Tickler – De bedste ticklers i test

141

Med en kildefjer også kaldet en tickler er der rig mulighed for at pirre og stimulere hinandens sanser.

Målet med en tickler er at stimulere let og pirrende over den nøgne hud hos dig selv eller endnu bedre hos en villig partner. Med fjer kan du forvandle enhver berøring til en eksplosion af kildende og nydelsesfulde fornemmelser. En kildefjer kan både anvendes som en del af et længere forspil og bruges under sex.

Særligt i kombination med bondage byder de fjerlette berøringer på en særlig erotisk leg med en partner i kontrol. Et par håndledsmanchetter og en blindfold er oplagt til leg med kildefjer og dominans. Hvis du gerne vil skrue ekstra op for erotikken, så kan du læse anmeldelser af ticklers her, så du kan vælge den helt rigtige udgave.

Bedste… Prismaskinen
tickler testvinder Testvinder Tjek pris
bedste kilefjer til begyndere Begyndere Tjek pris
bedste kilde fjer til prisen Prisvinder Tjek pris

Fifty Shades of Grey Tease Feather Tickler – Bedst i test

tickler fra fifty shades of grey

Tjek prisen her

Med en tickler fra den officielle Fifty Shades of Grey kollektion er der rig mulighed for at byde en partner på stimulerende og sensuelle pirringer. Flot design gør dette produkt fra Fifty Shades indbydende og luksuriøs, og de lange fjer føles bløde mod huden, når den stryges let henover nøgen hud.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • God længde på greb
 • Bløde lysegrå fjer
 • Flot og stilfuldt design

Ulemper:

 • Meget blid kildefjer.

Beskrivelse af Fifty Shades of Grey Tease Feather Tickler

Denne kildefjer fra Fifty Shades-serien har en totallængde på cirka 37 centimeter, hvoraf selve grebet er 27 centimeter. Grebet er langt, hvilket gør det muligt at nå din partner fra mange vinkler og lade fjeren spille hen over kroppen i lange strøg. Denne kildefjer med skaft er derfor oplagt til bondagelege, hvor en partner er spændt fast og udsættes for kildefjeren.

Designet er holdt helt enkelt med sort skaft og lysegrå fjer for et enkelt og stilfuldt look. Selve fjeren består af bløde, lysegrå fjer, der føles lette og bløde mod huden.

 

 

Sinful Deluxe Feather Tickler – Bedste til prisen

billig tickler

Tjek prisen her

Denne tickler byder på en intens stimulering med sine buskede fjer og kompakte størrelse. Væk din partners sanser til live, når du bruger denne kildefjer på de mest følsomme områder.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Meget bløde og buskede fjer
 • Smart håndtag for godt greb

Ulemper:

 • Kort og kompakt.

Beskrivelse af Sinful Deluxe Feather Tickler

Denne kildefjer fra Sinful ligner et springvand af sorte fjer. Designet ser eksklusivt og lækkert ud, når du første gang ser det.

Selve legetøjet er ikke så voldsomt stort med en længde fra top til bund på 17 centimeter. Hvad den ikke har i længden, gør den dog op for i fjer. Fjerene er tætte og flotte og føles meget bløde og stimulerende mod særligt nøgen hud.

Det korte og smarte håndtag i bunden i gennemsigtig plast og metal giver et godt greb, når du leger.

Anvend dette produkt til et intenst forspil eller som en del af en bondageleg med en partner.

 

 

Sportsheets Ostrich Tickler Fjer Sort – Bedste til begynderen

sort tickler

Tjek prisen her

Med denne lange tickler på hele 70 centimeter med et strudsefjer i enden er der god garanti for sanselig leg. Strudsefjeren er 32 centimeter lang, sort og blød og giver hele kildefjeren et lækkert udtryk.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Flot, sort strudsefjer
 • Lang kildefjer på 70 centimeter
 • God til begyndere

Ulemper:

 • Ikke egnet til øvede.

Beskrivelse af Sportsheets Ostrich Tickler Fjer Sort

Vil I eksperimentere med bondage og kildefjer, så er denne kildefjer fra Sportsheets oplagt. Med en længde på 70 centimeter er der rig mulighed for at nå din partners mest følsommes steder på kroppen.

Selve fjeren er et langt sort strudsefjer på 32 centimeter. Det bløde og bevægelige fjer giver en kildende fornemmelse og kan få de efterfølgende berøringer til at føles ekstra intense.

Håndtaget er lavet i gummi, hvilket giver et godt greb, når du lader fjeren glide henover din partners krop.

 

 

Scandal Feather Crop Pisk – 2-i-1 med sexpisk

sort tickler pisk

Tjek prisen her

Vil I gerne kombinere den lette og stimulerende fornemmelse af de kildende fjer med smæk, så er denne Scandal Feather Crop Pisk en smart løsning. Den kombinerer nemlig henholdsvis den blide kildefjer med en pisk i den anden ende, så der er rig mulighed for at lege for de mere øvede.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Kildefjer og pisk i ét produkt
 • Flot sort design

Ulemper:

 • Ikke for begyndere.

Beskrivelse af Scandal Feather Crop Pisk

Er din partner klar på mere? Så lad de lette berøringer fra en fjer følges op med stimulerende slag fra en ridepisk med denne Scandal Feather Crop Pisk.

Denne kildefjer kombinerer en ende med pirrende fjer med en blid ridepisk i den anden ende. Denne fjer er derfor oplagt til jer, der allerede har erfaring med dominanslege og gerne vil have en opgradering til en normal tickler.

Designet er holdt i mørke nuancer, hvor ridepisken er udført i imiteret læder og skaftet i mørkebrunplast. Fjerene er sorte.

Dette produkt har en samlet længde på 50 centimeter, hvoraf pisken er cirka 42 centimeter, og fjerdusken er 8 centimeter lang.

 

Tag legen med tickler til nye højder

Vælg en kildefjer, der passer til din vision for legen. Skal den være med et langt skaft, så du kan nå længere, eller være lille og kompakt med intens stimulering?

En tickler er en blid start, hvis du og din partner gerne vil lege med bondage og nydelse. Det er oplagt at kombinere en kildefjer med et blindfold for begynderne, der lige skal teste af, om det er noget for dem. Det vil nemlig intensivere oplevelsen for din partner, hvis du fratager denne muligheden for at se, hvornår du berører deres krop. Forventningen og spændingen vil gøre de overraskende berøringer endnu mere intense. Det kan derfor blive et rigtig spændende forspil, hvor du har rig mulighed for at lege med din partners forventninger og nydelse.

Du kan også anvende en tickler sammen med bondageudstyr, så din partner intet kan stille op mod dine berøringer. Det kan foregå i kombination med et blindfold, så din partner er helt uden kontrol. For de mere øvede kan du få en kombineret tickler og ridepisk, så de blide berøringer kan følges op med et smæld på den spændte hud. Det giver en spændende kontrast mellem nydelse og smerte, som øvede helt sikkert vil finde stimulerende.

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here