Hvis I gerne vil dele et fælles stykke sexlegetøj, der både giver kvinden og manden stor nydelse, så er en vibrator ring et godt valg. Med en vibrator ring får du nemlig både en penisring og en vibrator i et og samme produkt. Penisringen sikrer, at mandens erektion forbliver fast og fyldig, og vibratoren vil ramme kvindens mest følsomme område under samleje. Der er altså chance for fælles orgasmer med denne type sexlegetøj.

Her præsenteres en købsguide med de 5 bedste vibrator ringe lige nu. Så er det blot op til dig, hvilken vibrator ring I skal lege med.

 

Velve Rio Luksus Penisring med Vibrator Opladelig – Testvinder

velve evy remote control love egg

Se prisen her

Der er både noget for hende og ham med denne luksus vibrator ring fra Velve Rio. Denne penisring hjælper både manden med at fastholde og styrke hans erektion, mens der samtidigt er kraftfulde vibrationer til hans partner med 7 forskellige vibrationsmønstre.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Penisring og vibrator i ét
 • Fremstillet i vandtæt silikone fri for ftalater
 • Nem opladning med magnetisk USB-stik

Ulemper:

 • Kontrolknappen sidder ikke hensigtsmæssigt i forhold til bestemte sexstillinger

Om Velve Rio Luksus Penisring med Vibrator

Velve Rio penisring med vibrator er en smart vibrator ring, der sikrer en kraftig erektion og afgiver stimulerende vibrationer. Materialet er en silkeblød silikone, der føles behagelig mod huden. Produktet er designet i Skandinavien, hvor førende eksperter har udtænkt det ergonomiske design og effektfulde stimuli. Selve ringen har en diameter på 2,8 centimeter, der kan strækkes, så den sidder stramt og sikkert på penis.

Vibratorringen har en kraftig indbygget vibrator, der har 3 hastigheder og 7 forskellige vibrationsmønstre. Denne vibrator sidder, så den rammer kvindens klitoris og klitorisområde, så hun får ekstra stimulering. Er I til fræk sex i badet, så er denne vibrator ring helt vandtæt, så den kan medbringes for endnu mere nydelse.

Du slipper for batterier og ledninger med denne genopladelige penisring. Du oplader let vibratoren med det medfølgende USB-laderkabel med magnetik. En fuld opladning tager 150 minutter og giver 90 minutters leg.

 


 

Sinful Come Together Opladelig Vibrerende Penisring – Prisvinder

sinful come togheter rechargeable vibrating cock ring

Se prisen her

Få større chance for de fælles orgasmer med denne Sinful Come Together vibrator ring. Med 10 forskellige vibrationsmønstre at vælge imellem, kan I sammen finde jeres favorit.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Udført i ftalatfri silikone
 • Kraftig vibrator med 10 forskellige mønstre
 • Opladning med USB-stik

Ulemper:

 • Passer ikke en større penis.

Om Sinful Come Together Opladelig Vibrerende Penisring

Leder I efter noget legetøj, I kan nyde i fællesskab, så er denne opladelige vibrator ring en god investering. Uden besværlige ledninger eller risiko for at løbe tør for batterier er der til 60 minutters underholdning under dynerne, når først denne vibrator er opladet. Selve opladningen foregår med det medfølgende USB-stik, og en fuld opladning tager 180 minutter.

Penisringen er udført i ftalatfri silikone, der er blød mod nøgen hud. Vibratoren sidder i den del af ringen, der vender op mod kvinden under samleje. Både hun får glæde af vibrationerne omkring klitoris, mens han kan nyde følelsen, der forplanter sig gennem skaftet. Der er 10 forskellige mønstre at vælge mellem, så der er noget at udforske sammen.

Ringen har en ydre diameter på 3,5 centimeter, der kan strækkes en del. Når vibratorringen sidder korrekt om roden af penis, giver en mere langvarig, fyldigere og fastere erektion. Der er derfor mange fordele ved at anvende en penisring med vibrator.

 


 

Sinful Buddy Opladelig Vibrerende Penisring – Bedst til begynderen

sinful buddy rechargeable vibrating ring

Se prisen her

Vil I gerne eksperimentere med en vibratorring er denne udgave fra Sinful et godt valg. Den ekstra store og ergonomisk udformede vibrator gør det nemt at stimulere kvindens klitorisområde, mens I dyrker samleje. Der vil nemlig være større chance for kontakt mellem kvindens klitoris og den større vibrator.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Ekstra stor og ergonomisk udformet vibrator
 • Opladelig vibrator ring
 • 7 forskellige vibrationsmønstre

Ulemper:

 • Passer middel og opefter i størrelse.

Om Sinful Buddy Opladelig Vibrerende Penisring

Opnå fælles orgasmer ved at tilføre sexlegetøj til jeres intime stunder. En vibrator ring fungerer både som en penisring, der styrker mandens erektion, men giver samtidigt gode vibrationer til kvindens klitoris. Denne vibrator ring er udført i fleksibel og lækker silikone, der gør både påføring og aftagning nemt og hurtigt. Når ringen sidder korrekt, vil den fastholde mandens erektion og styrke den. Denne vibrator ring har en indre diameter på 3,8 centimeter, der kan strække sig meget.

Selve vibratordelen er større end på andre penisringe med vibrator, og det betyder større kontaktflade til kvindens mest følsomme områder. Samtidigt er vibratorringen ergonomisk udformet som en bue, der lægger sig op mod kvindens køn. Der er i alt 7 forskellige varierende vibrationsmønstre at vælge mellem. Find jeres favorit sammen, for I vil begge nyde de stimulerende vibrationer forplante sig.

Opladning er nemt via det medfølgende USB-stik. Hvis I vil have den med i bad, er det intet problem, da denne ring er vandtæt.

 


 

Svakom Winni Fjernbetjent Penis Ring – Fjernbetjent vibrator ring

svakom winni fjernbetjent penis ring

Se prisen her

Lad legen blive ekstra stimulerende med denne fjernbetjente Svakom Winni vibrator ring. Med en fjernbetjening er der rig mulighed for at overraske og udfordre din partner. I får begge glæde af vibrationerne og den ekstra kraftige erektion.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Fjernbetjent vibrator ring
 • 1 times opladning giver 48 timers brug
 • Ftalatfri silikone

Ulemper:

 • Passer ikke større penisser
 • Fjernbetjeningens rækkevidde er 5 meter.

Om Svakom Winni Fjernbetjent Penis Ring

Med behagelige og pirrende stimuleringer til jer begge, er denne vibrator ring et hit med den fjernbetjente kontrol. Denne penisring kan oplades på 1 time, og så er der fri leg i hele 48 timer.

Penisringen sikrer, at mandens penis forbliver stærkere, fyldigere og fastere. Den indvendige diameter på vibratorringen er 2,8 centimeter, der kan strækkes, hvilket passer den gennemsnitlige mand.

Med to vibratorer kan I begge tydeligt mærke vibrationerne, når vibratorringen kommer i nærkontakt under samleje. Brug fjernbetjeningen til at styre jer igennem de 5 forskellige mønstre med 5 forskellige hastigheder. Der skal nok være flere, der giver den helt rigtige kildende fornemmelse.

Med en fjernbetjening slipper I for at skulle rode efter knapperne, der kan være glatte, når man først er gået i gang. Samtidigt kan det blive ekstra pirrende, hvis I skiftes til at overlade kontrollen til hinanden. Fjernbetjeningen har en rækkevidde på 5 meter, hvilket skulle give rig mulighed for at eksperimentere og lege.

Udover selve vibratorringen og fjernbetjeningen medfølger et USB-stik til opladning, 2 batterier til fjernbetjeningen og en opbevaringspose.

 


 

Lovely Penis Ring med App – App styret vibrator ring

lovely app styret penis ring

Se prisen her

Træd ind i fremtidens sexlegetøjsverden med denne app-styrede vibrator ring. Du kan med din smartphone let styre dig og din partner gennem de forskellige vibrationsmønstre med denne vibrator ring.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Udført i ftalatfri medicinsk silikone
 • Kontrolleres gennem app
 • Skræddersyede forslag til sexlivet

Ulemper:

 • Kun 1 vibrationsmønster
 • App’en indsamler data.

Om Lovely Penis Ring med App

Lovely Penis Ring giver erektionen en ekstra hjælp, når den sidder korrekt og stramt om roden af penis. Ringen er udført i strækbar silikone, der slutter stramt til. Diameteren er 3 centimeter, og den kan strække sig, så den passer de fleste mænd.

Vibratoren kan enten vende mod kvindens kønsorgan eller ned mod mandens pung for stimulerende vibrationer. I kan snildt have denne vibrator ring med under bruseren, for den er vandtæt.

Udover at styre de forskellige vibrationsmønstre, så giver app’en også gode tips og tricks til endnu bedre sex. App’en indsamler nemlig informationer om jeres valg af stillinger, hastighed og bevægelser, hvorefter den kommer op med spændende forslag til nye ting, I kan afprøve. På den måde kan I også udvikle jeres sexliv, som I leger med denne penisring.

Skal du oplade din Lovely Penis Ring, så foregår det med den medfølgende dock. Her foregår opladningen let og enkelt.

 

Hvem kan bruge en vibrator ring?

En vibrator ring er det oplagte stykke sexlegetøj til parret, der gerne begge vil nyde ekstra stimuleringer under samleje. Hvis vibratorringen sidder korrekt og rammer kvindens krop de rigtige steder, er der god chance for fælles orgasmer. Penisringen styrker mandens erektion, så den forbliver kraftigere, fyldigere og varer længere tid. Den indbyggede vibrator vil ramme kvindens klitorisområde, når I har samleje.

Vibrationerne stimulerer dog ikke kun kvindens mest følsomme område, men vibrationerne forplanter sig også i mandens penis. Det kan derfor være ekstra pirrende for jer begge, når I inkluderer en vibrator ring i jeres fælles leg.

 

Hvordan skal en vibrator ring sidde?

Hvis du skal have det fulde udbytte ud af din vibrator ring, så er det vigtigt, at den sidder korrekt. En vibrator ring skal sidde stramt om roden af penis, så den forhindrer blodet i at forlade penis. Det er dog vigtigt, at en penisring ikke sidder længere end 20 minutter omkring penisroden. Fordi blodtilførslen lukkes midlertidigt, er det nødvendigt at fjerne ringen indimellem, så penis får en pause.

Sørg for at finde en penisring, der passer til din penis. Der kan være stor forskel i størrelse, og nogle kan have behov for en lidt mindre eller en lidt større ring. En for lille ring kan klemme for meget og være svær at få både af og på. En for stor ring vil ikke blive siddende og styrke erektionen.

Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here