Velve Sexlegetøj – Her er de bedste i test

55

Oh Velve, du gør det godt! Det kan være svært at finde rundt i den enorme jungle, der omfatter sexlegetøj, men Skandinaviske Velve gør det godt hele vejen rundt, om det så er en penisring eller en af de populære Rabbit vibratorer. Desuden er det ikke kun den gode kvalitet der tæller – design og fløjlsblød silikone gør Velve produktserien yderst luksuriøs for selv den kræsne køber.

Selv er jeg en kvinde på 24 år, der elsker at prøve nye ting både i og uden for soveværelset – både sammen og alene. Min absolutte favorit er Riva Rabbit Vibrator med den indbyggede varmefunktion, som er sjov, nytænkende og overraskende, for hvem gider egentlig en kold vibrator?

 

Stadig i tvivl?

Se udvalget af Velve sexlegetøj her

 


 

TESTVINDERRiva Rabbit Vibrator

Velve Riva Rabbit Vibrator

Tjek prisen her

Der er kun ét ord at sige om Riva Rabbit Vibrator – IGEN! (… og igen … og igen). Riva Rabbit Vibrator kan blive din bedste ven, hvis du lader hende. Utrolig legesyg, kraftfuld og nem at have med at gøre.

Med 10 forskellige vibrationsmønstre og 5 hastigheder, kommer du ikke til at kede dig lige foreløbig, om end aldrig. Klitoris og skedeåbningen er de mest seksuelt følsomme områder på kvinden og derfor er kombinationen af klitoris stimulation med kraftige indre vibrationer med til at skabe en fuldkommen orgasme, hver gang.

Fordele og ulemper ved Riva Rabbit Vibrator

Denne lille frække sag har helt klart flere fordele end ulemper. Ulemperne er alle overkommelige, men reelt vil den største udfordring nok være en jaloux partner, hvis ikke han eller hun må være med i legen.
Nedenfor listes fordele og ulemper for et let overblik:

Fordele

 • Ftalatfri
 • Vandtæt
 • Varmefunktion
 • Let – vejer blot 180 g
 • Smidig klitoris vibrator
 • Fløjlsblødt skandinavisk design
 • Genopladelig – ingen batterier her
 • 10 vibrationsmønstre og 5 hastigheder

Ulemper

 • Ekstrem vanedannende
 • Brugermanualen er på engelsk
 • Kort batteritid – 1 time med varmefunktion, 1½ time uden

Min personlige oplevelse

Når det kommer til nyt sexlegetøj, skal de lige som sko også lige trædes til og med de mange funktioner skulle der et kig eller to mere til ved de første par anvendelser, end jeg normalt er vant til.

Med det sagt, så finder man hurtigt en favorit blandt de 10 vibrationsmønstre (4, helt klart nr. 4 herfra) og varmefunktionen bød jeg hjerteligt velkommen efter 1. gang. Det er ikke det første man tænker er nødvendigt i en vibrator, da man jo er ”tændt” og lidt ekstra (… eller meget) hot, men kropsvarme indre vibrationer gør vibratoren til en del af dig og føles ikke i lige så stor grad som et apparat.

Anbefalet til

Kort sagt, ALLE! Om du er single eller har en partner, så er Riva Rabbit Vibrator anbefalelsesværdig. Den kan anvendes alene eller sammen – før, under eller efter sex. Den er forholdsvis lydsvag, kan anvendes i og uden for soveværelset – i badet eller på stranden. Her er der tale om et produkt alle kan have glæde af, hvor kun fantasien sætter grænserne.

Det siger andre kunder

Der er mange forskellige meninger om Riva Rabbit Vibrator og helt naturligt – vi er alle forskellige med forskellige behov og der er ikke to kvinder der anatomisk har ens underliv. Det vil gælde for alle typer af sexlejetøj, både til indre og ydre stimulation, men i sidste ende har Riva Rabbit Vibrator så mange forskellige funktioner, hastigheder og et smidigt materiale, at langt de fleste lader til at have fundet deres nye yndlingslegetøj.

Opsummering

I sidste ende er dette den mest fantastiske vibrator, jeg nogensinde har prøvet og det siger ikke så lidt. Ude fra og ind, så er det en helhedsoplevelse at anvende Riva Rabbit Vibrator fra skandinaviske Velve. Dét at der ikke er behov for at købe batterier hver anden dag, men at vibratoren blot kan lades op, er en ekstra frihed. Denne vibrator er budgetvenlig med en pris på blot 449,00 kr. for nok det der omtales orgasmegaranti – hver gang!

Kort sagt, så er Riva Rabbit Vibrator fra Velve din nye bedste ven.

 


 

TIL BEGYNDEREVelve Rio Luksus Penisring med vibrator

Velve Rio Luksus Penisring med vibrator

Tjek prisen her

Det er i dén grad en bred misforståelse, hvis det kun er kvinder der skal have glæde af sexlegetøj, for halleluja, Velve Rio Penisring med Vibrator er et klart anbefalelsesværdigt produkt til både nye og garvede ryttere! Med en blid vibration ved penisroden giver den en langvarig erektion med et ekstra kick og stimulerer samtidig hendes klitoris under hele akten.

Rio Penisring med Vibrator giver med sikkerhed nydelse til både ham og hende med hele 7 forskellige vibrationsmønstre og 3 hastigheder.

Fordele og ulemper ved Velve Rio Penisring med Vibrator

Ulemper er der ganske få af hos den lille kinky Rio Penisring med Vibrator og det er helt klart en smagssag, at der blot er en knap, hvor en gadget-elsker nok vil foretrække flere knapper, men i elskovens hede skal det være nemt og ligetil at finde den rigtige knap.

Her ser du et lidt bedre overblik over fordele og ulemper:

Fordele

 • Ftalatfri
 • Vandtæt
 • Lille og let
 • Let at anvende – kun én knap
 • Fløjlsblødt skandinavisk design
 • Strækbar ring som passer de fleste
 • 7 vibrationsmønstre og 3 hastigheder
 • Genopladelig – ingen tårer over manglende batterier her

Ulemper

 • Kun én knap
 • Brugermanualen er på engelsk
 • Kort batteritid – 1½ times brugstid

Min personlige oplevelse

Fra en kvindes synspunkt, så skal man lige bruge lidt ekstra tid på at komme op på benene igen, da det er en fuldkommen intens fornemmelse med både penetrering af penis og vibrationer på klitoris. Nogle af vibrationsmønstrene er virkelig kraftige, mens andre er virkelig svage, så der er noget til enhver stemning – om det skal være en hurtig omgang eller om samlejet skal vare længere end de gennemsnitlige 5,4 minutter fra penetrering til ejakulation.

Fra en mands synspunkt, så var han noget mistænksom for om den indre diameter på ringen på 2,8 cm. i Rio Penisring med Vibrator kunne udvide sig nok til ikke at klemme livet ud af hans elskede lem. Det tog nøjagtig 15 sekunder før han var overbevist om at uanset om man har med en penis, der er over eller under gennemsnittet, så skal den nok kunne passe ganske fint. Selve vibrationerne er ikke lige så voldsomme i selve ringen, men dette var kun positivt og var med til at give en mere kraftig orgasme i sidste ende. Ifølge ham er det i hvert fald bedre end juleaften, når vi anvender den under forspil eller samleje.

Min kæreste og jeg er meget enige om at den fløjlsbløde silikone på Rio Penisring med Vibrator virkelig forkæler mere end bare øjnene, det er yderst behageligt på de mest følsomme steder og føles ikke som noget billigt plastic.

Anbefalet til

Alle vil have glæde af at kunne anvende Velve Rio Penisring med Vibrator og lade erotikken i (… og uden for) soveværelset spire. Den er særligt god til nybegyndere, da den har et luksuriøst udseende og er lavet i fløjlsblødt materiale, der kæler for både den sarte og følsomme hud på penis, men også på klitoris. Særligt det faktum, at der blot er én knap, gør den begynder-venlig ved at I blot skal nyde hinanden og ikke fokusere på at finde den rigtige knap.

Velve Rio Penisring med Vibrator er ikke kun god til under selve samlejet, men er især også god til solo leg eller under forspil.

Det siger andre kunder

Overordnet set er dette en klar vinder hos mænd og kvinder, nybegyndere eller garvede ryttere. Hvis man er til den større side ift. penisstørrelse, anbefales glidecreme forud for anvendelsen, således at ringen lettere glides på og de mange vibrationsmønstre gør, at der aldrig bliver et kedeligt øjeblik.

Opsummering

Velve Rio Penisring med Vibrator er kort sagt designet og gennemtænkt til perfektion. Den giver nydelse til både ham og hende, kan anvendes alene eller sammen, under lagnerne eller i poolen. Det her er simpelt hen en gadget, der burde være fast inventar i alles legetøjskasse.

Denne penisring er budgetvenlig med en pris på blot 399,00 kr. for nok det der omtales orgasmegaranti for jer begge og så sparer du endda batterierne væk!

 


PRISVINDERENChloe Clitoral Vibrator

Velve Chloe Clitoral Vibrator

Tjek prisen her

Klitorisvibratorer er der mange af, men de er alle meget forskellige – nogle er diskrete, andre efterlader intet til fantasien. Chloe Clitoral Vibrator kan bruges til alt lige fra stimulering af klitoris, penis eller massage af hele kroppen og så er den desuden så lille, at den nemt kan passe i selv de mindre dametasker for lidt offentlig leg.

Med hele 10 vibrationsmønstre og et design, der ligger perfekt i hånden, vil denne lille sag nemt kunne gøre selv den mest kyniske forbruger blød i knæene.

Fordele og ulemper ved Chloe Clitoral Vibrator

Det er altid meget individuelt, hvad man priser højest som fordele og ulemper ved en klitoris vibrator og med så mange forskellige typer på markedet, er det mere om at kende sig selv om sine behov, der er altoverskyggende for at opnå den perfekte orgasme, vi nok alle eftersøger. Her ser du en liste over de gode og knap så gode kvaliteter ved Chloe Clitoral Vibrator:

Fordele

 • Ftalatfri
 • Vandtæt
 • Genopladelig
 • Lille og diskret
 • Simpel at anvende
 • Ligger godt i hånden
 • 10 vibrationsmønstre
 • Fløjlsblødt skandinavisk design

Ulemper

 • Kunne være mere lydsvag
 • Brugermanualen er på engelsk
 • Kort batteritid – 1½ times brugstid

Min personlige oplevelse

Mest af alt er jeg overrasket over hvor godt Chloe Clitoral Vibrator ligger i hånden og hvor meget det betyder. Det er nogle heftige og kraftige vibrationer den kan sende af sted og nogle er dem er for mig lige for kraftige, men det er klart en smagssag!

Den har været brugt både ved solo leg, men også sammen med min kæreste og den er et hit hver gang – ikke kun til stimulering af klitoris, den er også perfekt til at sætte en fræk stemning i gang med de mere pulserende vibrationer, som er fantastiske til at massere alle dele af kroppen.

Anbefalet til

Generelt vil de fleste have gavn af Velve Chloe Clitoral Vibrator, men især den kvalitetsbevidste vil have stor gavn af det ekstra fine design, fløjlsbløde silikone og dét at den ligger perfekt i hånden, om du har en lille kvindehånd, eller store mandehænder.

Det siger andre kunder

Der er næsten kun gode ting fra andre kunder om Chloe Clitoral Vibrator og det eneste minus der går igen, er at den kan være farligt afhængighedsskabende!

Opsummering

Hvis du vil have en klitorisvibrator, som kan bruges til mange andre sjove ting, så er Chloe Clitoral Vibrator fra Velve lige noget for dig (… eller jer). De 399 kr. er virkelig givet godt ud helt inde fra og ud – det er en gennemført fræk lille sag, der med lethed kan introduceres under lagnerne.


 

Til dig der vil have det heleMacy Magic Wand

Velve Macy Magic Wand

Tjek prisen her

Hvorfor gå på kompromis med hvilken type sexlegetøj du skal anskaffe dig, når du vil have både kraftige klitorisorgasmer og lækre dybe indre vibrationer? Det skal du bestemt ikke men Macy Magic Wand fra Velve! Det eneste hun ikke kan, er at undskylde naboerne over din højlydte stønnen. Macy Magic Wand er designet med hele 2 motorer – 1 i det fleksible massagehoved og 1 i skaftet, som med fordel kan anvendes som dildo vibrator.

Fordele og ulemper ved Velve Macy Magic Wand

Personligt har jeg ikke som sådan nogle dårlige ting at sige om Macy Magic Wand, det er nok udelukkende min kæreste der misunder at jeg har en gadget, der kan SÅ meget! Nedenfor er alligevel overskueligt listet fordele og ulemper:

Fordele

 • Ftalatfri
 • Vandtæt
 • 2 motorer
 • Genopladelig
 • 10 vibrationsmønstre
 • Afhængighedsskabende
 • Fløjlsblødt skandinavisk design
 • Kan anvendes både som dildo og klitorisvibrator

Ulemper

 • En meget jaloux kæreste
 • Brugermanualen er på engelsk
 • Kort batteritid – 1½ times brugstid

Min personlige oplevelse

Jeg har ikke det største kendskab til Magic Wands og har blot prøvet et par stykker, men jeg er blæst tilbage over hvor gennemført Macy Magic Wand fra Velve er. Dét at jeg kan skifte motor, alt efter om det er skaft eller massagehoved, ved blot at trykke på op/ned-knapperne, er jo genialt. Det fleksible massagehoved er et kæmpe plus og giver orgasmegaranti – hver gang!

Anbefalet til

Dig (… eller jer) der ikke vil gå på kompromis med hverken design eller kvalitet – og som bare må have lidt af det hele!

Det siger andre kunder

Selv er jeg og mange kunder jævnt tilfredse med Macy Magic Wand, mens andre kunder efterspørger kraftigere vibrationer.

Opsummering

Velve Macy Magic Wand er det dyreste sexlegetøj fra Velve serien, men til en pris på blot 499 kr., synes jeg alligevel at du får meget for pengene, både i form af kvalitet, design og de mange anvendelsesmuligheder der er  – her er det nemlig kun fantasten der sætter grænser.

 


 

OPSUMMERING

I sin helhed, så gør Velve det godt. Jeg stiller generelt store krav til at mit sexlegetøj skal være af god kvalitet, luksuriøst designet og kunne mere end blot 3 hastigheder – og der er i dén grad værdi for pengene.

Det er svært at vælge den absolutte favorit, da alle produkterne er så forskellige, men Riva Rabbit Vibrator har givet mig de kraftigste og lækreste orgasmer. Med det sagt, så elsker jeg Rio Penisring med Vibrator for dens effekt på min partner (… og mig), Chloe Clitoral Vibrator for dens mange anvendelsesmuligheder og Macy Magic Wand for kunne det hele – helt alene!

Produkterne kan få energierne til at flyde både i og uden for soveværelset, men ud fra luksuriøsheden fra fløjlsblød silikone til en fin satin opbevaringspose, så vil disse produkter være perfekte som gaver til den du har kær (… eller som selvforkælelse).

Kun fantasien sætter grænser for dit sexliv og produkterne fra Velve kan hjælpe selv den mest kræsne forbruger i gang.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here