Stål dildo – bedst i test

151

En stål dildo er en dildo, der er fremstillet af stål, og som derved har nogle helt særlige egenskaber. Med en stål dildo får du oftest et enkelt og elegant udseende. Den flotte udformning giver et særligt eksklusivt look til dit frække legetøj. Du kan få stål dildoer, der kan bruges både analt og vaginalt, og som er beregnet til både mænd og kvinder.

En stål dildo er derfor ofte også et meget alsidigt sexlegetøj. Med en stål dildo har du nemlig også mulighed for at lege med dildoens temperatur. Ønsker du at opvarme den eller køle den, kan du nemt gøre det med et vandbad. Her er det selvfølgelig vigtigt, at du tester temperaturen på et andet sted på kroppen som for eksempel underarmen. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser, når du bruger dildoen intimt.

Vi har samlet et udvalg af nogle af markedets bedste og mest eksklusive stål dildoer. Hvis du læser med her, kan du blive inspireret af det både flotte og effektive legetøj, der vil klæde enhvers frække natbordsskuffe.

 

njoy Fun Wand G-punkts Stål Dildo

njoy Pure Wand G & P punkts stimulator

Tjek prisen her

Få en ekstra stimulerende oplevelse med denne eksklusive og stilfulde stål dildo. Stål dildoen er fremstillet af højkvalitets medicinsk stål, og har et ergonomisk design. Dildoen er udformet, så den kan stimulere enten mandens prostata eller kvindens g-punkt helt perfekt.

Det enkle design giver dig et stilfuldt stykke legetøj, der ikke bare er nemt at bruge men også yderst forførende for øjet. Når stål dildoen skal bruges, kan du med fordel bruge den sammen med en god silikonebaseret glidecreme. Herefter vil den glide let og behageligt op.

Pure Wand fra njoy er en stål dildo i bedste kvalitet, og kommer i en flot og foret opbevaringsæske. Er kun det bedste godt nok til dig eller din partner, så er det denne sag, du skal have fingrene i.

Fordele:

 • Fremstillet af medicinsk og rustfrit stål
 • Ftalatfri
 • Vandtæt
 • Total længde: 20 cm
 • Opbevaringsæske medfølger

Ulemper:

 • Manual på engelsk
 • Glidecreme medfølger ikke

njoy Eleven Stål Dildo

njoy Eleven Stål Dildo

Tjek prisen her

Med denne stål dildo kan du eller din partner opleve en fyldig og yderst forførende ophidselse. Dildoen har en total længde på 28 cm samt en vægt på 1250 gram. Den bastante dildo fylde og vægt vil derfor give meget intens stimulering.

Njoy er kendte for deres eksklusive produkter, og med denne stilfulde metal dildo skuffer de ikke. Den er støbt i rustfrit og medicinsk stål, der er håndpoleret, så det fremstår spejlblankt. Du får derfor en total glat overflade, der gør indførelse både nem og behagelig.

En stål dildo er perfekt til dig, der kan lide at lege med kulde eller varme. Du kan nemlig hurtig give dildoen den ønskede temperatur med et vandbad. Prøv altid at teste temperaturen på underarmen, når du har varmet den op eller kølet den ned.

Fordele:

 • Fremstillet af medicinsk og rustfrit stål
 • Ftalatfri
 • Vandtæt
 • Total længde: 28 cm
 • Vægt: 1250 g

Ulemper:

 • Manual på engelsk
 • Glidecreme medfølger ikke

njoy Fun Wand G-punkts Stål Dildo

njoy Fun Wand G-punkts Stål Dildo

Tjek prisen her

Den ideelle stål dildo til g-punkts stimulering er fundet. Njoy har gjort det igen, og har skabt et eksklusivt produkt, hvor både design og funktion går op i en højere enhed. Skulle det ikke være nok, så er stål dildoen udformet, så kvinden kan slikkes samtidig med, at hendes g-punkt stimuleres. Du kan selvfølgelig også bruge dildoen til at stimulere manden prostata.

Der er mange muligheder med en metal dildo så veludført som denne. Det lille vidunder er da også blevet rost og omtalt særdeles positivt af flere sexeksperter.

Leg med dildoens temperatur ved at give den et koldt eller varmt vandbad. Husk altid at teste temperaturen et andet sted inden du bruger den intimt.

Med en stål dildo fra njoy får du et kvalitetslegetøj, som du eller din partner kan få stor nydelse af i mange år fremover.

Fordele:

 • Fremstillet af medicinsk og rustfrit stål
 • Ftalatfri
 • Vandtæt
 • Total længde: 20 cm
 • Vægt: 340 g

Ulemper:

 • Manual på engelsk
 • Glidecreme medfølger ikke

Drejet Ståldildo

Drejet Ståldildo

Tjek prisen her

Leder du efter en stål dildo med et stilfuldt og alsidigt design, skal du ikke lede længere. Med denne stål dildo har du flere muligheder for at stimulere dig selv eller din partner. Dildoens udformning gør, at den kan bruges både vaginalt og analt – og af både kvinder og mænd.

Det buede design giver dildoen den perfekte udformning til at ramme g-punktet eller mandens prostata helt perfekt. Den store kugle i den ene ende af dildoen kan give en kraftfuld stimulering, mens rækken af mindre kugler giver en pirrende fornemmelse.

Der er tænkt på både sikkerhed og praktisk anvendelse i designet af denne stål dildo. Du skal derfor ikke være bange for, at den kan smutte for langt op. Udformningen sikre, at dildoen kan bruges helt sikkert analt. Derudover kan du også helt roligt tage den med i bad, da den er fremstillet af højkvalitets rustfrit stål.

Fordele:

 • Fremstillet af rustfrit stål
 • Ftalatfri
 • Nikkelfri
 • Vandtæt
 • Total længde: 24,5 cm
 • Vægt: 375 g

Ulemper:

 • Ingen manual
 • Glidecreme medfølger ikke

njoy Pfun Prostata Stål Plug

njoy Pfun Prostata Stål Plug

Tjek prisen her

Få den bedste stimulering af prostata med denne elegante og ikke mindst effektive stål dildo til prostata stimulering. Det smukke design giver dig ikke bare et legetøj, der pynter. Du vil også opleve en målrettet og stimulerende påvirkning af prostata.

For enden af stål dildoen har du et rundt og behageligt håndtag. Håndtaget gør, at du eller din partner nemt kan kontrollere indførelsen samt bevægelserne. Du kan med fordel prøve at bevæge dildoen i en vuggende bevægelse. Det vil give en masserende effekt på prostata, der hurtigt vil få dig helt op og ringe.

Når du køber et produkt fra njoy, får du virkelig noget for dine penge. Designet er både stilfuldt og elegant at se på, men er også udtænkt for, at du får den mest effektive stimulering. Du får en stål dildo fremstillet i materialer af høj kvalitet, og som bliver leveret i en flot og praktisk opbevaringsæske.

Fordele:

 • Fremstillet af medicinsk og rustfrit stål
 • Ftalatfri
 • Vandtæt
 • Total længde: 8,9 cm
 • Vægt: 310 g

Ulemper:

 • Manual på engelsk
 • Glidecreme medfølger ikke

Stadig i tvivl?

Du er måske stadig i tvivl om, hvad en stål dildo kan tilbyde dig eller din partner. Derfor har vi her lavet en lille opsamling af de kvaliteter, en stål dildo kan give dig. Læs med og få hurtigt og nemt et overblik over hvorfor en stål dildo skal være dit næste køb. Vores håb er, at vores lille guide kan give dig mod på at kaste dig over en flot og eksklusiv stål dildo. Med en fræk sag som denne i natbordsskuffen har du mange timers sjov foran dig, hvad enten du planlægger at bruge den alene eller sammen med din partner.

En stål dildo er et alsidigt legetøj

Med en stål dildo har du et meget effektivt og alsidigt legetøj ved din side. Mange af dildoerne i stål kan bruges af både mænd og kvinder, og kan for eksempel både bruges vaginalt og analt. Det giver dig og din partner mange muligheder for at eksperimentere med hinanden.

Et af de bedste bud på en alsidig stål dildo er Fun Wand G-punkts Stål Dildo fra njoy. Med denne frække sag får du en dildo, der kan stimulere både kvindens g-punkt såvel som mandens prostata. Derudover har den en fantastisk udformning, der giver dig mulighed for at stimulere kvindens g-punkt samtidig med, at hun bliver slikket. Et mere alsidigt legetøj skal du vist lede længe efter.

Stålets egenskaber

En stål dildo har et flot og stilfuldt udseende på grund af det glatte og enkle metal. Derudover kommer materialet og naturligt med en vis tyngde. Dildoens vægt kan give dig en ekstra stimulerende oplevelse, når du tager den i brug.

Materialet giver dig også mulighed for at opvarme eller køle dildoen. Ved at lege med dildoens temperatur kan du få en endnu mere legende og spændene oplevelse. Det kan altid anbefales at afprøve dildoens temperatur et andet sted på kroppen, inden den bruges intimt. Det kan skåne dig for mange ubehagelige overraskelser.

Stål dildoens design

Skal dit frække legetøj også have et elegant og stilfuldt design? Så kan en stål dildo være det helt rigtige valg for dig. Med en dildo i stål får du en dildo, hvor designet er helt i top. Det enkle materiale giver dig en simpel og flot overflade, der ikke kun ser godt ud, men som også føles fantastisk ved indføring.

Vi kan særligt belyse produkter fra njoy, når det kommer til designet. Deres stål dildoer er ekstra eksklusive. Både på grund af materialets høje kvalitet men også på grund af deres flotte design der også giver dildoen den perfekte udformning i forhold til brugervenlighed og optimal stimulering. Med en stål dildo fra njoy får du et legetøj, der ikke kun er en fryd for øjet men særdeles også for dit intime område.

Pernille-Louise Lenskjold
Pernille-Louise Lenskjold
Jeg arbejder til dagligt i en Sexshop og hjælper samtidig Eroti.dk med at udvælge hvilke produkter, der på baggrund af de forskellige testeres anmeldelser skal indgå i vores samlede vurderinger. Eksempelvis som testvinder, bedst til begynderen eller den bedste til prisen (prisvinder). Det er også mig du finder på nogle af vores videoer :) God læselyst - jeg håber du finder det du leder efter.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here