Ønsket om en større, længere eller mere fyldig penis er stort hos mange mænd. Det er ligegyldigt, om du reelt set har en lille penis eller blot føler det.

Det kan være ødelæggende for selvværdet, hvis du ikke føler dig tilstrækkelig. Og hvor der tidligere ikke har været noget at gøre, så kan Jes Extender rent faktisk hjælpe til at forstørre din penis på en sikker måde.

 

Testvinder – Jes Extender Titanium Penisforlænger

Den bedst solgte penis extender er denne Jes Extender Titanium Penisforlænger. Du får i den grad et komplet sæt, og der følger flere forlængerdele med denne model. Dermed kan du også opnå et endnu bedre resultat end med de fleste andre typer af penisforlængere. Mere end 500.000 mænd har allerede brugt Jes Extender, og siden 1995 er den også blevet anbefalet af læger. Du er altså i helt trygge hænder, når bruger dit Jes Extender produkt.

Jes Extenderen er lavet i medicinsk plast og rustfrit stål og er desuden både flalat- og latexfri. Denne model af en penis extender kommer i en lækker aluminium flight case, der gør det let at have styr på alle delene. Der er desuden hele 2 års garanti, hvis man skulle være så uheldig at få brug for det.

Tjek prisen her

 

 

 

Bedste til prisen – Jes Extender Light Standard Penisforlænger

Synes du, at det er lige rigeligt at bruge så mange penge på en Jes Extender? Så får du her et billigere alternativ. Med en Jes Extender Light Standard Penisforlænger får du et light produkt, men også et produkt som du sagtens kan opnå resultater med. Det er klart, at du ikke helt får samme resultat, som hvis du investerer lidt flere penge. Men du kommer helt sikkert langt med dette produkt.

Det der blandt andet ikke hører med til denne model, er de mange ekstra forlængerdele. Men ved du, at det ikke er så mange centimeter, det drejer sig om, kan du sagtens blive tilfreds. Ideen bag denne Jes Extender model er den samme som de foregående. Du putter penis i extenderen i slap tilstand. Herefter strækkes den, hvilket giver et vedvarende resultat. Du kan desuden bruge din penis extender, alt det du vil og i al den tid du har lyst. Når du stopper med at bruge produktet, så bliver din penis ved med at være den størrelse.

Du skal lige være opmærksom på, at indersiden af den ring, der sidder ved roden af penis ”kun” er 4,1 cm i diameter. Er din penis større end de 4,1 cm i bredden i slap tilstand, vil den desværre ikke passe dig.

Tjek prisen her

 

 

Bedste til begynderen – Jes Extender Original Standard Penis Forstørrer

Rolls Roycen af penisforlængere er helt klart denne Jes Extender Origial Penis Forstørrer. Den er eksklusiv og kommer med alle de dele, der kan skabe de bedste resultater. Den er belagt med 24 karats guld og kommer i en stilfuld mahogni kuffert. Produkterne er lavet i medicinsk plast og rustfrit stål og belagt med 24 karats guld. Det er til manden, der ønsker det bedste af det bedste, også i denne kategori. Og hvorfor gå på kompromis, når det drejer sig om din bedste ven – nemlig din penis.

Din Jes Extender fungerer som de andre, vi har gennemgået. Dette sæt indeholder naturligvis også de mange ekstra forlængerdele, der gør, at du kan få penis i præcis den længde, som du ønsker. Alle dele er lavet, så de føles så behagelige at bruge. Når penis først ligger i extenderen, og du kan mærke strækket, ved du, at du er på vej mod en større penis. Penis kan blive helt op til 60% større i forhold til dit udgangspunkt, hvilket man må sige, er virkelig godt.

Tjek prisen her

 

 

Penis Extender tilbehør:

Udover de penisforlængere vi har gennemgået, så findes der ekstra udstyr og tilbehør. Fælles for det er, at det passer til din Jes Extender og kan hjælpe dig med at få den penis, som du ønsker.

 

Jes Extender Silikone Strop
Jes Extender Silikone Strop

Har du allerede brugt en Jes Extender, og synes du ikke, at strækket er kraftigt nok? Eller er du omskåret?

Så kan vi anbefale en Jes Extender Silikone Strop.

Stroppen, der ligner en lille knude, indsættes i din Jes Extender og byttes ud med den medfølgende comfort strap. Det giver et mere effektivt stræk.

Gummi Omslag til Male Edge og Jes Extender
Gummi Omslag til Male Edge og Jes Extender

Et andet tilbehør til Jes Extender, vi kan anbefale, er dette Gummi Omslag til Male Edge og Jes Extender. Det fungerer på den måde, at du vikler gummiomslaget rundt om penis, før du putter den i din Jes Extender.

Selvom alle materialer og dele er lavet så behagelige som muligt, kan det for nogen give lidt gener. Derfor er dette gummiomslag helt genialt. Faktisk vil vi anbefale, at du køber det med fra begyndelsen, så du ikke risikerer at få skrammer eller ridser.

 

For større comfort

Jes Extender Protection Pad
Jes Extender Protection Pad

Er du allerede blevet meget øm, så kan du også købe en Jes Extender Protection Pad. Det er en form for tykt gummihylster, du kan putte om penis, før du putter den i din Jes Extender.

Det bliver klart mere behageligt for penis, men vi kan være lidt bekymrede for, at noget af det effektive stræk kan forsvinde. Derfor vil vores anbefaling være at bruge et andet slags tilbehør og forhindre, at du får rifter eller andet. Så burde det ikke være nødvendigt at bruge en protection pad.

Velcro Strop til Jes Extender
Velcro Strop til Jes Extender

Det sidste produkt, som vi vil anmelde, er en Velcro Strop til Jes Extender. Det er en velcro strop, der forhindrer penis i at glide. Den giver derfor en langt større comfort under brug. Den er blandt andet også god at bruge, hvis du har et protection pad.

Hvis du bruger din Jes Extender om dagen, så vil vi ikke mene, at det er nødvendigt med denne velcro strop. Men bruger du den om aftenen eller natten, så kan det være en rigtig god løsning. Når du sover, bevæger du dig jo, og med velcrostroppen kan du sikre, at penis ikke glider eller bevæger sig.

 

Sådan bruges penisforlængeren

Selve Jes Extenderen er den del, hvor penis bliver forlænget. Den lille ring skal omslutte hovedet, og den større del skal sidde om roden af penis. De 8 ekstra forlængerstykker kan isættes efter behov. Jo længere tid og jo mere du bruger din Penis Extender, jo bedre et resultat vil du få. Selv anbefaler Jes Extender, at den gerne skal bruges i 5-6 timer hver dag over nogle måneder. Efter 2-3 måneder vil du allerede kunne se resultater. Det vil derfor give god mening, hvis du bruger den om natten, da det er svært at bære Penis Extenderen om dagen.

Din Jes Extender skal bruges i slap tilstand. Den kan bruges, hvis din penis er alt mellem 4-22 cm i slap tilstand. Hvilket dækker de fleste. Du skal dog være opmærksom på, at din penis ikke må være mere end 4,1 cm i omkreds ved roden – i slap tilstand. Er din penis bredere end det, så skal du vælge en anden model.

Start stille ud

Penis lægges i din penis extender i slap tilstand. Alt efter hvor mange forlængere du har brug for, så tilfører eller fjerner du nogle af stængerne mellem de to ringe. Den yderste ring og delen der omslutter penishovedet skal være en smule længere ude end selve penis. Derefter placerer du penis, så du kan mærke et stræk. Lad vær med at ligge penis i for stort et stræk til at begynde med. Det skal naturligvis kunne mærkes, men det skal ikke gøre ondt. Husk på, at du skal have din Jes Extender på i mange timer hver dag.

Alle dele er lavet så behagelige som muligt. Der er tænkt meget over komfort, og den er af højeste kvalitet. Det er også nødvendigt, når du skal bruge den så meget. Resultaterne viser sig efter relativt kort tid. Den størrelse som du opnår, når du stopper med at bruge din penis extender forbliver sådan. Der er altså ikke nogen risiko for, at den ”trækker” sig sammen igen.

 

 

Bliv gladere med en Jes Extender

Det er videnskabeligt bevist, at man kan få en længere penis, hvis man bruger det rette udstyr. Det kan dog godt være en længere proces, og det kan til tider være hårdt, men hvis det kan hjælpe på ens selvtillid og selvværd, så bør man absolut prøve det. Med Jes Extender kan du manuelt forstørre din egen penis uden brug af piller eller farlig og dyr kirurgi.

Med en penis extender sker der det, at du strækker penis større. Ved hjælp af en strækketeknologi kan stykket fra roden og til penishovedet både strækkes og udvides. Der sker det, at vævet bliver strukket, og der sker derfor en celledeling – også kaldet cytokinese. Når penis strækkes i længere tid over en længere periode, produceres der nyt væv, og penis vil derfor blive både længere og mere fyldig.

Der findes mange forskellige brands, der hjælper med penis forlængelse. Vi har valgt at anmelde 4 forskellige produkter af mærket Jes Extender her. Vi håber på, at du vil læse med og blive klogere på, om en penisforlængelse kunne være noget for dig.

 

Få større selvværd med en Jes Extender

Men er en penis extender overhovedet noget for dig, tænker du måske? Det er jo en længere og tidskrævende proces at gå i gang med. Derfor anbefaler vi også, at det er noget, som du har overvejet og eventuelt drøftet med din partner. For det er slet ikke sikkert, at det er noget problem for ham eller hende. Det er dog sikkert og påvist, at opfattelsen af at have en for lille penis kan gå ud over selvværdet. Derfor er det heller ikke så vildt et skridt at prøve en Jes Extender. Der er som sagt ingen risici forbundet med brugen, og fortryder du, så kan du til hver en tid stoppe med at bruge den.

 

Se resultater allerede efter et par måneder

Ideen bag en penis forlænger er, at man strækker penis større og mere fyldig. Derudover kan du korrigere krumninger og andet, som du ikke er helt tilfreds med. Når du først åbner aluminiumkufferten, kan det være svært at få overblikket over, hvilken del der passer hvorhen. Du kan med fordel se en Jes Extender manual og dermed samle det hele korrekt.

Hvis du forestiller dig, at stængerne skal sidde mellem den store og den lidt mindre ring, så kan du måske bedre få et billede af, hvordan den skal samles. Stængerne kan skiftes ud, og der kan puttes flere på, når det er nødvendigt. Den store af ringene sættes ved roden af penis. Den lille ring skal omslutte penishovedet og er den del, der strækker penis. Når penis er blevet længere, kan du tilføre flere forlængerstænger, indtil det rette resultat er opnået.

Ligesom med Jes Extender Silver Standard skal du også her bruge produktet kontinuerligt over en længere periode. Brug det gerne 5-6 timer hver nat for at få det bedste resultat. Allerede efter 2-3 måneder bør du kunne se en forskel. Du kan følge med i udviklingen, da stængerne mellem de to ringe, gerne skulle blive mindre og mindre, og du vil få brug for flere forlængerstænger imellem.

Det er ikke blot hokus pokus med en Jes Extender. Der er opnået dokumenterede medicinske resultater. Derfor er en Jes Extender også den bedste løsning, når du ønsker penisforstørrelse. Frem for risikabel kirurgi og piller man ikke helt ved hvad indeholder, så får du her et produkt, der virker. Du risikerer ikke gener eller andet, og det er nemt at holde styr på resultaterne.

Virker det?

Det er nok, hvad du spørger dig selv om, når du har læst en masse om de mange produkter. For har det virkelig en reel virkning? En penis forlænger er en af de mestjes extender light standard penisforlænger ny anerkendte metoder til at opnå en permanent længere penis. Det er selvfølgelig uden at tænke på de mere invasive kirurgiske indgreb.

Jes Extender er derudover et af de mest populære og anerkendte producenter af penis forlængere på markedet. De leverer kvalitetsprodukter, der er gennemtestet, og som yder den bedste komfort og effekt ved vedvarende og regelmæssig brug.

Det er nødvendigt at være tålmodig. Følg de anbefalinger og vejledninger der kommer med produktet og lad være med at gøre for meget for hurtigt. Oplever du en eller anden form for ubehag, er det vigtigt, at du fjerner penis forlængeren, og holder en pause.

Virker en penis forlænger fra Jes Extender?

Det er blevet bevist at brugen af en penis forlænger over en længer periode kan give en længere penis. Denne undersøgelse vise dog også, at tykkelsen på penis ikke ændrer sig særlig meget. Det tyder også på, at den forlængelse mænd oplever kan være meget forskelligt. Samtidig med at hastigheden på forøgelsen også variere.

Alt dette peger på, at det er vigtigt at have realistiske forventninger til en penisforlænger som dem fra Jes Extender. Som så meget andet er der ikke tale om et mirakelmiddel. Det er til gengæld en mulighed for at opnå lidt mere længde. Denne forøgelse, uanset hvor stor eller lille den måtte ende med at være, kan have stor betydning.

Er du generelt ked af din penislængde, om det er begrundet eller ej, kan nemlig have stor indvirkning på din selvtillid og dermed også din lyst til at have intime forhold. En penis forlænger fra Jes Extender kan derfor være en god og sikker løsning, der i sidste ende kan give dig de ekstra centimeter, der skal til for, at du føler dig mere tilfreds med din penis.

Hvordan virker en Jes Extender penis forlænger?

Brugen af penis forlænger og dens effekt er altså bevist. Der kan komme en reel forøgelseJes-Extender™ Original Standard Comfort af penis længden. Men det er også bevist, at det er noget der tager lang tid, og som kræver hårdt og vedvarende arbejde.

Det vil sige, at du måske skal bruge penis forlængeren hver dag i flere måneder. Nogle bruger den endda i flere år for at opnå den ønsket drømme længde. Det kan derfor også være en god ide at sætte et mål fra start af og løbende justere det.

Når du har brugt penis forlængeren i 3-6 måneder, har du måske et bedre indblik i, hvor meget og hvor hurtigt den virker for netop dig. Herefter kan du se, om dit mål er realistisk, eller om det skal op eller ned justeres.

Med en penisforlænger fra Jes Extender får du også et opstartsprogram. Med dette kan du se, hvordan du får en god start med at bruge produktet. Det er nemlig vigtigt ikke at lægge for hårdt ud. I så fald kan du nemlig ende med at få bivirkninger, opleve gener eller andet ubehag.

Sker det bliver du nødt til at stoppe med at bruge Jes Extender og holde en pause. I sidste ende betyder det, at hele processen kommer til at tage længere tid, end den ellers ville have gjort.

Gode råde og tips til at bruge en penis forlænger fra Jes Extender

Der er nogle gode råd til, hvad du kan gøre for at gøre brugen af din penis forlænger nemmere og mere behagelig. På den måde kan du også i sidste ende få mere ud af produktet.

Jes Extender Light Standard PenisforlængerJo mere du strækker i penis, jo mindre tid kan du have den på. Hvis du sætter penis forlængeren til at strække meget i penis, vil det hurtigt blive ubehageligt at have den på. Det kan derfor godt være en god ide at sætte strækket en smule ned, hvorefter du kan bære den i længere tid.

Ønsker du at sove med penis forlængeren, er det også vigtigt, at den ikke er sat for hårdt i forhold til strækket. Her kan du også tage en sok udover penis og Jes Extender. Det vil gøre det mere komfortabelt at sove med.

Bærer du den i længere tid, kan en varmedunk eller en varmklud også være godt. Det gør det både mere behageligt at have på. Men varmen går også ind, og gør, at penis er mere modtagelig for strækket. Brug et varmende element både inden og efter du har brugt penis forlængeren.

Kombiner brug af penis forlænger med Jelg øvelser. Jelq øvelser er en form for penis øvelse, der sender mere blod ud i penis. Det vil være en god ekstra øvelse at gøre sammen med den vedvarende træning med penis forlængeren.

Sørg igen for at du altid mærker efter, hvad din krop fortæller dig. Bliver det ubehageligt, eller bliver penis for øm så hold en pause og lad den hvile.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here