Hvis du gerne vil købe en vandbaseret glidecreme, så skal du tage et kig på nedenstående forhandlere:

Der er rigtig, rigtig mange forskellige former for glidecreme at vælge imellem, og det kan virke en smule uoverskueligt. Der er flere ting ved denne, som skal være i orden, da det gør hele oplevelsen bedre. Det dur jo ikke, at glidecremen står i vejen for et godt samleje, så derfor er du nødt til at gøre en smule research, så du ved hvilket glidecreme, som passer bedst til dine og eventuelt din partners behov.

Det er derfor altid smart at vælge en vandbaseret glidecreme, da det er en af de mest universale produkter du kan anskaffe dig. Hvis du er helt ny på markedet, er det et godt startprodukt, fordi det er simpelt, let at anvende og har derfor en masse fordele. Det er basalt et produkt, som man hurtigt kan blive glad for.

Hvis du vil høre mere om disse fordele, kan du læse med nedenfor.

Fungerer godt med silikone

En af grundene til, at det er smart at vælge en vandbaseret glidecreme, er, at den fungerer utroligt godt sammen med silikone. Der betyder at både sexlegetøj og kondomer kun bliver bedre ved brugen af det. Overfladen på silikonen bliver blødere og glattere, så de både er mere behagelige at anvende, men også effektivt og med bedre friktion. Der er andre former for glidecreme, som ikke er lige så kompatible med silikone og kan i værste tilfælde beskadige legetøjet eller kondomet.

Derfor er du på den sikre side, hvis du køber vandbaseret glidecreme, så der ikke opstår problemer undervejs. Det kan bruges til hvad som helst, og det gør kun dit sexliv endnu sjovere.

Klar på ingen tid

Forspil er en dejlig ting og helt sikkert noget, som skal prioriteres. Det er dog ikke altid, der er lige god tid til et godt langt forspil. I en travl hverdag er sex ikke altid noget, som tager meget tid i kalenderen, selvom det helt sikkert skal overvejes. Men hvis man gerne vil lidt hurtigere i gang, er det heldigvis flere måder at gøre det på.

En god vandbaseret glidecreme kan sørge for, at det hele kommer godt fra start og stadig er behageligt for alle parter. Når det hele glider lidt lettere, kommer stemningen også op på et højere plan. Der er derfor plads til en lille quickie nu og her, selvom hverdagen kan være enormt travl. Men de små knald tæller skam også, og dit parforhold holdes godt kørende i løbet af ugen og ikke kun noget, som sker på de særlige dage.

Mere nydelse til alle

Med vandbaseret glidecreme kan der også komme meget mere nydelse ud af dit samleje eller blot tiden med dig selv – for den skal også have en god plads i hverdagen.

En smule glidecreme kan i sidste ende gøre den store forskel, når det kommer til et godt knald. Du har måske oplevet at du, din partner eller sexlegetøjet pludselig bliver tørt undervejs, på trods af at resten egentlig går strygende. Det er en ærgerlig afbrydelse, og det skal selvfølgelig allerhelst undgås.

Hvis du lige har en tube glidecreme ved hånden, kan du sørge for at holde fugtniveauet højt undervejs eller hjælpe problemet hurtigt af vejen, hvis det opstår. Du kommer altså både hurtigere fra start og har også mulighed for, at det hele holder meget længere og går glattere. I bedste tilfælde, vil glidecremen gøre dit sexliv endnu mere nydelsesfulgt, da du sørger for, at alting går, som det skal.

Holder på fugten og skaller ikke af

Hvis du vælger at bruge en vandbaseret glidecreme, kan du altså være sikker på, at du holder på fugten. En god glidecreme tørrer sjældent ud, så du kan ofte nøjes med at begynde med en god omgang creme og det holder til resten af samlejet. Men det er desværre ikke altid tilfældet.

Der er nogle glidecremer, som kan efterlade en hinde på huden eller som skaller af, når det tørrer. Hvis cremen er vandbaseret, kan du undgå alt dette, fordi der ikke er noget olie eller silikone, som efterlades på huden eller legetøjet. Du kan derfor bruge cremen i timevis uden det efterlader irriterende spor eller kommer i vejen for et formidabelt klimaks.

Let at vaske af

Særligt hvis du bruger en oliebaseret glidecreme, kan det være en udfordring at vaske ordentligt af igen. Efter en lang og fræk aften kan det nemlig være dejligt også at tage et opfriskende, varmt bad og også få vasket legetøjet ordentligt. Det skal holdes rent og bakteriefrit til næste gang, så du kan blive ved med at nyde det uden bekymring igen og igen.

Hvis der også har været tøj involveret i form af lingeri eller kostumer, kan en vandbaseret glidecreme hurtigt vaskes af i maskinen eller i hånden. Det er kedeligt, hvis glidecremen efterlader pletter på tøjet, så derfor er det altid et godt valg at gå med en vandbaseret creme.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here