System JO – De bedste produkter i test

93

System JO er en række lækre og intime produkter, der kan være med til at sætte gang i dit sexliv. Mange af deres glidecremer er produceret af naturlige ingredienser, og en stor del af deres produkter er økologiske og skånsomme med huden.

Der er her blevet samlet en oversigt over de bedste produkter fra denne serie. Heriblandt finder du blandt andet glidecreme, anal glidecreme, vaginal opstramning og meget mere.

Der er derfor rig mulighed for at finde et produkt, der passer perfekt til dine ønsker, behov og frække fantasier.

System JO Organic Økologisk Glidecreme 240 ml. – Økologisk vandbaseret glidecreme

system jo organic økologisk glidecreme 240 ml testvinder

Tjek prisen her

Denne glidecreme er noget af det bedste, som du overhovedet kan komme i nærheden af, på dette marked.

Ikke nok med at den blev kåret som den bedste vandbaserede glidecreme i 2016, så er den lavet af en række nøje udvalgte ingredienser, som alle er 100% økologiske.

Fordele:

 • Kåret som bedste vandbaserede glidecreme i 2016
 • 100% økologisk
 • Glutenfri

Ulemper:

 • Kan have tendens til at tørre hurtigt ud

Denne glidecreme kan både bruges med kondom, med sexlegetøj, til sex og onani, og er altså et utroligt alsidigt produkt.

Produktet har en fast konsistens, der sikrer, at den ikke klumper og klistrer, og du får hele 240 ml. i flasken. Du skal derfor ikke være bange for at du løber tør lige foreløbigt.

Denne glidecreme er økologisk, fri for parabener, fri for glycerin, fri for petroleum og er glutenfri. Den kan dermed være det helt rette valg, hvis du eller din partner har problemer med allergi.

 

System JO Premium Jelly Maximum Silikone Glidecreme 120 ml. – Silikone glidecreme

system jo premium jelly maximum silikone glidecreme 120 ml

Tjek prisen her

Denne glidecreme har en yderst unik konsistens, der har mange frække fordele.

Når glidecremen først kommer ud af tuben, starter den med at have en meget tyk, fast og blød konsistens. Derefter smelter den sammen til at være en tynd og dejlig væske med en langvarig og lækker glideevne, der vil gøre sex betydeligt nemmere for jer.

Fordele:

 • Klistrer ikke
 • Uden parfume og parabener

Ulemper:

 • Indeholder kun 120 ml.

Denne glidcreme er fuldstændig fantastisk og klistrer på ingen måde. Den er helt fri for parabener og parfumer og er både ideel til sex og onani.

Glidecremen kommer i en praktisk tube, som er let at dosere med og at holde ren.

Dette er i sandhed en unik glidecreme, der skal prøves, hvis du er træt af en almindelig, kedelig glidecreme. Den vil give en helt ny glidende følelse, og er uden tvivl værd at prøve.

 

System JO Agape Glidecreme 120 ml – Til sensitiv hud

system jo agape glidecreme 120 ml

Tjek prisen her

Denne glidecreme er perfekt til dig, der har oplevet, at andre glidecremer kan være hårde og skadelige for din hud og dine intime områder.

Denne System JO glidecreme er specielt udviklet til at være skånsom mod huden og indeholder naturlige ingredienser, så du ikke behøver bekymre dig om irriteret hud eller allergiske reaktioner.

Fordele:

 • Klistrer ikke
 • Føles som en kvindes naturlige glidemiddel
 • Ekstra mild

Ulemper:

 • Høj pris sammenlignet med mængden

Her får du en glidecreme, som er sammensat af ingredienser, der gør den ekstra mild, og er helt fri for parabener, glycerin, silikone, glycol og olie. Denne System JO glidecreme er vandbaseret og har en konsistens, der er blød og utrolig lækker mod huden, så du og din eventuelle partner undgår at den klistrer på huden.

Denne glidecreme kan ydermere bruges med kondom og alle former for sexlegetøj, så den er meget alsidig. Den er utrolig lækker, både til at gøre din onani endnu bedre, men også til at gøre dit sex endnu mere frækt.

 

System JO H2O Anal Glidecreme 120 ml. – Anal glidecreme

system jo h2o anal glidecreme 120 ml

Tjek prisen her

Denne System JO glidecreme er til dig, der elsker anal sex, eller som ønsker at udforske det med en partner. Den kan være med til at gøre dine anale lege endnu mere frække, og den har en fantastisk og langvarig glideevne.

Fordele:

 • Ideel til analsex
 • Kan bruges med kondom
 • Kan bruges med alt sexlegetøj

Ulemper:

 • Konsistensen kan for nogen virke meget tyk

Dette produkt kan i sandhed optimere jeres analsex og er også rigtig god at bruge med forskellige typer for sexlegetøj. Glidecremen er vandbaseret og har en blød og tyk konsistens, der føles lækker mod huden og de intime dele. Den er sikker at bruge med kondom og kan derfor også bruges, hvis du ikke har en fast partner.

Denne glidecreme indeholder ingen ingredienser, der på nogen måde kan nedsætte følelsen eller oplevelsen, men er derimod med til at gøre den endnu bedre og endnu mere fræk.

 

System JO Organic Økologisk Glidecreme med Smag 120 ml. – Økologisk glidecreme med smag

system jo organic økologisk glidecreme med smag 120 ml

Tjek prisen her

Denne glidecreme er ekstra fræk, da den er med smag. Den ligger dermed op til, at I bruger jeres tunger meget eller til en fræk omgang oralsex.

Denne System JO glidecreme er vandbaseret og indeholder kamille og agave ekstrakt, og den føles ekstra blød mod huden. Den er velgenet til et frækt forspil eller til sex, men er også fantastisk at bruge til onani.

Fordele:

 • Vegansk
 • Økologisk
 • Kan bruges med kondom

Ulemper:

 • Findes kun i én smagsvariant

Da man udviklede dette produkt, havde man ikke kun glideevnen i tankerne, men også miljøet, og denne glidecreme er den eneste USDA-certificeret økologiske glidecreme på markedet.

Glidecremen kan både bruges med kondom og sexlegetøj, så den er derfor også god, hvis du ikke har en fast partner.

Denne System JO glidecreme er i yderst høj kvalitet og er på ingen måde klistret eller klumpet. Derudover har den på ingen måde en ubehagelig eftersmag.

 

System JO H2O Varmende Glidecreme 120 ml. – Varmende glidecreme

system jo h2o varmende glidecreme 120 ml

Tjek prisen her

Denne glidecreme skiller sig i høj grad ud fra de andre glidecremer på denne oversigt. Den har nemlig en ekstra fræk funktion, der gør at den virker varmende mod huden, når man bruger den.

Dette gør det ekstra pirrende og stimulerende, så ved at bruge cremen vil I tilføje en helt ny dimension til jeres forspil og sex.

Fordele:

 • Har en varmende effekt
 • Kan bruges med kondom
 • Klistrer ikke

Ulemper:

 • Indeholder parabener

Denne varmende glidecreme har en fantastisk konsistens, en langvarig glideevne, og den føles lige så blød som silikone. Dermed er den utrolig behagelig at bruge. Den kan bruges til alle typer af sex, med sexlegetøj og er også utrolig fræk at bruge under onani.

Den er fuldstændig smagsfri og indeholder ingen olie. Den har tilsat en række naturlige ingredienser, der ikke forstyrrer kroppens naturlige PH-balance.

 

System JO Gelato Vandbaseret Glidecreme med Smag 120 ml. – Vandbaseret glidecreme med smag

system jo gelato vandbaseret glidecreme med smag 120 ml tiramisu

Tjek prisen her

Denne glidecreme er perfekt til alle med en sød tand, der elsker at spise dessert, også før hovedretten. Den findes i tre smagsvarianter, der alle smager af dessert, og er derfor utrolig lækker at slikke af din partner.

Fordele:

 • Med smag af dessert
 • Kan bruges med kondom
 • Mild mod huden

Ulemper:

 • Smagen kan virke syntetisk

Glidecremen har en realistisk smag, men uden en risiko for medfølgende ubehagelig eftersmag. Den kan bruges overalt på kroppen, men er især helt fantastisk til en fræk omgang oralsex.

Den kan også bruges med kondom, hvis du ikke har en fast partner, og kan bruges med alle typer af sexlegetøj.

Den er vandbaseret, parabenefri og indeholder 120 ml. Du skal helt sikkert vælge denne glidecreme, hvis du elsker en fræk omgang oralsex, og ønsker at gøre den endnu mere fræk og pirrende.

 

System Jo Vaginal Tightening Serum 50 ml. – Vaginal opstramning fra System JO

system jo vaginal tightening serum 50 ml

Tjek prisen her

Dette produkt skiller sig også ud fra resten af produkterne på denne oversigt. Det er et serum, der bruges på din eller din partners vagina og gør den fræk, glat og tonet.

Fordele:

 • Kan tone og opstramme din vagina
 • Giver meget fugt
 • Dryp-fri flakon

Ulemper:

 • Høj pris i forhold til mængden

Dette serum fra System JO er udviklet til at opstramme din vagina, samtidig med at den giver den masser af fugt. Den virker i løbet af få minutter, og du vil hurtigt opleve en forskel.  Du vil på samme tid også mærke en kølende og kildende fornemmelse, der vil pirre og tænde dig og dit indre.

Det anbefales at du bruger produktet 3-4 gange om ugen for at opnå det bedste resultat. Det anbefales også at du bruger den inden sex med en partner for at gøre denne oplevelse endnu bedre og endnu mere fræk.

Der er ingen parabener eller glycerin i dette System JO produkt, og den er også sikker at bruge hver dag, hvis man ønsker dette.

 

System Jo Organic Økologisk Sexlegetøjs Rengøring 120 ml. – Økologisk sexlegetøj rengøring

system jo organic økologisk sexlegetøjs rengøring 120 ml

Tjek prisen her

Her har du det perfekt til dig, der elsker at bruge mange forskellige slags sexlegetøj, både alene og med en partner. Dette System JO produkt er et sexlegetøj rengøringsprodukt, der er 100% økologisk og utrolig skånsom og naturlig.

Fordele:

 • Skånsom og naturlig
 • Nem at dosere
 • 100% økologisk

Ulemper:

 • Man skal bruge meget af produktet ad gangen

Dette produkt er utrolig nemt at bruge og dosere, og det kommer i en praktisk flaske med spray.

Du bruger den ved at sprøjte produktet på dit sexlegetøj og lade det sidde på i 5-10 sekunder, før du renser det af med vand.

At rengøre dit sexlegetøj regelmæssigt er ikke kun godt for hygiejnen og din intime dele, men kan også være med til at forlænge levetiden på dit sexlegetøj markant. Ligesom alle andre ting bliver sexlegetøj slidt med tiden, så det er vigtigt at vedligeholde det.

 

Sådan vælger du den bedste glidecreme til netop dit behov

Glidecremer findes i et hav af forskellige udgaver. De har forskellig konsistens, forskellige dufte, forskellige smage og kan være lavet af forskellige ingredienser. Det kan derfor være svært at vide, hvilken glidecreme man skal vælge, og hvilket behov man egentlig har, når det kommer til glidecreme.

Hvis du køber din glidecreme for blandt andet at bruge den med sexlegetøj, vil der ofte stå i brugsmanualen eller et sted på æsken af dit sexlegetøj, hvilke former for glidecreme, der virker bedst med det pågældende stykke sexlegetøj, og det er altid en rigtig god idé at gå efter dette. Brugsmanualen er der af en årsag.

 

Hvad skal du være opmærksom på?

Ofte vil der stå i brugsmanualen, at legetøjet fungerer bedst med en vandbaseret glidecreme fremfor en silikonebaseret glidecreme, men dette kan dog variere.

Du kan med fordel også tage stilling til, om du går op i, hvad din glidecreme dufter af. Nogle mennesker elsker, når glidecremen har fået tilsat duft, da det kan være med til at skabe en lækker stemning, og duften fra glidecremen kan også være med til at overdøve andre knap så behagelige dufte, der måske kan opstå.

Andre mennesker foretrækker at glidecremen ikke har duft, og nogle mennesker kan endda være overfølsomme for glidecreme, der har tilsat parfume.

Hvis du har lyst til at prøve en glidecreme med smag, findes disse også i mange forskellige udgaver.

Her gælder det som regel bare om at kaste sig ud i det og prøve sig frem. Der er stor forskel på, hvor god og realistisk smagen i en glidecreme er, og du må altså prøve dig frem, indtil du finder en, som du kan lide.

 

Find de skånsomme produkter

System Jo producerer også glidecremer, der er økologiske, og som er speciallavet til mennesker med sart og sensitiv hud. Hvis disse to ting er punkter, som du går op i, kan du med fordel også undersøge disse glidecremer.

Der er stor forskel på, om man reagerer på glidecremer, der ikke er beregnet til sensitiv hud, men nogle oplever, at de eneste glidecremer, de kan bruge, er dem uden parfume og forskellige tilsætningsstoffer.

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here