REKORDINTERESSE: Swingerklubber hitter under corona

31

Det er langt fra alle, der er sammen hver for sig. Danskernes interesse efter swingerklubber har aldrig været højere. Nye tal viser, at antallet af søgninger er steget med mere end 251% under corona-krisen. Specielt København og Aarhus slår rekorder med over 390% flere søgninger.  

Det er ikke kun forbruget af sexlegetøj som er forøget under COVID-19. Det er danskernes interesse efter swingerklubber også.

Siden den 2. juli er mange af landets klubber genåbnet efter nedlukningen i marts, og det har danskerne bemærket. Siden genåbningen er antallet af søgninger efter swingerklubber steget med 251,6%.

’’Vi har aldrig set så mange søgninger efter swingerklubber i Danmark. Det sender et klart signal om, at en betydelig andel af danskerne sidder med forsømte behov. Det kan undre mange, at swingerklubber får lov til at holde åbent i en tid hvor fysisk kontakt med andre frarådes, men noget tyder på, at det er en tiltrængt genåbning.”

– Jacob (Kommunikationschef, Eroti.dk).

Hvordan var interessen før corona?  

Sammenligner man data fra perioden før corona (d. 6. oktober til 12. marts) med under corona (d. 13. marts til 18. august), ser man at der har været 80% flere søgninger.

Altså har krisen været medbestemmende til at forøge interessen for swingerklubber under hele krisen, og da de d. 2. juli genåbnede steg interessen til højde aldrig set før.

Top 5 byer med flest søgninger:

  1. København
  2. Aarhus
  3. Slagelse
  4. Herning
  5. Aalborg

Hvad søger folk mest på?

1. Swingerklubber
2. Swingerdating
3. Swinger sex
4. Find swingerklub

 


 

Undersøgelsen:

Undersøgelsen er udarbejdet på baggrund af offentligt tilgængeligt data fra Google, egne sider og research.

OBS. Nedenstående indhold opdateres løbende.

 

Søgning efter swingerklubber under hele krisen (13 marts – 18 august)

Corona udvikling

 

Søgning efter genåbning af swingerklubber (2 juli – 18 august)

 

Efter genåbningen af swingerklubberne

 

 

 

 

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here