Hvis du gerne vil købe en YES glidecreme, så skal du tage et kig på nedenstående forhandlere:

Hvis du ofte bruger sexlegetøj vil du formentligt ofte anvende glidecreme. Hvis ikke er det en stor fejl. For anvendelsen af sexlegetøj bliver altid langt bedre, hvis man sørger for at købe godt med yes glidecreme. Af og til kan det være, at der går noget tid før man rigtigt føler sig godt tilpas med sit sexlegetøj.

Det skyldes, at man lige skal blive våd før man kan bruge det. Hvis man anvender yes glidecreme går det hurtigt. For så behøver man ikke at blive utålmodig og vente i lang tid på, at man bliver våd nok.

Der kan man bare gå i gang lige med det samme uden at tænke over det. Derfor er det altid en god ide at have en stor mængde yes glidecreme derhjemme. Man ved jo heller ikke hvem der kommer på besøg, og som kunne have brug for at anvende noget yes glidecreme.

Yes glidecreme har sunde komponenter

Heldigvis er der kommet langt større fokus på, at de ting vi udsætter vores krop for skal være gode for vores krop. Der er kommet et øget fokus på, at hvad vi smører os ind i skal være godt for kroppen. Tidligere har man tænkt, at det var lige meget med tilsætningsstoffer og giftige dufte.

Sådan tænker man ikke i dag. Når man køber noget creme man skal bruge til kroppen vil man for det meste kigge ekstra godt efter før man påfører sig cremen. Det gælder i særdeleshed også når det kommer til glidecreme. Derfor er der flere og flere der bruger yes glidecreme. Det er en form for glidecreme, der indeholder mange naturlige stoffer.

De naturlige stoffer i yes glidecreme gør, at det ikke er usundt at bruge denne form for glidecreme. Det er en sund creme, som man nok skal nyde. En ting, som især kendetegner yes glidecreme er, at den har en dejlig og let konsistens.

Med yes glidecreme får du en luftig konsistens

Når du smører dine kønsdele ind i noget creme er det klart, at du vil foretrække noget, som føles lækkert og rart. Du ønsker ikke en mærkelig tekstur, som du ikke kan lide at have på fingrene. Med yes glidecreme bliver du ikke skuffet. Det er nemlig en glidecreme, som er kendetegnet ved, at den har en meget særlig konsistens.

Den er markant anderledes fra helt almindelige cremer, som kan være lidt kolde og flydende. Med en yes glidecreme får du en creme, der er blød og fugtig. Det er en tekstur, som du med glæde smører dig selv og din partner eller dine partnere ind i. I vil nyde følelsen på hinanden da yes glidecreme også er rart at røre ved når først det er blevet påsmurt.

En ting, som også karakteriserer yes glidecreme er, at den har en let duft af honning. Og her skyldes det ikke, at man har tilføjet en kunstig duft af honning. Tværtimod skyldes det slet og ret, at der er honning i den yes glidecreme man kan købe. Honning er godt for huden og det er også meget fugtigt. Netop derfor har man valgt at tilføje denne ingrediens. Og det faktum, at den også dufter fantastisk er meget heldigt da det er med til at skabe en fantastisk helhedsoplevelse.

Ingen hormoner i Yes glidecreme

Når man køber creme til intimpleje skal man helst sikre sig, at der hverken er hormoner eller parabener i produktet. Det er nemlig ikke sundt for huden og for kroppen. Og især er det ikke en god ting når det er noget du smører på kønsdelene. Derfor er det en stor fordel ved yes glidecreme, at det er helt uden hormoner og parabener.

Det er en af de ting, som gør, at den er ekstra god og ekstra sund for dig og din krop. En ting der er vigtig at sige om yes glidecreme er, at man ikke bruger den sammen med kondomer. Det kan nemlig gøre, at et kondom springer. Faktisk må man heller ikke bruge denne glidecreme hvis man anvender sexlegetøj der indeholder PVC.

Det er en ting ved yes glidecreme man skal være opmærksom på, men heldigvis er det ikke et stort problem. For hvis man alligevel ønsker at bruge kondom eller sexlegetøj indeholdende PVC kan man sagtens finde en anden yes glidecreme. Dette brand har nemlig specialiseret sig i intimcreme, hvorfor du altid kan finde en anden form for glidecreme der kan bruges til dit eksakte formål.

I Yes glidecreme er der forskellige olier

Det som får det hele til at glide lidt nemmere med en yes glidecreme er forskellige olier. Der er faktisk rigtig mange forskellige olier i, og alle disse olier er med til at gøre, at oplevelsen bliver glat og dejlig. I yes glidecreme finder du for eksempel både shea smør og mandelolie. Alle olier er økologiske så det er en helt igennem sund glidecreme du med fordel kan bruge.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here