Begynder BDSM sexlegetøj: 6 bedste typer at starte ud med når du skal købe sm legetøj

198

Blindfold

Blindfold kan være super ophidsende og pirrende for mange, idet man fjerner synssansen. Alle andre sanser bliver forstærket, og man kan kun blive overrasket, idet man ikke ved hvad der sker ved  en, og hvornår det sker. Derudover findes der en masse forskellige slags blindfolds, og det kan derfor være svært at navigere rundt i, hvad man lige er til. Derfor er det en god ide at undersøge forskellige sider, læse anmeldelser og snakke med sin partner, sådan at man finder frem til det bedst mulige.

 

Obaie Imiteret Læder Blindfold

Obaie Imiteret Læder Blindfold

Tjek Prisen Her

Hvis du går og drømmer om at få hænderne i et simpelt blindfold, så er dette produkt noget for dig. Sanserne bliver skærpet, når du tager dette på, og det er kun fantasien, der kan sætte grænser på, hvad der sker næst.

 

Sinful Satin Blindfold

Sinful Satin BlindfoldTjek Prisen Her

Dette blindfold fungerer præcis som det overstående, dog er det lavet af satin og har derfor et flot shiny finish. Derudover er elastikken, som skal om bag hovedet, dobbelt, hvilket gør at du kan sætte blindfoldet ordentligt på plads, så det ikke rykker sig under akten.

 


En gagball

At bruge en gagball kan være en ny og udfordrende verden at træde ind i for mange, men såfremt dig og din partner er klar på at prøve noget nyt, så er der intet at være bange for

 

Obaie Imiteret Læder Silikone Gag

Obaie Imiteret Læder Silikone Gag

Tjek Prisen Her

Hvis du tænder på at blive en smule ydmyget, eller hvis du bare godt kan lide tanken om, at have munden fuld under sex, så kan en gagball være præcis det, som du leder efter.

Bolden, som placeres i munden, er i silikone og har en perfekt størrelse, således du ikke bliver øm i kæben efter at have haft den i munden. Bolden resulterer også i at den submissive, personen med gagballen i munden, ikke har mulighed for at skrige eller give lyd fra sig, og det er altså op til den dominerende at bestemme, hvornår han eller hun må snakke eller stønne igen.

 

Obaie Begynder gag

Obaie Begynder gag

Tjek Prisen Her

Dette produkt er et klassisk begynder BDSM sexlegetøj, og er udviklet specielt til jer, som ikke har prøvet så meget indenfor dette felt.

Lige netop denne bold har nogle lufthuller, som kan give en tryg og god oplevelse for dig, som ikke har prøvet at have en gagball i munden før. Derudover er det en justerbar gag, således at den kan passe næsten alle størrelser. Indersiden af bolden er også dejlig blød, hvilket gør at det ikke gør ondt at have i munden i længere tid.

 

Fetish Fantasy Silicone O-ring Gag

Fetish Fantasy Silicone O-ring Gag

Tjek Prisen Her

Denne gagball er for jer, der har erfaring med disse slags sexlegetøj. Dette produkt vil holde din partners mund åben, hvilket gør at du kan fylde den med lige det, som du ønsker.

 


Bondage udstyr til nybegynderen

Mange synes, at det er ekstra frækt, når man binder sin partner, eller når man selv bliver bundet.

Det kan gøres på en meget uskyldig måde, netop ved at tage fat i en trøje og binde din partners hænder sammen, eller i kan udforske BDSM markedet for begynder sexlegetøj.

Vi anbefaler dog, at i sammen køber et bondage sæt – da det er langt bedre og gør leget dét sjovere.

Bondage Sæt med Velcro Håndjern

Bondage Sæt med Velcro Håndjern

Tjek Prisen Her

Hvis i leder efter et sæt, som gør det muligt at binde både din partners hænder og fødder samtidigt, så er dette sæt perfekt.

Sættet inkluderer fire forskellige stropper, som hver er udstyret med en velcro manchet i den ene side. I den anden er der placeret en lykke, som du skal binde stropperne fast i. Det kan for eksempel være, at i vælger at binde det stykke sammen med sengen, sådan at din partner ikke kan bevæge sig ud af position.

Materialet er rart og behageligt mod huden, og ligegyldigt hvad i finder på at sjove lege, så er materialet super holdbart.

 

Sportsheets Bondae Sæt til sengen

Sportsheets Bondae Sæt til sengen

Tjek Prisen Her

Dette sæt er udelukkende lavet til at binde din partner til sengen.

Herved kan din partner tage fuld kontrol over din krop, mens du bliver tirret eller elsket.

 

Fifty Shades Of Grey Senge Binde Sæt

Fifty Shades Of Grey Senge Binde Sæt

Tjek Prisen Her

Dette sæt er rent faktisk udviklet i samarbejde med forfatteren af Fifty Shades trilogien, hvillet gør at alle jer Fifty Shades fans kan udleve jeres fantasi med de helt rigtige redskaber.

Når det kommer til dette sæt, så er dominans, tilfredsstillelse og magt i fokus på højeste plan.

Med dette sæt kan du fastgøre hele kroppen til sengen, og derudover er sættet super brugervenligt, også for dig som ikke har prøvet noget som dette før.

Der hører også et blindfold med til dette sæt, som selvfølgelig kan påføres under seancen for at gøre oplevelsen ekstra fræk og pirrende.

 


Pinwheel til pirring

Pinwheels er et af de redskaber du nemt kan benytte dig af, hvis du ønsker noget som kan bruges blidt, men også kan påføre smerte, hvis det bruges med hensigt.

 

Obaie Begynder Mini Pinwheel

Obaie Begynder Mini Pinwheel

Tjek Prisen Her

Denne pinwheel er god for dig som ikke har prøvet at bruge et pinwheel før. Denne pinwheel er af plastik, hvilket gør den perfekt for nybegyndere.

 

Fifty Shades Darker Adrenaline Spikes Metal Wartenberg Pinwheel

Fifty Shades Darker Adrenaline Spikes Metal Wartenberg Pinwheel

Tjek Prisen Her

Denne pinwheel er lidt større, og kan både bruges i forbindelse med at tirre din partner på en blid måde, men den kan også bruges hårdt med hensigt.

Du vælger selv, hvor hårdt du vil trykke, og du kan derfor selv skifte mellem blid og hård pirrende sanseleg.

 


Klemmer

Der findes mange forskellige typer klemmer, og de vil være listet nedenfor. Det kan være ide at prøve nogle forskellige af, indtil dig og din partner finder det, som i føler fungerer bedst.

 

Brystklemmer

Ved at bruge en brystklemme er der stor chance for, at dine orgasmer og føling under penetrering forstærkes. Mange kvinder oplever også at de har nemmere ved at opnå klimaks, hvis der både er stimulering på både bryst og klitoris.

 

Obaie Teasing Japanske Brystklemmer

Obaie Teasing Japanske Brystklemmer

Tjek Prisen Her

Hvis du tænder på at blive rørt og stimuleret på din nipple, eller hvis du generelt er glad for berøring ved brystet, så kan en brystklemme være noget for dig. Dette produkt er flot udsmykket, så det ikke kun føles godt, men det ser frækt ud for din partner. Man kan selv justere på presset, eller du kan overlade alt kontrol til din partner.

 

Obaie Justerbare Brystklemmer med Kæde

Obaie Justerbare Brystklemmer med Kæde

Tjek Prisen Her

Med dette produkt behøver du ikke vælge mellem god pirrende følelse og et sexet look – du får nemlig begge dele i en. Disse brystklemmer er justerbare, og du kan selv vælge, hvor intenst trykket på dine nipples skal være.

 


Klitorisklemmer

Klitorisklemmer er også en eftertragtet måde at opnå den perfekte følelse af nydelse og smerte på samtidigt, og det kan være et perfekt køb for dig som vil prøve at udfordre dig selv og dit sexliv lidt.

 

Spartacus Klitorisklemme

Spartacus Klitorisklemme

Tjek Prisen Her

Dette produkt er til dig, som godt kan lide at så stimuleret og pirret klitoris. Gummi tipperen i enden af produktet gør, at der bliver holdt godt fast om din klitoris, og du vil føle den perfekte balance af smerte og nydelse, mens du har den på.

 

Spartacus Klitoris Klemme med Klokke

Spartacus Klitoris Klemme med Klokke

Tjek Prisen Her

Dette produkt har en klokke hængende, hvilket gør hele situationen ekstra fræk for dig og din partner. Klemmem kan justeres fra blid til meget hård, så den er perfekt til dig som er nybegynder, men også til dig som elsker at blive pirret ekstra meget.

 


Kombinationer

Udover seperate bryst- og klitorisklemmer, så findes der også produkter, der er en kombination af de to.

 

Fifty Shades Freed All Sensation Bryst og Klitoris Klemmer

Fifty Shades Freed All Sensation Bryst og Klitoris Klemmer

Tjek Prisen Her

Dette tilbehør er velegnet til dig som ønsker stimulation over hele paletten. Dette produkt omfavner nemlig alle dine mest følsomme punkter, dine bryster samt klitoris, og påføre en sød smerte, som vil hjælpe dig med at opnå optimal nydelse.

 

Spartacus Brystklemmer med Klitoris Klemme

Spartacus Brystklemmer med Klitoris Klemme

Tjek Prisen Her

Dette produkt stimulerer også både bryst og klitoris på samme tid. Alle klemmerne i sættet er justerbare, så du bestemmer selv hvor meget power der skal i hver klemme. Sidder de meget stramt, vil du opleve en meget intens og pirrende følelse. Hvis de sidder løst, er det derimod en meget blid og kildende følelse.

 


Begynder paddle til spanking

En paddle er simpelt sagt et sexlegetøj, som har to flader sider og et håndtag i bunden. Dette kan du bruge til at slå og smække din partner med. Der findes mange forskellige slags paddles, og de varierer i hvor meget smerte de påfører.

 

Spartacus Frat Læder Paddle med Nitter

Spartacus Frat Læder Paddle med Nitter

Tjek Prisen Her

Denne er perfekt til jer, som har erfaring med spanking og paddles i forvejen. Materialet er læder, og efter du har opvarmet din partner med et andet redskab, for eksempel en mildere paddle, så kan du bruge denne for at give ekstra hårde smæk.

Din partner vil have en lidt anderledes følelse, når du slår med nitter-siden, idet at nitterne er med at øge smerten en del.

 

Sex & Mischief XOXO Begynder Paddle

Mischief XOXO Begynder Paddle

Tjek Prisen Her

Hvis du leder efter en paddle, som du både kan bruge når du er ude efter at give din partner ordentlig smæk, men også til når du vil kærtegne dem med blide og svage slag, så er denne paddle lige noget for dig.

Produktet er fremstillet i kunstlæder, og på selve paddlen står der XOXO i rød skrift. Til de vilde dage vil du altså efterlade et XOXO-mærke på din partner, hvis du altså slår nok igennem.

Derudover er dette produkt med i en serie af sexlegetøj, som specielt er udviklet med henblik på at være brugervenlige for jer som ikke har den helt store erfaring indenfor BDSM-verden.

 

Sportsheets Blød Paddle

Sportsheets Blød Paddle

Tjek Prisen Her

Dette produkt er et godt match for dig som ikke har prøvet at bruge en paddle før. Det er altså oplagt for jer, som ønsker at eksperimentere med BDSM-sexlegetøj for nybegyndere, selv hvis i er bange for at bevæge jer ud i noget, der er helt voldsomt.

Denne paddle har to forskellige sider, og de er hver lavet af noget forskelligt materiale. Den ene side er lavet af noget læder, som dog stadig er blødt, og den anden side er noget blødt kunstpels. Det er derfor oplagt at starte med den helt bløde kunstpels side, og derefter bevæge sig over i læder. På den måde kan dig og din partner vænne jer til følelsen af det forskellige materiale.

 


Sexlege du må prøve i løbet af dit liv

Overnævnte produkter er for dig, som ønsker at bevæge dig ind i BDSM-verden. Men der findes andet end bare redskaber, når det kommer til at spice sexlivet op.

Her er nogle få eksempler på sexlege, som du og din partner kan tage i brug, hvis i får lyst til at gøre noget anderledes end det kedelige rutinesex.

Udklædning

En af de åbenlyse er udklædning og rollespil. Du kan vælge at klæde dig ud som en sexet sygeplejerske, hvorefter du skal ind og ”behandle” din partner. Du kan undersøge hans krop fra top til tå, tirre ham alt hvad du kan og endda udfordre hans reflekser – det handler om at være kreativ. Kun fantasien sætter grænser, når det kommer til rollespil og udklædning.

Snak om fantasi

Vi går alle og har specifikke tanker om, hvilke ting vi kunne tænke os i sengen, men det kan være svært at få bragt til virkeligheden, hvis man aldrig får sagt helt præcist, hvad man ønsker. Derfor kan det være en ide for dig og din partner at skrive jeres mest sexede og våde fantasier ned, hvorefter i læser dem op for hinanden. Fortæl hvad du vil gøre ved din partner i din fantasi, og prøv at være så direkte som muligt. Brug en masse detaljer. I kan endda aftale, at i slet ikke må røre hinanden under hele snakken. Dette vil kun øge jeres lyst til at gribe fat i hinanden, hvilket kun gør oplevelsen bagefter endnu bedre. Når i er færdige har i ikke kun haft en fantastisk omgang sex, men der er også stor sandsynlighed for, at nogle af jeres drømme er blevet til virkelighed, efter i har fået sagt det højt og tydeligt.

Mette Sofie Hansen
Mette Sofie Hansen
Mit navn er Mette Sofie. Jeg er dating coach & parterapeut, også er jeg interesseret i alt indenfor romantik & erotik. Jeg elsker mit arbejde som skribent & researcher her hos Eroti.dk; Danmarks bedste erotiske magasin. Hvor jeg hver dag arbejder for at hjælpe dig med, at vælge det bedste sexlegetøj, finde den bedste datingside eller bare blive klogere på et givent emne. Har du et spørgsmål til mine artikler eller noget helt andet, skal du være velkommen til at skrive til mig på: mette-sofie-hansen@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here