Roterende dildo vibrator – De bedste i test

391

En god roterende dildo kan være super svær at finde.

I dette indlæg har jeg anmeldt en række forskellige roterender dildoer.

Her får du kort en oversigt over mine favoritter:

 

Sinful Rabbit Vibrator Original

Sinful Rabbit Vibrator Original

Tjek Prisen Her →

Fordele

Denne Originale Rabbit Vibrator fra Sinful har alle de egenskaber, man kan drømme om i en dildo vibrator. Den kommer i det populære rabbit-design, som med tiden er gået hen og blevet lidt af en klassiker. Det skyldes designets evne til både at stimulere vaginalt og målrettet af stimulere klitoris samtidig.

På indersiden har denne dildo tre rækker af kugler, som roterer og masserer skeden, mens de små, men kraftfulde kaninører forkæler klitoris. Der er her tale om et fyldigt bekendtskab. Med sine i alt 16 cm i længden og 4 cm i bredden, kan du forberede dig på at blive fyldt godt ud af din nye bedste legekammerat.

Dildoen har hele seks forskellige vibrationsprogrammer og seks forskellige rotationsprogrammer, som kan nydes enten samtidig eller hver for sig alt efter smag og behag.

 • Klassisk rabbit-design
 • Både vaginal- og klitorisstimulation
 • 6 vibrationsprogrammer
 • 6 rotationsprogrammer
 • Vibration og rotation kan bruges sammen eller hver for sig
 • Stor størrelse

Ulemper

Det er svært at sige særlig meget dårligt om Sinful Rabbit Vibrator Orginal. Det er formentlig også årsagen til, at netop denne dildo blev kåret som testvinder og den bedste rabbit-vibrator i Ekstrabladet tilbage i 2016.

Skal man alligevel fremhæve dildoens få svage sider, kan det eksempelvis nævnes, at den ikke er vandtæt. Ydermere kan det nævnes, at dildoen har et relativt højt lydniveau.

 • Ikke vandtæt
 • Relativt højt lydniveau

Specifikationer

Som nævnt får du med denne Rabbit Vibrator fra Sinful et stykke utroligt alsidigt legetøj. Med seks forskellige vibrationsfunktioner og seks forskellige rotationsfunktioner, får du et dildo vibrator, som kan indstilles til lige akkurat dine lyster. Dildoen måler 26 cm i længden, 4 cm i bredden og bruger 4 stk. AA batterier, der købes separat.

Denne er god til dig der ønsker dig et alsidigt stykke sexlegetøj

Skal du kun vælge ét enkelt stykke sexlegetøj, er denne dildo vibrator et godt valg. Med sine mange forskellige funktioner og variationsmuligheder, er der tale om et stykke legetøj, du kan få glæde ud af meget længe uden at kede dig. Derfor egner Sinful Rabbit Vibrator sig særligt godt til dig, der ønsker dig et alsidigt stykke sexlegetøj.

Belladot Vilma Roterende Dildo Vibrator

Belladot Vilma Roterende Dildo Vibrator

Tjek Prisen Her →

Fordele

Er du på udkig efter en roterende dildo vibrator af den lidt mere luksuriøse slags, hvor man for alvor kan mærke, at der er blevet kælet for design og detalje? Så er Vilma Roterende Dildo Vibrator fra Belladot et oplagt valg. Her får du nemlig en dildo vibrator med alle de funktioner, du kan ønske dig pakket ind i et lækkert og stilfuldt design.

Rabbit-designet giver dig det bedste fra begge verdener, når både kaninørene stimulerer klitoris, mens rotationsfunktionen stimulerer dig vaginalt. Du får med denne variant glæde af tre forskellige rotationshastigheder og syv forskellige pirrende vibrationsfunktioner, der kan styres separat. Dildoen er desuden vandtæt og egnet til brug i bruser.

Produkter fra Belladot er en helhedsoplevelse, som emmer af kvalitet og detaljebevidsthed. Dildoen kommer pakket ind i et lækkert vintage-inspireret opbevaringsrør, og der medfølger en pose, som naturligvis er særligt egnet til opbevaring af sexlegetøj.

 • God kvalitet
 • Stilfuldt design
 • Rabbit-design
 • Mulighed for stimulering af vagina og klitoris samtidig
 • 3 forskellige rotationshastigheder
 • 7 forskellige vibrationsfunktioner
 • Funktionerne kan styre separat
 • Vandtæt til brug i bruser
 • Kommer med praktisk opbevaringspose

Ulemper

Som det fremgår af det ovenstående, er der mange positive træk at fremhæve ved Vilma Roterende Dildo Vibrator fra mærket Belladot. Blandt andet er kvaliteten og sansen for detaljen i særligt høj grad værd at fremhæve. Men den gode kvalitet koster også penge. Derfor er en ulempe ved denne dildo vibrator også den relativt høje pris. Der er dog tale om en god investering, som du med garanti vil blive glad for, hvis du er villig til at give lidt ekstra.

 • Relativt høj pris

Specifikationer

Som nævnt er Belladot Vilma Roterende Dildo Vibrator af silikone, hvilket gør den egnet til brug med vandbaseret glidecreme. Dildoen måler 22 cm i alt i længden og 4 cm i bredden på det bredeste sted. Cirka 22 kan indføres og rabbiten måler cirka 10 cm. Som nævnt kommer dildoen med tre forskellige rotationshastiger og syv forskellige vibrationsfunktioner.

Denne er god til dig der prioriterer kvalitet

Denne roterende dildo vibrator er først og fremmest god til dig, der prioriterer kvalitet, når du vælger din sexlegetøj. Du får her et stykke legetøj, hvor kvaliteten og sansen for detaljen virkelig kan mærkes – både i designet og i de forskellige funktioner. Er du villig til at give lidt ekstra for god kvalitet, er denne dildo altså god til dig.

Sinful Mr. Big Rabbit Vibrator Original

Sinful Mr. Big Rabbit Vibrator Original

Tjek Prisen Her →

Fordele

Denne frække sag giver med sit rabbit design mulighed for både indvendig og udvendig stimulation ved hjælp af seks forskellige vibrationsprogrammer og seks rotationsprogrammer med den indre perlekæde, der stimulerer dig indvendigt på vidunderlig vis.

Denne Mr. Big er i et flot, stilrent og lækkert sort design. Den er overtrukket med silikone, der føles blød og yderst sensuel mod huden.

 • Rabbit design med mulighed for indvendig- og udvendig stimulation
 • 6 vibrationsprogrammer
 • 6 rotationsprogrammer
 • Flot design

Ulemper

Denne dildo er yderst alsidig med mange forskellige funktioner, og dens eneste rigtige ulempe er det faktum, at den ikke er vandtæt og derfor ikke er egnet til leg i badet.

 • Ikke vandtæt

Specifikationer

Mr. Big fra Sinful måler 26 cm i længden, hvoraf 10,5 cm kan føres ind. I diameteren får du glæde af 4 skønne cm. Nyd seks forskellige vibrationsprogrammer og seks forskellige rotationsprogrammer.

Denne er god til dig, der vil træffe et sikkert valg

Denne roterende dildo fra Sinful er et sikkert valg i den forstand, at du får alle de vigtigste og lækreste funktioner pakket ind i et lækkert design til en god pris – hvad mere kunne man ønske sig?

Loving Joy Super Gybrator Roterende Dildo Vibrator

Loving Joy Super Gybrator Roterende Dildo Vibrator

Tjek Prisen Her →

Fordele

Denne dildo kommer i et naturtro design med realistiske detaljer og et markeret penishoved for ekstra stimulation. Skaftet på dildoen kan rotere i små blide bevægelser for sensuel stimulation. Samtidig har dildoen hele syv forskellige vibrationsprogrammer, som du kan styre ved hjælp af en medfølgende fjernbetjening.

Dildoen kommer desuden med en sugekop i bunden, så den kan bruges til håndfri leg. Selve dildoen er vandtæt, men fjernbetjeningen er ikke. Det giver mulighed for pirrende leg i badet.

 • Naturtro design
 • Markeret penishoved for ekstra stimulation
 • Roterende egenskaber
 • 7 forskellige vibrationsprogrammer
 • Styres med fjernbetjening
 • Sugekop
 • Vandtæt

Ulemper

Denne roterende dildos største og primære ulempe er den medfølgende fjernbetjening, som styres ved hjælp af en ledning. Det gør legen med dildoen mindre fleksibel. Kan du affinde dig med det, får du dog et yderst kraftfuldt stykke legetøj med denne dildo.

 • Fjernbetjening med ledning

Specifikationer

Dildoen måler 18 cm i alt i længden, hvoraf 15 cm kan føres ind. Dertil kommer en diameter på mellem 3,6 og 4,1 cm. Dildoen bruger 3 stk. AAA-batterier, som købes separat.

Denne er god til dig, der foretrækker det virkelighedstro udtryk

Denne dildo er utroligt virkelighedstro og realistisk i sit design, hvilket gør den egnet til dig, der foretrækker en naturtro fornemmelse.

Loving Joy Jessica Rabbit Vibrator Ultimative Xxtra G

Loving Joy Jessica Rabbit Vibrator Ultimative Xxtra G

Tjek Prisen Her →

Fordele

Denne roterende dildo adskiller sig fra andre rabbit-vibratorer ved at have en ekstra bulletvibrator i spidsen, som effektivt stimulerer G-punktet. Derudover har den alle de gode egenskaber, man kender fra en klassisk rabbit dildo. Du får her glæde af hele 12 forskellige vibrationsniveauer, hvilket gør denne dildo til en af de mest alsidige af sin slags. Ydermere får du glæde af de roterende kugler inde i dildoen.

Ulemper

Der er ikke meget dårligt at sige om denne dildo fra Loving Joy – den er fremragende på de fleste punkter. Det eneste kritikpunkt, der er at fremhæve er, at denne dildo er relativt højlydt, når den vibrerer.

 • Relativt højlydt

Specifikationer

Dildoen måler 25,5 cm i sin fulde længde og mellem 3 og 4 cm i bredden. Den har 12 vibrationsniveauer, som kræver 4 stk. AA batterier, som dog ikke medfølger.

Denne er god til dig, der ønsker ekstra stimulation

Har du tidligere erfaring med roterende eller vibrerende dildoer, men ønsker du dig lidt ekstra, skal du vælge denne variant, der med sin ekstra vibrerende funktion i spidsen effektivt stimulerer G-punktet.

Fetish Fantasy The Bigger Bang Thrusting and Rotating Sex Machine

Fetish Fantasy The Bigger Bang Thrusting and Rotating Sex Machine

Tjek Prisen Her →

 

Fordele

Denne formidable sexmaskine giver dig mulighed for at få vilde orgasmer uden selv at skulle gøre arbejdet. Her kan du nemlig bare tage imod, mens maskinen stimulerer dig. Med maskinen følger hele to dildoer i realistisk design med markerede årer og penishoveder for ekstra stimulation. Mulighederne er mange.

Maskinen kan indstilles så dildoen enten roterer, støder eller gør begge dele på en gang. Selve maskinen er kompakt og praktisk og kan således hurtigt pakkes væk igen, når du er færdig med at lege.

 • To dildoer medfølger
 • Mulighed for både rotation og stød
 • Mange variationsmuligheder
 • Kompakt og praktisk design

Ulemper

Det er svært at finde noget dårligt at sige om denne sexmaskine. Skal man fremhæve noget, må det være det faktum, at den skal sættes i stikkontakt, hvilket gør legen mindre fleksibel. Taget maskinens funktioner i betragtning, er dette dog et lille ”offer.”

 • Skal i stikkontakt

Specifikationer

Med maskinen følger to dildoer på henholdsvis 15 og 19 cm i længden. Maskinen skal sidde i stikkontant, men adapter medfølger. Desuden medfølger en smart, trådløs fjernbetjening.

Denne er god til dig, der ønsker dig en realistisk sexoplevelse

Denne maskine kan på imponerende vis imitere en oplevelse af faktisk sex. Sukker du efter en realistisk oplevelse, som dog lige tages til et ekstra niveau, er dette et godt valg for dig.

Fun Factory Bouncer Shakedildo

Fun Factory Bouncer Shakedildo

Tjek Prisen Her →

Fordele

Lad dig ikke narre af denne dildos simple udseende, den er nemlig noget helt særligt. Fun Factory Bouncer Shakedildo er en verdensnyhed, som lader dig få glæde af hele tre forskellige indbyggede, roterende kugler. Det gør, at dildoen vil bevæge sig på en unik måde, når du bevæger den, hvilket giver en helt særlig form for stimulation. Der er her virkelig tale om en dildo, der skal prøves. Dildoen er overtrukket med blød silikone og føles blød og sensuel mod huden. Den er desuden vandtæt og kan således bruges i badet.

 • Særligt design med tre roterende kugler
 • Unik stimulation
 • Af blød silikone
 • Vandtæt

Ulemper

Hvis denne dildo har en ulempe, så er det, at du her selv skal gøre arbejdet. Dildoen er ikke batteridrevet eller på anden vis elektrisk, hvilket betyder, at de særlige bevægelser udelukkende drives af de indre kugler og dine egne bevægelser. Prøver du dildoen, vil du dog opdage, at det i sig selv er nok.

 • Ikke elektronisk/batteridrevet

Specifikationer

Dildoen måler 18 cm i længden og fyldige 4 cm i diameter. Den er vandtæt og af blød, medicinsk godkendt silikone.

Denne er god til dig, der vil prøve noget nyt

Denne såkaldte shakedildo er en verdennyhed, så ønsker du at prøve noget helt nyt, er dette et rigtig godt valg.

You2Toys G- og P-spot Sexmaskine

You2Toys G- og P-spot Sexmaskine

Tjek Prisen Her →

Fordele

Drømmer du om et stykke sexlegetøj, der virkelig kan udrette noget, så er denne You2Toys G- og P-spot maskine et godt bud. Her får du en decideret, kraftfuld maskine, der tager funktionerne fra den roterende dildo vibrator til det næste niveau.

Denne sexmaskine kommer med to forskellige dildoer, som er skabt særligt til at stimulere hendes G-punkt eller hans P-punkt. Herudover medfølger en vibrator, som kan fastgøres på selve maskinen. Alt dette giver de bedste mulige forudsætninger for vilde orgasmer. De to dildoer kan af- og påmonteres efter behov. Hastigheden og funktionerne kan justeres ved hjælp af en knap foran på maskinen. Derudover kan du bare læne dig tilbage og lade maskinen gøre arbejdet.

 • Kraftfuld maskine
 • Mulighed for både G- og P-punkts stimulering
 • Vibrator medfølger
 • Mulighed for rotation
 • Flere funktioner
 • Håndfri leg

Ulemper

Når du køber dette produkt, får du en reel maskine, og det afspejles i prisen, som er højere, end hvad man måske almindeligvis ville forvente af et stykke sexlegetøj. Er du villig til at investere i denne maskine, er du til gengæld sikret mange timers nydelsesfuld leg.

 • Høj pris

Specifikationer

Med denne maskine følger to dildoer til stimulering af henholdsvis G-punktet og P-punktet. Dildoerne måler begge 11,5 cm i længden og henholdsvis 2,9 og 3,1 cm i bredden. Vibratoren er 12,5 cm lang og 2,7 cm bred.

Denne er god til dig der ønsker dig lidt ekstra

Dette stykke legetøj er til dig, der ønsker dig lidt ekstra. Med maskinen får du de ultimative forudsætninger for vilde orgasmer.

The Original Wild G Vibrator

The Original Wild G Vibrator

Tjek Prisen Her →

Fordele

Endnu en dildo vibrator i rabbit-design – dog med et særligt twist. Denne Original Wild G Vibrator har nemlig hele tre stimulerende spidser på klitoris stimulatoren, hvilket giver mulighed for ekstra meget nydelse. Samtidig er selve fallos-formen på dildoen kurvet på en måde, der tillader den målrettet at stimulere G-punktet.

Dildoen kommer med tre vibrationsfunktioner, som kan mærkes både indvendigt og udvendigt. Herudover har den en rotationsfunktion, som stimulerer skeden. Denne model er desuden vandtæt, så den kan bruges til erotisk leg under bruseren.

 • Ekstra spidser til stimulation af klitoris
 • Tre vibrationsfunktioner
 • Roterende indvendige kugler
 • Formet til stimulation af G-punktet
 • Vandtæt til brug under bruser

Ulemper

Med The Original Wild G Vibrator, får du en dildo, der kan rigtig meget – især for dig, der er vild med at forkæle klitoris. Men denne variant har også et par minusser, som kan være værd at have i baghovedet, når man træffer sit valg.

Dels er det værd at fremhæve, at denne dildo har færre forskellige funktioner, når det kommer til vibration og rotation end mange af sine ”konkurrenter.” Den er meget mild i sine vibrationer, hvilket for nogle kan være en ulempe, hvis man søger mere kraftig og intens vibration.

 • Relativt få forskellige funktioner
 • Meget mild vibration

Specifikationer

The Original Wild G Vibrator er en roterende dildo i rabbit stil med ekstra fokus på klitoris. Den har hele tre spidser på klitoris stimulatoren og kommer med tre forskellige vibrationsniveauer. Herudover har den indbyggede kugler, der kan rotere og stimulere vagina. Dildoen måler i alt 26 cm i længden, hvoraf cirka 13 cm kan indføres, hvilket gør den til en anelse større variant. I diameter måler den 4,1 cm, og kan således også her fylde dig godt ud.

Denne er god til dig der ønsker ekstra stimulation af klitoris

Bliver du særligt blød i knæene, når klitoris stimuleres, så er denne dildo det rigtige valg for dig. The Original Wild G Vibrator har hele tre spidser på klitoris stimulatoren, hvilket giver mulighed for særligt målrettet og pirrende stimulation af netop klitoris.

 

Opsummering

er du formentligt Mens den klassiske dildo først og fremmest har til formål at imitere en penis med sin form, findes der i dag en lang række forskellige typer af dildoer med forskellige funktioner, som skal gøre legen endnu sjovere og mere nydelsesfuld. Blandt de forskellige typer af dildoer findes eksempelvis den roterende dildo vibrator, som med sine forskellige funktioner kan sende dig direkte i himlen. I denne guide finder du de absolut bedste roterende dildo vibratorer.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here