyndt at komme en større tolerance over for homoseksuelle, kan du desværre stadig risikere at opleve nedsættende bemærkninger eller hån fra andre mennesker på grund af din seksuelle præference. Det er som regel mennesker, der ikke forstår det eller ikke vil forstå det. Det betyder desværre også, at du skal være lidt ekstra opmærksom på internettet, når du leder efter en fyr. Især når du som mand søger mand til sex. Der findes nemlig rigtig mange falske profiler, hvor mænd udgiver sig for at søge andre homoseksuelle mænd.

De falske profiler kan især være et stort problem, hvis du som mand leder efter kærligheden. Manden bag den falske profil kan snakke dig efter munden og dermed lyde som det perfekte match. Når I så endelig skal mødes, og du har glædet dig i lang tid, kan det vise sig, at manden kun vil afprøve at være sammen med en anden mand. Manden kan desværre også finde på at håne dig, når du åbner dig op for ham.

Det er skrækeksempler på, hvad der kan ske, hvis du som mand søger mand til sex uden at være forpasseligt på internettet. Det er ærgerligt, at det skal være sådan stadig, men gør dig derfor selv den store tjeneste at passe godt på dig selv på diverse online datingsider.

Vær modig

Det betyder dig også, at du skal turde at åbne dig op over for et andet menneske. Vær derfor fuldstændig og 100 % ærlig om, hvem du er, og hvad du gerne vil have i en partner. Det er nemlig muligt ved hjælp af datingsider eller kontaktannoncer at finde den helt rigtige, når du som mand søger mand til sex eller kærlighed. Du skal bare være modig nok til at stå ved dig selv og dine drømme. Samtidig er det en god ide at acceptere, at det måske tager lidt tid, før du har fundet den rette fyr. Men som ordsproget siger, så kommer alt godt til ham, som venter. Hold derfor humøret højt og nyd at lære andre mænd at kende, imens du leder efter Mr. Right.

Hvis du derimod som mand kun søger sex i form af en bolleven eller et engangsknald, kan det sagtens lade sig gøre. Udviklingen har nemlig gjort, at flere og flere godt tør vise deres homoseksualitet frem. Hvis du udelukkende som mand søger mand til sex, er markedet derfor ret stort, når det kun skal handle om sex. Derimod kan det være lidt mere vanskeligt at tage skridtet videre og gå fra kun at dyrke sex til at være i et forhold. Derfor er det igen vigtigt, at du blot er 100 % ærlig fra starten af, når du første gang møder en ny fyr.

Dogging uden følelser

Dogging er en nem og hurtig måde for homoseksuelle mænd at finde andre mænd på, selv om det også er et begreb, der bruges af heteroseksuelle. Hvis du som mand søger mand til sex, kan det derfor være en god måde at finde et knald på. Problemet for nogle er dog, at det netop bare er et knald. Det vil sige, at der ikke er følelser involveret på et dybere plan. Dogging handler udelukkende om sex, og dermed er der kun plads til lidelige og lystfyldte følelser.

Hvad er dogging?

Helt konkret går en doggingaftale ud på, at du finder én eller flere mænd, der har lyst til at mødes et afsides sted og hygge, ofte på et medbragt tæppe. Dogging kan være en oplagt og spændende mulighed, hvis du som mand søger mand til sex. Specielt hvis du gerne vil prøve at være sammen med en mand, eller du endnu ikke er helt sikker på, hvorvidt du gerne vil være i et homoseksuelt forhold. Ved denne form for sexaftale kan du både deltage i sexen, men det er også muligt blot at kigge på. Det kan på den måde give dig en ide om, hvad der foregår, og du kan mærke efter, om du er interesseret eller ej. Hvis du bliver lidt nysgerrig på at være med, er der også flere måder at deltage på. Du kan enten vælge at gå hele vejen, eller du kan blot kæle med en anden eller deltage i noget fælles onani.

Leder du derimod efter kærlighed og en dybere forbindelse til et andet menneske, er dogging måske ikke den bedste datingstrategi for dig. Men det er helt op til dig at beslutte, hvad du har brug for, og hvad du gerne vil have og prøve.

Mænd og romantik er også et godt match

Når mand søger mand til sex, er det ikke ensbetydende med, at mænd ikke også søger kærlighed. Det gælder for den sags skyld for alle mænd, uanset deres seksuelle lyster og præferencer. Det vigtige er, at du som mand finder ud af, hvad du har det bedst med. Og hvordan du som homoseksuel kan være en del af det homoseksuelle miljø på en god måde for dig. Her er det igen vigtigt, at du er ærlig. Samtidig vil den ærlighed over for dig selv og over for andre også gøre, at du hviler i dig selv. En egenskab, der vil hjælpe dig med at finde din næste fyr.

Husk romantikken

Bare fordi mand søger mand til sex, betyder det ikke, at du ikke også kan have brug for romantik. Tænk derfor over at give din date en blomst eller en flaske vin, hvis du skal på date med en fyr, du rigtig godt kan lide og føler dig tiltrukket af. Hvis du har været fast sammen med en fyr længe, kan det også være en god ide at fejre månedsdage eller årsdage. Det kan I gøre som alle andre ved at tage på hotelophold for natten, drikke champagne eller tage ud at spise et romantisk sted.

Igen er det helt op til dig at afgøre, hvad du har det bedst med, når du som mand søger mand til sex. Det er kun dig selv, der kan mærke, om du elsker din feminine side eller ej. Ligesom heteroseksuelle kan homoseksuelle nemlig være meget forskellige. Derfor passer fordommene om, at alle homoseksuelle elsker lyserød, glimmer og musicals heller ikke altid. Og det er godt. Der skal være plads til forskelligheder i alle miljøer. Hvis du er en homoseksuel mand, der hellere vil gå i slidte jeans eller måske endda arbejdstøj, skal du gøre det. Der skal helt sikkert nok være en mand, der vil elske dig for det.

Sats på få mænd og date ikke for mange ad gangen

Når mand søger mand til sex, er det ikke unormalt, at der kan komme mange tilbud. Homoseksuelle mænd går i flere tilfælde mere op i at pleje deres ydre end for eksempel heteroseksuelle mænd. Det er derfor ikke nogen hemmelighed, at mange homoseksuelle mænd er flotte at se på. Det er en af grundene til, at du som en homoseksuel fyr godt kan risikere at få flere tilbud fra andre flotte homoseksuelle.

En anden grund til de mange tilbud kan også være, fordi du kan have svært ved at begrænse dig til kun at date én mand ad gangen. Det kan være tilfældet, hvis du igennem din ungdom har følt, at du skulle gemme dig lidt væk og var bange for at fortælle omverden, at du føler dig tiltrukket af mænd i stedet for kvinder.

Lær manden at kende

Dette er selvfølgelig kun nogle få gisninger om, hvorfor det kan være svært som homoseksuel mand at holde sig til en enkelt mand ad gangen. Det er dog ikke desto mindre en god ide, hvis du som mand søger mand til sex eller kærlighed. Hvis du spiller på for mange heste, kan det nemlig være svært at finde kærligheden. Dine følelser kan hurtigt komme i baggrunden eller blive mudret sammen, fordi du ikke når at lære hver enkelt mand at kende på en ordentlig og dybdegående måde.

Sæt derfor nogle grænser for dig selv i din jagt på den perfekte fyr for dig. Disse grænser kan stilles på forskellige måder.

Bestem dig for, hvor mange du vil date ad gangen

Du kan beslutte dig for, at du max vil date to mænd på en uge. Måske kan det endda være, at du kun vil gå på to dates i løbet af en uge, når du som mand søger mand til sex. Hvis du er god, kan du også bestemme dig for, at du en uge kun vil date én mand. På den måde giver du hver enkelt mand en chance og lærer ham bedre at kende, inden du rykker videre til den næste. På den måde kan du også afvise ham på et velbegrundet grundlag eller vælge at satse hele butikken, fordi I passer godt sammen.

Hvordan skal din kommende mand se ud eller være?

Du kan også sætte nogle kriterier for, hvordan din kommende date skal være, hvis du som mand søger mand til sex. På den måde bliver du mere målrettet i din søgning. Samtidig finder du også ud af, hvad du virkelig leder efter, men også hvad du eventuelt er villig til at gå på kompromis med. Du skal dog huske, at vi kun er mennesker. Har du derfor mange krav, kan det også hurtigt blive svært at finde en fyr, der kan leve op til dem. Sæt derfor nogle realistiske kriterier, som du ved, er vigtige for dig.

Ignorer andre mennesker og date på dine præmisser

Hold hovedet hævet og ryggen rank, når du som mand søger mand til sex eller kærlighed. Selv om normerne i samfundet er ved at ændre sig til det bedre, kan du stadig som en homoseksuel mand på date med en anden mand risikere at møde fordømmende blikke og kommentarer. Hvis du bliver for påvirket af sådanne nogle mennesker, kan det være en god ide at sætte klare retningslinjer for, hvor og hvornår du har det bedst med at gå på dates. Det skal jo gerne være en god oplevelse og ikke ødelægges af andre mennesker, der ikke forstår dig.

Ved at sætte dig selv nogle klare grænser kan du opleve, at det bliver lettere at finde dates og at gå på dates. Det gælder, uanset om du som mand søger mand til sex, eller om du søger kærlighed først og fremmest.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here