Sådan finder du den rigtige længde på din penisring
 1. Find et målebånd eller en lineal og en snor.
 2. Afmål omkredsen på penis ved roden.
 3. Omkredsen dividerer du med 3,15 (PI).
 4. Tallet du får ud er Diameteren på din penis ved roden.
 5. Denne størrelse står angivet når du skal købe en penisring (se under detaljer/specifikationer).

Spørgsmålet er, hvilken type penisring du skal vælge?

Det spørgsmål vil de færreste kunne svare på. Men du kan se, læse og finde ud af, hvilke der er noget for dig, ved at følge linkene herunder:

Du kan også se vores tests af de bedste penisringe her.

På markedet for frækt, forførende og ikke mindst stimulerende sexlegetøj finder man mange forskellige produkter. Den kategori, der dog oftest lokker folk til, uanset om de har erfaring eller ej, er kategorien med penisringe.

Disse små former for sexlegetøj er billige i indkøb, hvilket betyder at du kan have mange forskellige liggende i dit private sortiment – men hvilke skal du vælge? Denne købsguide hjælper dig med at vælge penisring blandt markedets bedste produkter.

Er du øvet, eller ønsker du blot en penisring, der kan lidt mere end gennemsnittet, skal du måske overveje en penisring med vibrator. Disse findes der mange forskellige af, men ved at følge linket kan du komme direkte til de fire bedste på markedet, der er udvalgt grundet deres design, kvalitet og funktionalitet.

I denne artikel vil du også blive introduceret til tre helt forskellige penisringe, der hver især har noget at byde på, og som du ikke kan gå galt i byen ved at købe. Samtidig kan du læse en guide, for hvordan vælger man penisring, der passer i størrelsen?

Testvinder – Sinful Extra Thick Silikone Penisring Sæt 3 stk

Sinful Extra Thick Silikone Penisring Sæt 3 stk

Tjek Prisen Her →

Her er tale om et penisringsæt, der er perfekt til både nybegynderen og de mere øvede. Sættet består af tre penisringe med forskellige indvendige diametre. Dette betyder naturligvis, at du som nybegynder er sikret, at mindst én af disse penisringe passer til din penis.

Som øvet eller erfaren med brug af penisringe kan du forsøge dig frem og bruge to eller tre af disse på én og samme tid, hvilket vil forlænge din erektion og gøre din penis endnu mere sensitiv overfor stimulering. Penisringsættet kan også bruges som en tre-i-en ved at placere en af ringene om penisroden, en ring midt på penisskaftet og en ring omkring testiklerne.

Alle tre penisringe i dette sæt er fremstillet af kvalitetssilikone. Det betyder, at de er fleksible og derfor kan strækkes under brug, hvilket sikrer en bedre pasform og gør det nemmere at få dem på og af. Derudover er produkterne naturligvis vandtætte og ftalatfri.

Disse penisringe er lidt tykkere end dem, man normalt ser på markedet, ringene har en tykkelse på 0,8 cm, hvilket er næsten dobbelt så tykt som andre produkter. Du kan passe disse penisringe, hvis din penis er enten 3,3 cm., 3,7 cm. eller 4,2 cm. i omkreds.

Specifikationer:

 • Materiale: Silikone
 • Produktet er ftalatfrit
 • Produktet er vandtæt
 • Tykkelse: 0,8 cm.
 • Diameter 1: 3,3 cm.
 • Diameter 2: 3,7 cm.
 • Diameter 3: 4,2 cm.

Mest Solgte – Baseks Funny Bunny 10 Functions Penisring

Baseks Funny Bunny 10 Functions Penisring

Tjek Prisen Her →

Denne penisring med vibrator er perfekt, hvis du ønsker at lave lidt sjov med din partner og samtidig pirre hende på en helt ny måde under sex. Penisringen er formet som den bedste del af en rabbit-vibrator, så den har en lille bulletvibrator, som styrer de små bløde kaninører, der pirrer og stimulerer klitoris under sex.

På trods af den lille størrelse kan denne bulletvibrator stimulere jer begge med hele 10 forskellige vibrationsindstillinger, hvilket betyder at I kan prøve jer frem for at finde de vibrationer, der fungerer bedst for jer.

Den lille bulletvibrator er nem at tage ud af penisringen således, at selve ringen bliver lettere at rengøre. Bulletvibratoren tåler ikke vand, hvilket er vigtigt at huske på. Selve penisringen er fremstillet af kvalitets silikone, så dens indre diameter på 3,1 cm. kan strækkes og passe ned over din penis.

Denne penisring er perfekt til både nybegyndere, letøvede og meget erfarne brugere, da den er nem at tage i brug. Produktet leveres med tre styks LR44 batterier til vibratoren. I kan dermed tage produktet i brug, så snart det landet i jeres hjem.

Specifikationer:

 • Materiale: Silikone med PU-belægning
 • Produktet er ftalatfrit
 • Produktet er ikke vandtæt
 • Vibration: 10 forskellige indstillinger
 • Vibratoren bruger 3 x LR44 batterier (Disse medfølger ved køb)
 • Ringens indre diameter: 3,1 cm. (Kan strækkes)

Den Billige – Sinful Come Together Opladelig Vibrerende Penisring

Sinful Come Together Opladelig Vibrerende Penisring

Tjek Prisen Her →

Denne penisring er en af de bedste på markedet til prisen. Produktet indgår i Sinfuls egen serie af sexlegetøj og gør, at du kan vælge penisring, der passer perfekt til dit behov og din pengepung. Produktet er fremstillet af kvalitetssilikone og har en indbygget vibrator, der skjuler sig under en flad ’tunge’ med muslingemønster.

Dette giver ekstra stimulering af din partner, når penisringen tages i brug under sex. Vibratoren har hele 10 forskellige vibrationsindstillinger, så I kan bruge al den tid I har lyst til på at finde frem til de vibrationsindstillinger, der bedst passer jer.

Den indbyggede vibrator betyder også, at denne penisring er vandtæt, og derfor kan bruges i både badekarret, i poolen og under bruseren – du kan altså overraske og forkæle din partner når og hvor som helst du ønsker det. Hvis I har lyst til at vælge penisringen, når I skal have noget sjov i badet, kan det dermed let lade sig gøre.

Penisringen har en indre diameter på 3,5 cm., hvilket giver dig rigeligt med plads og mulighed for at få den rigtige penisring størrelse, så den passer perfekt ned over din penis. Produktets batterier har en brugstid på 60 minutter, men kan hurtigt lades op ved hjælp af den medfølgende USB-oplader.

Specifikationer:

 • Materiale: ABS-plast og silikone
 • Produktet er ftalatfrit
 • Produktet er vandtæt
 • Produktet er genopladeligt
 • Total længde: 10 cm.
 • Indvendig diameter: 3,5 cm. (Kan strækkes)
 • Vibration: 10 indstillinger
 • Brugstid ved fuld opladning: 60 minutter
 • Opladningstid: 180 minutter
 • USB-kabel medfølger til opladning

Hvordan virker en penisring?

Du er nu blevet introduceret til flere forskellige penisringe, der er kendt som værende markedets bedste – men hvad er egentlig den gennemgående grund til, at du overhovedet skal vælge penisring?

En almindelige penisring har som minimum to funktioner: Dét en penisring gør for dig er, at den strammer til omkring penisroden og sænker blodomløbet til din penis. Dette betyder, at det blod, der løber ud i din penis, bliver der i længere tid og gør din penis – især penishovedet – mere følsomt.

Samtidig gør penisringen også, at du kan holde længere og få mere voldsomme udløsninger. Samtidig kan en god penisring stimulere din partner, især hvis du vil vælge en penisring med vibration, der naturligvis kan mærkes både i penis og omkring vagina, men også hvis du vil vælge en penisring med en anderledes form end den klassiske.

For at en penisring skal virke ordentligt, er det nødvendig at måle din penis, inden du køber det første og bedste produkt på markedet. Du skal naturligvis måle penis, når denne er fuldt erigeret og måle nede omkring penisroden, hvor ringen vil sidde. Sørg altid for at kigge efter ord som ’diameter’ og ’omkreds’ når du køber penisring – der vil oftest bruges diameter, hvilket betyder at du skal regne denne ud baseret på din omkredsmåling af penisroden.

Hvordan vælger man den rigtige penisring?

Når du skal vælge penisring er det vigtigt, at du finder den rigtige penisring størrelse. En for stor ring vil ikke have nogen effekt og vil ofte glide op langs penisskaftet under brug og være mere generende end gavnlig. Hvis du har et smalt penishoved, kan den i værste fald falde af oppe i din partner. Det giver ikke andet end en ubehagelig tur på skadestuen.

En for lille penisring vil stramme for meget om din penis, hvilket forhindrer blodtilførslen fuldstændig og vil medføre, at du mister din erektion. Det gør også super ondt at iføre sig en for lille penisring og din penis kan i værste fald tage skade ved brug af en for stram ring.

Men hvordan vælger man rigtig penisring? Svaret er enkelt: Du skal blot huske at måle din penis og som helt nybegynder anbefales det, at du køber et sæt med tre penisringe af silikone i forskellige størrelser, så du på egen krop kan måle efter ved at prøve penisringene sådan, som du ville prøve et par nye bukser – pasformen skal passe og de må ikke sidde for stramt.

Få hjælp til at vælge penisring

Som tidligere nævnt er det altid en god idé, at man som nybegynder starter ud med bløde silikone penisringe i forskellige størrelser, når man skal vælge penisring. Disse kan fås som sæt, ligesom Testvinderen i denne artikel. Udover at man ved dette køb bedre kan finde frem til den rigtige penisring størrelse, er man som nybegynder også sikret, at penisringene er nemme at få på og af igen.

Der findes nogle faste penisringe på markedet, der er fremstillet af stål. Det betyder, at du ikke lige kan få dem af igen, hvis du får købt en for lille størrelse hjem – igen vil der være tale om en pinlig tur på skadestuen, hvor der må en vinkelsliber til for at afvikle problemet.

At vælge penisring kan også sagtens være noget du og din partner gør som par. Overrask hende en dag med at give hende din tablet, telefon eller computer, hvor du i forvejen har fundet frem til en side, hvor der sælges mange penisringe og lad hende udvælge 3 stykker.

På denne måde er du sikret, at hun også vil føle sig pirret af tanken om brug af sexlegetøj, og du kan ved at lade hende vælge tre også sikre dig, at der er mindst én af disse, som passer omkring din penis. At vælge penisring er lidt ligesom at købe nyt tøj – man vil gerne se godt ud, mens man har den på og ønsker at den har en funktion.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here