Venus Butterfly – Her er de bedste i test

76

Få en fræk og pirrende oplevelse med den frække sommerfugl ved navn Venus Butterfly. Sommerfuglen vibrerer og stimulerer dig på den helt rigtige pirrende måde. Det frække legetøj har også den særlige egenskab, at sommerfuglen kan bæres som trusser. Det kan give anledning til mange frække lege eller selvforkælelse med sololeg.

Der findes flere varianter af Venus Butterfly på markedet, så i denne guide kan du hurtigt og nemt skabe dig et overblik over de absolut bedste af dem.

Testvinderen: The Original Venus Butterfly Vibrator

The original venus butterfly vibrator

Tjek prisen her

Den helt originale Venus Butterfly, som du ved, du kan stole på. Bær din vibrator som en trusse og mærk en fræk og pirrende stimulering af både klitoris og anus.

Fordele:

 • Den originale variant
 • God pris
 • Kan bæres som trusse
 • Indbygget anal stimulator
 • Justerbare stropper
 • Styres ved hjælp af fjernbetjening
 • Multispeed vibrationer
 • Fremstillet af blødt materiale

Ulemper:

 • Batterier medfølger ikke
 • Fjernbetjening ikke trådløs

Dette produkt er lidt af en klassiker – og det er med god grund. The Original Venus Butterfly Vibrator besidder nemlig alle de egenskaber, man kunne ønske sig i en fræk vibrator.

Designet lader dig bære din vibrator som trusse, hvilket kan give anledning til mange frække lege dig og din partner imellem eller pirrende sololege. Stropperne er justerbare, så ”trusserne” passer til de fleste kroppe. De justerbare stropper gør det i øvrigt muligt at placere sommerfuglen helt rigtigt, så den rammer alle de rigtige punkter.

Selve sommerfuglen er designet på en måde, der gør, at vibrationerne både stimulerer klitoris og anus. En lille indbygget anal stimulator gør det nemlig muligt at nå alle de helt rigtige steder. Sommerfuglen er af et lækkert og blødt materiale og byder på multispeed vibrationer – lige fra helt langsomme og milde vibrationer til hurtige og kraftige vibrationer, alt efter hvad du har lyst til.

Vibrationerne styres med den medfølgende fjernbetjening, der gør det muligt via en drejeknap at justere vibrationerne. Lad enten din partner have magten over fjernbetjening eller læn dig tilbage og forkæl dig selv med lækre, håndfrie vibrationer.

Bemærk, at sommerfuglen bruger 2 stk. AA-batterier. Disse batterier medfølger ikke, når du køber produktet.

Mest solgte: CalExotics Venus Trådløs Fjernbetjening Butterfly Vibrator

Calexotics venus butterfly vibrator fjernbetjent

Tjek prisen her

Tiltaler den klassiske Venus Butterfly dig, men vil du gerne have det bedste af det bedste? I så fald skal du vælge denne Calexotics Venus Butterfly Vibrator med trådløs fjernbetjening, som kan kaldes den opgraderede udgave af den klassiske model.

Fordele:

 • Flere vibrationsmuligheder – 10 variationer, 5 hastigheder
 • Lækkert materiale
 • Elastiske stropper
 • Trådløs fjernbetjening giver mulighed for mere fleksibel leg
 • Bruger ikke batterier
 • Kan oplades via USB kabel
 • Forholdsvis lydsvag

Ulemper:

 • I den dyre ende
 • Fjernbetjening tåler ikke vand

Denne udgave af Butterfly Venus kan vel med rette kaldes den opgraderede udgave af den klassiske Butterfly Venus, som er omtalt ovenfor. Her får du nemlig grundlæggende glæde af nøjagtig de samme egenskaber – en lille sommerfugl, der ømt forkæler din klitoris og skamlæber med lækre vibrationer. Vibratoren kan bæres som trusser ved hjælp af de elastiske stropper, som holder den på plads. Stropperne gør det i øvrigt muligt at placere sommerfuglen helt rigtigt.

Men denne model adskiller sig også fra den klassiske model på en række punkter. Først og fremmest er fjernbetjeningen trådløs. Det giver mulighed for helt nye lege og spændende variationsmuligheder, når du leger frække lege med din partner og gør desuden også sololeg væsentligt mere fleksibelt og behageligt.

En anden egenskab, som er værd at fremhæve, er de mange forskellige vibrationsmuligheder. Med dette stykke legetøj får du nemlig glæde af hele 10 forskellige vibrationsvariationer og fem forskellige hastigheder. Det er altså en helt anden og mere fuldent oplevelse, end når man bruger den klassiske model, og det kan også mærkes, at der virkelig er blevet kælet for detaljen i produktionen af dette produkt.

Denne model bruger desuden ikke batterier og kan således oplades nemt og hurtigt via et USB-kabel. 2,5 timers fuld opladning giver op til 1,5 timers leg.

Den billige: You2Toys Venus Butterfly VibratorYou2toys venus butterfly vibrator

Tjek prisen her

En budgetvenlig variant af den klassiske Venus Butterfly vibrator. Vibratoren styres med fjernbetjening og forkæler dig med lækre vibrationer.

Fordele:

 • Rigtig god pris
 • Styres med fjernbetjening
 • Elastiske stropper giver fleksibel pasform
 • Trinløse vibrationer
 • Stimulering af både klitoris og anus
 • Batterier medfølger

Ulemper:

 • Kvaliteten er ikke så høj
 • Fjernbetjeningen er ikke trådløs

Kunne du tænke dig at prøve Venus Butterfly uden at sætte økonomien over styr? Så kan denne billige variant af det klassiske stykke sexlegetøj fra You2Toys være det helt rigtige valg. Selvom prisen er lav, er der ikke gået på kompromis med funktionaliteten, og du får således glæde af de samme grundlæggende egenskaber, som gør sig gældende for den klassiske model.

Ligesom de øvrige modeller på denne liste, tages denne Venus Butterfly på som trusser. ”Trussernes” stropper er lavet af et elastisk materiale, der gør dem fleksible, gør at de kan bruges af de fleste og i øvrigt gør det nemmere at placere trusserne på en måde, så du får mest muligt ud af sommerfuglens vibrationer.

Selve sommerfuglen er af et lækkert materiale og er designet på en måde, så den på en og samme tid kan stimulere både klitoris, skamlæber og anus. Mens sommerfuglens næse forkæler din klitoris, sørger halen for stimulering af anus. Du får derfor den fulde oplevelse med dette produkt, der trods prisen er designet og produceret på en gennemtænkt måde, hvor man har haft blik for detaljen og funktionaliteten.

Selve stimuleringen finder sted via trinløse vibrationer, som styres ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening. Kontrollér enten fjernbetjeningen selv under fræk sololeg eller lad din partner kontrollere fjernbetjeningen for en fræk og pirrende erotisk leg mellem jer.

Bemærk, at denne Venus Butterfly kommer med en fjernbetjening, som er med kabel. Bemærk desuden, at denne model bruger 2 stk. AA batterier. Batterierne medfølger, når du køber produktet.

Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here