Latex Tøj – Det frækkeste latextøj til Mænd & Kvinder

Vil du kaste dig ud i latex-universet, men ved ikke hvad du skal købe? Eller mangler du blot inspiration til dit næste latex-køb? Så læs med her.

Vi har her i indlægget samlet vores favorit latex-beklædninger til både mænd og kvinder, så du kan blive inspireret og læse om de bedste latex-produkter på markedet.

Vi har kåret testvinderen, prisvinderen og nybegynderen til både mænd og kvinder. Læs om latexbeklædning til mænd her og til kvinder her.

Hvad er latexbeklædning?

Latex beklædning er, som navnet antyder, beklædning lavet af latex. Latex (også kaldet naturlatex eller naturgummi-latex) er en særlig sammensætning af gummi. Helt basalt udvindes substansen naturgummi fra Kautsjuktræet (gummi-træet), og gennem flere processer omdannes det til latex, som vi kender det. Der findes et kæmpe udvalg af forskellige beklædningsstykker til både mænd og kvinder. Alt fra kjoler og trusser til bodysuits, masker og handsker.

Hvorfor købe latex beklædning?

Med latexbeklædning har du overraskende mange muligheder. Du kan både have det på til de frække dominanslege i soveværelset, hvor du lader din partner nyde synet af dig i stramt latextøj – eller du nyder synet af din partner i en tætsiddende, sort beklædning. Meget latexbeklædning er også festligt, og ville sagtens kunne bæres på en aften i byen, til en fetish fest eller noget helt tredje.

Hvordan behandler man latexbeklædning?

Når man køber et stykke latexbeklædning, kan det godt være lidt mat i farven, når man modtager det. Man kan derfor investere i en shining-spray, så det kan få det sexede, skinnende latex-look, som man kender det. Ud over dette skal latexbeklædning altid håndvaskes i enten koldt eller lunt vand (tjek detaljerne om det specifikke produkt), og hænges til tørre på enten en træ- eller plastikbøjle. Hæng det et mørkt sted. Naturlatex er et naturprodukt og tåler ikke sollys, oliebaserede ting som glidecremer og lign.

 

LATEX TØJ TIL MÆND

Oversigt (Mænd) Prismaskine
Late X Latex Showmaster Åben Boxershorts Mænd Testvinder Tjek pris
Late X Latex T-Shirt Mænd Prisvinder Tjek pris
Svenjoyment Wetlook Jock Begynder Tjek pris

 

Stadig i tvivl?

Se udvalget af latexbeklædning til mænd her → 

 

TESTVINDERLate X Latex Showmaster Åben Boxershorts Mænd

Forhandler Prismaskinen
sinful Tjek dagens pris

Fordele

  • Nem adgang til kønsdele
  • Elastisk naturlatex
  • Fås i et bredt udvalg af størrelser

Ulemper

  • Kan sidde stramt omkring roden af penis

Beskrivelse af produktet

Disse shorts har et lækkert tætsiddende fit, der virkelig giver dig et markant og dominerende look. Der er hul ved penis, så penis og testikler er frie, hvilket både er praktisk ift. sex, men også behageligt, da det ikke sidder tætlukket omkring penis.

Disse shorts er perfekte som en del af et helt outfit med en latex t-shirt og en maske. Man kan dog også blot style boxershortsene med et par støvler eller andet, så det er shortsene, der er i fokus.

Du kan bære disse boxershorts som en del af en fræk fetish-leg i soveværelset, da det giver et vildt og dominant look. Hvis du skal til fetish-fest, er disse shorts også ideelle.

Anbefalet til

Hvis ikke latex-shorts med penishylster er det, som tænder dig mest, men du stadig gerne vil have følelsen af Latex, så er disse åbne boxershorts fra Late X måske noget for dig. Din penis er helt blottet, imens resten af dine hofter og baller er pakket ind i latex.

Da shortsene er et beskedent størrelse latexbeklædning, men de stadig er fremtrædende og dominerende, kan de både bruges af begynderen og af den erfarne.

Det siger andre kunder

Utrolig fræk og sexet stykke beklædning, der virkelig fungerer godt med friheden til penis og testikler.

Opsummering

Et par boxershorts i latex, der har hul til penis, så penis og testikler hænger frie. Det giver både det dominante look, men du har samtidigt stadig friheden til at modtage oralsex eller penetrere din partner uden problemer.

Læs mere her

PRISVINDERLate X latex t-shirt

Forhandler Prismaskinen
sinful Tjek dagens pris

Fordele

  • Naturlatex i høj kvalitet
  • God til folk som vil eksperimentere med latex
  • Fræk som en del af et outfit
  • God til prisen

Ulemper

  • Kan hurtigt virke kedelig for folk med mere erfaring indenfor latex
  • Mat i farven når man modtager det

Beskrivelse af produktet

En latex t-shirt er helt bestemt et must have i latex-garderoben! Det er en basal beklædningsdel, men det giver alligevel et lækkert dominant finish til et outfit. Du kan style den med alle typer underdele, lige fra bukser til boxershorts eller hvad end du har i klædeskabet.

T-shirten går ned til hoften og har en behagelig pasform. Den sidder stramt, så den markerer din overkrop og fremhæver alt det gode, men den er alligevel elastisk, så du kan bevæge dig.

Anbefalet til

Latextøj kan være overvældende at eksperimentere med, men en flot latex t-shirt som denne fra Late X er en god start til latextøj til mænd. Med denne t-shirt får du følelsen af latex uden at føle dig for blottet. Hvis du dog har meget erfaring med latex, kan en t-shirt hurtig falde i spænding.

Du kan kombinere den med en latex-maske for at fuldende looket til et frækt fetish-rollespil.

Det siger andre kunder

Der er en udbredt tilfredshed omkring dette produkt. Kvaliteten er god, prisen er fin og produktet er bare helt fantastisk til så mange lejligheder.

Opsummering

En latex t-shirt med rund hals og stram pasform, så den fremhæver alt det gode ved kroppen. Du kan style den med alle underdele eller en latex-maske. Kun fantasien sætter grænser.

Læs mere her

 

NYBEGYNDERENSvenjoyment Wetlook Jock

Forhandler Prismaskinen
sinful Tjek dagens pris

Fordele

  • Flot wetlook-latex
  • Skræddersyet gylp som fremhæver kønsdele
  • Komfortabel
  • God til begynderen

Ulemper

  • Kan godt sidde stramt

Beskrivelse af produktet

Hvis du gerne vil vise meget hud frem er denne jock fra Svenjoyment perfekt. Med denne jock vil dine baller og kønsdele blive løftet på en naturlige måde, som gør, at din krop bliver endnu mere uimodståelig end før.

Den sidder behageligt omkring dine hofter og baller, og føles behagelig mod huden. Du kan style den med en fræk overdel, en maske eller blot tage et par støvler på og lade looket være sigende nok i sig selv.

Anbefalet til

Til nybegynderen der vil afprøve en latex-beklædningsdel for at se, om det er noget for ham. Den er beskeden i størrelsen, men du får stadig en fornemmelse af, hvordan latex føles mod kroppen, og hvordan det er at bevæge sig i materialet.

Det siger andre kunder

Behagelige at have på, og holder penis og testikler på plads, uden det bliver for stramt.

Opsummering

En fin latex-jock, der giver dig masser af frihed og bevægelighed, men som stadig er markeret og understregende i udseendet. Style den med hvilken som helst overdel, eller lad den stå stærkt alene med et par støvler.

Læs mere her

 

Late X Sort latex vest til mænd

Latex Herren Weste S

Forhandler Prismaskinen
sexshop.dk logo Tjek dagens pris

Fordele

  • Lækker kvalitet af latex
  • Nem at tage af og på
  • God til dominanslege

Ulemper

  • Fås kun i en XL

Beskrivelse af produktet

Når du er blevet mere tilpas med latextøj til mænd, er denne latexvest fra Late X perfekt. Du kan nemlig selv vælge, hvor meget hud som skal vises. Lynlåsen gør det også nemt for din partner at klæde dig af, når de ikke kan modstå fristelsen længere.

Den har et lille brystlomme, hvor du kan gemme små overraskelser. Den er derudover nemmere at tage på end f.eks. en t-shirt, da den har lynlåsen, der kan lynes op og ned.

Anbefalet til

Ham som gerne vil have flere muligheder med sin latexbeklædning. Den er god til dominant/submissive-lege, hvor du både kan skabe et frækt dominans-look, men også en underkastende slave-look.

Det siger andre kunder

En helt fantastisk vest, der virkelig kan være en del af mange forskellige looks og lege.

Opsummering

En latex-vest med lynlås, så du nemt kan få den af og på, og så din partner hurtigt kan tage den af dig, hvis de ikke længere kan modstå. Kan styles med alle typer underdele, og vil altid være et frækt statement i dit outfit.

Læs mere her

 

Late X latex trusser med penishylster

late x latex trusse med penis

Forhandler Prismaskinen
sexshop.dk logo Tjek dagens pris

Fordele

  • Flot og tætsiddende latex
  • Ophidsende for både dig og din partner
  • En fræk detalje i outfittet
  • Pirrende look
  • Ftalatfri

Ulemper

  • Kan være svær at få på
  • Kan føles lidt stram omkring penis

Beskrivelse af produktet

Hvis du gerne vil vise dine kønsdele frem på den mest ophidsende maner, så er disse latex trusser lige noget for dig. Det stramme design gør, at det ligner, at trusserne er malet på med helt sort og skinnende maling. Udover at være ophidsende for din partner at se på, så vil det stramme hylster også tænde dig.

Det kan virke pirrende, hvis din partner kærtegner penis og testikler gennem latex, da latex sidder stramt og øger følsomheden i området. Vær derfor klar på en pirrende leg med disse boxershorts.

Du kan også pirre din partner med disse boxershorts. Lad det være ophidsende for dem, at de ikke kan få, hvad de vil have, og gør det til end del af et frækt forspil.

Anbefalet til

Manden der vil sætte mere fokus på den pirrende og ophidsende del af sex, frem for selve samlejet.

Det siger andre kunder

Et par ophidsende boxershorts, der både virker pirrende på ham og hende. Også frække som en del af et het latex look, eller hvis man blot lader boxershortsene stå alene med et par store støvler for et dominant look.

Opsummering

Boxershorts med latex-hylster til penis og testikler. Gør kønsdelene ekstra følsomme, og virkelig god til pirrende leg, hvor der ikke er så meget fokus på samleje.

Læs mere her

Sorte Latex Bukser Med Penishylster

sorte latex bukser med penis

Forhandler Prismaskinen
sexshop.dk logo Tjek dagens pris

Fordele

  • Stramme men flatterende
  • Fremhæver den mandlige figur
  • Lækker kvalitet

Ulemper

  • Kan være svær at få til at sidde rigtigt omkring kønsdelene

Beskrivelse af produktet

Hvis boxershorts med penishylster ikke er nok, og du gerne vil pakkes fuldt ind i latex tøj, så er disse sorte latex bukser fra Late X lige sagen. Udover at være en fuld bukselængde, har bukserne også et penishylster til at fremhæve dine kønsdele.

Selvom bukserne sidder stramt, gør det elastiske materiale, at de stadig er flatterende. Derudover gør det tætsiddende latex, at det føles ekstra følsomt i området omkring penis og testikler.

Anbefalet til

Dem der gerne vil have et mere sigende og dominant outfit, men som stadig vil beholde de frække kvaliteter, et penishylster giver.

Det siger andre kunder

Virkelig lækker kvalitet, og de er stadig elastiske og behagelige at have på, trods de sidder tæt.

Opsummering

Lange sorte bukser med penishylster kan bare lidt ekstra, og du får muligheden for at købe dit par her. De står stærkt med blot et par store støvler, men du kan også style dem med alle slags overdele for et endnu vildere latex-look.

Læs mere her

 

Svenjoyment Wetlook Catsuit

svenjoyment wetlook jumpsuit

Forhandler Prismaskinen
sexshop.dk logo Tjek dagens pris

Fordele

  • Flot materiale i wetlook
  • Flatterende
  • Lynlås gør den nemmere at få på

Ulemper

  • Kan godt være løs omkring kønsdelene

Beskrivelse af produktet

Hvis du gerne vil være I latex fra top til tå, så er denne catsuit fra Svenjoyment den perfekte løsning. Det stramme latex fremhæver dine muskler og former, og dragtens lynlås gør det nemt for din partner at få adgang til dine mandlige regioner.

Virkelig en ideel beklædningsdel til dominanslegene, hvor du rigtigt kan lege hersker og pirre din partner. Der går en lynlås går fra kraven helt om til lænden, så du kan åbne for adgang til penis, hvis du ønsker.

Anbefalet til

Til dig der ikke finder nok spænding i de mindre beklædningsdele, og du vil have noget større og vildere. Bedst til de erfarne. Hvis du vil gøre looket helt fuldendt, kan du med fordel style det med en latex-maske.

Det siger andre kunder

Lækker og god pasform omkring kroppen, og der er mulighed for bevægelse, selvom det sidder tæt og dækker en stor del af kroppen.

Opsummering

Et helt catsuit med korte ærmer i wetlook-stil. Med en lynlås der går fra kraven om til lænden, er du sikret stadig at kunne have fri adgang til penis, hvis du ønsker.

Læs mere her

 

Kan du ikke få nok?

Få inspiration til andre beklædningsdele, du kan style dit outfit med her!

latex maske til mændgummi maske til slave manden mændlatex boxershorts til gay homo latex shorts underbukserlatex boxer shorts til gay homo latex underbukserstramme lange latex bukser halvlange latex shorts med dildolange latex shortsstramme latex underbukser med hul til penis til mændstramme latex bukser til mændlatex bukser med anal dildo til røven homo homosexuel latex trusser til mændsorte latex handsker til sm fetish legsmå latex trusser til mændlatex bodysuit til mænd

Se udvalget her →

 


 

LATEX TØJ TIL KVINDER

Oversigt (Kvinder) Prismaskine
Late X Kort Latex Kjole Testvinder Tjek pris
sharon sloane latex bundløs trusse Prisvinder Tjek pris
late x latexnederdel Begynder Tjek pris

Stadig i tvivl?

Se udvalget af latexbeklædning til kvinder her → 

TESTVINDERLate X Kort Latex Kjole

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris
sexshop.dk logo Tjek dagens pris

Fordele

  • Lækker kvalitet af latex
  • Simpelt men flatterende design
  • God til at eksperimentere
  • 100% naturlatex
  • Bredt udvalg af størrelser
  • Tætsiddende men elastisk
  • Fremhæver kroppens former

Ulemper

  • Kan hurtig blive kedelig for folk med mere erfaring
  • Mat i farven, når man modtager den

Beskrivelse af produktet

Hvis du gerne vil eksperimentere med latextøj til kvinder, er denne latexkjole fra Late X et godt sted at starte. Det simple design er flatterende uden at være for meget, men du får mulighed for at mærkelig latex mod din hud.

Kjolen er tætsiddende omkring din krop, og den omfavner og fremhæver dine kvindelige former på en flatterende måde. Din partner kan ikke gøre andet end at blive helt vild i varmen!

Kjolen kan være lidt svær at få på i starten, så det kræver en portion tålmodighed. Når den dog sidder, så vil du ikke kunne andet end at elske den.

Anbefalet til

Hende som vil have mange muligheder med sit latex-tøj. Kjolen er stilfuld og enkel i designet, hvilket gør, at man sagtens kan have den på en tur i byen eller til anden fest. Du kan dog naturligvis også bruge den som et frækt outfit i soveværelset med din partner.

Det siger andre kunder

Kvinder er virkelig vilde med den her kjole, fordi der er så mange muligheder med den – og deres partnere er mindst lige så store fans.

Opsummering

En kjole du kan bruge både til en tur i byen eller til frækt rollespil i soveværelset med din partner. God kvalitet, og så smyger den sig tæt omkring kroppen og fremhæver de flotte, kvindelige former.

Læs mere her

 

 

PRISVINDERSharon Sloane Latex Bundløs Trusse

Forhandler Prismaskinen
sinful Tjek dagens pris

Fordele

  • Nem adgang til kønsdele
  • Lækker latex i 100% naturgummi
  • Behagelig pasform

Ulemper

  • Kan være ubehagelige, hvis de er taget forkert på

Beskrivelse af produktet

Hvis du gerne vil vise meget hud frem, er disse bundløse trusser fra Sharon Sloane et oplagt valgt. De kan nemt matches med andet latex tøj eller stå alene, hvis du vil pirre din partner endnu mere.

Trusserne sidder behageligt omkring hofterne, og de fremhæver alt det skønne ved kvindekroppen. Hullet i bunden gør, at der er nem adgang til kønsdelen, så stimulationen bliver endnu frækkere, og I kan tage det til næste niveau, hvis din partner slet ikke kan holde fingrene for sig selv.

Anbefalet til

Kvinden der vil have latexbeklædning på, der ikke begrænser i samleje. Trusserne kan enten stå for sig selv eller matches med andre beklædningsdele for et helt outfit.

Det siger andre kunder

Meget forførende trusser, der bestemt ikke begrænser i de lege, man vil kaste sig ud i.

Opsummering

En bundløs trusse der stadig giver dig den lækre følelse, når man har latex på, men stadig ikke begrænser dig og din partner i fræk stimulation og samleje.

Læs mere her

 

NYBEGYNDERENLate X latexnederdel

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris
sexshop.dk logo Tjek dagens pris

Fordele

  • Kan også bruges andre steder end i sengen
  • Lækker latexkvalitet
  • Flatterende
  • God til begynderen

Ulemper

  • Kan være svært at få adgang til kønsdele

Beskrivelse af produktet

En latex-nederdel med høj talje og lækker pasform, som smyger sig tæt om kroppen og virkelig fremhæver de kvindelige former. Du kan både bruge den til frække rollespilslege derhjemme, men også til en tur i byen.

Nederdelen er forholdsvist let at få på og tage af.

Anbefalet til

Denne latexnederdel fra Late X er perfekt, hvis du gerne vil have noget som kan bruges i sengen med din partner, eller når du er i byen med dine veninder. Rigtig god til begynderen der lige vil se, om latex-tøj er noget for hende.

Det siger andre kunder

Folk er vilde med mulighederne denne nederdel giver.

Opsummering

En latex-nederdel med høj talje, så den virkelig smyger sig frækt om kroppen og fremhæver de kvindelige former. Kan både bruges til en tur i byen eller som en del af frækt rollespil i soveværelset.

Læs mere her

 

Late X Lange Latex Strømper

late x log latex socks

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris
sexshop.dk logo Tjek dagens pris

Fordele

  • Nemme at tage på
  • Lækker kvalitet af latex
  • Går langt op på låret
  • Kan sættes i hofteholdeklemmer
  • God pasform og fleksibilitet

Ulemper

  • Kan ikke stå alene
  • Lidt kompliceret at finde rigtig størrelse

Beskrivelse af produktet

Disse fine latex-strømper er går langt op ad låret og føles enormt holdbare, når man tager dem på. Materialet er fleksibelt, hvilket gør dem langt nemmere at få på, og man skal ikke være bange for at ødelægge dem.

De sidder også fint fast i hofteholder-klemmer, så man kan både kombinere dem med frækt lingeri eller som en del af et helt latex-outfit.

Anbefalet til

Hvis du mangler prikken over i’et til et latex-outfit, så er disse latexstrømper fra Late X en flot og fræk løsning.

Det siger andre kunder

Pasformen er super lækker, og strømperne er fleksible men alligevel meget tætsiddende. Det er dog svært at finde den rigtige størrelser, særligt hvis man er lidt høj eller har små fødder.

Opsummering

Et par latex-strømper der går hele vejen op ad låret. Kan både kombineres med frækt lingeri, da de kan sidde i hofteholdeklemmer, eller som en del af et helt latex-outfit.

Læs mere her

 

Cottelli Wetlook Trusse med Hofteholder Plus Size

cottelli wetlook trusse med hofteholder plus size

Forhandler Prismaskinen
sinful Tjek dagens pris

Fordele

  • Kommer i store størrelser
  • Flatterende wetlook latex

Ulemper

  • Høje strømper medfølger ikke

Beskrivelse af produktet

En sexet wet-look trusse med hofteholder til kvinden, der er plus size, men som stadig vil have et kvalitetsprodukt, der ser godt ud. Trussen har en god pasform omkring hofterne, så du uden tvivl vil føle dig komfortabel i at have den på.

Trusserne fungerer også som en hofteholder, og du kan derfor style med hvilke som helst strømper, du foretrækker, for at fuldende looket. Det kunne f.eks. være latex-strømperne, for at give et komplet og forførende look.

Anbefalet til

Dig der er plus size, men stadig gerne vil have et lækkert og frækt produkt, så du også kan være en del af latex-verdenen.

Det siger andre kunder

Rigtig god til plus size-kvinden, og de sidder godt og tæt omkring hofter og baller på en god måde.

Opsummering

En trusse med hofteholder, så du kan style den med en masse forskellige latexbeklædninger og strømper. Strømper følger dog ikke med, men du kan med fordel style dem med disse latex-strømper, hvis du vil fuldende latex-looket.

Læs mere her

 

Late X Latex Skjorte

late x latex shirt

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris
sexshop.dk logo Tjek dagens pris

Fordele

  • Tætsiddende som viser alle dine former frem
  • Lynlås gør det nemt at få den af og på

Ulemper

  • Ser bedst ud, når den sammensættes med andet latextøj til kvinder

Beskrivelse af produktet

En fræk skjorte fra Late X, som virkelig har et dominant look – særlig med den høje krave. Den har korte ærmer og er meget tætsiddende, hvilket gør, at den fremhæver dine vindelige former på en forførende måde.

Den har lynlås, der både gør den nem at tage på og af, men også så du kan lyne lidt ned og pirre din partner endnu mere, hvis det ønskes. Fungerer rigtig godt sammen med andre latex-beklædningsdele, hvis du vil fuldende latex-looket.

Anbefalet til

Hvis du gerne vil have noget som skriger magt, så er en latex skjorte, som denne fra Late X, et perfekt stykke latextøj til dig. Lynlåsen gør det nemt dig at få på og nemt for din partner at tage af, når han ikke kan vente længere.

Det siger andre kunder

Den lever op til alle forventinger, og anmeldelserne er super gode!

Opsummering

En skjorte der har høj krave og lynlås, så den giver et dominant look, men du stadig selv kan bestemme, hvor langt den skal lynes ned.

Læs mere her

 

Late X sorte latex trusser

sorte latex trusser

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris
sexshop.dk logo Tjek dagens pris

Fordele

  • God at starte med
  • Nem at tage af og på

Ulemper

  • Har svært ved at stå alene

Beskrivelse af produktet

Hvis du ikke er klar til en hel latexdragt, så er en simpel sort latex trusse en god start. Disse sorte latextrusser fra Late X er i hvert fald et lækkert produkt, som du kan kombinere med mange andre latex-beklædningsdele. De tilfører noget ekstra forførende til outfittet.

De er meget elastiske, og pasformen omkring hofte og baller er god. Trusserne er dog lidt lavtaljede, så det skal man selvfølgelig være opmærksom på og føle sig komfortabel i. Til gengæld fremhæver de din bagdel på bedste vis, så din partner med garanti ikke kan modstå dig!

Anbefalet til

Kvinden der gerne vil have et beskedent stykke latexbeklædning.

Det siger andre kunder

Der er udbredt tilfredshed omkring dette produkt, da der er så mange muligheder med det, men det stadig er simpelt.

Opsummering

En trusse af latex, der giver dig mange forskellige muligheder, hvis du vil style med andet latex. Trusserne har god pasform og sidder godt omkring hofte og bagdel, så de fremhæver alt det bedste ved dig.

Læs mere her

 

Sharon Sloane Latex Corsage

sharon sloane latex corsage

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris
sexshop.dk logo Tjek dagens pris

Fordele

  • Formstøbte skåle fremhæver bryster
  • Lækker kvalitet af latex
  • Strømpeholdere

Ulemper

  • Strømper medfølger ikke

Beskrivelse af produktet

Hvis din partner skal have en fræk overraskelse i soveværelset, så findes der intet bedre end en latex corsage. Med dette latex corsage fra Sharon Sloane fremviser du dine former på den frækkeste måde.

Den sidder stramt over hele din overkrop, så den fremhæver alt det bedste ved dig – din partner vil med garanti ikke kunne modstå dig! Corsaget er udstyret med strømpeholdere, så du kan kombinere sættet med dine yndlingsstrømper for at fuldende looket.

Anbefalet til

Kvinden der ønsker at få alle sine former fremhævet med et beklædningsstykke af latex.

Det siger andre kunder

Kvinder er vilde med dette, da det giver dem en flot silhouet – til gengæld er deres partnere mindst lige så vilde med looket.

Opsummering

Et latex corsage der fremhæver alle dine former, både foran og bagved, og har strømpeholdere, så du nemt kan lave et helt outfit ud af det.

Læs mere her

 

Late X Latex Catsuit med Lange Ærmer

late x latex catsuit med lange aermer

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris
sexshop.dk logo Tjek dagens pris

Fordele

  • Fuld latex-oplevelse
  • Lynlås giver nem adgang til kønsdele

Ulemper

  • Kan være svært at få på

Beskrivelse af produktet

Hvis du gerne vil have den fulde latex-oplevelse, så er et catsuit vejen frem. Med dette catsuit fra Late X får du fuld kropsdække med de lange arme og ben, men lynlåsen i midten gør det nemt for din partner at få adgang til dine kønsdele.

Anbefalet til

Anbefalet til kvinden som vil have den fulde latex-oplevelse. Dette catsuit egner sig nok mere til den erfarne, da man skal have lidt erfaring for at kaste sig ud i brugen af dette.

Det siger andre kunder

Det giver det perfekte dominans-look til hende.

Opsummering

Et catsuit til hende, der gerne vil have den fulde latex-oplevelse. Lynlåsen gør det dog nemt at komme til kønsdelene.

Læs mere her

 

Kan du ikke få nok?

Få inspiration til andre beklædningsdele, du kan style dit outfit med her!

Black level lange lak handskerCotelli wetlook catsuit latex late x latex skjorte latex catsuit med ærmer Level lak mini kjole rød Late x latex stropløs corsage Level lak top med lynlås sygeplejerske kostume i latex

Se udvalget her →

 


 

FAQ – latex beklædning

Kan man bevæge sig med latex på?

Noget latex giver naturligvis større bevægelsesfrihed end andre – ligesom det er med alt andet tøj. Du kan dog sagtens bevæge dig med latex på, da det alligevel er fleksibelt, selvom det smyger sig tæt og lækkert om kroppen. Hvis du har svært ved at få din latexbeklædning på, så brug med fordel en dressing aid til latex. Husk også at tjekke størrelsesguide, før du køber latexbeklædning.

Hvad skal jeg være ekstra opmærksom på?

Når du køber latexbeklædning skal du også huske, at latex ikke er et åndbart materiale. Vær derfor opmærksom på, at du ikke skal bære dit bodysuit alt for længe, og at du har din luftveje frie, når du bærer latexmaske. Dette fordi kroppen ellers kan overophede, hvilket kan have fysiske konsekvenser. Jo varmere det er, jo sværere bliver det også at få beklædningen af igen.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here