ZADO sexlegetøj – Deres bedste produkter

399

Det tyske mærke ZADO producerer BDSM-sexlegetøj i høj kvalitet. Mærket er yderst populært og er efterhånden en kending på markedet. Her har vi valgt at præsentere dig for ZADOs bedste produkter, så du kan få inspiration til erotiske oplevelser, der når nye højder.


Piske

Når det kommer til piske, fører ZADO 2 modeller, der er yderst populære. Fælles for modellerne er, at de begge er i yderst god kvalitet til en skarp pris. Her er der altså tale om slagredskaber, der holder i mange år, og kan give akten eller forspillet et ekstra pift.

 

ZADO Læderpisk 45 cm

zado læder pisk

Tjek Prisen Her

Den første model er en ZADO læderpisk  på 45 cm, hvoraf de 11 er håndtag. Modellen giver, grundet dens mange haler, mulighed for blød pirring, men også mere kraftfulde slag, og egner sig derfor til nybegynderen så vel som til den erfarne indenfor SM-universet og spanking. Pisken er i kvalitetslæder og er nem at håndtere.  Her er der altså tale om pisk, der kan medvirke til forspil såvel som samleje og bruges med den hårdhed, man ønsker.

 

ZADO Læderpisk med træhåndtag 56 cm

læderpisk med træhåndtag fra ZADO

Tjek Prisen Her

Denne ZADO Læderpisk med træhåndtag og en længde på 56 cm er velegnet til alle former for smerteleg såvel som til blide, pirrende strejf. Modellen er derfor velegnet til dig, der er ny inden for denne verden, men også for jer, der allerede har stiftet bekendtskab med SM-verdenens mange muligheder og redskaber. Pisken er, som allerede nævnt, 56 cm lang, hvoraf de 21 er håndtaget. Piskens håndtag kan med dens rillede form bruges som en dildo under forspillet. Altså er dette en pisk, med flere funktioner. Selve pisken kommer med flere haler, der alle er fremstillet i højkvalitetslæder og derfor holder i mange år.

 


Fastspændingsmuligheder til den dominante leg

Ønsker du en pirrende leg, hvor den ene part er den dominerende? i så fald fører ZADO et vælg af diverse fastspændingsmuligheder, der kan behage og tilfredsstille enhver. Udvalget strækker sig lige fra håndjern til gabestok og giver dig og din partner mulighed for en dominant bindeleg.

 

ZADO Læderhåndjern

zado håndjern i læder

Tjek Prisen Her

Med disse ZADO Læderhåndjern har du mulighed for at invitere din partner med i en pirrende bindeleg, hvor én af jer har magten og styringen. Håndjernene er fremstillet i solidt og slidstærkt kvalitetslæder, der holder til mange timers kinky leg. Ud over fastbinding af håndleddene kan dette produkt også bruges om anklerne.

Modellen er designet til et hånd- eller fodled med en diameter på 4,5-9 cm, hvilket svarer til en omkreds på 14,13-28,25 cm. Jernenes inderside er polstret med blød foring, der gør dem behagelige at have på. Håndjernene kommer med en dobbelt karabinhage, som de kan spændes fast til, men duer også til andre straps, hvis dette ønskes.

 

ZADO Læderhalsbånd med D-ring

læder halsbånd fra ZADO

Tjek Prisen Her

Dette ZADO Læderhalsbånd med D-ring giver mulighed for en kinky leg med det dominerende aspekt i højsædet. Modellen fås i to størrelser: S/M, der passer til dig med en halsomkreds på 32-48 cm og L/XL, der er velegnet til dig, der har en halsomkreds på 42-62 cm.

Halsbåndet kan bruges i samspil med en snor eller en kæde, der kan sættes gennem D-ringen, hvilket giver øget kontrol for den dominante part. Modellen er bred og fremstillet i robust læder. Herudover er halsbåndet udsmykket med nitter, der giver det et ekstra råt look.

Indvendigt er halsbåndet beklædt med blød foring, der gør det behageligt at have på. Produktet er et must-have til dig, der ønsker en pirrende og dominant leg med et lækkert læderhalsbånd.

 

ZADO Læderhalsbånd med O-ring

læderhalsbånd fra ZAdo med o-ring

Tjek Prisen Her

Dette kinky ZADO Læderhalsbånd med O-ring er et klassisk BDSM-produkt, der er yderst velegnet til fræk bondage leg. Halsbåndet er designet i robust læder og er ydermere udsmykket med metalnitter, der giver et råt, men stilfuldt, look.

På halsbåndet sidder en O-ring, der kan benyttes til fastspænding og montering af en rem eller sele. Halsbåndet er justerbart og spændes fast bagpå med et metalspænde, der kan indsættes i fem forskellige huller alt efter, hvilken halsomkreds, der er tale om. Produktet har en omkreds på op til 44 cm.

 

ZADO All Over Chain Lænkesæt

lænkesæt fra zado

Tjek Prisen Her

Her er der tale om et ZADO All Over Chain Lænkesæt, der, som navnet antyder, er et fængslende og fikserende lænkesæt med justerbare fastspændinger til diverse af kroppens dele. Lænkesættet kommer med halsbånd og matchende hånd- og fodledsmanchetter, der alle spændes sammen med en medfølgende metalkæde.

Halsbåndet og manchetterne er udstyret med D-ringe og herudover har de medfølgende metalkæder karabinhager, der giver mulighed for yderligere fastspænding og dominans. Lænkesættet egner sig særdeles godt til en bondageleg, der leder tankerne hen på SM-universet. Sættet er produceret i kraftigt spaltlæder og robust metal, der giver mulighed for heftig leg.

 

ZADO Metalkæde med karabinhager 50 cm

zado metalkæde

Tjek Prisen Her

Ønsker du at optimere din bondage bindeleg med udstyr i god kvalitet? Så er det en god idé at anskaffe sig denne ZADO Metalkæde med karabinhager, der gør det nemt, at fastspænde din partner der, hvor du ønsker og til det, du ønsker.

Kæden er 50 cm lang og har karabinhager i begge ender, hvilket giver et vælg af muligheder. Blandt andet kan metalkæden bruges til manchetter og halsbånd, men er ikke velegnet til ophæng.

 

ZADO Metalkæde med karabinhager 15 cm

metalkæde

Tjek Prisen Her

Næste produkt er også en ZADO Metalkæde med karabinhager. Denne gang er der tale om en noget kortere kæde med en længde på 15 cm. Kæden giver, med sine karabinhager i begge ender, et utal af muligheder inden for den dominante bondageleg og egner sig blandt andet til halsbånd eller anden bondage sexlegetøj. Kæden er dog ikke velegnet til ophæng.

 

ZADO Pillory Gulvgabestok

zado gabestok til gulvet

Tjek Prisen Her

Har du fantasier om at fastspænde din partner på alle fire til en gulvgabestok, der giver dig den ultimative herskerposition? Så er det nu du har muligheden. Med denne ZADO Pillory Gulvgabestok er der potentiale for fræk og dominant bindeleg, der kan tilfredsstille selv den mest kræsne SM-entusiast. Gabestokken består af hånd- og fodledsmanchetter samt et halsbånd, der er designet til, at den fastspændte skal sidde på alle fire.

Gabestokken kommer i 4 dele, der er lette at samle, og selve gabestokken består af et stativ i metal, mens alle manchetterne er fremstillet i læder, der giver en robust holdbarhed. Manchetterme er udsmykket med dekorative metalnitter samt metalkroge, der bruges til fastspænding til selve gabestokken.

Produktet leveres i en sort stofpose med en metalkæde med O-ring. Herudover medfølger der naturligvis en samlevejledning. I forhold til gabestokkens størrelse har hansbåndet en længde på 42 cm og en bredde på 7 cm. Håndledsmanchetterne har en længde på 26 cm og en bredde på 7 cm. Sidst, men ikke mindst, har fodledsmanchetterne en længde på 30 cm og en bredde på 6,5 cm.

 

ZADO Metallænkesæt med lædermanchetter

metal lænker med læder manchetter fra ZADO

Tjek Prisen Her

Her er der tale om et stilfuldt lænkesæt, der egner sig helt perfekt til fikserings- og bondagelege. ZADO Metallænkesæt med lædermanchetter består af håndleds-, overarms- og fodledsmanchetter, der alle er justerbare og beregnet til fastspænding til den medfølgende metalkæde, der går op langs ryggen for til sidst at fikseres på et halsbånd. Halsbåndet og manchetterne er alle udstyret med D-ringe og den medfølgende metalkæde har naturligvis karabinhager.

Lænkesættet er fremstillet i kraftigt læder og robust metal, der giver en lang holdbarhed. Kæden har en længde på 125, mens halsbåndet har en omkreds på op til 45 cm. Håndledsmanchetterne har en omkreds på op til 27,5 cm, fodledsmanchetterne har en omkreds på op til 37,5 cm og overarmsmanchetterne har en omkreds på op til 41 cm. Altså er der tale om et lænkesæt, der kan passes og indstilles til langt de fleste.

 

ZADO SM-kors til væggen

SM kors fra ZADO til BDSM leg

Tjek Prisen Her

Det sidste produkt i denne kategori er også klart et af de mest kinky og BDSM-venlige. Et ZADO SM-kors til væggen er et klassisk trækors, der er et must-have for dig, der er seriøs SM- eller BDSM-entusiast og -elsker. Korset er fremstillet i sortmalet bøgetræ og monteres på væggen med de 5 medfølgende vægskruer og plugs, der har en længde på 14,5 cm. Herefter kan den dominante og heftige leg gå i gang, hvor den underkastede kan fastspændes på korses på et utal af måder.

Med andre ord er der her tale om et produkt, der lægger op til SM-leg, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser. I alle korsets 4 ender er der fastgjort en D-ring i kraftigt meta,l hvori de 4 medfølgende lædermanchetter kan fastspændes. Manchetterne er egnede til håndled samt fodled. Ønsker I at bruge jeres egne manchetter, reb eller anden bondage, er dette naturligvis også en mulighed. Når korset er monteret, måler det 192 cm i højden.

 


Andet kinky sexlegetøj

I sidste kategori finder du 4 forskellige legetøjsprodukter, der hver ligger op til en pirrende SM-leg. ZADO-produkterne i denne kategori er, ligesom alle mærkets andre produkter, fremstillet i høj kvalitet, der giver mulighed for mange timers intens dominansleg, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser.

 

ZADO Hovedseletøj i læder med gag

seletøh til hovedet med læder gag fra ZADO

Tjek Prisen Her

Første produkt er et ZADO Hovedseletøj i læder med gag. Hovedseletøjet forhindrer, kva det, at der er fastmonteret en gag, den fastspændte i at tale, og der er derfor tale om et produkt, der giver mulighed for den ultimative ”hersker og slaveleg” med alt, hvad det indebærer.

Selve seletøjet er fremstillet i robust kvalitetslæder, der giver mulighed for mange timers leg. Seletøjets ringe er fremstillet i kraftigt metal og gagen er lavet af det faste gummimateriale polyvinylchlorid. Seletøjet dækker store dele af ansigtet og går også bag om hovedet, hvilket gør, at det sidder godt fast og bliver, hvor det skal under fræk leg. Modellen spændes fast med fire spænder, der sidder neden under hagen, omme i nakken og to steder på baghovedet.

Alle lukninger er justerbare og seletøjet passer derfor til de fleste hovedstørrelser. Diameteren på gagen er 4 cm, mens der fra gagball til næserem er 11,5 cm og fra gagball til baghovedet 22-34 cm. Seletøjet har en hovedomkreds på 56-65 cm.

 

ZADO Tripple Harness strap-on-sæt

harness strap on fra Zado

Tjek Prisen Her

Med dette ZADO Tripple Harness strap-on-sæt er der et vælg af kinky muligheder. Sættet indeholder hele 3 dildoer og et harness, der kan behage langt de fleste.

Harnesset er lavet til kvinder, eftersom de to af dildoerne er indvendige og giver både vaginal og anal stimulation, der kan mærkes yderligere under bevægelse. Den sidste dildo er udvendig og giver mulighed for pirrende og intens strap-on leg. Selve harnesset er fremstillet i robust kvalitetslæder og størrelsen kan justeres alt efter, hvem, der har det på.

Dildoerne kan tages af og på efter behov ved hjælp af trykknapper og er fremstillet i latex, der gør dem lette og bløde. Strap-on dildoen har en længde på 15,5 mc og en diameter på 3,8 cm på den bredeste del. Den vaginale dildo er også 15,5 cm lang med en diameter på 3,8 på det bredeste sted. Den anale dildo er 11,5 cm lang og 3,4 cm i diameter på det bredeste sted. Harnesset fås i to størrelser: S/M, der har en omkreds på omkring 68-88 cm og L/XL, der har en omkreds på ca. 84-88 cm.

 

ZADO Læder brystharness til mænd

bryst harness til mænd fra Zado

Tjek Prisen Her

Her er der tale om et ZADO Læder brystharness til mænd, der giver dig mulighed for at udleve diverse frække fantasier. Harnesset er fremstillet i robust kvalitetslæder og har justerbare stropper samt nitter, der giver et råt look. Et produkt der er et klart must-have til en kinky fetishgarderobe.

 

ZADO Dobbelt dildogag

ZAdo dobbelt dildo gag

Tjek Prisen Her

Sidste produkt er en ZADO dobbelt dildogag med læderrem, med en indvendig dildo, der fungerer som gag og en udvendig dildo, der kan bruges til stimulation af din partner. Dildogaggen fastspændes med trykknapper og selve remmen er fremstillet i robust kvalitetslæder. Hvis du ikke ved, hvad gagging er, så kan du læse mere her.

Remmen passer dig, hvis hoved har en omkreds på 48-68 cm. Produktet er velegnet til dig, der ønsker, at stifte bekendtskab med det fantasifulde BDSM-univers såvel som til dig, der allerede er øvet og erfaren indenfor dette område.

Med produktet følger der en brugermanual på blandt andet dansk, tysk og engelsk.

Mette Sofie Hansen
Mette Sofie Hansen
Mit navn er Mette Sofie. Jeg er dating coach & parterapeut, også er jeg interesseret i alt indenfor romantik & erotik. Jeg elsker mit arbejde som skribent & researcher her hos Eroti.dk; Danmarks bedste erotiske magasin. Hvor jeg hver dag arbejder for at hjælpe dig med, at vælge det bedste sexlegetøj, finde den bedste datingside eller bare blive klogere på et givent emne. Har du et spørgsmål til mine artikler eller noget helt andet, skal du være velkommen til at skrive til mig på: mette-sofie-hansen@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here