Treated Anmeldelse – Læs denne inden du køber

114

Har du ikke tid til at komme til lægen eller på apoteket, men vil stadig gerne have din recept lavet eller fornyet?

Hos Treated.com kan du let få din recept fornyet eller få en konsultation på det online apotek.

Du slipper for at skulle til læge og på apoteket, og du kan i stedet få leveret din medicin helt diskret gennem Treated.com.

Denne Treated.com anmeldelse kommer omkring de vigtigste ting, du skal vide, før du køber hos Treated.com.

Har du brug for yderligere information og anmeldelser, kan du læse mere om Treated.com lige her.

Treated.com på Trustpilot

Vi kan ikke komme udenom Trustpilot i denne Treated.com anmeldelse. Kunderne er nemlig overordnet helt igennem tilfredse med deres bestilling og køb gennem hjemmesiden. Over 400 kunder har på nuværende tidspunkt givet deres Treated.com anmeldelse, som du kan få glæde af. I gennemsnit har det online apotek fået 4,5 stjerner ud af 5, hvilket er nok til, at 84 % af kunderne havde en fremragende oplevelse.

Kunderne er særligt tilfredse med den hurtige service, der gør det let og enkelt at bestille medicin hjem. Det er både selve bestillingen af medicin, men også den superhurtige dag-til-dag-levering, som kunderne sætter pris på.

Kundeservice svarer også kunderne, der på Trustpilot har lavet en Treated.com anmeldelse. De er gode til at kommentere og sige tak for kundernes anmeldelser og ros. De enkelte dårlige anmeldelser bliver håndteret effektivt af kundeservice, der forsøger at finde en holdbar løsning for alle parter. De er derfor meget opmærksomme på deres kunders oplevelse, når de tjekker op på hver enkelt Treated.com anmeldelse på Trustpilot.

 

Kontaktinformationer til Treated.com

Hvis du har spørgsmål til din udskrevne medicin eller andet, så kan du altid kontakte til den receptudskriver, der har stået for din recept. Det foregår via det fortrolige beskedsystem, du har adgang til som bruger på hjemmesiden. Den receptkyndige har den fornødne viden, hvis dit spørgsmål drejer sig om konkrete medicintyper og bivirkninger.

Treated-vurdering 6

Derudover kan du altid ringe eller skrive til kundeservice. De kan hjælpe dig med din ordrebestilling, levering og andre spørgsmål. Du kan både kontakte kundeservice via telefon, e-mail eller live chathjemmesiden. De sidder klar mellem klokken 10 og 18 på alle hverdage.

Adresse

Da Treated.com er et stort online apotek, har de ikke en direkte adresse, hvor deres kunder kan møde op. Apoteket er lokaliseret i England, Bolton, men de samarbejder samtidigt med andre apoteker i EU, heriblandt også et dansk apotek.

Treated-vurdering 5

Du har derfor ikke mulighed for at stille på en adresse, men formålet med hjemmesiden er netop, at du som patient let og enkelt kan få medicin uden at skulle troppe op. Derfor er den manglende adresse en fordel i denne Treated.com anmeldelse.

 

Levering

Det er vigtigt, at leveringen er i orden, og derfor kommer denne Treated.com anmeldelse omkring dette. Når du bestiller et produkt hos Treated.com, skal du først udfylde din sundhedsundersøgelse. Du besvarer en række spørgsmål, som en receptudskriver hos Treated.com derefter tjekker igennem. Hvis alting stemmer, og receptudskriveren er enig i din bestilling, så får du leveret din ordre allerede næste hverdag.

Treated-vurdering 4

Ordrer afsendes fra enten apoteket i England eller samarbejdsapoteker i Danmark og Holland. Apoteket står også for levering af medicin til andre online apoteker. Har du tidligere bestilt medicin online, kan du derfor sagtens have fået medicin leveret fra Treated.com’s apotek.

 

Levering lige til døren

Levering er gratis og foregår med ekspreslevering og Track’n’Trace. På den måde har du hurtigt dine produkter, når du mangler dem. Når du bestiller din ordre, vil du jævnligt blive opdateret om din ordres proces. Derfor kan du løbende følge din ordre undervejs i leveringen, så du ved, hvornår du kan forvente at have dem til rådighed.

Treated-vurdering 3

Din ordre bliver leveret lige til din dør, så du ikke behøver bekymre dig om at skulle en tur ud af huset. I stedet kan du passe din travle hverdag og få din nødvendige medicin leveret direkte til dig. Det er en sikker fordel i denne Treated.com anmeldelse, at leveringen er gnidningsfri og effektiv, så du som kunde kan få din fornødne medicin.

 

Betingelser

I denne Treated.com anmeldelse er betingelserne for din ordre vigtig. Når du handler hos Treated.com, så lader du en medicinkyndig vurdere, om du har behov for den medicin, som du efterspørger. Den medicinkyndige laver en vurdering på baggrund af de informationer, som du har givet dem. Det betyder, at du også kan blive afvist, hvis ikke receptudskriveren synes, at der er grund til at give dig den specifikke type medicin.

Treated-vurdering 2

Da engelsk lovgivning ikke tillader, at receptpligtig medicin sendes retur, så kan Treated.com derfor ikke tage imod returneret medicin, udstede refunderinger eller ombytninger.

I denne Treated.com anmeldelse skal det nævnes, at Lægemiddelstyrelsen har udtalt sig om Treated.com. De er bekymrede for patienters sikkerhed, men Treated.com står ved, at de tager forbehold for:

  • Kun at udlevere medicin online, der er forsvarligt.
  • At patienterne skal dele opstart på ny medicin med deres almindelige praktiserende læge.
  • At alle informationer vedrørende risici og bivirkninger er givet til patienten, før de bestiller.
  • At patienterne ikke altid får udskrevet medicin, hvis ikke den lægemiddelkyndige er enig i, at medicinen er velegnet.

Du kan selvfølgelig vide dig helt tryg, når du giver dine informationer videre til Treated.com. Al information opbevares helt forsvarligt og krypteret, så andre ikke kan få adgang til din private data.

Treated vurdering 1

 

Produkter på Treated.com

Hjemmesiden Treated.com blev lanceret i 2015, hvor formålet er at hjælpe til en sund hverdag, hvor medicinbestilling er meget mere praktisk og enkelt. Du kan få vurderet din ansøgning af en praktiserende læge eller en lægemiddelkyndig uden at skulle udenfor din dør. I stedet slipper du for tidsbestilling, fordi du kan få receptfornyelse eller konsultation online.

Du kan finde behandling på en lang række sygdomme og udfordringer hos Treated.com. Der er behandlingsmulighed for infektioner, akutte sygdomme, kroniske udfordringer, livsstilssygdomme, hudproblemer og -sygdomme, særlige produkter til henholdsvis mænd og kvinder og så videre. Det betyder, at du også kan få behandling for ting såsom klamydia, astma og manglende potens hos Treated.com. Det giver en bred mulighed for behandling af forskellige skavanker og udfordringer, som den almindelige dansker støder på i en travl hverdag.

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here