Wiki Bikini – Her det bedste Wiki badetøj

184

Wiki er et brand, der er blevet kendt og elsket af kvinder verden over. Dette skyldes, at Wiki badetøj leger med både farver, former og figurer og leverer både bikinioverdele, bikinitrusser og tankinier til enhver kvinde – uanset alder og størrelse.

Wiki badetøj designes efter tidens mode og giver plads til både de helt moderne prints og mønstre, men tillader også at retro- og pinupstilen får sin plads i den moderne verden. Wiki designs leger med forestillende om at bikinier og badetøj skal være trist og kedeligt og miste farven efter 2 måneders brug i en pool – alt Wiki badetøj er fremstillet af lækre materialer, der er klorresistente. Nedenfor ser du 12 eksempler på Wiki bikini tilbud til dig, der vil forny og forbedre din sommerkollektion.

Testvinder

wiki balconette bikini top

Tjek prisen her →

 

Denne smukke bikinioverdel giver dig muligheden for at være med på moden og give stranden eller poolen nogle flere farver. Bikinioverdelen har nogle bløde stropper, der sikrer at den bliver siddende hvor du vil have den – også selvom du springer ud fra 3 meter vippen.

Produktet er lavet efter balconette-typen, hvilket betyder at dine ’piger’ bliver støttet og løftet en anelse og at der især er fokus på den smukke og indbydende kavalergang du får, ved at iføre dig denne bikini Wiki. Der er tale om en bøjle bh med let vattering i skålene, hvilket sørger for, at du er godt støttet uanset om du svømmer flere kilometer, eller om du ligger og soler dig på stranden eller solstolene.

Produktet findes i størrelser fra 75B til 90F og har en lækker farvesammensætning af diverse lilla nuancer, orange, gule, turkise og blå detaljer på en sort baggrund. Produktet passer perfekt sammen med WIKI swim Shape Midi trussen, der findes i samme farver.

Mest Solgte

wiki magic bikini top

Tjek prisen her →

 

Leder du efter badetøj Wiki, skal du helt sikkert kigge på denne magic model, der tager alt det bedste fra retrostilen og pinup-pigerne fra 50’erne og fører det ind i vores moderne tid. Farverne er holdt i klassisk sort med hvide polkaprikker, der brydes af det helt sorte bånd, der afrunder din barm og bindes i nakken som halterneck.

Dette Wiki badetøj tilbud sikrer dog også, at du ikke får snerrende smerter eller gnavemærker i nakken, da din krop er ergonomisk beskyttet takket været de to stribede stropper, der nemt kan pilles af efter behov – så får du nemlig ikke striber under solbadningen.

Denne bikini Wiki findes i størrelser fra 75B til 85F og har en let vattering i skålen, der støtter og afrunder din barm til perfektion. Til denne bikini top kan du vælge mellem både en tai trusse og en hipstertrusse, der passer i farverne og stilen af toppen.

Den Billige

wiki full cup bikini top

Tjek prisen her →

 

For de storbarmede piger, kan det hurtigt blive dyrt og svært at finde en god bikini, der omfavner deres former på en pæn og smuk måde, uden at det bliver alt for vulgært. Dette Wiki bikini tilbud er derfor noget, du ikke skal gå forbi.

Produktet er fremstillet med en sort full-cup bikinitop, der er smukt dekoreret med hvide polkaprikker. Der er ekstra brede stropper, der sikrer at du ikke får ondt i nakken og ryggen, når du er på stranden eller slænger dig ved poolen.

Dette Wiki bikini tilbud findes i størrelser fra 75C til 90H, hvilket sikrer at selv de storbarmede kvinder kan få en god badeoplevelse i et bikinisæt, de føler sig tilpasse i. Denne bikinioverdel har ingen vattering, hvilket betyder at brysterne kun støttes af toppens bøjledel.

Nyhed

wiki tankini top

Tjek prisen her →

 

Det er igen blevet super moderne at bruge tankini på stranden eller ved poolen. Denne type badetøj sikrer også, at du kan nøjes med en slåomkjole, hvis du bevæger dig væk fra stranden eller pool-området, uden at skulle skifte tøj for at kunne færdes i de nærliggende miljøer.

Denne tankini fra Wiki badetøj er af den moderne og farvestrålende slags. Den har både aftagelige skulderstropper, men også en fin lille halterneck detalje, der fremhæver din barm og din kavalergang. Tankinien passer sammen med Wiki swin extension taitrussen, eller Wiki swim de luxe taitrussen – du kan naturligvis også mixe og matche den som du selv ønsker.

Denne Wiki bikini findes i størrelser fra 75C til 95E. Her er der ikke tale om en bh-skål, der understøttes af bøjler og vattering, i stedet får du en bred indvendig elastik, der støtter din barm.

Bedste Anmeldelser

wiki capo ferro balconette

Tjek prisen her →

 

Denne smukke Wiki bikini er perfekt til dig, der vil have strømlinede linjer og rolige farver, men stadig ønsker at være med på moden og se hammer lækker ud i en bikini. Der er her tale om endnu en balconette bh, der ved hjælp af bøjlerne og den lette vattering sørger for at løfte, støtte og forme din barm.

Denne del indgår i Wiki bikini udsalg, hvilket betyder at du for næsten ingen penge kan købe bikinien til den næste ferie, eller bare fylde op i gemmerne, så du er med på næste sæsons mode. Denne bikinitop sørger for at fremhæve det bedste ved din barm.

De justerbare skulderstropper sikrer at du kan tilpasse bh’en til din krop så du ikke får nakke- og skuldersmerter efter en hel dag på stranden. Denne overdel passer perfekt sammen med en af de to taitrusser, der findes i Wiki bikini udsalg og som har samme farvenuancer som toppen.

Den Smarte

wiki full cup bikinitop

Tjek prisen her →

 

Her er endnu en af de smukke og farverige dele af wiki badetøj kollektionen. Denne gang er der tale om en lækker full cup bikinioverdel i spraglende og glade farver i nuancer fra lilla til turkis. Din barm støttes og formes af bøjlen i bh’en, og uden vattering er der plads til et fyldigere bryst.

Overdelen findes i størrelser fra 75C til 90H, hvilket betyder at selv kvinder med en større barm kan være med på moden og iføre sig dette lækre skrud. Overdelen har justerbare stropper, så du kan sikre dig at den sidder og former din barm perfekt.

Produktet findes i Wiki badetøj udsalg og kan derfor nu købes til fordelagtige priser, så du kan bruge lidt ekstra på din næste badeferie. Produktet er en del af bikini island Wiki kollektionen, der sikrer at du følger den nyeste badetøjsmode, når du ifører dig denne top og måske endda et par matchende trusser.

Til Førstegangskøbere

wiki baja sardinia bandeau

Tjek prisen her →

 

Leder du efter et godt Wiki badetøj tilbud er det nu du skal slå til. Denne bandeau bikini overdel fra wiki er perfekt til dig, der vil være super smuk, feminin og have et farverigt twist når du bader eller slikker sol. Toppen har et smukt design med tværgående striber, der får din barm til at se en anelse større ud.

Du er sikker på, at folk lægger mærke til dig når du ifører dig denne top, da den har nærmest elektriske farver i lilla, pink, turkis og orange, der understøttes af en mørk sort for virkelig at fremhæve farverne. Bikinitoppen har aftagelige stropper, men din barm understøttes stadig af den tynde spaghetti halterneck, der fremhæver din barm. Produktet findes i størrelser fra 75D til 80E og er det perfekte Wiki badetøj tilbud du mangler til næste sommers strandmode.

Populær i Udlandet

wiki tankinitop

Tjek prisen her →

 

Wiki bikini udsalg lokker mange kvinder til, derfor skal du være hurtig hvis du skal nå med på den udenlandske storhitter i form af denne tankini. Tankinien er fremstillet i lækkert sort stof og er smukt dekoreret med hvide polkaprikker i bedste retrostil.

Med denne tankini har du både mulighed for at bruge skulderstropperne, eller du kan tage disse af og bruge den tynde spaghetti halterneck, der fremhæver din barm yderligere. Denne tankini har også stropper i siden, så du også har mulighed for at justere på toppens længde.

Dette produkt er særligt populær i udlandet, hvor man nogle gange har brug for at dække sig lidt til for ikke at blive solskoldet på maveskindet. Du kan også bruge denne version af badetøj Wiki som mellemled mellem strand og by, hvor du kun skal trække i en nederdel eller slå et tørklæde om hofterne for at bevæge dig videre i bybilledet.

Redaktørens Udvalgte

wiki swim de luxe tai

Tjek prisen her →

 

Man kan ikke gå på stranden, eller slænge sig ved poolen uden at have trusser på (medmindre man befinder sig i en nudistlejr naturligvis). Derfor er disse taitrusser perfekte for at fuldende dit Wiki biniki udsalg.

Trusserne kan købes i størrelser fra str. 36 til str. 48 og har det lækre og stilfulde retrodesign vi tidligere har set i forbindelse med flere af bikinitoppene og den seneste tankini. Produktet består af en sort taitrusse med et lækkert bånd af hvide polkaprikker ved hoften.

Trusserne har en høj talje, men du kan med fordel bukke den polkaprikkede kant ned, hvis du ønsker en lavere trusse. Denne trusse passer perfekt til Wiki tankini toppen, til Wiki full cup bikini toppen og til Wiki magic bikini toppen.

Den Flotte

wiki capo ferro brazil trusse

Tjek prisen her →

 

Disse smukke og stilrene trusser fra wikibadetøj udsalg passer perfekt til Wiki Ferro bh’en, da de blå og hvide striber går igen i dette design. Du kan få et godt tilbud, hvis du køber denne trusse i forbindelse med Wiki badetøj udsalg.

Der er tale om en lavtaljet bikinitrusse med smukke stilrene detaljer, lækre bløde farver og et frækt twist i siderne, hvor striberne erstattes af en blå plisseret del, der fremhæver dine hofter på den helt rigtige måde og giver dig et slankere udtryk.

Trussen findes i forskellige størrelser helt ned til str. 36 og kan sagtens matches med andre produkter i bikini island Wiki serien.

Den Nemme

wiki swim extension tai

Tjek prisen her →

 

Moden i år har lydt på spraglende farver, legfulde farvesammensætninger og udenlandske mønstre. Derfor skal du også kigge på disse bikinitrusser, der passer til både Wiki full cup bikinitoppen, Wiki balconette bikini toppen og tankinien i samme farver og mønstre.

Disse taitrusser har et nærmest afrikansk mønsterspil og med de legende lilla, turkise, orange, lyserøde og gule farver, er du med på den nyeste mode. Disse trusser har snore i siderne, der gør det nemmere for dig at styre om du vil have en høj- eller lavtaljet trusse. Produktet findes fra str. 36 til str. 46.

Den Frække

wiki midi bikini trusse

Tjek prisen her →

 

Hvis du er faldet pladask for Wiki Baja Sardinia bandeu bikinitoppen, så skal du også have disse trusser med når du shopper efter Wiki badetøj udsalg. Disse trusser har et futuristisk design med tværgående linjer og smarte detaljer, der fremhæver dine hofter og din bagdel på den helt rigtige måde.

De farvede striber fra Baja Sardinia toppen går igen i trusserne, der er pyntet med lilla, pink, turkise og orange striber, der brydes af den mørksorte trusse. Tværs over trussen, fra hofte til lår, skæres de tværgående striber af den sorte underdel af trussen, hvilket givet et moderne og frækt twist.

Hvem forhandler Wiki badetøj?

Du kan finde mange Wiki bikini tilbud og gå amok med Wiki badetøj udsalg på mange danske og udenlandske hjemmesider, der forhandler undertøj og badetøj. Den hjemmeside i Danmark, der har det største bikini island Wiki sortiment er Netlingeri.dk, som du kommer direkte ind på, ved at klikke på de forskellige modeller af wiki badetøj på denne side.

Er du ude efter det bedste Wiki bikini tilbud, kan du også kigge forbi sider såsom hoslohse.dk, blondehuset.dk, sass.dk, inshop.dk, wunderwear.dk og mange andre af de kendte hjemmesider, der har specialiseret sig i undertøj og badetøj.

Husk altid at sammenligne priserne og ikke mindst leveringsomkostningerne, når du Wiki badetøj tilbud – du kan hurtigt spare nogle penge ved at sammenligne priser – også er der måske råd til mere end ét sæt wiki badetøj.

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here