You2Toys Sexlegetøj – Anmeldelse & test

345

You2Toys byder på lækkert sexlegetøj til gode priser.

Vi har testet noget af det her.

 


Til kvinder

Samlingen af sexlegetøj for kvinder byder på lidt af hvert. Vi har testet det meste for dig.

 

European Lover Naturtro Dildo

European Lover Naturtro DildoTjek Prisen Her

Sjældent ser man så realistisk en dildo, som European Lover. Der er blevet kælet for detaljen i skabelsen af denne dildo, så den ligner en ægte penis.

Hvis synet af en penis er første skridt til din tilfredsstillelse, bliver du ikke skuffet over European Lover. Et glinsende penishoved, små hudfolder og årer er med til at skabe et meget realistisk udtryk og give dig ekstra stimulation, når du trækker den ud og ind.

Nederst på skaftet har dildoen en sugekop, som gør, at du kan placere den på plane overflader, så du slet ikke behøver bruge dine hænder, når du skal nyde den.

 

Naturtro Dildo med Fjernbetjening

Naturtro Dildo med Fjernbetjening

Tjek Prisen Her

Dette er den elektriske udgave af European Lover Naturtro Dildo. Her får du et ligeså realistisk udtryk med detaljer, som er helt i top.

Denne fjernstyrede dildo har to lækre vibrationer, og så kan du desuden placere den på diverse glatte overflader, eftersom den i bunden har en sugekop. Det gør det muligt at nyde den med hænderne frie.

Det realistiske udseende, den fyldige naturtro størrelse og muligheden for at nyde den uden at hænderne skal arbejde, gør, at den føles som en ægte penis.

 

You2Toys Anal Training Sæt

You2Toys Anal Training Sæt

Tjek Prisen Her

Er det anal stimulering, du har lyst til at udforske, er dette Anal Training Sæt noget for dig.

You2Toys er gået all in på det naturtro i udformningen af de tre anal dildoer, som sættet indeholder. De har alle tre forskellige størrelser.

Dette gør det nemt for dig at vænne dig til mere fylde hen ad vejen.

Alle tre dildoer er med praktisk sugekop, så du kan fastsætte dem til jævne overflader og dermed have begge hænder fri. De er alle faste, men dog dejligt bløde og bøjelige.

 

Crystal Clear Dildo med Sugekopbund

Crystal Clear Dildo med Sugekopbund

Tjek Prisen Her

Crystal Clear Dildo føles super ægte grundet sin realistiske form med årer, penishoved, hudfolder og antydningen af testikler.

Desuden giver størrelsen en fyldig oplevelse. Det transparente udseende gør den en smule mere luksuriøs og majestætisk at se på end så mange andre dildoer. Selvom materialet ligner hård krystal, skal du ikke være bekymret.

Dildoen er ganske bøjelig og behagelig. Sugekopbunden gør, at du kan nyde den uden, at du behøver at bruge hænderne. Dette er praktisk og forstærker den realistiske oplevelse.

 

You2Toys Pascha Multi Speed Dildo Vibrator

You2Toys Pascha Multi Speed Dildo Vibrator

Tjek Prisen Her

Leder du efter en dejlig oplevelse med en dildo vibrator? Så overvej lige Pascha Multi Speed Dildo Vibrator, som You2Toys står bag.

Den har en længde på 23 cm, og diameteren strækker sig fra 3,5 til hele 5 cm. Den er blød, men har en året og foldet overflade, som føles ægte.

Vibrationerne er dejlige og intense, og med dildoens fyldige størrelse, virker de ekstra dybe. Den er til kvinden, som ikke vil gå på kompromis med sine erotiske oplevelser.

 

Topco Average Joe The Doctor Marcus Dildo Vibrator med Fjernbetjening

Topco Average Joe The Doctor Marcus Dildo Vibrator med Fjernbetjening

Tjek Prisen Her

Lad Average Joe være genstand for hvilken som helst erotisk fantasi, du måtte have. Den byder på blødhed, seks vibrationsmuligheder og fjernstyring.

Den måler 21 skønne cm og har antydningen af testikler nederst på skaftet, hvilket blot gør oplevelsen ekstra virkningsfuld.

Den mørke farve og naturtro udformning kan snildt lede tankerne hen på nogle af dine mest hede erotiske drømme, og Average Joe skuffer dig næppe.

 

You2Toys Ball of Lust Vibrator

You2Toys Ball of Lust Vibrator

Tjek Prisen Her

Til denne fordelagtige pris kan du få en effektiv klitoris vibrator, som byder på skøn tilfredsstillelse om og om igen.

Den har et afdæmpet udseende, som både virker stilrent og sobert. Vibrationerne er pirrende og virkningsfulde uden at være for meget.

Den lækre leg med Ball of Lust kan altså sagtens forblive din lille hemmelighed, hvis det er det, du foretrækker.

You2Toys har produceret den således, at vibrationerne skabes af en lille roterende metalkugle i toppen så på grund af materialet, er det også muligt at lege med forskellige temperaturer.

 

You2Toys Venus Butterfly Vibrator

You2Toys Venus Butterfly Vibrator

Tjek Prisen Her

Har du lyst til at blive stimuleret på en yderst effektfuld måde, uden du behøver at røre en finger? Det er muligt med Venus Butterfly Vibrator fra You2Toys.

Du skal nemlig iføre dig den som et par trusser. Så arbejder den feminine sommerfugl for dig på lækreste vis.

Du skal blot styre med den tilhørende fjernbetjening eller lade en partner gøre det, hvis det skal være lidt frækkere.

Både din klitoris og dit anale område kan stimuleres, og følelsen er dejlig tilfredsstillende.

 

You2Toys Skamlæbespreder

You2Toys Skamlæbespreder

Tjek Prisen Her

Her har du You2Toys’ bud på en lille hjælpende hånd til tilfredsstillelse af det kvindelige underliv.

Den er lavet i blød silikone, som gør det behageligt og frækt at komme nemmere til både klitoris, g-punkt og vagina.

Brugen af en skamlæbespreder er stimulerende i sig selv, og med glidecreme bliver det en lækker oplevelse at åbne sig med denne frække lilla sag.

 


Til mænd

Sexlegetøj til mænd kommer i mange afskygninger. Læs vores tests her, så du kan træffe det bedste valg.

 

Anna Swedish Lovedoll Elskovsdukke

Anna Swedish Lovedoll Elskovsdukke

Tjek Prisen Her

Til en god pris får du her en fuld erotisk oplevelse med sprøde Anna.

Hun er svensk, blond og en helt igennem lækker elskovsdukke.

Store bryster, stive brystvorter og tre frække huller gør hende nem at nyde i diverse forskellige stillinger. Hun kan bruges til et hav af fantasier.

Elskovsdukken Anna er oppustelig og kommer til at strutte, lige som hun skal.

 

You2Toys Mr Big Penis Pumpe

You2Toys Mr Big Penis PumpeTjek Prisen Her

Vil du gerne være stor og svulstig, mens du nyder sex eller onani? Skal din erektion være fyldigere, så din erotiske oplevelse bliver endnu mere intens?

Så prøv You2Toys’ Mr Big Penis Pumpe. Den skaber et tilfredsstillende vakuum, som du selv har kontrol over ved hjælp af et pistolgreb.

Der er desuden en sikkerhedsventil, som skaber ekstra tryghed. Det er et frækt og pirrende redskab for både dig og din partner.

 

You2Toys Penis Sleeve Silikone

You2Toys Penis Sleeve Silikone

Tjek Prisen Her

Til ikke engang et tocifret beløb kan du få et meget effektfuldt redskab til din penis. Når du fører penis sleevet ned over skaftet, skabes der et tryk, som giver en bedre erektionen.

Den bliver fyldigere og mere svulstig til stor nydelse for både dig og din partner.

Penis Sleevets mønstrede udformning skaber desuden en overflade, som er fuld af nydelse for kvinden, når penis føres frem og tilbage i vagina.

Selvom den måler 3 cm i diameter, er den af et blødt og fleksibelt materiale, som kan udvide sig, så størrelsen kan variere og dermed passe til de fleste.

 

You2Toys Taurus Penisring med Vibrator

You2Toys Taurus Penisring med Vibrator

Tjek Prisen Her

Dette er en anden variation af en penisring fra You2Toys. Taurus Penisring gør ikke blot penis mere fyldig ved erektion.

Den stimulerer også med dejlige vibrationer, som både du og din partner kan nyde godt af. Desuden er den formet, så den tilfredsstiller din kvindelige partners klitoris.

Du kan dermed både selv føle ekstra nydelse, men samtidig pirres af din partners nydelsesfulde oplevelse. Der er i sandhed tale om en fræk fælles oplevelse.

 

Carry Ann Vagina og Anus Masturbator

Carry Ann Vagina og Anus Masturbator

Tjek Prisen Her

Skal det virke både realistisk og ekstra frækt, når du onanerer, så skulle du tage at prøve Carry Ann Masturbator.

Du kan både penetrere vaginalt og analt med denne pocket pussy. Den har to snævre huller og er lavet i et blødt og fleksibelt materiale, der får hullerne til at udvide sig, så de passer til stort set alle penisstørrelser.

Dybden er 17 cm, og bag den lyserøde skede er produktet gennemsigtigt, så du faktisk kan se dig selv penetrere Carry Ann.

 

You2Toys Ball Stretching Sæt 3 Dele

You2Toys Ball Stretching Sæt 3 Dele

Tjek Prisen Her

Det er ikke altid kun penis, der skal pirres. Testiklerne må ikke glemmes. Hvis de behandles på den rigtig gode måde, kan de være kilde til en ekstra fræk oplevelse. You2Toys muliggør med deres Ball Stretching Sæt en sådan behandling.

Sættet består af tre fleksible ringe, som strækker dine testikler, så følelsen bliver mere intens og stram.

De har forskellige størrelser, så du kan eksperimentere og prøve dig lidt frem. Du kan endda bruge dem alle tre samtidigt for ekstra intensitet.

 

Pussy To Go Vagina

Pussy To Go Vagina

Tjek Prisen Her

Her har vi at gøre med et onaniprodukt, som kan få de fleste mænd op at ringe.

Med udseende som en vagina passer denne bløde og frække sag til enhver penisstørrelse. Som en ekstra tilfredsstillende og kildende feature har den indvendige massageknopper, som får penis til at sitre af begejstring.

Det indvendige vakuum kontrolleres med en lille ventil. Pussy To Go Vagina fås i disket udvendigt design, der gemmer på søde erotiske hemmeligheder, som kan tilfredsstille enhver mand.

 


Til anal

Hvis du godt kunne tænke dig at eksperimentere med anal sexlegetøj til enten kvinder eller mænd, så er der et hav af muligheder. Vi har testet nogle af dem for dig her.

 

You2Toys Black Velvets Vibrerende Anal Plug

You2Toys Black Velvets Vibrerende Anal Plug

Tjek Prisen Her

Vi lægger ud med You2Toys’ vibrerende Black Velvet, som faktisk ikke kun kan bruges analt.

Du kan som kvinde også anvende den vaginalt. Som vibrator kan den desuden også bruges til lidt af hvert. Den er stilren og glat i sit design, og så er den ganske blød og behagelig.

Den bugter på den rigtige måde, har en naturlig stopper i bunden og er ergonomisk og rar at holde ved.

 

Anal Drops Medium Anal Plug

Anal Drops Medium Anal Plug

Tjek Prisen Her

Denne plug er ikke bare glat og ensartet. Den er nærmest formet som et rundt og buttet juletræ med sine tre kugler, der bliver større, jo længere den føres op.

Du kan eksperimentere med fyldigheden og størrelsen og finde ud af, hvor din udvidelsesgrænse går. Den er ganske fast, så tilfredsstillelsen er intens.

Derfor er glidecreme en god idé. Anal Drops Medium er for den eventyrlystne type, der har lyst til at udforske fræk anal stimulering.

 

Splash-Queen Intim Douche

Splash-Queen Intim DoucheTjek Prisen Her

Splash-Queen er egentlig ikke en almindelig anal plug. Det er derimod et redskab til behagelig og pirrelig rengøring af det anal område.

Den kan anvendes til at rengøre både anus og vagina, og den er yderst behagelig at bruge. Den pirrer dig nemlig indvendigt ved at lade vandet sprøjte let ud af toppen på de helt rigtige steder.

Når du fører din anal douche op, er det rarest at bruge glidecreme. Med Splash-Queen bliver du både ren og lækker på den frække måde.

 

Backdoor Lovers Plug Anal Anker

Backdoor Lovers Plug Anal Anker

Tjek Prisen Her

Når bølgerne skal gå højt i soveværelset, skal du anvende dette frække anker. Backdoor Lovers Plug stimulerer området i og omkring anus med sin bløde overflade.

Vi anbefaler den til dig, der er nybegynder, eller som kun har en smule erfaring med anal stimulering.

Den har en diameter på 1-2 cm, og du kan selv styre, hvor meget den skal fylde alt efter, hvor langt, du vælger at føre den op. Husk glidecreme for en mere behagelig og lækker oplevelse.

 

Anal Stav med Kugler Sort

Anal Stav med Kugler Sort

Tjek Prisen Her

For en ekstra eksperimenterende og stimulerende oplevelse med anal leg bør du anskaffe dig denne anal stav fuld af små kugler.

Kuglerne gør turen ind og ud af anus til en ren nydelse for dig, og staven tilpasser sig helt automatisk dit indre, da den er fleksibel og bøjelig. Kuglerne er mindst i toppen og bliver større jo længere, du nærmer dig bunden af den.

Det betyder, at du helt selv kan styre, hvor hurtigt og hvor kraftigt du har lyst til at blive fyldt ud. Selvom staven er blød, er glidecreme et must.

 

You2Toys Anal Finger

You2Toys Anal Finger

Tjek Prisen Her

Hvis du er begynder, når det kommer til anal stimulation, kan det være en god idé at begynde med en finger. You2Toys har produceret denne Anal Finger, som du kan sætte på din egen finger, så du har total føling med den.

Du kan selvfølgelig også få din partner til at tage den på og stimulere dig analt. Den er lavet af TPE plast, som gør den dejlig blød og behagelig.

Selvom størrelsen ikke er i den store ende, skal du stadig huske glidecremen. Så skal du nok få en god oplevelse med anal leg – og endda til en pris, der ikke er til at sætte en finger på.

 

Crystal Clear Stor Jelly Plug

Crystal Clear Stor Jelly PlugTjek Prisen Her

Denne Jelly Plug er ikke for nybegyndere. Den er stor og meget fyldig, og du får ikke meget ud af den, hvis du ikke er erfaren i forvejen.

Hvis du har nydt godt af anal stimulering flere gange før og har lyst til en lækker udfordring, er den dog lige noget for dig.

Den er fleksibel og blød i materialet, og diameteren spænder fra 2 til 6 centimeter. Der er virkelig mulighed for at få en fyldig og pirrende oplevelse. Men husk glidecremen!

 


Sex møbler

Hvis en almindelig dildo eller en lille penisring ikke er nok for dig, kan det være, du skal købe dig et frækt sexmøbel.

Vi har testet nogle forskellige slags lige her.

 

Bondage Sæt med Velcro Håndjern

Bondage Sæt med Velcro Håndjern

Tjek Prisen Her

Bondage kan være frækt og meget hedt uden at kræve eller koste alverden. Med dette simple Bondage sæt er du godt på vej til nye frække eventyr med en partner.

Både hænder og fødder kan fastspændes, og materialet er meget holdbart og ligeledes behageligt om leddene.

Det kan justeres, så det passer perfekt til alle størrelser. Stropperne skal blot spændes fast til sengen, og så kan legen begynde.

 

Feels Like Heaven Elskovsgynge

Feels Like Heaven Elskovsgynge

Tjek Prisen Her

Har du brug for at prøve noget andet end blot de samme velkendte stillinger? Så udfordr dig selv og din partner med denne frække Elskovsgynge.

Den giver jer de bedste betingelser for at lege og indtage de allerfrækkeste stillinger.

Gyngen kan bære helt op til 120 kg, så du kan sagtens skrue ned for de sikkerhedsmæssige bekymringer og skrue op for fantasien og den gyngende leg.

Materialet er ganske behageligt for huden, selvom du lægger i diverse usædvanlige stillinger.

 

You2Toys G- og P-Spot Sexmaskine

You2Toys G- og P-Spot Sexmaskine

Tjek Prisen Her

Denne maskine sørger for, at du får de mest intense erotiske oplevelser, hvad enten du er mand eller kvinde.

You2Toys har formået at producere en G- og P-Spot Sexmaskine, som giver dig lækre orgasmer, uden du skal arbejde for det. Du kan se andre gode sexmaskiner her.

Den fås med vibrator og to dildoer. Hastighed og bevægelsesmønstre kan justeres og tilpasses, så de tilfredsstiller dig allerbedst. Den er virkelig nem at bruge, og virkningen er utrolig.

 

You2Toys Love Machine Sexmaskine

You2Toys Love Machine Sexmaskine

Tjek Prisen Her

Uanset hvad du er til, kan You2Toys’ Love Machine Sexmaskine give dig det. Den har et hav af funktioner, som både tilfredsstiller kvinder og mænd.

Den er dermed ideel at dele med sin partner. Med det lækre tilbehør kan du vælge lige netop den stimulering, du er i humør til.

Det er en lækker pakkeløsning, hvor du får alt fra vibratoræg til butt plug.

En fjernbetjening medfølger, så du blot kan styre din kneppemaskine med denne og ikke behøver at røre en finger selv.

 

You2Toys Bondage Bord med Tilbehør

You2Toys Bondage Board med TilbehørTjek Prisen Her

Hvis bondage bare er lige noget for dig, kan du med dette frække bondagebord kontrollere og pirre din partner, hvor end det skulle være.

Boardet kan foldes og har håndtag, så det med sine ca. 7 kg nemt kan transporteres. Der medfølger flere forskellige pirrelige features – for eksempel både håndleds- og ankel manchetter.

Anskaffelsen af You2Toys’ Bondage Board gør det altså nemt at begynde jeres næste hede bondage eventyr allerede i dag.

Mette Sofie Hansen
Mette Sofie Hansen
Mit navn er Mette Sofie. Jeg er dating coach & parterapeut, også er jeg interesseret i alt indenfor romantik & erotik. Jeg elsker mit arbejde som skribent & researcher her hos Eroti.dk; Danmarks bedste erotiske magasin. Hvor jeg hver dag arbejder for at hjælpe dig med, at vælge det bedste sexlegetøj, finde den bedste datingside eller bare blive klogere på et givent emne. Har du et spørgsmål til mine artikler eller noget helt andet, skal du være velkommen til at skrive til mig på: mette-sofie-hansen@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here