Vagina Pumpe – De bedste i test

4485

Er du på udkig efter en vagina pumpe? Så er du havnet det rigtige sted.

Hvad er en klitoris pumpe, og hvorfor købe en fisse pumpe?

En vagina pumpe får kønsorganerne til at svulme op, og dermed trækker blodet ned i skamlæberne. Det vil stimulere dig på en yderst behagelig måde, der er med til at gøre enhver efterfølgende berøring ekstra dejlig. Med andre ord får du altså ekstra føling. Ekstra føling som gør oplevelsen med en partner eller dig selv meget bedre!

Vi har nedenstående listet de bedste kusse pumper på markedet, og med hjælp fra vores prismaskine videresendes du til den billigste forhandler.

 


 

TESTVINDERDoc Johnson Opladelig Vagina Pumpe

Doc Johnsun pussy pump

Tjek prisen her

Fordele

 • 3 hastigheder
 • 7 forskellige vibrationsindstillinger
 • Vandtæt

Ulemper

 • Lidt kedeligt design

Min personlige oplevelse

Her er testvinderen. Jeg er super begejstret for vagina pumpen fra Doc Johnson. Jeg oplevede, at den var nem at påføre, og så sad den bare godt på mig. En af dens fordele er, at når først den er placeret og tændt, så sidder den godt fast, så man skal ikke hele tiden passe på at komme ti at flytte den.

Den har en del vibrationsmuligheder, som hver især har noget lækkert at byde på. Og så er selve pumpeskålen gennemsigtig, hvilket var ret frækt for min kæreste, når vi brugte den sammen. På den måde kunne han følge med, når min vulva svulmede op.

Og da vi havde sex bagefter kom jeg seriøst efter et par minutter. Det var ret intenst, så jeg må sige, at pumpen levede op til alle mine forventninger!

Anbefalet til

Dig som har lidt kendskab til vagina pumper i forvejen, og som derfor gerne vil betale, hvad en god pumpe koster.

Det siger andre kunder

Doc Johnsons vagina pumpe scorer topkarakterer hele vejen rundt. Den får kvinderne til at komme lynhurtigt, og så er det fedt, at den er vandtæt. Flere kunder siger, at den er skøb at have med i badet.

Opsummering

Produktet er en unik og anderledes vagina pumpe, fra mange af de andre produkter på markedet. Vagina pumpen er fra Doc Johnson. Den er lavet i ABS plast og silikone. Den er generelt super lækker kvalitet.

Produktet fungerer manuelt og har derudover en indbygget vibrator. Den er samtidig 100% vandtæt, så du kan tage den med i bad. Eller er sikret mod, at det bliver lidt vådt.

Doc Johnsons vagina pumpe får 5 ud af 5 stjerner.

Læs mere her

 


 

PRISVINDERVagina Pumpe

Vagina pumpe

Tjek prisen her

Fordele

 • Nem at bruge
 • Denne vagina pumpe kan anvendes til bryst (to-i-en)

Ulemper

 • Lidt billigt design

Min personlige oplevelse

Bad Kitty pumpen her er jo en klassiker. Den er 100% manuel at bruge, hvilket vil sige, at du skal pumpe den ved håndkræft. På den måde bestemmer man også helt selv tempo og den kraft man lægger i at pumpe.

Jeg var også ret begejstret for dens to-i-en funktion. Så jeg testede den faktisk også på mine bryster, hvilket gav mig en skøn fornemmelse, og var yderst pirrende for min kæreste at se på.

Den virker som den skal og fik mig til at komme rigtig hurtigt bagefter. Jeg er ikke stor fan af dens udseende, men det er bestemt en mindre detalje, når nu den er så effektiv at bruge. Og super nem at rengøre, hvilket jeg sætter stor pris på.

Anbefalet til

Denne vagina pumpe er super god til dig, som gerne vil have en klassiker. Kvaliteten er i top, så du får en god lang holdbarhed uden, at det koster dig en formue.

Det siger andre kunder

Vagina pumpen er populær blandt kunderne. Flere siger, at de har haft den igennem længere tid, fordi den simpelthen bare fungerer, og er nem at vedligeholde.

Opsummering

Med Bad Kitty pumpen får du en vagina pumpe, som holder 100%. Den er super nem at bruge, og du kan endda bruge den på brysterne også for fuld effekt. Brug den alene eller sammen med din partner for en fræk fælles oplevelse.

Bad Kitty får 5 ud af 5 stjerner.

Læs mere her

 


 

BEGYNDEREYou2Toys Klitoris Pumpe

You2Toys Klitoris Pumpe

Tjek prisen her

Fordele

 • Passer til langt de fleste kvinder og kroppe
 • Nem at bruge

Ulemper

 • Ikke den bedste kvalitet

Min personlige oplevelse

Klitoris pumpen her er igen meget klassisk i sit design. Jeg synes umiddelbart, at kvaliteten ved denne virker en smule lavere end den forrige. Men prisen er selvfølgelig også derefter. Men jeg må indrømme, at jeg derfor ikke havde de største forventninger til den.

Men den overraskede nu positivt. Jeg satte pumpen på og gik ellers i gang, og fik faktisk hurtigt en rigtig god effekt. Jeg brugte lidt vandbaseret glidecreme sammen med den, hvilket gjorde det lettere for mig at skabe det ønskede vakuum.

Bagefter hyggede jeg mig med min vibrator, og så skal jeg da lige love for, at jeg fik orgasme efter orgasme! Så min varmeste anbefaling herfra. Du skal nok bare ikke forvente, at den holder evigt.

Anbefalet til

Jeg vil anbefale pumpen til begyndere. Hvis du ikke har prøvet en kusse pumpe før, så synes jeg du skal anskaffe dig denne. Den er ikke dyr, så du får mulighed for at finde ud af, om det er noget for dig. Og husk nu ikke at lade den sidde på for længe de første gange.

Det siger andre kunder

Kunderne er glade for pumpen og siger, at den er en god og sikker vinder hver gang. Enkelte har klaget lidt over kvaliteten, men til prisen er det rimeligt.

Opsummering

Super god begynder klitoris pumpe. Nem at vedligeholde og rengøre. Og super nem at tage i brug. Den kræver ikke de store instrukser. Brug den gerne sammen med en god glidecreme for den bedste effekt.

Klitoris pumpen får 4 ud af 5 stjerner.

Læs mere her

 


 

Fantasy for Her Roto Suck-Her Vagina Pumpe

Fantasy for Her Roto Suck-Her Vagina Pumpe

Tjek prisen her

Fordele

 •  7 forskellige vibrationsmønstre
 • Ergonomisk skaft

Ulemper

 • Bruger batterier, købes separat

Min personlige oplevelse

Her er jeg tilbage ved en af de mere avancerede og dyre klitoris pumper. Den roterende pumpe her er et rigtig dejligt bekendtskab.

Man skal lige lære den at kende før man får den ønskede effekt. For mig var den ikke den letteste vagina pumpe at tage i brug, men da jeg først kom i gang, wow! Så spillede den altså bare.

Den har et ergonomisk skaft, som jeg fandt super rart. Det gør, at den er lækker at holde ved og kan bruges i lang tid uden at spænde i hånden, som man godt kan komme til med en almindelig pumpe. Og så er den vandtæt, så jeg tog den en tur med under bruseren. Skønt!

Anbefalet til

Den garvede bruger af vagina pumper. Er du på udkig efter noget nyt og spændende, så er denne pumpe sikkert noget for dig. Her får du meget for pengene, men den er altså også i den dyre ende.

Det siger andre kunder

Kunderne er overvejende glade for pumpen. Flere påpeger, ligesom jeg selv, at den kan være lidt svær at vende sig til. Men her skal man bare øve sig, for den er det værd!

Opsummering

En vagina pumpe som simulerer oral tilfredsstillelse for alle pengene. Luk øjnene og du vil tro, at der ligger en mellem benene på dig. Super fræk vagina pumpe!

Pumpen får 4 ud af 5 stjerner.

Læs mere her

 


 

Fisse Pumpe Fisse pumpe

Tjek prisen her

Fordele

 • Tæt vacuum som øger nydelsen
 • Vaginapumpe fremstillet i silikone uden phtalater
 • 30 cm lang slange

Ulemper

 • Ikke den bedste kvalitet

Min personlige oplevelse

Her er vi tilbage ved en klassiker. Vi befinder os i mellemprisklassen. Min kæreste og jeg besluttede os for at bruge den med et blindfold. Og det var faktisk ret frækt.

Jeg lod min kæreste bruge pumpen på mig. Først satte han den på mit bryst og senere på min klitoris. Begge dele var vildt pirrende og tændte mig helt vildt. Og jeg vil anbefale andre at lege samme leg med deres partnere. Jeg tror også, at I vil opleve, at det er frækt at overgive kontrollen til kæresten.

Selve pumpen var rigtig god, men jeg synes ikke, at den er noget udover det sædvanligt. Kvaliteten er måske en smule bedre end den billigste pumpe her i guiden, men det kan ikke være meget.

Anbefalet til

Igen vil jeg anbefale en pumpe til begynderen. Eller til dig, som ikke har lyst til at smide alt for mange penge efter en vagina pumpe.

Det siger andre kunder

Kunderne er godt tilfredse med pumpen. Den klarer arbejdet som den skal.

Opsummering

Fin klassisk pussy pumpe. Meget enkelt design, som ikke gør så meget væsen af sig. Pumpen er god til begyndere. Den ekstra lange slange gør det nemmere for dig at skifte stilling mens du bruger den.

Pumpen får 4 ud af 5 stjerner.

Læs mere her

 


 

PIPEDREAM KLITORIS PUMPE

Klitoris pumpe

Tjek prisen her

Fordele

 • Intuitivt design med indbygget vibrationsniveauer
 • Anvendelig til solo således som par
 • Nem at bruge

Ulemper

 • Batterier medfølger ikke

Min personlige oplevelse

Her har jeg fat i en ret avanceret vagina pumpe. Den er elektronisk og batteridrevet, så alene det siger jo, at den må kunne noget ekstra. Og det kan den bestemt også!

Jeg fik den sat på og pumpet godt med pumpen. Da der var tilført blod til mine kønsorganer, så gik jeg i gang med den medfølgende vibrator. Og wow! Det føltes bare så skønt.

Og som en ekstra bonus, så kan man faktisk fjerne vibratoren og bruge den andre steder på kroppen, hvis man har lyst. Jeg havde god erfaring med at lade min kæreste føre vibratoren rundt omkring på kroppen af mig, mens pumpen gjorde sit.

Anbefalet til

Dig som er klar til at rykke videre fra den manuelle pumpe.

Det siger andre kunder

Kunderne er ellevilde med denne vagina pumpe. Flere siger, at den er noget så vanedannende at komme i gang med.

Opsummering

Det er klart, at denne pumpe er blandt de eksklusive på markedet, hvorfor prisen naturligvis ligger derefter. Jeg er meget begejstret, så hvis du søger en fisse pumpe med ekstra muligheder, som du på ingen måde vil blive skuffet over, så skal du slå til nu.

Pumpen får 4 ud af 5 stjerner.

Læs mere her

 


 

MULTISUCKER KUSSE PUMPE

Kusse pumpe

Tjek prisen her

Fordele

 • Denne fisse pumpe giver mulighed for både bryst såvel som kusse
 • Dejlig pirrende fornemmelse
 • Nem at bruge

Ulemper

 • Lidt klodset design

Min personlige oplevelse

Den billigste vagina pumpe, som jeg har med i dag. Som en bonus har denne pumpe to hætter. Så enten kan man sætte den ene på sin klitoris, eller også er der en til hver brystvorte.

Jeg har naturligvis eksperimenteret med begge dele. Og det var et sjovt eksperiment! Hætterne er gennemsigtige, så det er nemt at følge med, når henholdsvis vulva og brystvorter vokser.

Kvaliteten af produktet er dog ikke det bedste, så jeg tror ikke, at den vil holde super længe. Men ellers vil jeg sige, at det er et godt basic produkt.

Anbefalet til

Dig som gerne vil have en to-i-en pumpe, som er yderst tilfredsstillende uden at koste en formue.

Det siger andre kunder

Der er lidt delte meninger omkring denne pumpe. En del af kunderne er meget begejstrede, mens andre er lidt skuffede over kvaliteten.

Opsummering

Denne klitorispumpe er relativt kendt for sin ualmindelige vakuum tætpakning af kvindens kønsorgan. Det vil altså sige, at den isolerer ualmindeligt godt, hvilket skyldes, at produktet er fremstillet således den mere eller mindre matcher perfekt til kvinden.

Ligesom de andre påsættes denne og du påbegynder pumpningen. Du vil kunne mærke, at følelserne omkring klitoris blive intensiveret, hvilket vil give dig den øget sexlyst samt øget fornemmelse unde samleje. Det er værd at notere, at din partner med stor sandsynlighed bliver glad for, at du anvender din nye fisse pumpe, da denne vil stramme din bækkenbund og dermed klitoris.

Vagina pumpen får 3 ud af 5 stjerner.

Læs mere her

 


 

FAQ – Vagina pumpe

Hvad er en vagina pumpe?

En vagina pumpe er et produkt, der har til formål at få din vagina til at svulme op – ligesom en penispumpe fungerer. Når kønsorganet er svulmet op, er det utroligt følsomt over for berøring, og en vagina pumpe bruges derfor for at opnå mere følsomhed omkring din kønsdel. Vagina pumper kommer i mange varianter, og der er både nogle højteknologiske i blandt, men også dem, hvor du selv skal pumpe og arbejde for et svulmende resultat.

Hvordan bruger man en vagina pumpe?

De klassiske vagina pumper består af et pumpehoved, som er den del, der placeres over kønsdelen, samt en slange og en pumpebold/anden pumpe-funktion. Du placerer pumpehovedet over din vagina, så den dækker både klitoris og skamlæber – hvis du har en klitoris-pumpe, så skal den naturligvis kun dække klitoris.

For at skabe det vakuum i pumpehovedet, som er en del af den stimulerende effekt og skal give det opsvulmede resultat, skal du pumpe på pumpebolden. Det er dog yderst vigtigt, at du er opmærksom på, at det ikke er, når du trykker om pumpebolden, at der skabes vakuum – det er når du slipper grebet om pumpebolden, at vakuumet dannes. Gå derfor langsomt frem, når du pumper, særligt hvis du ikke er erfaren med denne type legetøj. Hvis du gør det for hurtigt, og du ikke kender produktet helt, kan det blive en smertefuld oplevelse.

Hvad får jeg ud af at bruge en vagina pumpe?

Når der dannes vakuum omkring dit kønsorgan på denne måde, vil det øge følsomheden omkring din vagina. Ud over at resultatet vil være en ekstra sensitiv vagina, så er processen for mange også en del af det stimulerende og pirrende. Man kan bruge det som en del af et frækt forspil både med sig selv eller med en partner. For andre er det også synet af den opsvulmede vagina, der er frækt og stimulerende.

Hvilke slags vagina pumper findes der?

Man hører både ordene “vagina pumpe” og “klitoris pumpe”, og de har samme funktion – en vagina pumpe fokuserer dog på hele vagina, hvor klitoris pumpen kun er til for at danne vakuum omkring klitoris.

Du kan få vagina pumper med meget forskellige pumpehoveder. Der findes pumpehoveder, som er ergonomisk designet til at passe let og lækkert over vagina, og så findes der pumpehoveder, som er cylinderformede med en rund bund.

Der er også stor forskel på selve pumpen på de forskellige vagina pumper. Nogle fungerer med den velkendte pumpebold, hvor man blot klemmer og slipper om bolden for at danne vakuum. Andre fungerer ved hjælp af den anker-formede håndpumpe, hvor du trækker og skubber for at danne vakuum. Helt tredje er også højteknologiske, hvor du blot skal placere pumpeskålen på din kønsdel og herefter skrue op og ned for effekten på et display.

Hvordan finder jeg en vagina pumpe med de rigtige mål for mig?

Hvis du vil have en idé om, hvilken størrelse pumpehoved, der passer til dig, skal du måle fra toppen af klitoris og ned til mellemkødet, så du får den rette længde. Du kan også måle bredden fra den ene side af bikinilinjen til den anden.

Det kan være svært at finde et pumpehoved med præcist de mål, du har, men det vil give dig en bedre idé om, hvilken størrelse du skal bruge. Et for lille hoved vil ikke give dig nok vakuum-effekt, mens et for stort kan blive smertefuldt.

 


 

Danske forhandlere af vagina pumper

Sinful logo 1

Sinful er Danmarks største forhandler af legetøj og derfor har de selvfølgelig også diverse vagina pumper i porteføljen.

Fordelen ved sinfuls udvalg er klart, at de har det bredeste og dybest produktsortiment hermed ment, at du får et stort udvalg af forskellige typer af fisse pumper. Hvor det næsten er umuligt, der ikke er en som netop du synes om.

Det idéele ved en fissepumpe / vaginapumpe er, at den forøger blodstrømningen i kvindens kønsorgan og dermed stimulerer dig på en fantastisk måde. Det nyeste på stammen er en klitoris pumpe med vibrator, som ses ovenstående.

Denne type produkt fås hos Sinful, og har taget markedet med storm. Dette produkt kan derfor klart anbefales herfra.

Sexshop logo 1

Sexshop tilbyder ligeledes forskellige typer klitoris pumper / klitoris suger, og ligesom ovenstående opfylder disse også vores krav – ellers ville vi naturligvis ikke anbefale dem. Vi har selv købt produkter af alle forhandlere, og ved derfor at de levere til tiden, og produkterne er i orden, så det er der ingen grund til at være nervøs for.

Sexshop har rangeret deres vagina pumper / vagina suger således man hurtigt og nemt kan få et overblik over de mest solgte kussepumper, således du ved hvad kunderne køber. Dette er naturligvis en god indikator på om produktet er godt.

Se dette fantastiske udvalg, hvor du med garanti vil finde dit næste foretrukne klitorispumpe, som vil pirre dig således du får et helt andet forhold til din partner. I kommer simpelthent til at se hinanden på en anden måde efter man har tilført et sådant sexlegetøj i sengen.

Det giver en hemmelighed og tillid til hinanden, som er rart og hvor man føler at man har noget specielt sammen. Der skal lyde den største anbefaling herfra!

Afslutningsvist vil vi nævne, at ovenstående anmeldte produkter naturligvis kan anvendes i forbindelse med onani. Det vil sige, at du anvender dem inden du skal til at onanere. På den måde vil du opleve, at dine vagina bliver markant mere følsom. Det vil gøre oplevelsen markant bedre.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here