Sexshop Slagelse: Her er alle sex butikker

284

Der findes ingen fysiske sexshop butikker i Slagelse.

Men det gør altså ikke så meget! Hvertfald ikke for mig personligt. Det burde det heller ikke for dig.

Lad mig forklare…

Længe har folk tænkt, at sexlegetøj det var noget man købte i en skummel forretning for enden af strøget i Slagelse i en såkaldt “sexbutik”.

Ja, altså det gjorde man i 80’erne og 90’erne. Men folk i det mere moderne slagelse køber altså deres sexlegetøj online hos én af Danmarks to største forhandlere:

Begge kan jeg på det kraftigste anbefale. Sinful.dk er klart de største, har det største udvalg og den bedste kundeservice. Her køber jeg 80% af mit sexlegetøj. Sexshop.dk har dog nogle ualmindeligt gode tilbud fra tid til anden.

Kommer du fra Slagelse, og er du dybt skuffet over din by ikke har en etableret fysisk sexshop. Så behøver du altså ikke køre 100-vis a kilometer hele vejen til København, du kan tage turen til både Næstved eller Ringsted, som begge er byer med 1 fysisk sexshop. Du kan alternativt tage en lidt længere tur til Roskilde.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here