Vibrator æg – en larmende helvedesmaskine eller slet og ret ”good vibrations”?

323

Der er delte meninger omkring det vibrerende æg. Der er også en del forskellige æg – absolut. Men lige præcis det æg jeg omtaler, er det genopladelige vibrerende æg fra Sinful.

For lige at tage de tørre fakta først, så er ægget lavet af medicinsk silikone, som gør det utrolig blødt og behageligt at røre ved. Det er vandtæt og har en praktisk snor, så den er nem at få ud igen. Hertil følger også en trådløs fjernbetjening, som rækker op til 10 meter, så kæresten/ægtefællen/elskeren også kan være med og endda bestemme lidt. Men mere om det senere.

Læs om vibrator æg her

Selve ægget er 8,3 cm langt og 17 cm hvis man tager snoren med i betragtning og på den bredeste del af diameteren er den 3,2 cm.

Ægget er genopladeligt og der medfølger en USB-oplader. 11 forskellige vibrationsmønstre sørger for en garanteret herlig og fræk oplevelse og den kan bruges med og uden fjernbetjening. Dog er det selvfølgelig ikke muligt at skifte mellem vibrationsmønstrene uden fjernbetjening, når ægget er placeret, så der gælder det om at have fundet sin yndligsindstilling.

Det er muligt at bruge ægget til både vaginale og anale lege, men det kan også godt bruges til stimulering af klitoris. Det er en virkelig god vibrator dette stykke legetøj er udstyret med og kan varmt anbefales til alle tre former for leg. Der er som nævnt tidligere 11 forskellige vibrationsmønstre at vælge imellem, så der skulle nok være lidt for enhver smag.

Det eneste lille aber dabei jeg havde omkring ægget, var lyden på vibratoren. Specielt efter at have læst andres udtalelser om det. Mange mente, at det var alt for larmende til at det kunne bruges udenfor hjemmet og andre var endda af den opfattelse, at det kunne være svært at koncentrere sig om akten, på grund af larmen fra ægget. Det måtte komme an på en prøve.

Indenfor hjemmets fire vægge synes jeg godt nok, det var en stor lyd fra sådan en lille maskine. Kraftfuld maskine jovist, men alligevel. Så da min kæreste foreslog, at vi da lige skulle en tur ned at handle, mens ægget var puttet nok så fint i mit indre, var jeg noget ambivalent omkring det. Vi blev dog hurtigt enige om, at hvis nogle skulle høre det på vores vej, ville de højst sandsynligt tro, at det var en mobiltelefon der ringede, så vi tog chancen. Det blev en rigtig pirrende og lidt sjov tur, idet min kæreste, som jo selvfølgelig havde fjernbetjeningen, valgte at tænde for ægget, hver eneste gang, nogle gik forbi. Dybt provokerende men meget frækt, virkelig pirrende og ekstremt effektivt.

Læs om vibrator æg her

Så derfor skal man ikke lade sig narre af lyden i denne smarte lille maskine. Hvis man vil bruge den i fuld offentlighed, skal man ikke holde sig tilbage. Den bliver ikke bemærket på lyden. Allerhøjst på de små lyde fra én selv eller småfrække smil, der bliver afgivet hver gang, der tændes for herligheden. Dog vil jeg ikke nødvendigvis anbefale at man leger den leg på restauranter eller i selskab med hele den pukkelryggede familie. Det kan give anledning til nogle pinlige spørgsmål.

For at vende tilbage til det oprindelige spørgsmål, om hvorvidt ægget er en larmende helvedesmaskine eller slet og ret ”good vibrations”, så tror jeg egentlig allerede, at jeg har svaret. Men for lige at pensle det lidt mere ud, så vil jeg til hver en tid anbefale det vibrerende æg. Ja støjniveauet er lidt til den høje side, men vibrationerne? Dem er der ingen der kan tage fra den.

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here